» »

Win 98, Win ME ali Win 2k?

Win 98, Win ME ali Win 2k?

1
2
»

whatson ::

andrej: mislil sem programi ne delajo v linuxu.. samo sem malo nejasno zapisal:D
Rabim pa le nekaj programov: Photoshop, 3dmax, ... za to se mi ne splaca met win2k..

andrej ::

ravno pri photoshop-u in 3d maxu bi se ti poznalo pod w2k. vsaj probaj pa bos vido. ko bos enkrat zacel z w2k ne bos hoto it nazaj.:D

element ::

Windows ME so ql za špile, 98 za v smeti, 2k pa so za vse, ki rabijo stabilnost!:))

Dami ::

Sn meu 98, pol 2k, pa 98 in 2k, pol spet 98, pol so pršl ME, zdej pa spet 98. Sam neki rečem: vse je z en K***C! Vse šteka, zmrzuje ne dela itd. Jst ne vem več, al mam mašino zanič (c400,128ram, 13gb, v3 2k) al pa winsi sux. Ker mi linux ne diši ne vem kak, sn ostau na 98. Morm rečt da so mi 2k ful hiter delal, sam problem je biu z:
1. (že 1x napisan) modem. takrat sn meu še usr56k v90. in sn ga pač vsakič ugasnu, winsi pa napišejo da ni biu pravilno ugasnjen in vsakič na nov inštalirat (sej gre v minuti kr je plug & pray, sam vseen).
2. philips cd-r 4x in skener prek SCSI kartice. Was is das?? tega ni not sploh.
3. programi se sploh niso dal inštalirat. med drugimi ICQ in Visual studio. Ok, s tem je ziher blo neki narobe, kr je kolegu vse delal. Men pač ni blo usojeno.
ME sn pač pol dau gor, kr mi je en šou neki iz registra brisat in so se 98 sesuli. Sej delal je vse, sam s časovnim zamikom (1-2 miniti). Najhujš je takrat k sn na netu in laufam 4 okna IE, winamp, napster, ICQ in mIRC. Stvar zamrzne in se čez cajt spet vrne v delovanje. Kot da bi meu proc vsake 5min čik pavzo:D!!
Aja, med menjavanjem sistema sn vedno sformatiru disk. Skratka, človk se pač navadi fore 'program se ne odziva' in podobno. Tak je pač life. Upam, da bo whistler kej bolš. Glede njega, a bo res obveljala ta zaščita proti kopiranju, ki naj bi jo imel?? Upam da se bo našu kak Key generator :D, kr kupvat ga ne mislim. Rajš ostanem na 98.
Pa LP vsem skupaj!

andrej ::

1. to je plug and play. a si pricakoval kaj drugega? zakaj bi sistem mogo instalirat driverje za opremo, ki ni prisotna? Eksternih modemov pa tak nima smisla ugasat...
2. cd-r bi mogo delat, za SCSI krmilnik pa mores zagnjavit proizvajalca. Ce ta ne napise driverjev w2k nima kaj pocet...
3. programi pa se dajo normalno instalirat. ICQ in VS oba picita...

Paramedic ::

No ko že ravno tako odpravljaš probleme:Men w2k začne vsakič, ko pride iz standby, štekat. Šteka vsake pribl. 30 sek. (mogoče točno) in to na sekundo natančno (torej perioda je 30 sek.). Če se hočem log off ali sw restart, se mi sesuje in lahk sam na gumbek pritisnem. A bi lahk to blo zaradi beta graf. driverjev za bansheeja?
End transmission.

andrej ::

najpogosteje so driverji, samo je tezko rect, da so ravno tile. Ce pa hoces met stabilen sistem pa ne uporabljal beta stvari - ne programov se manj pa driverjev. najboljse bo, da probas s kaksno malo starejsno, pa vendar final verzijo driverjev.

Paramedic ::

hm...ta je edina verzija...pa še med beta verzijami je edina ta verzija...itSUXX...tale banshee...a bi dal rajš s3 virge 4mb noter? joke:'(:D
End transmission.

andrej ::

eh, daj not staro z Tseng ET4000 z 512 KB RAM-a. To je so ble kartice:D
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekam čudno za tako mašino

Oddelek: Pomoč in nasveti
171254 (1059) Paramedic
»

Win ME in 2000

Oddelek: Pomoč in nasveti
191423 (1246) Dalmatinc
»

Kako pogosto vam freezne comp

Oddelek: Programska oprema
361597 (1296) JLP
»

Windows ME (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
774956 (4075) Simko
»

windows me

Oddelek: Programska oprema
481873 (1396) JLP

Več podobnih tem