Forum » Na cesti » Namerno hotel povzročiti nesrečo
Namerno hotel povzročiti nesrečo

vnetidebater ::
ja, res je Borut.
Kljub temu si ti uveljavljal svojo prednost na silo. Kot tipičen prebivalec Kranja.
Ne si mislit da teh cest ne poznam.
Na teh dvopasovnicah po kranju je pravilo da tisti na levi desnega ne bo iz principa spustil naprej. To vedenje imate pod kožo zapisano.
Popolnoma isto sranje se dogaja v nasprotni smeri ko se peljete v klanec (smer proti ljubljani).
Tisti ki ima prednost jo bo uveljavljal tudi če bo nesreča.
pomojem se nisi niti zavedal da si pospešil ko je škoda zapeljala zraven tebe in želela zaviti desno..si čisto nagonsko reagiral ker je pač po kranju tak stil vožnje.
Kljub temu si ti uveljavljal svojo prednost na silo. Kot tipičen prebivalec Kranja.
Ne si mislit da teh cest ne poznam.
Na teh dvopasovnicah po kranju je pravilo da tisti na levi desnega ne bo iz principa spustil naprej. To vedenje imate pod kožo zapisano.
Popolnoma isto sranje se dogaja v nasprotni smeri ko se peljete v klanec (smer proti ljubljani).
Tisti ki ima prednost jo bo uveljavljal tudi če bo nesreča.
pomojem se nisi niti zavedal da si pospešil ko je škoda zapeljala zraven tebe in želela zaviti desno..si čisto nagonsko reagiral ker je pač po kranju tak stil vožnje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

BorutO ::
Nisem kranjčan, tudi stalno vsakega spuščam naprej, ta pa je bil dovolj zadaj, da bi lahko počakal, da ga naslednji notri spusti. Kot sem že omenil, sem se peljal z isto brzino, kot avto pred mano, še en avto pred njim je pri okoli 50kmh začel bremzat zaradi avtobusa, zato smo se malo zbližali. Še vedno pa jaz nisem nikogar ogrožal. Ne morem verjeti, da na koncu govorite, da sem jaz kriv in ne oni v škodi ...

Avtu pred tabo si se približal na cca 7 metrov varnostne razdalje ko je voznik Škode želel zaviti desno.
ko se je dogodek začel pa si imel do avta pred sabo cca 20 metrov varnostne.
Ja, seveda je kriv tisti v škodi.
Ma tudi ti si se obnašal čudno.
ko se je dogodek začel pa si imel do avta pred sabo cca 20 metrov varnostne.
Ja, seveda je kriv tisti v škodi.
Ma tudi ti si se obnašal čudno.
Zgodovina sprememb…

Glej borut, nehaj lagati.
Ob 0.38 te je škoda začela prehitevati. Ti si imel 42 kmh.
Ti si začel drag race s škodo do 48 kmh. Takrat je bila še vedno pred tabo
Ob 0:41 si prilezel na cca 7 metrov do avta pred tabo. Škoda je bila še vedno pred tabo.
0b 0:42 je škoda začela zavijat levo, bila je 1/4 (mogoče celo 1/3, na kameri se ne vidi dobro) avta pred tabo.
Ob 0:44 si malo pribremzal da bi Škodo prepričal da imaš prednost. Nisi zaustavil.
do 0:48 si vozil VZPOREDNO S ŠKODO. Da bi dokazal da imaš prav.
Ves čas si jo imel pred očmi pa namerno nisi reagiral. Ker si mislil da si šerif.
Ob 0.38 te je škoda začela prehitevati. Ti si imel 42 kmh.
Ti si začel drag race s škodo do 48 kmh. Takrat je bila še vedno pred tabo
Ob 0:41 si prilezel na cca 7 metrov do avta pred tabo. Škoda je bila še vedno pred tabo.
0b 0:42 je škoda začela zavijat levo, bila je 1/4 (mogoče celo 1/3, na kameri se ne vidi dobro) avta pred tabo.
Ob 0:44 si malo pribremzal da bi Škodo prepričal da imaš prednost. Nisi zaustavil.
do 0:48 si vozil VZPOREDNO S ŠKODO. Da bi dokazal da imaš prav.
Ves čas si jo imel pred očmi pa namerno nisi reagiral. Ker si mislil da si šerif.
Zgodovina sprememb…

josephe ::
OP...lažeš.
Namerno si ga zaprl, se vidi, ne sprenevedaj se. Če ne bi dodal gasa, avto ne bi pospešil v sekundi dveh za 6kmh.
Totalno si nesposoben, če nisi predvidel, da avto na desni ne bo izpuhtel.
Poleg tega, če bi te presenetil in zavil na tvoj pas bi zabrenzal na polno, ne pa tako kot ti, ki si bremzal po točkah ( se vidi, ker se avto gunca ), delno na nasprotnem pasu, ker si želel da škoda ustavi in pika.
Že to, da neveš če sta se zaletela ti ta veliko vedit o tvoji sposobnosti.
Predlagam, da greš na policijo in prijaviš dogodek in ga opišeš v kompletu, tudi kako si staremu grozil/ga napadel, še bolje, kar to temo jim predaj:)
PS: če bi se najdu en tak pi***k še na drugem pasu in bi NAMERNO počil v tebe, ker del avta je bil le na drugem pasu, bi bil še glasen ok pravilih, polnih črtah, vožnji po svojem pasu in podobno?
LP
Namerno si ga zaprl, se vidi, ne sprenevedaj se. Če ne bi dodal gasa, avto ne bi pospešil v sekundi dveh za 6kmh.
Totalno si nesposoben, če nisi predvidel, da avto na desni ne bo izpuhtel.
Poleg tega, če bi te presenetil in zavil na tvoj pas bi zabrenzal na polno, ne pa tako kot ti, ki si bremzal po točkah ( se vidi, ker se avto gunca ), delno na nasprotnem pasu, ker si želel da škoda ustavi in pika.
Že to, da neveš če sta se zaletela ti ta veliko vedit o tvoji sposobnosti.
Predlagam, da greš na policijo in prijaviš dogodek in ga opišeš v kompletu, tudi kako si staremu grozil/ga napadel, še bolje, kar to temo jim predaj:)
PS: če bi se najdu en tak pi***k še na drugem pasu in bi NAMERNO počil v tebe, ker del avta je bil le na drugem pasu, bi bil še glasen ok pravilih, polnih črtah, vožnji po svojem pasu in podobno?
LP

Uizi ::
To me spominja na eno blondinko, ko sem delal CPP, pa inštruktor vpraša kaj naredit, če nam pešec gre čez cesto brez zebre, pa ona prbija " zbijem ga lahko, ker ni na prehodu za pešce! ".
sem se skregal z njo vpričo vseh, ona pa zavija z očmi in se pizdi nazaj, da ima prav.

matobeli ::
Včeraj pičim iz Krškega v Kranj ob 16:30, okol brda pa gužva za popizdit, fantomski zamaški, ljudje švigajo iz skrajnega levega na izvoz na desni, vse ostalo je bilo praktično 130 na tempomatu.
Če bi se enaka situacija zgodila v prometno bolj obremenjeni ljubljani, bi bil crash. Ker nesmeš spustit vsakega, ker dobiš takoj avto v rit.
Odkar furam terenca mi pol manj ljudi skače pred kolesa, pa mam nižje hitrosti kot prej, kar bi vsiljevanja naredilo celo bolj enostavna. Iz tega sklepam da nekateri ljudje ocenijo tveganje glede na to katere avtomobile se splača izsiljevati, kar pomeni da načrtno spravljajo v nevarnost voznike (manjših) vozil.
Scum of humanity.
Če bi se enaka situacija zgodila v prometno bolj obremenjeni ljubljani, bi bil crash. Ker nesmeš spustit vsakega, ker dobiš takoj avto v rit.
Odkar furam terenca mi pol manj ljudi skače pred kolesa, pa mam nižje hitrosti kot prej, kar bi vsiljevanja naredilo celo bolj enostavna. Iz tega sklepam da nekateri ljudje ocenijo tveganje glede na to katere avtomobile se splača izsiljevati, kar pomeni da načrtno spravljajo v nevarnost voznike (manjših) vozil.
Scum of humanity.

PacificBlue ::
Vecina tukaj nasprotuje OP. čeprav ni storil nič iz stališča prometnih predpisov nič narobe. Voznik Škode je silil v prekrsek.
Takih kretenov je veliko na cesti, pa vidim da tudi tukaj na forumu.
Takih kretenov je veliko na cesti, pa vidim da tudi tukaj na forumu.
I’m out.
:3

OP je vsaj 4 sekunde vozil po nasprotnem pasu, tudi ko so mu že nasproti vozili drugi avtomobili. Samo zato da bi dokazal svoj prav.
Poglej video na 0:46.
Imel je mnogo možnosti zaustaviti, pa ni.
Če vzamemo logiko OPa bi lahko voznik Sharana brez težav lahko trčil v OPa saj je pravilno vozil po svojem pasu!! Kaj ima OP za delat tam?
aja, ne gre tako enostavno.
Če vzamemo logiko OPa bi lahko voznik Sharana brez težav lahko trčil v OPa saj je pravilno vozil po svojem pasu!! Kaj ima OP za delat tam?
aja, ne gre tako enostavno.
Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::
vnetidebater je izjavil:
OP je vsaj 4 sekunde vozil po nasprotnem pasu, tudi ko so mu že nasproti vozili drugi avtomobili. Samo zato da bi dokazal svoj prav.
Če vzamemo logiko OPa bi lahko voznik Sharana brez težav lahko trčil v OPa saj je pravilno vozil po svojem pasu!!
Oprosti, samo ti nisi sposoben za na cesto. Mogoče peš.
I’m out.

Povsem jasno je da je OP zaustavil šele ko mu je voznik nasproti vozečega Peugeota pripeljal toliko blizu da se je OP usral v hlače in zaustavil avto. Takrat ga je voznik Škode uspel prehiteti.
0:48 na njegovem videu.
Drugače bi sigurno vozila vzporedno do mosta.
0:48 na njegovem videu.
Drugače bi sigurno vozila vzporedno do mosta.
Zgodovina sprememb…

Fritz ::
ZPrCP
42. člen
(sprememba smeri in premiki z vozilom)
(1) Preden zapelje na drug prometni pas in pred vsako drugo spremembo smeri vožnje ali premikom vozila, se mora voznik s pogledi v vzvratna ogledala in preko ramena, da premosti mrtvi kot ali kako drugače prepričati, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa ali premoženje.
Kaj vam ni jasno!
42. člen
(sprememba smeri in premiki z vozilom)
(1) Preden zapelje na drug prometni pas in pred vsako drugo spremembo smeri vožnje ali premikom vozila, se mora voznik s pogledi v vzvratna ogledala in preko ramena, da premosti mrtvi kot ali kako drugače prepričati, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa ali premoženje.
Kaj vam ni jasno!
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

Poglej OPov video:
Malce oceni če je Op res vozil varno od 0:41 dalje.
Povsem namernoi je vozil med 2 vozili da bi uveljavil svojo prednost in zaustavil Škodo.
nadaljevanje vožnje vštric mu je preprečil šele moder Peugeot, ki mu je pripeljal tako blizu da je bil OP prisiljen na silo zaustaviti svoj avto.
Malce oceni če je Op res vozil varno od 0:41 dalje.
Povsem namernoi je vozil med 2 vozili da bi uveljavil svojo prednost in zaustavil Škodo.
nadaljevanje vožnje vštric mu je preprečil šele moder Peugeot, ki mu je pripeljal tako blizu da je bil OP prisiljen na silo zaustaviti svoj avto.
Zgodovina sprememb…

vonStokovsky ::
Gledano s pogleda krivde se strinjam s hipertijo - desni pas je neprednostna cesta. Lepo je, če ti dajo prednost, vsekakor pa ne obvezujoče. Je pa očitno precej takih, ki ti nalašč odvzamejo prednost in ogrožajo promet. Primer desnega zavijanja iz Celovške na Bleiweisovo: priključevanje je bilo nemogoče zaradi vozil iz Tivolske ceste, za mano je pa trobil in blendal neučakan taksist. Kako bi slednji izvedel ta manever je verjetno vsem jasno.
Pospešil je za 6 km/h. Vi veste, da je to hitrost malce hitrejšega pešca? Hkrati tudi sedmina OP-jeve začetne hitrosti. Zanemarljivo.
Pospešil je za 6 km/h. Vi veste, da je to hitrost malce hitrejšega pešca? Hkrati tudi sedmina OP-jeve začetne hitrosti. Zanemarljivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vonStokovsky ()

poglej video od tega dogodka dalje.
To ti bo dokazalo da OP ni nameraval voznika škode spustiti za noben denar.
Vzporedno sta vozila 6 sekund.
pač ni bilo prostora pred njima da bi eden od njiju pritisnil na gas in prehitel drugega.
Op je bil odločen zadržati svojo pozicijo celih 6 sekund po dogodku!!!!!
Ko ga je modri Peugeot prisilil v zaustavitev vozila pa se je divje pognal za škodo (vozil 85 kmh da jo je dohitel) in ji sledil dokler je ni lahko nekje zaustavil in se začel pizditi na voznika.
Ful ga je skrbelo za varnost otroka v avtu ja.
dooh.
To ti bo dokazalo da OP ni nameraval voznika škode spustiti za noben denar.
Vzporedno sta vozila 6 sekund.
pač ni bilo prostora pred njima da bi eden od njiju pritisnil na gas in prehitel drugega.
Op je bil odločen zadržati svojo pozicijo celih 6 sekund po dogodku!!!!!
Ko ga je modri Peugeot prisilil v zaustavitev vozila pa se je divje pognal za škodo (vozil 85 kmh da jo je dohitel) in ji sledil dokler je ni lahko nekje zaustavil in se začel pizditi na voznika.
Ful ga je skrbelo za varnost otroka v avtu ja.
dooh.
Zgodovina sprememb…

49106 ::
Tudi pri vključevanju na avtocesto se včasih ne umaknejo. Takšna je pač kultura nekaterih šoferjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

hamez66 ::
Neverjetno, da tu krivite OPa. Pa neke moralne pravljice, da bi ga moral spustiti. Iz te stranske ceste se je pa res najlažje vključiti v promet. Kot ste lahko videli, je tu veliko semaforjev in če se je problem vključit, se pač počaka, da imajo tisti iz glavne ceste rdečo luč in je potem vključevanje varno. Mogoče na videu izgleda, da bi ga moral spustiti, ampak v realnosti je pa tole 100% krivda tistega na desni. Za vključevanje po sistemu zadrge tu ni nobene potrebe.

Jaz se umikam, če se le lahko oz. omogočam vključevanje drugega vozila.
A tudi če tega ne bi počel drug voznik, ki se vključuje na moj vozni pas tega ne more narediti na silo in tako, da ogroža mene ali druge.
Pri vsem je bistveno pravočasno nakazovanje namena premika s smernimi kazalci.
A tudi če tega ne bi počel drug voznik, ki se vključuje na moj vozni pas tega ne more narediti na silo in tako, da ogroža mene ali druge.
Pri vsem je bistveno pravočasno nakazovanje namena premika s smernimi kazalci.
A. Einstein
A. Einstein

zztop ::
Krivda je na drugem avtu, OP pa se je brezveze šel to igro. Češ, jaz imam prednost, briga me kaj se dogaja okoli mene. Za en road rage posnetek in zmago na tožišču. Vse bi se dalo enostavno izogniti.
Zaenkrat na cesti ne prevladujejo roboti, ki so zmožni cel čas upoštevati vsa pravila, zato se je potrebno prilagoditi in dodati še faktor človeške narave, nepredvidljivost k vožnji.
Zaenkrat na cesti ne prevladujejo roboti, ki so zmožni cel čas upoštevati vsa pravila, zato se je potrebno prilagoditi in dodati še faktor človeške narave, nepredvidljivost k vožnji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zztop ()

Niti v sanjah ni krivda 100% na šoferju škode.
Če bi prišlo do trčenja, bi bila krivda 100% njegova.
A. Einstein
A. Einstein

glej Fritz, meni se jebe za OPa in voznika škode.
jaz si zgolj predstavljam da sem voznik nasproti vozečega Sharana ali modrega Peugeota ki ju je OP hudo ogrožal zaradi svojega road ragea.
Pa me prav nič ne briga če je kriva Škoda za osnoven prekrišek v tem posnetku. Za vse ostalo je 100% kriv OP.
jaz si zgolj predstavljam da sem voznik nasproti vozečega Sharana ali modrega Peugeota ki ju je OP hudo ogrožal zaradi svojega road ragea.
Pa me prav nič ne briga če je kriva Škoda za osnoven prekrišek v tem posnetku. Za vse ostalo je 100% kriv OP.
Zgodovina sprememb…

Tudi če si ti tisti, ki je pospešil za 20%?
Zgodovina sprememb…

in pazi, pospešil je v manjši klanec.
čisto random, ker ima 300 konjski avto. Ni niti vedel da je toliko gasa dal.
Zgodovina sprememb…

Tam je dokaj ravno, pa tudi moderni avti so zmogljivi. Ampak vseeno je pospešil.
Zgodovina sprememb…

vnetidebater je izjavil:
glej Fritz, meni se jebe za OPa in voznika škode.
Irelevantno. Celotno situacijo je povzročil voznik, ki se je na silo vključeval in bi bil odgovoren tudi za trčenje med Op-om in Sharanom. To je seveda najlažje dokazovati kadar imaš priče ali posnetek kamere v vozilu.
On je vozil po svojem pasu..do najvišje dovoljene hitrosti lahko pospešuje kolikor hoče.
A. Einstein
A. Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fritz ()

Irelevantno. Celotno situacijo je povzročil voznik, ki se je na silo vključeval in bi bil odgovoren tudi za trčenje med Op-om in Sharanom. To je seveda najlažje dokazovati kadar imaš priče ali posnetek kamere v vozilu.
ne, ni saj se je dogodek vklekel doolgo (12 sekund na posnetku). OP bi lahko kadarkoli rešil situacijo pa jo namerno ni.
Sharan je nasproti pripeljal doooolgo zatem ko je Škoda izsilila OPa. OP se je s Sharanom srečal zgolj zato, ker nikakor na noben način ni hotel da ga Škoda prehiti.
Zatem pa se je divje pognal za Škodo in vozil cca 3-5 metrov za njo (na koncu posnetka).
Ob 0:42 je škoda izsilila OPa.
Op je potem 4 sekunde vozil vzporedno s Škodo, nato pa toliko presegel hitrost v naselju da bi moral ostati brez izpita in vozil 3 metre za Škodo.
Zgodovina sprememb…

Superboyy ::
PacificBlue je izjavil:
Vecina tukaj nasprotuje OP. čeprav ni storil nič iz stališča prometnih predpisov nič narobe.
Resno? Kdaj so izbrisali predpise o varnostni razdalji?

Jebiga, je smotan četrtek.
Also, zanima me kakšne argumente bodo ljduje našli razen osnovnega prekrška voznika Škode, ki je zgolj izsilil OPa.
Toliko da bom vedel, če me nekoč eden od njih izsilil, kaj vse lahko v imenu pravice storim pa bodo še vedno oni krivi za vse.
Čisto hipotetično.
Torej če me nekdo izsili lahko jaz ogrozim njihovo premoženje ker sem itak imel prednost? To je dovoljeno pravite?
Torej pravite da bi bilo povsem korektno če bi se OP na vso silo, brez zaviranja (kot na posnetku) zaletel v voznika Škode? IN nato še v Sharana? In kriv bi bil voznik Škode?
Jaz nič?
Also, zanima me kakšne argumente bodo ljduje našli razen osnovnega prekrška voznika Škode, ki je zgolj izsilil OPa.
Toliko da bom vedel, če me nekoč eden od njih izsilil, kaj vse lahko v imenu pravice storim pa bodo še vedno oni krivi za vse.
Čisto hipotetično.
Torej če me nekdo izsili lahko jaz ogrozim njihovo premoženje ker sem itak imel prednost? To je dovoljeno pravite?
Torej pravite da bi bilo povsem korektno če bi se OP na vso silo, brez zaviranja (kot na posnetku) zaletel v voznika Škode? IN nato še v Sharana? In kriv bi bil voznik Škode?
Jaz nič?
Zgodovina sprememb…

feryz ::
Kako že gre tista, "Tukaj počiva Janez, ki je imel prednost."?
Mora biti otrok pa ponosen na takega očka, kot je OP.
Ne glede na to, kakšen "divjak" sem, se imam vseeno za kultiviranega. Zavedam se da so na cesti ljudje, ki jim vožnja predstavlja težek možganski napor in je treba posebej paziti nanje. Kot je recimo tale, ki je snemal video.
Sicer če bi bil jaz tisti brez prednosti, bi snemač ostal zelo daleč za mano pri vključevanju.
Mora biti otrok pa ponosen na takega očka, kot je OP.
Ne glede na to, kakšen "divjak" sem, se imam vseeno za kultiviranega. Zavedam se da so na cesti ljudje, ki jim vožnja predstavlja težek možganski napor in je treba posebej paziti nanje. Kot je recimo tale, ki je snemal video.
Sicer če bi bil jaz tisti brez prednosti, bi snemač ostal zelo daleč za mano pri vključevanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()

Škoda da voznik Škode ni močno zaviral na koncu posnetka, ko je prispel do krožnega. OP bi se zalelel vanj in bil avtomatično kriv. Itak je bil zgolj 3 metre za Škodo..ni šans da bi se ustavil.
Na tem forumu itak ni logike..avtomatično je kriv tisti ki je opredeljen v zakonu, ostali so nedolžni.
Na tem forumu itak ni logike..avtomatično je kriv tisti ki je opredeljen v zakonu, ostali so nedolžni.
Zgodovina sprememb…

mn ::
Kot da bi se kregali kdo je bolj neumen, butec ali butec.
Zelo lepo strnjen opis situacije v eno poved.
Našla sta se skupaj dva cepca in samo sreča da nista povzročila nesreče.
Po CPP bi bil po moje vsega kriv voznik Škode z desne. Razen mogoče če bi OP pokazal posnetek, kjer se vidi da prav namerno zapira voznika z desne. Pol bi bla pa mogoče še deljena krivda?

Deljena krivda je ja.
Za vse ostalo od izsiljevanja naprej pa je kriv OP.
1000 EUR za vožnjo 85 kmh znotraj naselja, 3 metre varnostne razdalje, osebni napad na človeka.
Za vse ostalo od izsiljevanja naprej pa je kriv OP.
1000 EUR za vožnjo 85 kmh znotraj naselja, 3 metre varnostne razdalje, osebni napad na človeka.
Zgodovina sprememb…

PacificBlue je izjavil:
Vecina tukaj nasprotuje OP. čeprav ni storil nič iz stališča prometnih predpisov nič narobe.
Resno? Kdaj so izbrisali predpise o varnostni razdalji?
Kje točno je pa kršil varnostno razdaljo?
vnetidebater je izjavil:
Deljena krivda je ja.
Izsiljevanje ni deljena krivda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

OP bi dobil 1000 EUR kazni za vožnjo 85 kmh znotraj naselja, 200 EUR kazni za zgolj 3 metre varnostne razdalje do Škode, 200 EUR za 7 metrov varnostne razdalje do Peugeota, osebni napad na človeka.
za začetek. Najbrž bi upoštevali tudi vožnjo po nasprotnem pasu (saj OP ni zaustavil vozila ampak je tekmoval s Škodo).
Voznik škode bi dobil 200 EUR kazni za povzročitev nesreče zaradi izsiljevanja. (do nesreče ni prišlo).
OP, prosim javi Policiji.
Ljudje imajo prav, jaz pa sem se zmotil. Res je pametno ta video posredovati policiji! Se posipam s pepelom.
za začetek. Najbrž bi upoštevali tudi vožnjo po nasprotnem pasu (saj OP ni zaustavil vozila ampak je tekmoval s Škodo).
Voznik škode bi dobil 200 EUR kazni za povzročitev nesreče zaradi izsiljevanja. (do nesreče ni prišlo).
OP, prosim javi Policiji.
Ljudje imajo prav, jaz pa sem se zmotil. Res je pametno ta video posredovati policiji! Se posipam s pepelom.
Zgodovina sprememb…

vnetidebater je izjavil:
Niti v sanjah ni krivda 100% na šoferju škode.
Koliko pa, 99.5%?
OP, ki je namerno izzival nesrečo ko je videl da ga Škoda izsiljuje.
Od kod ti ideja, da je izzval nesrečo? Tip je s tem, da se je ustavil in izsiljevalcu omogočil vključitev, preprečil nesrečo.

Aston_11 ::

Še vedno bi mogel on počakati.Moral bi, ampak ni. Kaj torej narediš potem? Ta del (dejstva) ti dela očitne težave.
Preprečiš nesrečo, če jo lahko. Vedno je ne moreš.
In ne moreš vedno kar tako na polno zavirati in ne reagiraš vedno na vsako grožnjo na najbolj primeren način.
V prometu se nič ne dela na silo, če ti zakon nedvoumno ne daje prednosti.
Lepo bi bilo, če bi se vsi spoštovali in skrbeli eden za drugega vendar je tako na Slo-techu kot na cesti daleč preveč bedakov, da bi to venomer
delovalo.
A. Einstein
A. Einstein

torej s tem opravičiš OPOvo divjanje 85 kmh za voznikom Škode (ki je vozil cca 50 kmh za Peugeotom), vožnjo 3 metre za Škodo s čimer je želel vozniku Škode najbrž groziti?
Povsem prepričan sem da je voznik Škode na koncu rekel da tega ne bi smel storiti samo zato ker ga je bilo strah OPa, ki ga je osebno napadel in ni hotel pretepa.
Povsem prepričan sem da je voznik Škode na koncu rekel da tega ne bi smel storiti samo zato ker ga je bilo strah OPa, ki ga je osebno napadel in ni hotel pretepa.
Zgodovina sprememb…

vnetidebater je izjavil:
torej s tem opravičiš OPOvo divjanje 85 kmh za voznikom Škode, vožnjo 3 metre za Škodo s čimer je želel vozniku Škode najbrž groziti?
To sta 2 različna dogodka.

Ki sta povezana saj pokažeta OPov karakter in s tem potrdita mojo trditev da je OP namerno pospešil in tekmoval z voznikom Škode.
Zakaj misliš da je OP izrezal zvok ven iz posnetka? :)
Na posnetku se zagotovo sliši kako OP pravočasno opazi Škodo in na to namerno ne reagira.
Razen če je kupil Garmin HD kamero ki je nesramno draga in nima mikrofona?! lol.
Zakaj misliš da je OP izrezal zvok ven iz posnetka? :)
Na posnetku se zagotovo sliši kako OP pravočasno opazi Škodo in na to namerno ne reagira.
Razen če je kupil Garmin HD kamero ki je nesramno draga in nima mikrofona?! lol.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 56085 (48247) | win64 |
⊘ | Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16051 (13266) | Mavrik |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 105424 (96192) | St235 |