Forum » Igre » Call of duty - Slovenistan
Call of duty - Slovenistan
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Izdelal sem eno slovensko 3D igro po imenu Call of duty - Slovenistan. Rad bi, da si jo ogleda oziroma, da jo igra čim več ljudi, zato tudi tukaj to pišem. Igro lahko najdete na Partisu tako, da v iskanje vnesete "slovenistan". Upam, da admin ne bo izbrisal te moje objave, saj je igra brezplačna, torej s tem ne kršim pravil tega foruma. Prosim tudi za kakšna mnejna, ideje o nadaljnem razvoju igre ali kritike. Lep pozdrav!
Izdelal sem eno slovensko 3D igro po imenu Call of duty - Slovenistan. Rad bi, da si jo ogleda oziroma, da jo igra čim več ljudi, zato tudi tukaj to pišem. Igro lahko najdete na Partisu tako, da v iskanje vnesete "slovenistan". Upam, da admin ne bo izbrisal te moje objave, saj je igra brezplačna, torej s tem ne kršim pravil tega foruma. Prosim tudi za kakšna mnejna, ideje o nadaljnem razvoju igre ali kritike. Lep pozdrav!
Hemi426 ::
Daj vsaj neke slike na Partis ali link do gameplay.
Nek razvijalec igre, pa ne poznaš osnov oglaševanja.
Tak kot oglasi avtomobilov v 21. stol na Avtonetu brez slike.
Tak kot oglasi avtomobilov v 21. stol na Avtonetu brez slike.
Daj vsaj neke slike na Partis ali link do gameplay.
Tak kot oglasi avtomobilov, v 21. stol na Avtonetu brez slike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
Že komentarji na partisu hočejo slike in gameplaya.
Resnično ne razumem odločitve, da lansiraš igro brez spremnih medijev.
Žalostno.
Resnično ne razumem odločitve, da lansiraš igro brez spremnih medijev.
Žalostno.
Xserces ::
Izbira slik v bruncarci je fenomenalna... sploh JJ
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
nekoman ::
Po pregledu slik sem se spomnil na wolfensteina return to castle, ko smo ga obračal iz dneva v dan:)
Forest soba je podobna
Forest soba je podobna
SlyCrespo ::
Igra je trenutno samo na partisu. Je velika 3.10 GB, tako, da je nemorem kar nekam prilepit...
HotBurek ::
Slike uploadi na HTTPS site.
https://imgbb.com/
Potem pa kopiraj link direktno do slike, in ne do HTML strani, kjer je slika.
https://imgbb.com/
Potem pa kopiraj link direktno do slike, in ne do HTML strani, kjer je slika.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Apofis ::
opeter ::
Raje opusti ime "Call of duty", da ne boš imel težav. Slovenistan bo čisto v redu.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
shadeX ::
Sem isto hotu rečt. Prvo sem mislil da gre za nek mod za COD ampak je ocitno to svoja igra.
Dej jo na Steam. Seveda ko spremenis ime.
Prvih 20% dela si naredil, zdej pa samo še prodat jo :)
oo7 ::
Men tole napiše
Windows je zaščitil računalnik
Microsoft Defender SmartScreen je preprečil zagon neznane aplikacije. Izvajanje te aplikacije lahko ogrozi računalnik.
Več informacij
Potem je pa samo gumb NE ZAŽENI
Windows je zaščitil računalnik
Microsoft Defender SmartScreen je preprečil zagon neznane aplikacije. Izvajanje te aplikacije lahko ogrozi računalnik.
Več informacij
Potem je pa samo gumb NE ZAŽENI
Bizkit45 ::
in zgoraj v besedilu z modro možnost za "priklic" novega gumba..magic :)
super izdelava za enega človeka.
naj bo v drugi sobi target practicing, metanje nožev/sekire in tarče/slike za začetek ;)
super izdelava za enega človeka.
naj bo v drugi sobi target practicing, metanje nožev/sekire in tarče/slike za začetek ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
oo7 ::
Mi je uspelo
Huda igra sem se dobro nasmejal
Ja samo igra ne bo imela takega efekta v tujini kot doma, ko vemo za kaj se gre v igri :)
Huda igra sem se dobro nasmejal
Sem isto hotu rečt. Prvo sem mislil da gre za nek mod za COD ampak je ocitno to svoja igra.
Ja samo igra ne bo imela takega efekta v tujini kot doma, ko vemo za kaj se gre v igri :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Gagatronix ::
Tole deluje kot da je narejeno po nekem zanic tutorialu za Unity. Ce si star 14 let je to se ok. Ce si pa starejsi, pa zadevo konkretno spoliraj.
hipertija ::
Gagatronix, daj ti še prilepi kakšno slikco, da vidimo kaj si ti ustvaril zadnja leta.
@OP : To da si dal tole na Slo-tech moraš vedit: 5% komentarjev ti bo uporabnih, ostalo pa spreglej, ker to so taki pametnjakoviči tule gor. Na vseh temah isti osebki, pa vsa področja obvladajo maksimalno možno.
Svaka čast za štart, nihče ni rekel, da je popolno, je pa videt zabavno in bom popoldan cukno dol iz radovednosti. Podpiram slovenske projekte.
@OP : To da si dal tole na Slo-tech moraš vedit: 5% komentarjev ti bo uporabnih, ostalo pa spreglej, ker to so taki pametnjakoviči tule gor. Na vseh temah isti osebki, pa vsa področja obvladajo maksimalno možno.
Svaka čast za štart, nihče ni rekel, da je popolno, je pa videt zabavno in bom popoldan cukno dol iz radovednosti. Podpiram slovenske projekte.
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
Matevz96 ::
Bom z veseljem preizkusil, ne zmeni se za slabe komentarje če nimajo zraven tehtne utemeljitve.
#hooldthedoor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22682 (219) | socialec |
» | Just Cause 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5550 (2624) | kitl76 |
⊘ | Partis.si - Oglaševanje lažnih mask (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18918 (13937) | AndrejO |
⊘ | ZANIČ ZDOWNLOADAN FILM BREZ ZVOKA - išče brezvezen kodekOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (879) | OmegaBlue |