Forum » Operacijski sistemi » Informacije o tech tipih
Informacije o tech tipih
Mr.B ::
Koliko od vas iam kakšne certifikate ?
Koliko od vas se praktično okvarja ( z pomočmi na forumih) tudi v praksi , tu ne mislim da imate doma računalnik ,in se igrate z navijanjem , amapk tudi v sluzbi delate na teh problemih.
To je mišljeno bolj v informativne namene , ne pa da se bo kdo prveč , khmmm.
Koliko od vas se praktično okvarja ( z pomočmi na forumih) tudi v praksi , tu ne mislim da imate doma računalnik ,in se igrate z navijanjem , amapk tudi v sluzbi delate na teh problemih.
To je mišljeno bolj v informativne namene , ne pa da se bo kdo prveč , khmmm.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
andrej ::
hm, jaz mam MCSE+I (ok, zdaj samo MCSE, ker so +I ukinili), pa se MCT. Drugace pa se tudi ukvarjam z raznimi forumi - v zadnjem casu predvsem forumi za XP-je, javnimi na msnews streznikih, in privatnimi.
Drugace sem tudi MS MVP ravno zaradi pomoci v teh forumih. Zdaj sem tudi postal Associate Expert za posebno MS stran v XP-ji, ki bo sla v javnost konec maja.
Drugace pa me lahko "dozivis" tudi v zivo na NT konferenci v portorozu, kjer bom predaval o Whistler server liniji...
Drugace sem tudi MS MVP ravno zaradi pomoci v teh forumih. Zdaj sem tudi postal Associate Expert za posebno MS stran v XP-ji, ki bo sla v javnost konec maja.
Drugace pa me lahko "dozivis" tudi v zivo na NT konferenci v portorozu, kjer bom predaval o Whistler server liniji...
TinkaPinka ::
Andrej, na katerih news grupah pa si dejaven? Včasih sem jih dosti brala, sedaj pa sem to malo opustila...
I am easy to please as long as I get my way.
andrej ::
v zadnjem casu predvsem na privatnih, tu pa tam pa me najdes tudi v javnih predvsem na microsoft.public.whistler.*, malo manj pa v win2000.*. v zadnjem casu me v w2k skoraj vec ni - pac treba it naprej.
problem je v tem, ker je na dan preko 500 postov, ki jih nikakor ne mores prebrat, ob tem pa jih je polovica cisti junk. Se spomnim kaksno stanje je blo pred enim letom v w2k newsgroupah - blo je okrog 100 postov v .general, kar mi je omogocalo, da sem prebral cisto vse poste v vseh w2k newsgrupah. Takrat sem tudi sam naredil okrog 80 postov/dan. zdaj pa se mi niti brat tistega vec ne da... enako se je zdaj zacelo dogajat whistler newsgroupam...
problem je v tem, ker je na dan preko 500 postov, ki jih nikakor ne mores prebrat, ob tem pa jih je polovica cisti junk. Se spomnim kaksno stanje je blo pred enim letom v w2k newsgroupah - blo je okrog 100 postov v .general, kar mi je omogocalo, da sem prebral cisto vse poste v vseh w2k newsgrupah. Takrat sem tudi sam naredil okrog 80 postov/dan. zdaj pa se mi niti brat tistega vec ne da... enako se je zdaj zacelo dogajat whistler newsgroupam...
TinkaPinka ::
Heh, ja saj to je tudi bil razlog, da sem jaz tudi opustila branje teh news grup. Oziroma dva razloga. En - junk posti, drugi - preveč postov. Vsega ne moreš prebirat, ker potem lahko bereš tudi cele dneve...
Včasih sem brala tudi lockergnome (news.lockergnome.com) grupe, vendar se je v zadnjem času tudi nabralo precej junk postov. Pojavila se je ena skupina ljudi, ki se bolj ali manj zasebno pogovarjajo... Dolgčas.
Priporočaš kakšno dobro destinacijo?
Včasih sem brala tudi lockergnome (news.lockergnome.com) grupe, vendar se je v zadnjem času tudi nabralo precej junk postov. Pojavila se je ena skupina ljudi, ki se bolj ali manj zasebno pogovarjajo... Dolgčas.
Priporočaš kakšno dobro destinacijo?
I am easy to please as long as I get my way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2404 (1985) | Sunna |
» | Whitler (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8328 (6770) | zetko |
» | windows whistlerOddelek: Pomoč in nasveti | 2227 (1745) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5352 (4471) | Simko |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 2005 (1528) | JLP |