Forum » Problemi človeštva » Referendum 11. 7. 2021
Referendum 11. 7. 2021
Temo vidijo: vsi
fishsticks ::
evo @floyd1 se je nametal poli salame in spil en pingo za malco ter malo zadremuckal :)
zdej je opozicija resnično, moram jim to priznat, spravila na okope večinoma mladino in kar je pač njihovih pristašev, z pretvezo ZA VODO SE GRE, naute mel kaj pit, JJ bo nastavil avtomate in plastenke po 2 eura vodo pa mal da ne zaprl.
Je uspelo ste dobili referendum, nič ne rečem, ne pa tega zdaj enačiti z VOLITVAMI v Državni Zbor, kamor ne bo prišel ne SAB, ne SMC, ne DESUS, še SNS bo težka, za ostale bomo pa še videli po volitvah.
Tako da današnje in prejšnje cifre se bodo drastično premešale.
Šlo se je za vodo kao, ko se bo šlo za državo, bo rezultat drugačen, garantirano.
Neumnosti tipa "naute mel kej pit" kupite samo vi iz SDS-a in podobni.
Bwaze6 ::
Sploh pa je super sprenevedanje Vizjaka in ostalih vladnikov, ki so sami reklamirali, kaj vse bodo lahko občine po novem zakonu zgradile.
Ko se je dvignil javni odpor proti temu, so šele obrnili ploščo, in pri tem tiste postavke o "enostavnih gradnjah", ki bi bile popolnoma dovoljene, in "objektov v javno dobro", ki bi jih lahko odobrile kar občine z le nekaj varovalkami ("ne bodo negativno vplivali na kakovost vode?") niso javno želeli nikoli našteti, kaj vse spada pod to. Tudi na direktna vprašanja na soočenjih.
Sem prepričan, da imajo občine že pripravljene dolge sezname obvodnih parcel, ki bodo v trenutku postale zazidljive, ko se zakon enkrat spremeni. Kar se lahko tudi pod (kvazi) levo vlado, nobeni denar lobistov ne bo smrdel, niti Levici ne.
Tako da dobljena je bitka, vojna pa ne, nikoli.
Ko se je dvignil javni odpor proti temu, so šele obrnili ploščo, in pri tem tiste postavke o "enostavnih gradnjah", ki bi bile popolnoma dovoljene, in "objektov v javno dobro", ki bi jih lahko odobrile kar občine z le nekaj varovalkami ("ne bodo negativno vplivali na kakovost vode?") niso javno želeli nikoli našteti, kaj vse spada pod to. Tudi na direktna vprašanja na soočenjih.
Sem prepričan, da imajo občine že pripravljene dolge sezname obvodnih parcel, ki bodo v trenutku postale zazidljive, ko se zakon enkrat spremeni. Kar se lahko tudi pod (kvazi) levo vlado, nobeni denar lobistov ne bo smrdel, niti Levici ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bwaze6 ()
one-half ::
janezvalva je izjavil:
jaz sem glasoval ZA
hahahA, samo zato ker so vsi navijali proti.
drugače pa nimam pojma zakaj se gre.
Saj nisi bil edini, se 13.5% je bilo takih.
Drzi. Zadaj je kapital in ta bo pritiskal na vse vlade, upam samo, da je vecino glasov prislo iz nasprotovanja gradnji ob vodah, ne pa samo kot kontra JJu, sicer bo v naslednji vladi spet enak predlog na mizi, samo takrat referendum ne bo uspel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
D3m ::
Raptor F16 je izjavil:
Kot sem že večkrat napisala, Slovenci so dokazano eden najbolj butastih narodov v Evropi, in današnji rezultat je samo še en dokaz več za to.
Slovenci "SO" ?
Torej si bosanka.
Kaj čmo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
one-half ::
Raptor F16 je izjavil:
Slovenci "SO" ?
Torej si bosanka.
Popravek, pravilno bi bilo: "Torej si bosanec".
Zadaj je kapital in ta bo pritiskal na vse vlade, upam samo, da je vecino glasov prislo iz nasprotovanja gradnji ob vodah, ne pa samo kot kontra JJu, sicer bo v naslednji vladi spet enak predlog na mizi, samo takrat referendum ne bo uspel.
Ja, SDS je v vse skupaj zapakirala še v javno zaupnico stroki - praktično nikogar niso imeli na svoji strani, ne strokovnih institucij, ne nevladnih organizacij...
Kakšna premetenejša vlada bi z obljubami, bombončki zlahka poskrbela še za strokovno podporo nujni spremembi zakona, dejanski rezultat - privatizacija obrežij, pa bi bil lahko precej bolj skrit v pravniškem technobabblu.
Vitamia ::
Kot sem že večkrat napisala, Slovenci so dokazano eden najbolj butastih narodov v Evropi, in današnji rezultat je samo še en dokaz več za to.
Kakšni smo Slovenci je zanimivo zvedeti od nekoga, ki mu je Slovenija tuja, pa tudi če je to resnica. Takšni, butasti, so med nami in imajo vso pravico biti. Ravnokar prešteti. Statistično cca 13.4%.
Če k temu dodamo še častilce ostalih strank koalicije je to verjetno 25%, kar se ujema s podatkom o številu funkcionalno nepismenih Slovencev. In tu partijo boli glava. Kaj početi z ostalim 75% prebivalstva. Kako se jim lagati (zavajati), jim s preusmerjanjem od glavne na stranske teme zamegliti pogled, jih prepričati, da je najbolje za njih, da ne razmišljajo, ker partija misli in to najbolje, namesto njih.
Zato ne pozabite na ljudsko modrost: kdor laže tudi krade.
Buggy ::
Hvala vsem, ki so se udelezili referunduma in dali svoj glas PROTI! Zahvalajujem se tudi tistim, ki ste vseeno izrazili svojo voljo ceprav ZA...ostali, ki ste volitve zamudili iz opravicljivih razlogov boste lahko svojo voljo podali na naslednjih volitvah. Vsi ostali, ki pa niste oddali svojega glasu..predvseem zaradi lenobe ali kljubovanja, pa ste lahko samo tiho in se skrijete nazaj v svojo lukno.
...aja pa pozdravil bi se kuall-a ob tej priloznosti, ker je tako predvidljiv osebek
...aja pa pozdravil bi se kuall-a ob tej priloznosti, ker je tako predvidljiv osebek
gozdar1 ::
Kakšni smo Slovenci je zanimivo zvedeti od nekoga, ki mu je Slovenija tuja, pa tudi če je to resnica. Takšni, butasti, so med nami in imajo vso pravico biti. Ravnokar prešteti. Statistično cca 13.4%.
Če k temu dodamo še častilce ostalih strank koalicije je to verjetno 25%, kar se ujema s podatkom o številu funkcionalno nepismenih Slovencev. In tu partijo boli glava. Kaj početi z ostalim 75% prebivalstva. Kako se jim lagati (zavajati), jim s preusmerjanjem od glavne na stranske teme zamegliti pogled, jih prepričati, da je najbolje za njih, da ne razmišljajo, ker partija misli in to najbolje, namesto njih.
O slovencih pove veliko že to, da je alternativa janezu lukec.
Smrekar1 ::
Ne vem, če se je varno igrati s sarkazmom v slovenski politiki.
Naši vrli desničarji ga razumejo kot free pass za objavljanje rasističnih, načističnih, homofobnih tekstov.
Naši vrli desničarji ga razumejo kot free pass za objavljanje rasističnih, načističnih, homofobnih tekstov.
perci ::
Sem pozitivno presenečen nad narodom, da se je udeležil referenduma v takem številu. Zanimivo, da sem bil v zvezi z včerajšnjim glasovanjem nagovorjen s strani ljudi, ki pri meni (iz korektnosti) še nikoli niso politično agitirali. Tokrat pa se jim je zdelo tako pomembno, da so to storili.
Neposredna demokracija očitno deluje in vlada bo morala vnaprej dobro razmisliti, kakšno sranje nam ponuja brez širše razprave in po nujnem postopku.
Državni svet lahko ukinemo, PKP-ji so dokazali, da je popolnoma neuporaben. Odpovedovali so se pravici do veta. Ampak kdo ste vi, da se boste čemurkoli odpovedovali. Vaša ustavna dolžnost je, da se posvetite temi in glasujete o njej.
Se pa strinjam, da še nikomur ni uspelo tako združiti naroda, kot Janezu Janši. Vsa čast in spoštovanje.
Glede Pahorja se mi pa bruha (najslabši akter v tej zgodbi). Ves čas je bil tiho ko miš, ko je videl, kaj se bo zgodilo, je pa oportuno oddal glas proti in o tem na široko poročal na IG. Sramota, kakšnega predsednika imamo.
Glede Hipatijine izjave, da je slovenski narod neumen...veš, kako je: Neumnost je en dan večja kot drug dan. Včeraj je bil narod pameten, na zadnjih DZ volitvah je bil pa neumen. Očitno rastemo tudi v IQ.
Neposredna demokracija očitno deluje in vlada bo morala vnaprej dobro razmisliti, kakšno sranje nam ponuja brez širše razprave in po nujnem postopku.
Državni svet lahko ukinemo, PKP-ji so dokazali, da je popolnoma neuporaben. Odpovedovali so se pravici do veta. Ampak kdo ste vi, da se boste čemurkoli odpovedovali. Vaša ustavna dolžnost je, da se posvetite temi in glasujete o njej.
Se pa strinjam, da še nikomur ni uspelo tako združiti naroda, kot Janezu Janši. Vsa čast in spoštovanje.
Glede Pahorja se mi pa bruha (najslabši akter v tej zgodbi). Ves čas je bil tiho ko miš, ko je videl, kaj se bo zgodilo, je pa oportuno oddal glas proti in o tem na široko poročal na IG. Sramota, kakšnega predsednika imamo.
Glede Hipatijine izjave, da je slovenski narod neumen...veš, kako je: Neumnost je en dan večja kot drug dan. Včeraj je bil narod pameten, na zadnjih DZ volitvah je bil pa neumen. Očitno rastemo tudi v IQ.
Mike_Rotch ::
Vsi ostali, ki pa niste oddali svojega glasu..predvseem zaradi lenobe ali kljubovanja, pa ste lahko samo tiho in se skrijete nazaj v svojo lukno.
Ne piši bedarij. Bojkotiranje volitev je pravica vsakega državljana. Samo zato, ker nekdo ne odda glasu še ne pomeni, da mora biti tiho.
D3m ::
Saj pravim.
Morali bi finančno sankcionirati neudeležbo pa bi hitro šli vsi glasovati. :)
Morali bi finančno sankcionirati neudeležbo pa bi hitro šli vsi glasovati. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Mike_Rotch je izjavil:
Bojkotiranje je tak lep izraz za lenobo, po novem?
Lahko gre tudi za lenobo. Razlog niti ni bistven niti ne nikogar ne tiče. Osebna odločitev, ki je vredna ravno toliko kot opredelitev ZA ali PROTI.
Vse OK - nihče ne bo kaznovan za neudeležbo. Samo po forumih jih bomo mal izpostavljal kot lenuhe? To dovoliš?
Vse OK - nihče ne bo kaznovan za neudeležbo. Samo po forumih jih bomo mal izpostavljal kot lenuhe? To dovoliš?
Smo v svobodni državi, vsak lahko piše neumnosti po forumih :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mike_Rotch ()
IL_DIAVOLO ::
Bojkotiranje za neustrezno predstavitev zakona je bila popolnoma upravičena.
Bolj odgovorno kot glasovati na blef.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
PrimoZ_ ::
Razumi no, to je tako kot Kuall, ki mu je politika čist odveč in se z njo nič ne ukvarja, zato pač ni šel na volišče.
To da je v tej temi pisal od začetka je samo tko malo za hec :)
To da je v tej temi pisal od začetka je samo tko malo za hec :)
c3p0 ::
Na volitvah bo težje. Dokler je glavna mantra "grem volit nekoga, samo da ne bo SDS", se nam ne piše nič dobrega. No, boljše je, kot ostat doma, to pa je tudi vse.
Miki N ::
No, saj po pravici povedano to vprašanje spet ni bilo tako zeloooo pomembno - udeležba je bila velika zaradi Jajota in (tudi) koronakracije, ki jo izvaja. Čeprav, ironično, tam se je zavaroval pred "voljo ljudstva".
Ampak čisto tehnično, koliko je razlike med A in B? Spet ne toliko. Jaz sem recimo glasoval proti izklučno zato, ker ne vidim nobenega razloga za spremembo zakona - ampak če nekomu to vprašanje ni pomembno je v konkretno v tem primeru tudi čisto razumljivo. Čisto vsebinsko ta referendum ni bil tako pomemben - gre se pač za kajlo Jajotu, samo ne bo dovolj, treba bo žal še. To je vojna.
Ampak čisto tehnično, koliko je razlike med A in B? Spet ne toliko. Jaz sem recimo glasoval proti izklučno zato, ker ne vidim nobenega razloga za spremembo zakona - ampak če nekomu to vprašanje ni pomembno je v konkretno v tem primeru tudi čisto razumljivo. Čisto vsebinsko ta referendum ni bil tako pomemben - gre se pač za kajlo Jajotu, samo ne bo dovolj, treba bo žal še. To je vojna.
PrimoZ_ ::
Bojkotira se tako da greš na volišče in oddaš neveljavno glasovnico. Magar narišeš gor še kurca.
Da ne greš volit sploh si pač lenoba.
s1m0n ::
Bo vsaj udeležba rekordna! Tistih trenutnih 13% se tak ne bo nikjer poznalo pa če vsi bojkotirajo.
Mike_Rotch je izjavil:
Smo v svobodni državi, vsak lahko piše neumnosti po forumih :)
Evo, potem bom pa napisal, da se NE strinjam s tole tvojo izjavo
Osebna odločitev, ki je vredna ravno toliko kot opredelitev ZA ali PROTI.
Ni vredna ravno toliko.
Če si bil ZA zakon, bi moral iti glasovati, zato, da bi poskrbel za njegovo uveljavitev.
Če ne greš na DZ volitve pa se moraš tudi zavedati, da s tem voliš za zmagovalca volitev. Skratka, tvoj glas ne gre v prazno.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Bojkotiranje za neustrezno predstavitev zakona je bila popolnoma upravičena.
Bolj odgovorno kot glasovati na blef.
Pravzaprav ne drži. Če Vlada ni ustrezno predstavila zakona (kar je njena dolžnost), glasuješ PROTI uveljavitvi zakona. Nihče ne želi mačka v žaklju kupovat.
Bojkotira se tako da greš na volišče in oddaš neveljavno glasovnico. Magar narišeš gor še kurca.
Tudi oddajanje neveljavnih glasovnic je bedarija, ker nihče ne izve za tvoj glas bojkota.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
IL_DIAVOLO ::
Ob 16:00 je bilo ze jasno, da bo dovolj glasov, da je vecina proti pa je bilo ze jasno na predcasnih volitvah.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Utk ::
No, saj po pravici povedano to vprašanje spet ni bilo tako zeloooo pomembno - udeležba je bila velika zaradi Jajota in (tudi) koronakracije, ki jo izvaja. Čeprav, ironično, tam se je zavaroval pred "voljo ljudstva".
Točno tako, in s tem niti ni nič kaj dost narobe. Narobe je podcenjevanje pameti ljudi. Tudi če bi bil jaz proti temu zakonu, ne bi šel glasovat, ker so v kampanji direktno lagali in dramatizirali. Če bi že šel, bi šel glasovat proti Janši. Ampak s tem bi dal podporo lažem in vsem tistim fake organizacijam. Če greš tam in obkrožiš ZA, daš podporo Janši. Kako tu zmagat?
Šarec je vsaj pošteno rekel, jebeš zakon, treba it glasovat proti Janši.
Miki N ::
Dobro samo ta koncept se hitro lahko zlorabi... kaj če si nekdo omisli res brezvezen referendum recimo o obešanju perila na vrtu? Ali kaj zgolj malenkost manj retardiranega? Pride, zbere poodpise nakar se tukaj prepucavamo kdo je lenoba, ker ni šel saj na volišče kurca narisat.
Kakšen smisel bi to imelo in ali je res še "neopravičljivo", če ne greš?
Kakšen smisel bi to imelo in ali je res še "neopravičljivo", če ne greš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Smisel je samo v tem, da se istočasno čez spravi zakone, ki so pa res problematični. Recimo nov zakon o nalezljivih boleznih.
Če si bil ZA zakon, bi moral iti glasovati, zato, da bi poskrbel za njegovo uveljavitev.
Če ne greš na DZ volitve pa se moraš tudi zavedati, da s tem voliš za zmagovalca volitev. Skratka, tvoj glas ne gre v prazno.
Ne moremo se vedno v vsem strinjati.
Jaz sem sicer na tem referendumu glasoval proti, ker sem ženi naredil uslugo. Na DZ volitve pa ne hodim, ker sem mnenja, da moje življenje ne bo popolnoma nič drugačno, ne glede na rezultat. Hkrati z udeležbo na volitvah dajem legitimnost trenutnemu sistemu "demokracije", ki to v resnici ni.
Tudi če bi bil jaz proti temu zakonu, ne bi šel glasovat, ker so v kampanji direktno lagali in dramatizirali. Če bi že šel, bi šel glasovat proti Janši. Ampak s tem bi dal podporo lažem in vsem tistim fake organizacijam.
Zanimivo razmišljanje. Ko vladna stran laže in sprejme po nujnem postopku (kaj je tu nujnega?) pomemben zakon in o njem ne naredi širše razprave, je OK. Ko pa NVO-ji manipulirajo proti uveljavitvi takega zakona, je pa problem? Ergo, podprimo vlado in njen zakon.
Raptor F16 ::
Mike_Rotch je izjavil:
Jaz sem sicer na tem referendumu glasoval proti, ker sem ženi naredil uslugo. Na DZ volitve pa ne hodim, ker sem mnenja, da moje življenje ne bo popolnoma nič drugačno, ne glede na rezultat. Hkrati z udeležbo na volitvah dajem legitimnost trenutnemu sistemu "demokracije", ki to v resnici ni.
Oprosti ampak ti nimaš pojma o demokraciji.
Kamoli o razumevanju procentov.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Hkrati z udeležbo na volitvah dajem legitimnost trenutnemu sistemu "demokracije", ki to v resnici ni.
Kakšen sistem pa bi ti imel. Predlagaj dopolnitve, da jih ocenimo. Ali pa voli tistega, ki ti jih bo uvedel. Lahko pa preprosto priznaš, da si prelen, da bi razmislil in sprejel odločitev (manj slabo, če ne gre drugače).
Tudi če bi bil jaz proti temu zakonu, ne bi šel glasovat, ker so v kampanji direktno lagali in dramatizirali. Če bi že šel, bi šel glasovat proti Janši. Ampak s tem bi dal podporo lažem in vsem tistim fake organizacijam.
Zanimivo razmišljanje. Ko vladna stran laže in sprejme po nujnem postopku (kaj je tu nujnega?) pomemben zakon in o njem ne naredi širše razprave, je OK. Ko pa NVO-ji manipulirajo proti uveljavitvi takega zakona, je pa problem? Ergo, podprimo vlado in njen zakon.
Sej sem napisal, da tu ne moreš zmagat. In postopek ni bil spet tako hiter. Par členov so izbrisali zarad opozicije itd. Mislim da bi zarad tega zakona bila država za 0,01% boljša, pa pač ne bo. SDNJ, ko enkrat dobi volitve, pa spet ne bo naredila niti tega 0,01%.
feryz ::
Zanima, kaj ima človek v glavi, ob zavedanju, da se gnusi 85 procentom Slovencem.
Verjetno nič. Focus je na kraji in to je to.
Verjetno nič. Focus je na kraji in to je to.
Kakšen sistem pa bi ti imel. Predlagaj dopolnitve, da jih ocenimo. Ali pa voli tistega, ki ti jih bo uvedel.
Imel bi veliko bolj neposredno demokracijo. Manj ali nič poslancev, redna odločanja ljudi o pomembnih vprašanjih. Krajše mandate (6 mesecev recimo) pogojene s podporo ljudstva.
Skratka. Nekaj, kar se ne bo zgodilo, čeprav imamo vse tehnološke pogoje za to.
Lahko pa preprosto priznaš, da si prelen, da bi razmislil in sprejel odločitev (manj slabo, če ne gre drugače).
Sprejemanje manj slabih odločitev pomeni sprejemanje slabih odločitev.
TheBlueOne ::
Raptor F16 je izjavil:
Mike_Rotch je izjavil:
Oprosti ampak ti nimaš pojma o demokraciji.
Kamoli o razumevanju procentov.
Sicer je mnenje otrocje ampak moras kdaj razumeti zakaj se kdo tako pocuti. Ce si na robu in te vse vlade pustijo na cedilu v smislu, da si po vsakem mandatu na slabsem, tezko das komu glas. Zato pa so udelezbe vedno slabse, ker je dosti takih, ki jih vsi samo potiskajo se bolj na stran. Trenutno je udelezba boljsa, ker upor tem zblznelim ekstremom vsaj ima smisel za vsakogar. Ko pa bodo vsi politiki po vrsti mlatili slamo in leporecili za volitve, pa bo verjetno marsikomu zopet postalo slabo in ne bo videl smisla.
Recimo meni gre trenutno kar fino in imam interes za status Quo. Ko pa sem bil na koncu studija in dobival samo ponudbe za sluzbo za minimalko in ko sem gledal kako nam "relativnim revezem" vsaka vlada tako ali drugace malo odskrne pa jih nisem mogel potrditi. Bi se prej sel revolucijo, ker ce kot mlad nimas niti za sebe, kaj sele za druzino, ti drzava pac ne koristi.
Pa sem vedno razumel kako vazna je demokracija in bi vedno volil proti takim psihopatom kot jih gledam danes. Ne bi pa dal legitimnosti sistemu, ki vecinoma skrbi samo za svoje prisklednike.
Mike_Rotch je izjavil:
Kakšen sistem pa bi ti imel. Predlagaj dopolnitve, da jih ocenimo. Ali pa voli tistega, ki ti jih bo uvedel.
Imel bi veliko bolj neposredno demokracijo. Manj ali nič poslancev, redna odločanja ljudi o pomembnih vprašanjih. Krajše mandate (6 mesecev recimo) pogojene s podporo ljudstva.
Skratka. Nekaj, kar se ne bo zgodilo, čeprav imamo vse tehnološke pogoje za to.
Lahko pa preprosto priznaš, da si prelen, da bi razmislil in sprejel odločitev (manj slabo, če ne gre drugače).
Sprejemanje manj slabih odločitev pomeni sprejemanje slabih odločitev.
Če ne sprejmeš odločitve, je to tudi odločitev. Najslabša.
Če ne sprejmeš odločitve, je to tudi odločitev. Najslabša.
Tvoja osebna odločitev je vedno najboljša...zate.
Zame je neudeležba na DZ volitvah dobra odločitev.
zmaugy ::
O slovencih pove veliko že to, da je alternativa janezu lukec.
Ali pa to, da nekateri pišejo ime lastnega naroda z majhno začetnico.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Smrekar1 ::
Mike_Rotch je izjavil:
To so precej katastrofalno slabe opcije.
https://www.nytimes.com/2016/03/22/worl...
morosito ::
Danes sem dobil neuradno informacijo da baje da če imaš na parceli recimo vodnjak in če ugotovijo da je voda pitna a ti seveda uporabljas to vodo za zalivat njivo...bos moral plačevati vodo po rednem ceniku ki ga določa ponudnik v tvoji regij četudi ni direktno dobavljeno od njih?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: morosito ()
fikus_ ::
Za namakanje kmetijskih površin rabiš koncesijo za rabo vode. Podobno tudi za koriščenje termalne vode v kmetijstvu, turizmu, . . ..
V vsakem primeru mora biti voda ustrezne kakovosti.
Hypathia ::
Sem pozitivno presenečen nad narodom, da se je udeležil referenduma v takem številu. Zanimivo, da sem bil v zvezi z včerajšnjim glasovanjem nagovorjen s strani ljudi, ki pri meni (iz korektnosti) še nikoli niso politično agitirali. Tokrat pa se jim je zdelo tako pomembno, da so to storili.
Da so za preboj do korita dovoljena vsa sredstva so protivladniki že večkrat dokazali, tudi v tej kampanji so se posluževali nekorektnih praks, hvala za še eno potrditev. Da imamo na izpostavljenih mestih v JU ljudi, ki jim morajo agitatorji razlagati zakone, je pa vseeno novica. Ful sem pomirjena.
Da je slovenski narod med bolj neumnimi imamo črno na belem: https://topjob.finance.si/8846714/Katas..., odnos do korone, včerajšnji referendum...to potrjuje v praksi.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: bajsibajsi ()
zmaugy ::
Da je slovenski narod med bolj neumnimi imamo črno na belem: https://topjob.finance.si/8846714/Katas..., odnos do korone, včerajšnji referendum...to potrjuje v praksi.
Kar nadaljuj s to res butasto komunikacijo. Lepo si žagate vejo, na kateri sedite v SDSu s temi primitivnostmi. Očitno to ni omejeno zgolj na neronskega tepca in njegov najožji dvor v Noriku.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
morosito ::
Za namakanje kmetijskih površin rabiš koncesijo za rabo vode. Podobno tudi za koriščenje termalne vode v kmetijstvu, turizmu, . . ..
To danes morda. V stari jugi pa vse do 2000 je bilo dovolj zabit 70-100m cev v zemljo in crpaj…tako je tudi istalo 90% domačih kmetijah. Zdaj po novem bo to vse blokirano in obdavceno s strani nekoga novega?
s1m0n ::
Kar nadaljuj s to res butasto komunikacijo. Lepo si žagate vejo, na kateri sedite v SDSu s temi primitivnostmi. Očitno to ni omejeno zgolj na neronskega tepca in njegov najožji dvor v Noriku.
Mislim, da je njihova interna želja zamenjati narod... Mi smo problem! Ne oni, ne SDS... Samo narode je težava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Zakon o arhivih (?!) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 14107 (10764) | GregiB |
» | Vzroki za propad referendumov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 45037 (37954) | Karaya 52 |
» | Sprememba zakona o RTV SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 63351 (56588) | noraguta |