Forum » Zvok in slika » EON TV in TCL televizor
EON TV in TCL televizor
kakadoo ::
Živjo,
kupil sem televizor 55" TCL P815 4K na katerem se EON TV izredno zatika. Vmesnik je počasen, slika kanalov pa večinoma stoji zamrznjena. Na kakšnem od kanalov se slika celo premika z nizkim framerate-om. Zvok običajno je. Situacija je enaka tako na WiFi povezavi kot tudi na ethernet povezavi. Hitrost v EON testu je čez 40mbit/s. Ima kdo kakšen nasvet, ali je hardware televizorja preprosto prepočasen za EON? Netflix in HBO namenski aplikaciji delujeta brez težav.
kupil sem televizor 55" TCL P815 4K na katerem se EON TV izredno zatika. Vmesnik je počasen, slika kanalov pa večinoma stoji zamrznjena. Na kakšnem od kanalov se slika celo premika z nizkim framerate-om. Zvok običajno je. Situacija je enaka tako na WiFi povezavi kot tudi na ethernet povezavi. Hitrost v EON testu je čez 40mbit/s. Ima kdo kakšen nasvet, ali je hardware televizorja preprosto prepočasen za EON? Netflix in HBO namenski aplikaciji delujeta brez težav.
matijamatt ::
Imava isti problem, imam TCL 65"C815, vse dela samo EON aplikacija je obup, tak da razmisljam o menjavi novega TV na drugo firmo.
andrej69 ::
Živjo,
Tale model ima preslab Chipset, mislim, da ima Realtekov Chipset. Boljša opcija je zasigurno letošnji model, ki ima vgrajen zmoglivejši Mediatek chipset:)
Seveda je pa najboljša opcija kateri kupuje Android televizor vsekakor Philips ali Sony.
;-) ::
Imam TCL televizor in imam enak problem. Uporabljam EON box zaradi tega.
Je pa zanimivo, da je problem z EON aplikacijo, medtem ko z drugimi aplikacijami ni problema.
Je pa zanimivo, da je problem z EON aplikacijo, medtem ko z drugimi aplikacijami ni problema.
andrej69 ::
Kar se tiče EONA je povsem odvisno kako kvaliteten signal prihaja do televizorja:) Načeloma imajo z EON platformo težave tisti kateri imajo slabo omrežje..
Ker za EON se načeloma potrebuje kar zmogljivo omrežje. Potem pa je seveda odvisno, kakor sem že napisal kako kvaliteten Chipset ima določen televizor:)
Ker za EON se načeloma potrebuje kar zmogljivo omrežje. Potem pa je seveda odvisno, kakor sem že napisal kako kvaliteten Chipset ima določen televizor:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 154017 (2154) | fpbs |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 57422 (2378) | Big_Al |
» | Nov tv v povezavi z T2 in EonOddelek: Zvok in slika | 2918 (2619) | Daniel |
» | Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12Oddelek: Zvok in slika | 7297 (6900) | buick |