Forum » Na cesti » Namerno hotel povzročiti nesrečo
Namerno hotel povzročiti nesrečo

Uizi ::
Sej bom! Ker mam daljšega od Boruta!

The funniest thing about this particular signature is
that by the time you realise it doesn't say anything
it's too late to stop reading it.

BorutO ::
Komaj čakam kazen. :)... in naenkrat se čudežno pojavi komentar, ko vsi izsiljujejo prednost. Pred tem sem mislil, da je on edini primerek, ki je izsilil kdaj koga, jaz pa edini, ki do danes ni predvidel mogočega scenarija. Kar sem kriv, bom že plačal, a še vedno bom trdil, da, če bo treba, a do 50. sekunde nisem ničesar kriv. Tisti "lahko bi" me ne zanima. Marsikaj bi lahko. :) Sem pa v tem času spoznal, da nisem edini bolnik in kreten (oz. ne vem kako vse ste me že poimenovali) ampak tričetrt. Tudi vsemogočni solatko, ko prizna, da divja 200+ kmh, itd, in potem tu pametuje kaj vse bi lahko. :)

Sej te nam no.
hotel sem te psihološko zbrihtat, ampak si tok usekan, da nič ne prime. Srečno na cesti! Ull need it.

facepalm ::
Komaj čakam kazen. :)... in naenkrat se čudežno pojavi komentar, ko vsi izsiljujejo prednost. Pred tem sem mislil, da je on edini primerek, ki je izsilil kdaj koga, jaz pa edini, ki do danes ni predvidel mogočega scenarija. Kar sem kriv, bom že plačal, a še vedno bom trdil, da, če bo treba, a do 50. sekunde nisem ničesar kriv. Tisti "lahko bi" me ne zanima. Marsikaj bi lahko. :) Sem pa v tem času spoznal, da nisem edini bolnik in kreten (oz. ne vem kako vse ste me že poimenovali) ampak tričetrt. Tudi vsemogočni solatko, ko prizna, da divja 200+ kmh, itd, in potem tu pametuje kaj vse bi lahko. :)
V bistvu mi samo komentiramo kar se da sklepati iz posnetka. Seveda pa se iz posnetka ne vidi kaj razmisljas, kam gledas, niti kaj delas. Lahko si povsem napacno razlagamo situacijo ampak izgleda, da sta oba vztrajala pri svojem do konca, ter da do dogodka ne bi prislo ce bi eden od vaju zmanjsal hitrost.
Lahko si predstavljas zakaj smo skepticni glede tvoje reakcije oz neukrepanja.
Kaj se je dejansko dogajalo ves sam, posnetek pa ne kaze tebi (niti Skodi) vprid.

Mah, če me ne boš ti, me bo pa kdo drug. :) Mogoče naju že obdelujejo policaji. Se ne sekiram. Sem vedel, da ne bi smel, pa sem vseeno pač šel. Lahko bi posnetek ven izrezal, tam, ko sem se ustavil in šel za njim, pa nisem. Takšen pač sem in takšna je pač realnost. Zagotovo en redkih tu gor, ki ne lažem, oz. ne skrivam situacije. Med tem, ko vsi anonimni tu gor piskate vse proti meni, tudi solatko, ki na koncu prizna, da vozi najmanj 40kmh več kmh od mene, kot je omejitev. Mojemu avtu na števcu piše 280, rekord na ac imam 160. Zdaj, če bi še dlje vrtal v solatka, bi zagotovo še rekel, da je mogel kdaj fejst bremzati, ker mu je zagotovo že nekdo ven skočil in ni predvidel, da bo ven skočil. No, solatko je vsaj nekaj priznal, skoraj vsi drugi pa samo pametujete kar že sam vem kako bi moglo biti, pa ni bilo. :)

Utk ::
Jaz komot priznam, da sem vozil že (veliko) prehitro, ampak ne spomnem se da bi bilo veliko prehitro kdaj v naselju, še manj pa da bi vozil veliko prehitro, ker bi me nek idiot izživciral. Še manj pa z otrokom zadaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

+otrok.. to je tudi mene najbolj zmotilo.

Glavno, vsi tu gor bi posnetek izbrisali od 50. sekunde dalje. Jaz ne.
Drugače pa solatko, bi spustil avtobus naprej, saj je še pravi čas nakazal smernik, med tem, ko ga škoda ni, dokler sem videl njeno rit. Sem tudi tovornjak spustil naprej, malo pred renaultovem servisu, ko se na ono cesto priključijo tisti, ki grejo v šk. loko. Sem ti mislil posnetek pokazati, pa ga je že presnelo - bom mogel večjo spominsko kupiti, zgleda.
Drugače pa solatko, bi spustil avtobus naprej, saj je še pravi čas nakazal smernik, med tem, ko ga škoda ni, dokler sem videl njeno rit. Sem tudi tovornjak spustil naprej, malo pred renaultovem servisu, ko se na ono cesto priključijo tisti, ki grejo v šk. loko. Sem ti mislil posnetek pokazati, pa ga je že presnelo - bom mogel večjo spominsko kupiti, zgleda.

FlyingBee ::
Torej ti si namerno želel povzročiti nesrečo, voznik Škode pa je naredil prekršek. Nato si še ti naredil prekršek s prehitro vožnjo in še kaj. Naslednjič boš na kakšnega pravega Kranjčanja v BMWju naletel pa glej, da boš video imel.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:

Meiniken ::
Kolikor sem sam informiran se na pas vključiš, ko se lahko. Če je ta poln se po potrebi ustaviš (razen, ko se vključuješ na AC). Nimaš nikoli za pričakovat, da te bo kdo spustil. Ja, je lepa gesta ampak ni v skladu s CPP.
Glede na tisti video na prvi strani bi jebala ježa oba - tako lastnik tiste škode, kot tudi OP. Škoda zaradi rinjenja na zaseden pas, OP pa zaradi prekoračene omejitve hitrosti do katere je prišlo zaradi čustvenega odziva voznika.
Glede na tisti video na prvi strani bi jebala ježa oba - tako lastnik tiste škode, kot tudi OP. Škoda zaradi rinjenja na zaseden pas, OP pa zaradi prekoračene omejitve hitrosti do katere je prišlo zaradi čustvenega odziva voznika.

salex ::
A ni tako, da ima OP prednost, ker ima škoda trikotnike na cesti pred sabo, kar naj bi pomenilo, da nima prednosti?

Torej ti si namerno želel povzročiti nesrečo, voznik Škode pa je naredil prekršek. Nato si še ti naredil prekršek s prehitro vožnjo in še kaj. Naslednjič boš na kakšnega pravega Kranjčanja v BMWju naletel pa glej, da boš video imel.
Ma daj, ne pribijaj model... Namerno se ti kam zaleti, ti bo mogoče bolje pri srcu.

UganiKdo ::
A ni tako, da ima OP prednost, ker ima škoda trikotnike na cesti pred sabo, kar naj bi pomenilo, da nima prednosti?
To da ima op prednost ne opravicuje naravnost psihopatskega izpada, ki si ga je privoscil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()

Fritz ::
To da ima op prednost ne opravicuje naravnost psihopatskega izpada, ki si ga je privoscil.
Ne, ne opravičuje ampak prednost je pa imel.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

DostMam ::
BorutO
:: včeraj, 21:40:04
... Se ne sekiram. Sem vedel, da ne bi smel, pa sem vseeno pač šel. Lahko bi posnetek ven izrezal, tam, ko sem se ustavil in šel za njim, pa nisem. Takšen pač sem in takšna je pač realnost. Zagotovo en redkih tu gor, ki ne lažem, oz. ne skrivam situacije...
Ostala večina vam hoče povedati, da je to sicer OK, ni pa še zdaleč zadosti, da upravičeno verjamte, da te dobri. NE! Trdimo, da te slab voznik in upamo da, ste na dobri poti, da boste postali boljši.
O vozniku škode nisem nič napisal.
:: včeraj, 21:40:04
... Se ne sekiram. Sem vedel, da ne bi smel, pa sem vseeno pač šel. Lahko bi posnetek ven izrezal, tam, ko sem se ustavil in šel za njim, pa nisem. Takšen pač sem in takšna je pač realnost. Zagotovo en redkih tu gor, ki ne lažem, oz. ne skrivam situacije...
Ostala večina vam hoče povedati, da je to sicer OK, ni pa še zdaleč zadosti, da upravičeno verjamte, da te dobri. NE! Trdimo, da te slab voznik in upamo da, ste na dobri poti, da boste postali boljši.
O vozniku škode nisem nič napisal.

En zelo dober, ampak precej bolj ekstremen primer, ki se je zgodil v Beogradu na več pasovnici v mestu, recimo, da je podobno kot pri nas na Celovški v LJ. Sredi noči en mladi objestnež z Audijem A8 vozi vsaj 140 km/h po glavni cesti, prej omenjeni več pasovnici, kjer je omejitev 60 km/h. Audi A8 ima zeleno luč, iz desne pa pripelje manjši avto s štirimi mladimi, ki naredi velik prekršek in sicer prevozi rdečo luč. Audi bočno trči po sredini manjšega avta in vsi 4 ljudje v njem umrejo, voznik Audija jo odnese z lažjimi poškodbami. Omejitev 60 je z razlogom in bi se vejetno Audi pri tej hitrosti ustavil ali izognil nesreči, ampak, ker je manjši avto z desne naredil prekršek, je vse ok.
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()

solatko ::
BorutO - Če je to tvoje običajno obnašanje, je zadnji čas, da začenš jemati tablete za umiritev.
Ker si egoist, si se v momentu, ko si zagledal Škodo, odločil, da pred tebe ne bo zapeljal in potem naredil vse, da bi bilo tako pa si izgubil Borut:Škoda - 0:1, stari te je vseeno zjebal in ti dokazal, da je večji EGO od tebe in to te boli.
0,36 sekunda posnetka - 1 meter Škode je pred teboj, tvoja hitrost 41 km/h, škoda je bila malenkost hitrejša (to, da nisi vedel kam bo šel so tvoje bučke, saj drugam ni mogel)
0,40 - dvigneš hitrost na 48 in se zaradi tega izenačiš s škodo, istosno se močno približaš peugotu, tako, da tudi če bi voznik škode pospešil, nebi mogel vmes.
0,42 - vozniku škode zmanjka ceste, ti se začneš umikat levo
0,48 - ti ustaviš, voznik škode pa gre mimo tebe, torej si ga 6 sekund na vsak način hotel spravit v ograjo
Celih 12 sekund (kar je v prometu ogromno časa) si se šel uveljavljat svojo prednost in stiskat voznika škode v neugodno situacijo, saj je bil v 36 sekundi, z nosom vozila 1m naprej, imel je večjo hitrost od tebe, dokler ti nisi zlobno pognal, namesto da bi držal hitrost 41 km/h.
Ne gre samo za 1 sekundo izsiljevanja prednosti, temveč za tvojo namerno žlehnobo. Si pomislil, da morda vozniku Škode zavore ne primejo v redu in bi ga mogoče ob zaviranju pri 45 potegnilo vate, da zato ni zaviral?
Ker si egoist, si se v momentu, ko si zagledal Škodo, odločil, da pred tebe ne bo zapeljal in potem naredil vse, da bi bilo tako pa si izgubil Borut:Škoda - 0:1, stari te je vseeno zjebal in ti dokazal, da je večji EGO od tebe in to te boli.
0,36 sekunda posnetka - 1 meter Škode je pred teboj, tvoja hitrost 41 km/h, škoda je bila malenkost hitrejša (to, da nisi vedel kam bo šel so tvoje bučke, saj drugam ni mogel)
0,40 - dvigneš hitrost na 48 in se zaradi tega izenačiš s škodo, istosno se močno približaš peugotu, tako, da tudi če bi voznik škode pospešil, nebi mogel vmes.
0,48 - ti ustaviš, voznik škode pa gre mimo tebe, torej si ga 6 sekund na vsak način hotel spravit v ograjo
Celih 12 sekund (kar je v prometu ogromno časa) si se šel uveljavljat svojo prednost in stiskat voznika škode v neugodno situacijo, saj je bil v 36 sekundi, z nosom vozila 1m naprej, imel je večjo hitrost od tebe, dokler ti nisi zlobno pognal, namesto da bi držal hitrost 41 km/h.
Ne gre samo za 1 sekundo izsiljevanja prednosti, temveč za tvojo namerno žlehnobo. Si pomislil, da morda vozniku Škode zavore ne primejo v redu in bi ga mogoče ob zaviranju pri 45 potegnilo vate, da zato ni zaviral?
Delo krepa človeka

donvito ::
BorutO - Si pomislil, da morda vozniku Škode zavore ne primejo v redu in bi ga mogoče ob zaviranju pri 45 potegnilo vate, da zato ni zaviral?
Pol nima kaj delat na cesti, kakšne ti strelaš, pa to ni res.

donvito - Veliko jih vozi tudi s tehnično nepopolnimi avtomobili, to je dejstvo. Seveda se ne sme, tako, kot tisoće drugih stvari. Nikogar ne opravičujem, samo razlagam OP-ju, da je imel veliko možnosti in časa, da do take situacije nebi prišlo, kljub temu, da ga je voznik Škode lomil. Pravi, da bi avtobus spustil, v kar po analizi posnetka dvomim.
Delo krepa človeka

hamez66 ::
Do situacije ne bi prišlo, če bi imel tip na desni kaj v glavi. Na srečo je imel vsaj op dovolj v glavi, da je preprečil nesrečo.
Zdaj lahko pametujete, kako je egoističen. Pač se je odločil, kot se je odločil. Ko se prižge rumena na semaforju, se tudi moramo odločit, ali bomo peljali naprej ali ne. Včasih se pravilno odločimo in ustavimo, včasih se nepravilno odločimo in ustavimo na tak način, da povzročimo nevarnost, včasih se nepravilno odločimo in peljemo naprej, ampak vedno gre za odločitve v momentu. V tem konkretnem primeru je tip pač odreagiral, kot je, vi mu pa tu plozate neke moralne zgodbice, kot da ste sami kaj boljši. Ne, če bi bili tako empatični, neegoistični in oh in sploh, potem bi opu pisali v bolj spoštljivem tonu.
Zdaj lahko pametujete, kako je egoističen. Pač se je odločil, kot se je odločil. Ko se prižge rumena na semaforju, se tudi moramo odločit, ali bomo peljali naprej ali ne. Včasih se pravilno odločimo in ustavimo, včasih se nepravilno odločimo in ustavimo na tak način, da povzročimo nevarnost, včasih se nepravilno odločimo in peljemo naprej, ampak vedno gre za odločitve v momentu. V tem konkretnem primeru je tip pač odreagiral, kot je, vi mu pa tu plozate neke moralne zgodbice, kot da ste sami kaj boljši. Ne, če bi bili tako empatični, neegoistični in oh in sploh, potem bi opu pisali v bolj spoštljivem tonu.

hamez66 - cca 12 sekund se je napačno odločal, vsaj v primeru, da te ne vodi EGO. Voznik Škode ga je po desni že prehiteval in bi se čisto varno vključil pred njega, če naš EGO nebi divje dodal gas (v sekundi iz 41 na 48), kar je bilo dovolj, da je postal "hitrejši" od Škode. Potem pa ga je do lastne zaustavitve tiščal v ograjo.
Point je v tem, da pametni odneha, tu sta bila malo čez les oba, s tem, da je OP-ju, zatem še film počil in to vse, samo zato, da ne bo škodilak pred njim, kar pa se je vseeno zgodilo in to je sodu izbilo dno.
Point je v tem, da pametni odneha, tu sta bila malo čez les oba, s tem, da je OP-ju, zatem še film počil in to vse, samo zato, da ne bo škodilak pred njim, kar pa se je vseeno zgodilo in to je sodu izbilo dno.
Delo krepa človeka

Solatko, ne nabijaj. Ker če ti tudi ne bi bil zelo egoističen, tudi ne bi divjal 200+ kmh po avtocesti. Zdaj mi še samo ne reci, da takrat ni nobenega avta pred tabo... Sem vsak dan skoraj na avtocesti, pa tako prazne ac še nisem videl, da bi brez težav divjal 200. Prvo začni pometati pred svojim pragom. Pametnjakovič nevaren. Jaz pri 80kmh ne bom po vsej verjetnosti nikogar ubil, če bi se zadel v rit, ti bi razmazal vse v tistem in v svojem avtu. Zdaj pa več ne pametuj.

belimato ::
Solatko, ne nabijaj. Ker če ti tudi ne bi bil zelo egoističen, tudi ne bi divjal 200+ kmh po avtocesti. Zdaj mi še samo ne reci, da takrat ni nobenega avta pred tabo... Sem vsak dan skoraj na avtocesti, pa tako prazne ac še nisem videl, da bi brez težav divjal 200. Prvo začni pometati pred svojim pragom. Pametnjakovič nevaren. Jaz pri 80kmh ne bom po vsej verjetnosti nikogar ubil, če bi se zadel v rit, ti bi razmazal vse v tistem in v svojem avtu. Zdaj pa več ne pametuj.
Road rager na cesti. Rager na forumu. Rage-aš tudi na sina?

:) lepo, samo moje "probleme" vidite nekateri, recimo solatka se pa noben ne dotakne, ko dobesedno ogroža vse pred sabo pri 200+ kmh. Ta vaša teženja me ne ganejo, ker vem, da ste isti oziroma, še veliko hujši na cesti, le, da ste vsi anonimni, in brez težav prikrivate kako nevarni ste še le sami.

Superboyy ::
Nisi še odgovoril na koliko metrov bi ocenil razdaljo med tvojim vozilom in pežojem na 0:42.

Sorry moj avto nima senzorja notri, da bi avtomatsko držal distanco. Ti si pa edini osebek tu gor, ki se držiš varnostne razdalje. Daj mi en star posnetek tvoje vožnje nekje po mestu, da vidim kako nevarno voziš.

:) lepo, samo moje "probleme" vidite nekateri, recimo solatka se pa noben ne dotakne, ko dobesedno ogroža vse pred sabo pri 200+ kmh. Ta vaša teženja me ne ganejo, ker vem, da ste isti oziroma, še veliko hujši na cesti, le, da ste vsi anonimni, in brez težav prikrivate kako nevarni ste še le sami.
Ok, vidim da te gani predvsem to, da si ne bi kdo mislil da ne znaš vozit, precej žalostno sicer a ok. Boš pa moral še kakšen video nalepit, ker trenutni dokazuje predvsem tvoj ego in ne-znanje.

Nehaj pametovati. Ker vem, da je ti tudi ne znaš držati. Isto, kot sem rekel solatku, bom še tebi - prvo pometi pred svojim pragom. Tudi tvoji komentarji kažejo na to, da si kar temperamenten osebek na cesti, ker še tu gor kar gnjaviš.

Superboyy ::
Jaz naj prvo pometem?
Voziš v prekršku in se tožiš na forumu, da je nekdo drug naredil prekršek (takoj za njegovim prekrškom pa sam še 3x kršiš cpp).
Voziš v prekršku in se tožiš na forumu, da je nekdo drug naredil prekršek (takoj za njegovim prekrškom pa sam še 3x kršiš cpp).

Do 50. sekunde nisem naredil nobenega prekrška. In kar koli boš drugače rekel, ti ne bom dal prav. Še prometno sem preprečil.

V bistvu je najbolj zalostno to, da je revezu film pocil, ker se je na koncu po domace povedano usral in je Skoda vseeno prisla mimo. Potem je revez dozivel psihoticen izpad.
Je pa zanimivo, da se posnetek konca preden pride do finala. Bomo kmalu ugotovili da se je revez se enkrat usral in ni bilo nic iz njegovega petelinjenja.
Je pa zanimivo, da se posnetek konca preden pride do finala. Bomo kmalu ugotovili da se je revez se enkrat usral in ni bilo nic iz njegovega petelinjenja.

D3m ::
Pusti dripce. Me preseneča, da je toliko slabo podučenih voznikov na forumu.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: vnetidebater ()

Sami psihologi in vedeževalci. :)
A prihodnost tudi znate napovedati? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutO ()

V bistvu je najbolj zalostno to, da je revezu film pocil, ker se je na koncu po domace povedano usral in je Skoda vseeno prisla mimo. Potem je revez dozivel psihoticen izpad.
Dvomim tudi, če je res bil otrok zadaj. Morda v resnici ljubimec na sovoznikovem sedežu. Bi tudi razložilo zakaj ni videl škode z desne

Sami psihologi in vedeževalci. :)
Seveda, v prihodnosti boš raje spustil tistega, ki te izsiljuje v prometu, ker drugače sam izpadeš še večji bednik.
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:

vnetidebater ::
BorutO - Če je to tvoje običajno obnašanje, je zadnji čas, da začenš jemati tablete za umiritev.
zanimivo, Solatko je popolnoma isti opis dogodka dal kot jaz.
Tudi jaz sem 100% prepričan da si Škodo povsem namerno pritiskal ob obcestno ograjo da bi tistega voznika prisilil da bi te spustil naprej.
Ne razumem te Borut. 98% uporabnikov ti dopoveduje eno in isto reč, ti pa še vedno na polno bentiš čez cel forum in dokazuješ svoj prav (točno tako kot na posnetku) in dobesedno rage-aš nad vsakogar ki si drzne reči da voziš patetično in da tvoji psihotični izpadi ne sodijo na cesto, še manj pa pred tvojega otroka.
Pred nekaj dnevi sem v novicah prebral novico da je neka voznica na primorskem zletela iz ceste ker jo je zaradi zdravstvenih težav obšla slabost in je začela izgubljati zavest...enostavno je zletela iz ovinka. Nikakor si ni mogla pomagati, pa tudi če se je še tako trudila, je mišice niso ubogale (saj veš, če te obide huda slabost pač izgubiš vso moč).
Si pomislil da ima morda tudi voznik Škode težave ko si ga povsem namerno pritiskal ob obcestno ograjo? Ali pa si samo doživljal peklensko jezo kot zdaj na forumu in si bil odločen zjebat voznika Škode, tudi če ga s tem ubiješ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

DostMam ::

v bistvu ti samo želimo prikazati kako majhen prekršek je naredila Škoda ( zgolj izsilila te je), tvoji prekrški pa so vredni takojšnjega odvzema izpita.
Če bi te škoda izsilila in bi se vse končalo pri tem in bi ti takoj kulturno reagiral in rešil situacijo (Škodo spustil naprej ali pa se takoj odmaknil skrajno levo ter zaustavil vozilo) pa bi se mi pizdili čez Škodo. Tako pa si ti ravnal MOGOČ slabše.
Takole je izgledalo tvoje dejanje, morda boš razumel če ti povem zgodbico, kot majhnemu otroku:
v trgovini se nekdo vrine pred tabo v vrsti za blagajno. Mogoče ga močno tišči scat, mogoče mu je slabo, mogoče je zgolj prasec. Tebe to ne gane, ti samo veš da se je vrinil pred tabo.
Ti totalno znoriš, to osebo začneš porivati v Wethers original bonbone in Mars čokolade da bi popustila. Vmes močno trzaš z vozičkom da bi to osebo ustrahoval. Prasec ne popusti. V tistem momentu ti nasproti pride nek človek, ker je pač pozabil zvagat banane in zdaj teče hitro stehtat...pizda, popustiti moraš saj ni več prostora da bi hodil vštric s tem tipom, zato te prasec prehiti po desni.
Ti še bolj znoriš. Z vozičkom se začneš zabijati človeku v rit, tečeš za njim do parkirišča kjer ga divje vprašaš WTF DELA PRASEC. Ko ti prizna da je naredil napako in se ti opraviči tebi še bolj odpuli možgane in se ti začne temnit pred očmi.
Medtem pa tvoj otrok sedi v vozičku in zmedeno in osramočeno gleda: "oče, kaj si fuknjen pizda?!"
Fast forward 20 let:
tvoj mulc se obnaša enako butasto kot ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

Tebe so se pa zelo sramovali. :)
Kaj si pa naredil?
Kaj si pa naredil?
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: solatko ()

uvodV?? ::
vnetidebater je izjavil:
Fast forward 20 let:
tvoj mulc se obnaša enako butasto kot ti.
In ogroža naše potomce.

Jasnovidci ne obstajajo. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: solatko ()

korenje3 ::
vnetidebater je izjavil:
tule si glavni moralni krivec dejansko ti. Videl si da tip dela nesrečo in si reagiral hudo trmasto in silil v nesrečo če tvoj desni ne bi popustil. Naj se zgodi kar hoče, ti imaš tam prednost, kajne?
Še otroka si imel v avtu pa si kljub temu silil v nesrečo da bi dokazal svoj prav in svojo prednost na cesti.
Zagotovo bi brez težav upočasnil za 10 km/h, da bi tega spustil naprej in s tem ne bi na noben način tvegal da se tisti za teboj zaleti vato.
V glavnem grow the fuck up.
Bil si rahlo za njim, on se lahko sklicuje da si bil v mrtvem kotu njegovega ogledala ko se je dogodek začel.
Je pa videt da je on potem zaustavil vozilo, torej je vedel da si tam.
Prijavi dogodek policiji in naj se ona ukvarja z njim. Izsilil ti je prednost, drži. Ti pa si še naprej silil v nesrečo z "road rageom".
Ti pa se zavedaj da smo ljudje bedna hormonsko nestabilna bitja in ima lahko kdaj nekdo slab dan in zato naredi neumnost na cesti. Očitno si tudi ti imel slab dan.
Zajebal je, prijavi ga, move on.
Točno tako. Videl je da dela drugi prekršek, potem se je šel pa merjenje moči. Jasno če maš star avto lahko voziš naprej in se zaletiš, pa bo on plačal. Sicer pa ni vredno.
Včeraj sem doživel isto situacijo na točno tej cesti, ker me ena ženska ni in ni hotela spustiti na svoj pas, ker je bila isti egoist kot ti. Priporočam, da si malo prebereš kako deluje sistem zadrge in nehaš igrati žrtev...
To ni sistem zadrge. Lepo je narisan znak na cesti.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()

korenje3 ::
Mimo grede, tudi, če je on dal smernik pri 35. sekundi, še vedno se ne sme prej notri vključiti kot pa za semaforjem oz. križiščem.
tako je.
Eni mislijo da ko dajo smernik da so si priborili prednost. Folk je dobesedno zabit na cesti. Sploh zdej ko je corona, ko folk dela od doma pa se ne znajde na cesti. Ali pa takih iz odročnih krajev, ki ne poznajo vse cestno prometnih pravil.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;

Zal nic od tega ne spremeni dejstva, da OP potrebuje zdravljenje na zaprtem oddelku, ce ga taka stvar pripravi do tega, kar vidimo na posnetku.

BorutO - Mene so že opljuvali tle gor in veljam za grdega račka, ampak takih idiotizmov, kot ti v tem videu, še nisem počel, da bi želel namerno razbiti avto, zato da starejša Škoda nebi šla pred mene.
Sem ti razčlenil po delčkih, kaj je bilo narobe, kompletno situacijo si povzročil ti, damo da nebi Škoda prišla pred tebe, tudi otroka si ogrozil za svoj EGO, potem pa kalimeraš tukaj, da nisi nič narobe naredil.
Sem ti razčlenil po delčkih, kaj je bilo narobe, kompletno situacijo si povzročil ti, damo da nebi Škoda prišla pred tebe, tudi otroka si ogrozil za svoj EGO, potem pa kalimeraš tukaj, da nisi nič narobe naredil.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 56076 (48238) | win64 |
⊘ | Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16043 (13258) | Mavrik |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 105377 (96145) | St235 |