Forum » Programska oprema » Shranjevanje online prospekta
Shranjevanje online prospekta
forplan ::
Pozna kdo način/program kako bi v pdf shranil en prospekt ki ga je moč online brati
Ker ne morem vzeti originalnega ki ga želim vzemimo za primer Lidl: https://www.lidl.si/sl/katalog/lidlov-k...
Če bi šlo za par strani bi že print-screen naredil gre pa za 100+ strani
Ker ne morem vzeti originalnega ki ga želim vzemimo za primer Lidl: https://www.lidl.si/sl/katalog/lidlov-k...
Če bi šlo za par strani bi že print-screen naredil gre pa za 100+ strani
da se strinjam
Superboyy ::
https:// media.lidl-flyer.com /a53ca612-990c-11eb-985f-005056aefbf3/image_page-1_2.jpg
1_2 je prva stran, 2_2 druga stran itd.
Mogoče obstaja kak avtomatski downloader, ki ti sam spreminja cifre in zlouda v en folder.
Sekvenco slik na disku pa verjetno znaš spravit v PDF.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Superboyy ()
Mogoče slab primer.
Tisti ki ga hočem nima tako da bi vsaka stran imela svoj url oz .jpg
Nevem ali je flash oz. HTML5
Tisti ki ga hočem nima tako da bi vsaka stran imela svoj url oz .jpg
Nevem ali je flash oz. HTML5
da se strinjam
Opkow ::
Mogoce bi bilo lazje, ce nam posredujes link do tvojega problema, pa bo ze nekdo preveril mozne opcije.
Sicer odvisno kateri browser uporabljas. Vendar isci nekaj v stilu Developers tools ali Web developer. Vsak ima malo drugace poimenovano.
Recimo sam uporabljam Vivaldi in imas opcijo Developers tools, kjer pod Sources vidis imena oz linke do vsebin, ki se pojavljajo medtem ko listas po katalogu.
Sicer odvisno kateri browser uporabljas. Vendar isci nekaj v stilu Developers tools ali Web developer. Vsak ima malo drugace poimenovano.
Recimo sam uporabljam Vivaldi in imas opcijo Developers tools, kjer pod Sources vidis imena oz linke do vsebin, ki se pojavljajo medtem ko listas po katalogu.
Superboyy ::
Machete ::
Opera ima desni klik save as pdf provaj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Hvala za ideje :) Sem uspel in delam na tem
Uporabljam Opero (mogoče naključno pa da ne delam ostalega hkrati)
Ko naložim katalog in nato listam se v mapo cache od opere shranjujejo nekakšne datotek. In če tiste (primerne po velikosti) preimenujem v končnico .jpg imam jpg visoke resolucije ene strani. Za test sem naredil 50 strani. Še okrog 2000 me čaka... Se pa splača ker uporabljam pogosto in konec meseca nebom imel uradno več dostopa.
Uporabljam Opero (mogoče naključno pa da ne delam ostalega hkrati)
Ko naložim katalog in nato listam se v mapo cache od opere shranjujejo nekakšne datotek. In če tiste (primerne po velikosti) preimenujem v končnico .jpg imam jpg visoke resolucije ene strani. Za test sem naredil 50 strani. Še okrog 2000 me čaka... Se pa splača ker uporabljam pogosto in konec meseca nebom imel uradno več dostopa.
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 82940 (1575) | donvito |
» | flash bannerOddelek: Programiranje | 1079 (866) | d4vid |
» | PHP, JSON (autocomplete)Oddelek: Programiranje | 1436 (1173) | galu |
» | Zakaj Apple ne mara Flasha (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 65056 (59329) | BigWhale |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18865 (17204) | root987 |