» »

Trenutne vroče igre na sceni

Trenutne vroče igre na sceni

Koraaz ::

Nisem zasledil teme, ki bi obravnavala igre, ki so trenutno v trendu.

Že dolgo časa ne spremljam igričarske scene in sploh ne vem kaj je trenutno popularno, zato sem mislil, da bi imeli kakšno temo, ki bi pomagala ljudem ugotoviti kaj je trenutno vroče na sceni.

Zato sem prišel na idejo, če bi imeli eno univerzalno temo, kjer bi se pogovarjali o trenutnih popularnih igrah na sceni in igrah, ki so najbolj v pričakovanju.

Se igra še kaj drugega kot samo among us in čaka na Cyberpunk 2077?

opeter ::

Ne vem, če ima smisel, da se oglasim v tej temi, ker jaz nobenega od naštetih ne igram, ampak druge igre (če že). Niti ne čakam na GTA klon v novem celofanu -> Cyberpunk 2077.

No, ne glede na to, tu imaš en seznam:
https://www.pcgamer.com/best-pc-games/

Tukaj najdeš med drugim Assassin's Creed Valhalla, Doom Eternal, Valorant, Call of Duty: Warzone in druge.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zmajc ::

Igra se ogromno stvari. Osebno trenuto igram nov dodatek k Destiny 2. Če so ti všeč Grand Stretegije je tu Crusader Kings 3, prav tako je pred kratkim prišel ven Assassin's Creed: Valhalla.

To name a few

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Kvinta ::

Iger je tolko da se z novimi sploh ne ukvarjam dokler ne postanejo stare 2-3 leta vedno jih mam ene 30+ neigranih na zalogi za igrat:D
A.C.A.B

Likalnik ::

Tudi meni se je to dogajalo...več iger je bilo nepreigranih...kot pa preigranih.....zato sem vse skupaj prodal....sedaj nimam teh težav:)

Silici ::

Advance algoritm hot iger kmalu pripelje do nič iger. S tem EA pristopom (dogotrajna reklama), ko vsak teden dobiš 0-2 uri igranja odganjajo resne igralce. Namesto vsebine, grindanje in prvi utis.

jimmb0 ::

Vprašanje kaj imaš rad...jaz imam tudi nekaj nepreigranih iger, zato sem nehal kupovat. pretežno igram rainbow six siege , je pa stvar v tej igri, da lahko sam igraš, je pa ekipno lepše :)

Uizi ::

Rust

Firebat ::

Jst še zmer Dota 2 nažigam poleg vsega.

Bwaze6 ::

Kaj je trenutno in ti dobro pokažejo Steamove statistike.

Sam pa igram skoraj izključno igre, starejše od treh let.

Ceneje, 1080Ti jih brez težav poganja v 4K, vsi patchi in dodatna vsebina je izdana, in če je za igro še vedno zanimanje, je običajno tudi nek znak kakovosti - pri novi pa nikoli ne veš, recenzije so itak vse bleščeče, tudi če gre za No Man's Sky...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Assassin's Creed Valhalla (2020) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26744566 (9799) Kvinta
»

Assassin's Creed Odyssey [2018] (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37157531 (28244) oo7
»

Assassin's Creed: Origins (Assassin's Creed: Empire) (strani: 1 2 )

9915769 (7544) Izi
»

Assassin's Creed Syndicate (Assassin's Creed Victory) (strani: 1 2 )

7220095 (8223) Gagatronix

Več podobnih tem