Forum » Pomoč in nasveti » Joker Jerovšek Boot Screen
Joker Jerovšek Boot Screen
cortez ::
Ko zaženem PC, se mi namesto verzije biosa in kako priti v njega, pokaže Screen, kjer revija Joker priporoča Jerovškove PC-je ?!?
Tko da sploh ne vem, kako priti v Bios.Joker Jerovšek Boot Screen
PC je bil kupljen leta 1998. Sem formatiru disk, ma tega napisa ni zbrisal. KAKO ZBRIŠEM TEGA HUDIČA ???
a kdo ve, kaj morem pritisniti, da pridem v bios
plata je Intelova z Phenix Biosom in pentium II 400 ?
Hvala za Vaše odgovore...
Tko da sploh ne vem, kako priti v Bios.Joker Jerovšek Boot Screen
PC je bil kupljen leta 1998. Sem formatiru disk, ma tega napisa ni zbrisal. KAKO ZBRIŠEM TEGA HUDIČA ???
a kdo ve, kaj morem pritisniti, da pridem v bios
plata je Intelova z Phenix Biosom in pentium II 400 ?
Hvala za Vaše odgovore...
flipflop ::
Del ali delete verjetno,da prideš do biosa. Pol pa poišči noter kje maš za izbirat ta začetni zaslon.
Taras_Bulba ::
Pritiskaj DEL ko je se pojav slika. To te vrže v BIOS. Tam si lahko mislm da pod boot options izklopiš to sliko, sam se ti pol izpisujejo podatki o ram-u, cpu... Če se pa hočš zares znebit tega moraš pa bios flashat z novo sliko. Če se prav spomnim. Bo še kdo povedu.
Samson ::
Ponavadi intelove plate imajo vstop v bios z F2, frugace pa bos moral z ModBin-om spremenit slikco v biosu. Ce nisi vajen, ne delaj tega, ker je drugace ce gre kaj po zlu adio komp. Lahko pa si preberes tutorial za spremembo Bios slikice nekje tukaj na ST in se potem odloci.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
cortez ::
ma sem pritisku DELETE, pa nič.
Kej se da tisti boot screen slikco spremenit tudi z kakšnim programom v wINDOWSIH 98 (npr,. programom od Gigayta od ta-nove plate)..
kako deletam tisti screen-je kak program v dosu, da ga zaženeš kar v start-upu?
Kej se da tisti boot screen slikco spremenit tudi z kakšnim programom v wINDOWSIH 98 (npr,. programom od Gigayta od ta-nove plate)..
kako deletam tisti screen-je kak program v dosu, da ga zaženeš kar v start-upu?
Zheegec ::
Za začetek probaj BIOS resetirati, mogoče je pa default nastavitev brez slikce...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen zagon sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (1693) | Compufreek |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1237) | hojnikb |
» | Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29922 (24111) | Jst |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14245 (11080) | fosil |
» | Kako se lahko odstrani sliko, ki se mi pojavi na prenosniku, preden se zaženejo okna?Oddelek: Strojna oprema | 964 (802) | xenon666 |