Forum » Operacijski sistemi » w2k
w2k
OrlyTM ::
hm ... to se mi pa zdi da ne gre, nisem pa povsem prepričan. Bo treba še na Andreja počakat, bo bolj točno vedu!
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Loki ::
mulc nimas pojma o pojmu.
Vid se ti, da se nikoli nis videl Windowsov 2000 blizje kot na kilometer.
Rooster odgovor je ne.
Vid se ti, da se nikoli nis videl Windowsov 2000 blizje kot na kilometer.
Rooster odgovor je ne.
I left my wallet in El Segundo
blue96 ::
se opravicujem, ampak samo povedal sem svoje mnenje.. sicer pa, a ni to tko da si na slo techu pomagamo s izrazanji mnenj...
lp
lp
.
Sam ne z rakimi glupimi pripombami.
Windows 98 niso in nikoli ne bodo boljsi od Windowsov 2000 pri vsakdanjem delu (stablinost....).
Za igre ne morem rect, ampak men na 2000 lavfajo vse, ki jih igram.
Windows 98 niso in nikoli ne bodo boljsi od Windowsov 2000 pri vsakdanjem delu (stablinost....).
Za igre ne morem rect, ampak men na 2000 lavfajo vse, ki jih igram.
andrej ::
hm, zakaj bi sploh mel driverje na uporabnika? ne vidim prednosti, ker so gonilniki strojno odvisni in nimajo nic veze z uporabniki. Kot je ze roberto povedal to ne gre.
Mogoce pa ti lahko kako drugace pomagamo, ce povej kaj bi sploh rad mel - naredil.
Mogoce pa ti lahko kako drugace pomagamo, ce povej kaj bi sploh rad mel - naredil.
Huey P ::
Windows 2000 so VELIKO boljši od 98, 98 SE...
Zanima pa me podobno vprašanje; A se da naredit, da vsak uporabnik uporablja svojo resolucijo?? Torej, ko se prijaviš kot Uporabnik 1 maš npr, 800*600*16, in ko se prijaviš kot Uporabnik 2 pa maš 1024*768*32???
Zanima pa me podobno vprašanje; A se da naredit, da vsak uporabnik uporablja svojo resolucijo?? Torej, ko se prijaviš kot Uporabnik 1 maš npr, 800*600*16, in ko se prijaviš kot Uporabnik 2 pa maš 1024*768*32???
..::DOOM III: The Legacy::..
XCT ::
Če hočeš upravljati kateri uporabnik lahko uporablja katere naprave pa uporabi profile strojne opreme.
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info
MitjaM. ::
Nisem cist sigurn, samo se mi zdi da v w2k ni mogoce nstimati razlicnih resolucij za vsakega uporabnika.
MitjaM - ne vem sicer kako si priso na razlicne resolucije, ampak mas prav. w2k nimajo per-user resolucije. Drugace pa mas posebne programe, ki ti to znajo odpravit.
gunner ::
ja mene ful mot da mi modem ne dela v win2k, ja pol nj grem pa na net po driverje za modem hahah! pa se v win98 mi povoz outlook expres da ne dela!11 f.... of MS
gunner: MS tukaj nima nic. Ce proizvajalec ne napise gonilnikov MS nic ne more!!! MS _ne_ dela driverjev, niti tistih, ki so prilozeni w2k. Prosim, prenesi svojo jezo na proizvajalca modemov, ne na MS.
rooster ::
V bistvu mam problem z TV tunerjem, ki se ne strinja z nobenimi NVidia driverji. Tako da bi rad imel enega user-ja npr.: Game kjer bi se naložili 3D driverji.
zal to ni mozno. Pocakaj na kaksne update za TV tuner / graficno. Ena resitev pa bi bla, da mas 2 instalaciji w2k...
blue96 ::
ej na w2k mi ne dela tv card ceprav imam gonilnike za w2k, pa modem kdaj zamrzne. glede igric se pa ve da je grafika mal bolj na nizji ravni. sicer je pa za vsakdanje delo boljse, ce ne gledas televizije in ne uporabljas interneta, vsaj pri meni. no, pa povejte, kateri microsoftov izdelek je bil se brez napake?! jap, cakamo e xp, ane?
.
MULC: kateri software pa je brez napak. Se softver, ki ga NASA uporablja ima napake. XP-ji pa ne bodo imeli bistveno manj napak kot w2k.
ABX ::
Sicer nisem glih 100% ker tega še nisem delal vendar, če bi bil v tvoji situaciji bi probal naslednje...
V System properties--->Hardware profiles , lahko naštimaš različne konfiguracije računalota. Tako ko bootaš win2k zbereš konfiguracijo sistema, ni sicer vezano na userja ampak bolje išta ne ništa.
V System properties--->Hardware profiles , lahko naštimaš različne konfiguracije računalota. Tako ko bootaš win2k zbereš konfiguracijo sistema, ni sicer vezano na userja ampak bolje išta ne ništa.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
JLP: moja edina napaka pa je ta da ne najdem svojih napak :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Paramedic ::
Pa še js mam eno kratko (vprašanje): zakaj eni programi ne delajo, če daš run as admin, če si pa prijavljen kot admin pa delajo.pa kak to da mam v sandri 2001 drive benchmark ok. 110.000 točk?!Prosim za pojasnila
End transmission.
katere programe mas v mislih? Vecina delujejo, razen programov, ki so del shella, recimo Network connections... obstajal je en trik samo sem ga ze pozabo... Zdaj tak mas v XP-ji switch tak da to vec ni taki problem...
Ok, en je ms-ov autoroute express europe 2k. če dam run as napiše dve upozorili in se ne zažene (please reinstall in out of memory). inštaliral sem z admina in če ga kot admin poženem, potem dela.kaj pa praviš na rezultate? mam pa navadn ibm-ov disk na ide :)) (+ntfs)
End transmission.
Malfunction.
Testiraj s kaksnim drugim programom, napako pa prijavi avtorjem programa.
Testiraj s kaksnim drugim programom, napako pa prijavi avtorjem programa.
hm, autorouta ne uporabljam, tak da bi tezko kaj pametnega povedal. Probaj z runas ukazom iz command prompta.
Jeebs ::
Yo, folk jst razmišljam o prehodu iz WinME na Win2k, pa me zanima sledeče:
1. A se lahk naredi upgrade al je treba vse dol butnt?
2. Kako je kej z Win2k in s starejšo programsko opremo (tako ki deluje na Win98 in/ali historical Win95)???
Thnx for your help!
1. A se lahk naredi upgrade al je treba vse dol butnt?
2. Kako je kej z Win2k in s starejšo programsko opremo (tako ki deluje na Win98 in/ali historical Win95)???
Thnx for your help!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
JLP ::
1. Upgrejda ni lih priporočliv delat. Sploh ob taki spremembi sistema je najbol kr na frišno gor dat Win2k.
2. U glavnm neb smel bit problema. So pa kaki programi tko butast napisani, da se ne dajo inštalirat. Sam takih je mal.
2. U glavnm neb smel bit problema. So pa kaki programi tko butast napisani, da se ne dajo inštalirat. Sam takih je mal.
Live long and prosper!
OK. Bom pa vprašal še za mojo najhujšo težavo: vsakič, ko pride iz stand by, mi začne rač. štekat redno na prbl. 15 sek-zamrzne in spet nadaljuje. sem že probu z drugo grafično. če se to začne dogajat ne morem logat off, restartat, shut down, če kaj od tega naredim-> zamrzne totalno -> trdi reset. to pomeni, da moram trdo resetirat po vsakem prihodu iz stand by. Help, PLEASE.
End transmission.
JLP ::
Dej po tem k pride iz stand-bya poglej u taskamnager če ti ker program ful velik CPUja kur.
Ponavad so za to krivi drajverji in velik folka ma tud probleme k ma inštaliran LiveWare. Tko je blo tud pr men. Pa zej LW ne inštaliram pa je vse uredu. Drgač pa itak zej sploh ne nucam stand-bya k mam komp kr skos pržgan.
No ja upam da pomaga.
Ponavad so za to krivi drajverji in velik folka ma tud probleme k ma inštaliran LiveWare. Tko je blo tud pr men. Pa zej LW ne inštaliram pa je vse uredu. Drgač pa itak zej sploh ne nucam stand-bya k mam komp kr skos pržgan.
No ja upam da pomaga.
Live long and prosper!
nimam liveware in tudi noben proces ne požira časa, pa tudi rama je še precej prostga, kaj je še lahko krivo? mogoče driverji maxi sound muse? tudi če jo disablam, vseeno šteka. še kaj?
End transmission.
po vsej verjetnosti so to neki driveji, vendar je taksne zadeve zelo tezko troubleshootat, brez pravega predznanja iz driverskega podrocja. Kako je kaj s hibernate? Ti dela OK?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30084 (13518) | darkolord |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2150 (898) | -MiS- |
» | Tipkovnica v w2kOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (877) | andrej |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5383 (4525) | andrej |
» | Win2000 in driverji SB LiveOddelek: Pomoč in nasveti | 2212 (1956) | MitjaM. |