» »

Ebay fake user

Ebay fake user

djforever ::

Lp na ebayu sem zasledil en lep gamerski sedež za 120e.

Seveda sem ga plačal in ga pričakujem že od 23 decembra.
Sem šel danes gledat kaj je z mojim naročilom in piše da je uporabnik izbrisan....wtf?

Kaj se sedaj da naredit,da dobim denar nazaj?

Hvala.

kixs ::

Odpri despute na eBayu - da nisi dobil narocenega in hoces refund. Dobil bos denar v dnevu dveh, lahko pa tudi takoj, ker je uporabnik izbrisan - sem imel pred leti podoben primer.

Gejspodar ::

https://www.ebay.com/help/policies/ebay...
Sledi sekciji When a buyer doesn't receive an item.

Pa še nasvet - če ceniš svojo hrbtenico se raje izogibaj "gaming" stolom.

djforever ::

Pise mi return is cloced...kaj pa hočem zdaj naredit da dobim denar nazaj

bluefish ::

Hja:

You have 30 days from the estimated delivery date to inform the seller that you didn't receive your item.

https://www.ebay.com/help/buying/return...

Kumbaja ::

Če si plačal preko paypal je daljši rok za dispute direktno preko paypala.

Samael ::

Paypal protection deluje 180 dni od plačila, vendar je v primeru ebay nakupa nekoliko zavajujoče skrito.
Če greš direkt na paypal transakcijo opreti issue, ti tam piše "...go to the eBay Resolution Center" al nekaj v tem smislu in to je to - se lahko vrtiš v krogu brez prave rešitve. Pod samo transakcijo v primeru ebay nakupa sploh ni opcije za odpreti paypal case.

Kar moraš storiti je, da v zgodnjem desnem kotu klikneš "More" in izbereš opcijo "Go to Resolution Centre", nato klikneš "report a problem" in tam preko scrollanja dol ali preko filtra (če je od transakcije poteklo dlje časa in ni več na listi) ročno izbereš transakcijo, ki jo prijavljaš.
Za tem ti bo še enkrat poskušalo uturiti oz. predlagalo, da zadevo rešuješ preko ebaya, kar lepo ignoriraj, glede na to da je ebay buyer protection že pretekel in prijavi issue neposredno pri paypalu.
Ostalo je standard. Odpreš case, razložiš kaj te mori (če imaš kakšen relevanten screenshot, priložiš), počakaš na odgovor ali ignore prodajalca, eskaliraš zadevo (odpreš dispute) in v parih dneh paypal odloči kako pa kaj.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581018963 (3247) kixs
»

Verjetna Ebay prevara

Oddelek: Pomoč in nasveti
161936 (1363) gruntfürmich
»

Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5012615 (9357) T-h-o-r

Ebay - vračilo

Oddelek: Omrežja in internet