Forum » Programska oprema » Kako varno gledati prejete videodatoteke
Kako varno gledati prejete videodatoteke
Sc0ut ::
Žena je učiteljica in bo zaradi šole na daljavo prejela zdaj več videoposnetkov. Kako to izpeljati najbolj varno za otroke in za domačo mrežo?
Ne bi rad da se mi kaj razpase do domačih računalnikih, pa tud ker sem sam starš obstaja vedno verjetnost da kso videe odtuji.
Razmisljam da bi videe vsi poslali na neko stran kjer bi si žena lahko ogledala nastope otrok, pa ne vem katera je dovolj varna.
Ali pa če pošljejo kot datoteke in povežem novo namensko kišto mimo obstoječe mreže.
Bi se dalo tud na gdrive poslat in gledat z njihovim vgrajenim playerjem?
Saj ne vem če kompliciram al ne, samo nekako se mi zdi da na varnost tukaj vsi pozabljajo.
Ne bi rad da se mi kaj razpase do domačih računalnikih, pa tud ker sem sam starš obstaja vedno verjetnost da kso videe odtuji.
Razmisljam da bi videe vsi poslali na neko stran kjer bi si žena lahko ogledala nastope otrok, pa ne vem katera je dovolj varna.
Ali pa če pošljejo kot datoteke in povežem novo namensko kišto mimo obstoječe mreže.
Bi se dalo tud na gdrive poslat in gledat z njihovim vgrajenim playerjem?
Saj ne vem če kompliciram al ne, samo nekako se mi zdi da na varnost tukaj vsi pozabljajo.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
harvey ::
Žena je učiteljica in bo zaradi šole na daljavo prejela zdaj več videoposnetkov.
Zakaj bi pa bilo sploh potrebno posredovati videoposnetke?
Se nalog ne da drugače zamisliti in odpadejo vse te varnostne in druge dileme.
A zasebnost pa morda ni problem pri tovrstnih posnetkih?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Machete ::
Mogoče nekaj v tej smeri: V neki oblačni storitvi naj bi obstajala mapa, do kater imajo vsi dostop in vanjo nalagajo videote, iz te mape žena po potrebi premika videe v svojo mapo, do katere pa ima samo ona dostop ali pa že v štartu manipulacija z vsem dostopno mapo ni mogoča.
Malo razmišljam v smeri Onedrive od MS, ampak bi potem rabil en račun, do katerega imajo vsi dostop (za nalaganje), map pa se mi zdi, da se potem ne da zaklepati.
*Mogoče google drive omogoča kaj takega, ker ga ne poznam.
Malo razmišljam v smeri Onedrive od MS, ampak bi potem rabil en račun, do katerega imajo vsi dostop (za nalaganje), map pa se mi zdi, da se potem ne da zaklepati.
*Mogoče google drive omogoča kaj takega, ker ga ne poznam.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Invictus ::
Nosi naj čelado, in rešilni jopič.
Za ziher pa lahko vstavi še tampon...
Za ziher pa lahko vstavi še tampon...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Furbo ::
V ZDA precej odpirajo račune na MEGA
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko se je spremenilo vase zivljenje zaradi "koronskih" ukrepov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15072 (9967) | TineTone |
» | Bratu zatežli v OŠ ker si je naroču Laško-Malt (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 90124 (66907) | Pithlit |
» | OŠ - kaj storiti v primeru nemogoce uciteljice (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 22087 (17644) | s6c-gEL |
» | Vzgoja otrok in učiteljeva avtoriteta (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10422 (9116) | gruntfürmich |