» »

Ali lahko prekličem naročen in podpisan naročniški paket pri internetnem ponudniku, če mi ga še niso priklopili?

Ali lahko prekličem naročen in podpisan naročniški paket pri internetnem ponudniku, če mi ga še niso priklopili?

helsing ::

Pri starem ponudniku internetnih storitev nam je potekla vezava in s tem tudi popusti, zato smo se odločili oditi drugam.
Nov ponudnik (Telemach) pa se je izkazal za zelo nezanesljivega. Sam morem klicati drugam in opravljati njihovo delo, ko jim manjkajo podatki. Kljub obljubam, da bo zadeva rešena "zelo kmalu" me pustijo čakati, ko pokličem kaj se dogaja pa so zmedeni potem pa se sklicujejo na stvari za katere sem smatram da so bile rešene mesec dni nazaj.

Skratka zanima me če lahko zadevo prekličem in grem tretjemu ponudniku, saj je trenutna naročnina, ki jo imam dokaj draga in je želim več plačevati prvemu ponudniku.

reeves ::

Seveda lahko.
Boš pa najverjetneje vseeno plačal stroške priklopa.

helsing ::

O kakšnih zneskih pa govorimo? Malo se bojim tudi, ker smo tudi pri njih vzeli mobilno številko, to so nam pa takoj zamenjali in priklopili.
Bi prečital pogodbo, vendar nam še niso niti poslali kopije.

DjJuvan ::

Jaz bi se sicer k temu spravil tako, da želiš prekiniti vezavo brez stroškov zaradi slabih izkušenj in nezanesljivosti... dal čimveč primerov na papir in dodal datume. To (in vso opremo) bi nesel v njihovo poslovalnico in vprašal agenta, kaj se da zmenit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DjJuvan ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Omrežja in internet
1983650444 (2917) starfotr
»

Telekom elektrika ali ECE, je prehod smiseln?

Oddelek: Loža
338736 (7458) šernk
»

T-2 in odjava naročnine 20 eur - pravni nasvet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
19155507 (50995) Invictus
»

Petrol elektrika in zavajanje - člen v aneksu

165387 (4464) ...:TOMI:...
»

Se je pametno odpovedati telekomovi parici?

122199 (1565) KandazaR

Več podobnih tem