Forum » Programska oprema » Thunderbird po novem sinhronizira tudi mapo 'poslano'
Thunderbird po novem sinhronizira tudi mapo 'poslano'
gruntfürmich ::
jo
kakšne par dni nazaj sem opazil, da mi Thunderbird sinhronizira mapo 'poslano' v outlook.live.com e-pošti; če kaj pošljem iz Thunderbirda, mi ta mail kreira tudi v outlook.live.com.
ima kdo kakšno idejo zakaj je temu tako?
prej mi je samo thunderbird sinhroniziral mapo 'prejeto': v outlook.live.com mi je prejete maile dalo v mapo 'POP' ki se nahaja v mapi 'Izbrisano'. zdaj pa mi po novem še sinhronizira mapo poslano, če kaj pošljem v Thunderbirdu.
nastavitev pa nisem nič spreminjal, tudi updejtal ne. kakšne nastavitve serverjev imam pa bom pogledal poopoldan, ampak mislim da so SMTP od outlooka.
thx
kakšne par dni nazaj sem opazil, da mi Thunderbird sinhronizira mapo 'poslano' v outlook.live.com e-pošti; če kaj pošljem iz Thunderbirda, mi ta mail kreira tudi v outlook.live.com.
ima kdo kakšno idejo zakaj je temu tako?
prej mi je samo thunderbird sinhroniziral mapo 'prejeto': v outlook.live.com mi je prejete maile dalo v mapo 'POP' ki se nahaja v mapi 'Izbrisano'. zdaj pa mi po novem še sinhronizira mapo poslano, če kaj pošljem v Thunderbirdu.
nastavitev pa nisem nič spreminjal, tudi updejtal ne. kakšne nastavitve serverjev imam pa bom pogledal poopoldan, ampak mislim da so SMTP od outlooka.
thx
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 278752 (23683) | Matko |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1143 (1005) | slitkx |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1821) | novuporabnik |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7792 (5237) | nikec88 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7843 (6402) | Tody |