» »

Geforce GT 710 gonilniki problem po updatu

Geforce GT 710 gonilniki problem po updatu

Blue30 ::

Zdravo

Imam težavo z grafično Nvidia Geforce GT 710 na i3, 12 GB in 1Gb SSD računalniku. Marca naenkrat več ni delovala in sem update driverjev.
Čisto nič ni bilo možno narediti, originalnega cedeja nisem imel, v varnem zagonu se je ustavilo pri eni .sys datoteki in konec.
Repair tudi ni pomagal, zato sem dodal novo particijo na disk, da so vsaj datoteke ostale, ampka bi rad imel nazaj prejšnji sistem.

Dogajalo se je, da se je sistem zrušil na novi particiji ob gledanju youtuba ali poslušanju glasbe.
Driverje za geforce sem inštaliral ene stare, in zdaj začuda dela vse že več dni, ampak to programje in nastavljanje mi gre na jetra, pa še windows live mail ne gre več nastaviti in tam sem imel maile od leta 2008, pa še službene.

Torej vprašanje, je mogoče te zdrave driverje biloakako prepisat v mape od stare particije, da bi potem delovalo? V nadz.plošči-upr.naprav-grafična-lastnosti za gonilnik piše, da je v večih mapah na disku in tega je veliko, da bi ročno prestavljal.

Obstaja kakšna rešitev? Če zaženem staro particijo, se windows roža začne premikati počasneje in tako ostane.

Hvala za kak predlog,
Lp

P.S. Dobil danes eno Sapphire RX550 4 GB, pa še nočem menjat, da ne bo še zdaj ta zdrava particija šla po gobe :)

hojnikb ::

vrzi ven in furaj integrirano. Itk ta gt ni kaj bolsa.
#brezpodpisa

Nisem omenil, amoak integrirana je crknila enkrat, zato sem kupil tole, ki je drugace ne bi, ker ne igram iger itd..

mtosev ::

Kateri proc sploh mas? Mogoce najdes podobnega za poceni. Drugace pa dvomim, da bi igpu crkno.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Crknjena integrirana ? Prakticno nemogoce, ce masina se veno dela.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Grmelo in bliskalo je, zjutraj ni delala. Mislim tema, nula.
Gre mi za podatke na originalni particiji in rad bi nekako driverje dal tja, da se bo zagon izvrsil :)

mtosev je izjavil:

Kateri proc sploh mas? Mogoce najdes podobnega za poceni. Drugace pa dvomim, da bi igpu crkno.

i3 4150, ampak proc. je ok. Komp je že star, ampak ga rabim le za net, malo youtube in malo Photoshop in dela drugače brez težav.

Riff ::

če premenjaš na ta amd rx 550 nebi smela it particjia po gobe, sm preden daš nvidio vn odstran še vse nejen gonilnike potem pa šele zamenjaj z avsak slučaj, sm menjal med rx 460 in geforce 1060 gt na istiem win10 sistemu brez problema pa sploh nism odstranil gonilnokov od amd predn sm dodal nvidio :)

Saj ne da bi particija sla. Originalna particija se ne zazene in se ustavi pri classpnp.sys datoteki ob nalaganju in zmrzne.
Ce odstranim vse gonilnike za nvidio, bo potem lahko spet vae zmesano, ampak bom poskusil tako, hvala.

ti rabis en posten backup (kako ze nimas?????!!!) in fresh install windowsa
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490445310 (10991) jedateruk
»

Formatiranje!

241971 (1230) BorutK-73
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

3942267996 (67588) Seljak
»

Prenosnik + xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
172107 (1897) tattoo
»

Problemi s trdim diskom

Oddelek: Strojna oprema
51094 (965) Pegart

Več podobnih tem