Forum » Loža » Koliko se je spremenilo vase zivljenje zaradi "koronskih" ukrepov?
Koliko se je spremenilo vase zivljenje zaradi "koronskih" ukrepov?
WizzardOfOZ ::
A na zadnji strani imaš CVV kodo? Večina kartic maestro ima že nekaj časa zadaj tam kjer je podpis tudi CVV kodo, ki je uporabna za plačevanje preko spleta.
FTad ::
WizzardOfOZ je izjavil:
A na zadnji strani imaš CVV kodo? Večina kartic maestro ima že nekaj časa zadaj tam kjer je podpis tudi CVV kodo, ki je uporabna za plačevanje preko spleta.
naj fotka sprednjo in zadnjo stran kartice pa tukaj objavi. Bomo skupaj preverili ;) :D
marvin42 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
naj fotka sprednjo in zadnjo stran kartice pa tukaj objavi. Bomo skupaj preverili ;) :D
dvomim, da ima kdo omogočeno plačevanje brez kakšnega dodatnega varnostnega mehanizma (vsaj koda po sms)
Mostly Harmless
Barakuda1 ::
mirzad ::
WizzardOfOZ je izjavil:
nimam cvvja
Imaš več možnosti
1.) Obisk poslovalnice, da ti naredijo novo kartico maestro s CVV
2.) vzameš na poslovalnici visa akrtico
3.) vzameš preko spleta kak revolut ali N26 in potem preko spletne banke nakažeš na novo kartico in nakupuješ preko spleta
3.) vzameš preko spleta kak revolut ali N26 in potem preko spletne banke nakažeš na novo kartico in nakupuješ preko spleta
Barakuda1 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Imaš več možnosti
Pozabil si na 4. možnost.
Nimam in nočem imeti kartice (nobene) ker banko prav nič ne briga, kdaj in kje sem si zaželel pojesti pizzo.
Če te možnosti nimam, se mi zdi to mnogo večji poseg v svobodo in zasebnost, kot trenutna začasna prepoved gibanja iz občine v občino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Barakuda1 ()
zobnik ::
No naj se še kak gostilničar javi pa kak frizer, al pa voznik busa. Brez dela, brez prave plače za preživetje, stroški so.
Drugač mi smo na kmetiji, nam se je ustavla odkupna cena hlodov, in odkup živali je iz 3.3 šlo na 2.7...izkoriščajo kmete. Ampak drva pa, cene bodo iste, če ne bo oni vzel bo pa drugi. Problem je ker jih eni ne bodo dal pod ceno.
Drugač mi smo na kmetiji, nam se je ustavla odkupna cena hlodov, in odkup živali je iz 3.3 šlo na 2.7...izkoriščajo kmete. Ampak drva pa, cene bodo iste, če ne bo oni vzel bo pa drugi. Problem je ker jih eni ne bodo dal pod ceno.
_Denny_ ::
el_bahattee je izjavil:
Je prav smešno, ko vidiš koga tečnariti kako bedno je že biti 14 dni doma...wtf, od lanskega poletja nisem šel dlje od poštnega nabiralnika in še vedno živim, tako da bodo drugi teh nekaj dni tudi preživeli; najdite si hobije in bodo dnevi imeli še premalo ur.
Glede tečnarjenja se sicer strinjam, to, da pa že skoraj leto dni nikamor nisi šel, pa je precej šokanten podatek. Ti ni nič dolgčas stalno viset doma? :P
Čisto nič. Recimo dobiš idejo za kak RPi ali drug projekt iz elektronike, gledaš dokumentacije, delaš načrte, iščeš po x forumih, če je že kdo kaj takega naredil in hop, ura je že drugi dan zapored ob treh zjutraj in še sploh nisi vzel spajkalnika v roke. Ali pa se spraviš na kako retro pc zadevo, kjer zadeva nikakor ne deluje kot je treba in vse skupaj rešuješ s poskušanjem, ker dokumentacije iz 90ih (in tudi ljudi, ki so obvladali) več ni...gre takoj cel teden v nič in na koncu večinoma sploh težave ne rešiš. Ko do ostalega zmanjka volje, seveda pride zabijanje časa z branjem forumov, gledanjem dokumentarcev/serij/filmov, igranjem iger, ipd. To so seveda samo stvari iz prostega časa, katerim se še pridružujejo vsakodnevna službena in hišna opravila.
Skratka - nič dolgčasa, edina moteča stvar je manj energije v 30ih...bi lahko naredil dosti več, če bi se dalo ostati buden po 2-3+ dni kot v času SŠ/faksa, ne pa da si po 12-16 urah že skoraj mrtev
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
PrihajaNodi ::
No naj se še kak gostilničar javi pa kak frizer, al pa voznik busa. Brez dela, brez prave plače za preživetje, stroški so.
Ja sam ti bos moral pa poloznce placat. Kupec gre pa tja kjer bo ceneje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
WizzardOfOZ je izjavil:
Imaš več možnosti
Nimam in nočem imeti kartice (nobene) ker banko prav nič ne briga, kdaj in kje sem si zaželel pojesti pizzo.
Če te možnosti nimam, se mi zdi to mnogo večji poseg v svobodo in zasebnost, kot trenutna začasna prepoved gibanja iz občine v občino.
Pol pa ne jamraj, da ne moreš na spletu nič kupit.
IL_DIAVOLO ::
HappyPills je izjavil:
Moja dela z otroci iz soc. ogroženih družin in lahko iz prve roke povem, da so se stvari izjemno poslabšale. Več je nasilja v družinah, več otrok je tudi bolj lačnih, saj so v šoli imeli vsaj hrano zagotovljeno. Tudi partnerke jih ne odnesejo bolje, kar se tiče nasilja. In tega niti ni tako malo kot bi kdo mislil. Da ne govorimo o segregaciji na manj premožne, ki nimajo računalniške opreme in so čisto izostali od obveznega! šolanja. Starši bi tudi morali doma precej pomagati ter nadomeščati učitelje. Marsikateri starši delajo in sigurno ne morejo vodit še domače šole, medtem ko drugi absolutno niso za to primerni. Danes je ministrica za šolstvo takim otrokom celo zagrozila s sankconiranjem (naj bi sicer nekdo preveril ali špricajo ali pač nimajo za PC ali so starši krivi, kdo bo to preverjal seveda ni jasno.)
To je resen problem, ki se ga država lotuje zelo tako po domače. Saj bo, otroci niso, kot pravi Vazelin, snežinkice pa čeprav jih zdaj doma redno fašejo in so lačni. Taki ne bodo snežinkice tudi čez 15 let, ko bo treba komu nož med rebra porint.
Kaj imajo taki revezi sploh otroke. Da dajo zvezi nek smisel oz. obvezo?
mirzad ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Imaš več možnosti
tako je... to zdaj je lep izgovor za ukinit oziroma omejit uporabo gotovine
če ti nekdo nekaj dostavi, ni tveganje za okužbo večje če še pobere plačilo (ti daš lahko bankovce/kovance na tla)
m0LN4r ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ce bog da, potem da. Le zakaj se v revscini rojeva najvec otrok, hmm le zakaj...HappyPills je izjavil:
Moja dela z otroci iz soc. ogroženih družin in lahko iz prve roke povem, da so se stvari izjemno poslabšale. Več je nasilja v družinah, več otrok je tudi bolj lačnih, saj so v šoli imeli vsaj hrano zagotovljeno. Tudi partnerke jih ne odnesejo bolje, kar se tiče nasilja. In tega niti ni tako malo kot bi kdo mislil. Da ne govorimo o segregaciji na manj premožne, ki nimajo računalniške opreme in so čisto izostali od obveznega! šolanja. Starši bi tudi morali doma precej pomagati ter nadomeščati učitelje. Marsikateri starši delajo in sigurno ne morejo vodit še domače šole, medtem ko drugi absolutno niso za to primerni. Danes je ministrica za šolstvo takim otrokom celo zagrozila s sankconiranjem (naj bi sicer nekdo preveril ali špricajo ali pač nimajo za PC ali so starši krivi, kdo bo to preverjal seveda ni jasno.)
To je resen problem, ki se ga država lotuje zelo tako po domače. Saj bo, otroci niso, kot pravi Vazelin, snežinkice pa čeprav jih zdaj doma redno fašejo in so lačni. Taki ne bodo snežinkice tudi čez 15 let, ko bo treba komu nož med rebra porint.
Kaj imajo taki revezi sploh otroke. Da dajo zvezi nek smisel oz. obvezo?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Dag ::
Z lepšo polovico oba delava od doma. Sam sem že prej delal od doma, pri njej so prej imeli politiko, da se lahko 1 dan na teden dela od doma, tako da je že bila navajena.
Na splošno je pri nama zdaj vse bolj umirjeno in ugotavljava, da nama kar odgovarja. Predvsem je manj stresa in nobenega hitenja. Trgovin in restavracij ne pogrešava, ker sva že prej hodila v trgovine samo za najnujnejše in tisto, kar se ne da naročiti prek spleta. V restavracije, gostilne sva hodila zelo redko. K frizerju ona enkrat na 3 mesece, jaz se z mašinco že več kot 10 let strižem sam.
Meni se je količina dela zmanjšala, tako da bodo prihodki nižji, za enega naročnika je vprašanje, če bo preživel krizo. Dobro je, da sem že lani začel širiti krog naročnikov in se usmerjati v različne branže. Čas, ki ga imam zdaj več, usmerjam v en svoj projekt, za katerega prej nikoli ni bilo časa.
Kar najbolj pogrešam, je svobodno gibanje. Ta omejitev na občine je obup. Komaj čakam, da bom lahko spet šel v hribe, plezat, na Sočo, kampirat. Če bi živel v hiši nekje na samem in z dovolj zemlje okrog, bi to veliko manj pogrešal. Tako da kar malo zavidam tistim, ki živite v hišah na podeželju.
Če pa pogledam realno, je to, kar pogrešam, #firstworldproblems. Zavedam se, da ima ogromno ljudi veliko večje probleme kot to, da ne morejo preživljati prostega časa po svojih željah.
Na splošno je pri nama zdaj vse bolj umirjeno in ugotavljava, da nama kar odgovarja. Predvsem je manj stresa in nobenega hitenja. Trgovin in restavracij ne pogrešava, ker sva že prej hodila v trgovine samo za najnujnejše in tisto, kar se ne da naročiti prek spleta. V restavracije, gostilne sva hodila zelo redko. K frizerju ona enkrat na 3 mesece, jaz se z mašinco že več kot 10 let strižem sam.
Meni se je količina dela zmanjšala, tako da bodo prihodki nižji, za enega naročnika je vprašanje, če bo preživel krizo. Dobro je, da sem že lani začel širiti krog naročnikov in se usmerjati v različne branže. Čas, ki ga imam zdaj več, usmerjam v en svoj projekt, za katerega prej nikoli ni bilo časa.
Kar najbolj pogrešam, je svobodno gibanje. Ta omejitev na občine je obup. Komaj čakam, da bom lahko spet šel v hribe, plezat, na Sočo, kampirat. Če bi živel v hiši nekje na samem in z dovolj zemlje okrog, bi to veliko manj pogrešal. Tako da kar malo zavidam tistim, ki živite v hišah na podeželju.
Če pa pogledam realno, je to, kar pogrešam, #firstworldproblems. Zavedam se, da ima ogromno ljudi veliko večje probleme kot to, da ne morejo preživljati prostega časa po svojih željah.
Senior Dev ::
Popolnoma brezgotovinsko poslovanje je tako ali tako tu. Najverjetneje bo kar sedaj ostalo. To so bile mokre sanje vseh vlad. Bajbaj mutni posli, vlada vas bo zaščitila pred drogami.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Machete ::
In pa terorozimom, ne pozabit!
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Senior Dev ::
Pred terorizmom nas ščiti to da ni prireditev z več kot 10 folka. Tako da zdaj smo res varni če bo tako ostalo.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
m0LN4r ::
Eh pa sej vlada in malo vecji maherji, ze dolgo prakticirajo mutne posle in to brez gotovine. Najebal bo edino tisti mali kmet, ki proda 20 jajc za 1 evro za vogalom.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Groot ::
če ti nekdo nekaj dostavi, ni tveganje za okužbo večje če še pobere plačilo (ti daš lahko bankovce/kovance na tla)
Si kdaj videl kakšno raziskavo kaj vse se prenaša z bankovci in kovanci? Več kot očitno ne. Pred kratkim sem na TV-ju videl intervju z lastnikom Halo Katre, ki je rekel da tisto kar imajo kovance dnevno perejo. Ampak ja zagotovo itak prikrito dela za vlado in želi folk zato prepričat v plačilo s kartico.
Si kdaj videl kakšno raziskavo kaj vse se prenaša z bankovci in kovanci? Več kot očitno ne. Pred kratkim sem na TV-ju videl intervju z lastnikom Halo Katre, ki je rekel da tisto kar imajo kovance dnevno perejo. Ampak ja zagotovo itak prikrito dela za vlado in želi folk zato prepričat v plačilo s kartico.
Ja ja uh, ta umazana gotovina..
Tole je nekako v tem stilu:
zobnik ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ja sam ti bos moral pa poloznce placat. Kupec gre pa tja kjer bo ceneje.
Na kmetiji imamo več možnosti za vir dohodkov. Kmetija je nekaj kar se vse začne od primarne dejavnosti dalje. Če ne gredo hlodi jih doma razžagamo in prodamo. Če ne gre v prodajo meso, narediš salame jih vakumiraš in prodaš čez leto.
Tatamata ::
Pri nas smo vsi doma. Otroci delajo za šolo od doma. Srednješolcu nočem več razlagati in sam skrbi za odnose z učitelji, no odnosi so zelo različni, včasih tudi internet "izpade". Osnovnošolcu je treba pomagati vsak dan predvsem z razlago, da je čas za igrice neomejen, a le ko naredi vse naloge (2 predmeta na dan). Žena je učiteljica in je delala cele dneve, da so gradiva prenesli na Internet in usvojila vsa nova orodja, ki so zdaj na voljo (MS Teams, Forms, Onenote, video, avdio konference, klepet, uporaba telefonov, tablic,...). Zdaj to že obvlada in je luštno, ker prej sem ji bil jaz "mentor" za napredno uporabo teh orodij in je bilo na momente stresno. No zdaj izdeluje filmčke in veselo predava celemu razredu. Moja malenkost trenutno sedi na terasi hiše in uživa na ležalniku v lepem vremenu. V ozadju mi laufa "Radio Aktual" in browsam po Internetu. Trava je pokošena, v bajti vse pospravljeno, kdo bo skuhal kosilo pa se še nisva zmenila. Od začetka virusa delam od doma in na začetku sem delal cele dneve, da smo spravili v firmi 500 ljudi na oddaljeno delo in je bila podpora 24 ur nadan. Zdaj grem 1x na teden v trgovino, ful prišparam pri tem, gostilne pa tudi nič ne zaslužijo. Jem, kar si naredim in poskušam živeti čim bolj zdravo. Malo hodim na sprehode, filmov pa sem se že nagledal. Na vikend ne morem, čakamo, da še to mejo odprejo, ker potem bom pokuril dopuste... V bistvu živimo ležerno, pogrešamo pa medčloveško komunikacijo. Trgovin pa ne rabim, najbolj pa pogrešam frizerja. Brijem se tudi ne več...
el_bahattee ::
el_bahattee je izjavil:
Je prav smešno, ko vidiš koga tečnariti kako bedno je že biti 14 dni doma...wtf, od lanskega poletja nisem šel dlje od poštnega nabiralnika in še vedno živim, tako da bodo drugi teh nekaj dni tudi preživeli; najdite si hobije in bodo dnevi imeli še premalo ur.
Glede tečnarjenja se sicer strinjam, to, da pa že skoraj leto dni nikamor nisi šel, pa je precej šokanten podatek. Ti ni nič dolgčas stalno viset doma? :P
Čisto nič. Recimo dobiš idejo za kak RPi ali drug projekt iz elektronike, gledaš dokumentacije, delaš načrte, iščeš po x forumih, če je že kdo kaj takega naredil in hop, ura je že drugi dan zapored ob treh zjutraj in še sploh nisi vzel spajkalnika v roke. Ali pa se spraviš na kako retro pc zadevo, kjer zadeva nikakor ne deluje kot je treba in vse skupaj rešuješ s poskušanjem, ker dokumentacije iz 90ih (in tudi ljudi, ki so obvladali) več ni...gre takoj cel teden v nič in na koncu večinoma sploh težave ne rešiš. Ko do ostalega zmanjka volje, seveda pride zabijanje časa z branjem forumov, gledanjem dokumentarcev/serij/filmov, igranjem iger, ipd. To so seveda samo stvari iz prostega časa, katerim se še pridružujejo vsakodnevna službena in hišna opravila.
Skratka - nič dolgčasa, edina moteča stvar je manj energije v 30ih...bi lahko naredil dosti več, če bi se dalo ostati buden po 2-3+ dni kot v času SŠ/faksa, ne pa da si po 12-16 urah že skoraj mrtev
No saj ne rečem, vsak po svoje, če ti to ustreza pač ti. 100 ljudi 100 čudi. Preveč zdrav tak lifestyle verjetno ni, ne za telo ne za duševnost, ampak ok, to ni moja stvar. Imam samo občutek, da ti bo morda enkrat kasneje lahko malo žal, da nisi živel malce bolj raznoliko in polno, z več druženja, potovanji, preživljanjem časa v naravi/zunaj in stran od ekranov in elektronike itd. Pa nočem karkoli utrujati, samo na misel mi je prišlo pač, ko si omenil, da nič ne hodiš iz bajte. :P
Come to my center, you enter the winter.
nomo ::
A veste katera bi bila res zanimiva osebna izkušnja tukaj? Od Janše. Po mojem bi napisal "Meni se je definitivno spremenilo na boljše - vladam kot CAR!!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nomo ()
Spura ::
el_bahattee je izjavil:
da ti bo morda enkrat kasneje lahko malo žal, da nisi živel malce bolj raznoliko in polno, z več druženja, potovanji, preživljanjem časa v naravi/zunaj in stran od ekranov in elektronike itd.
Kdor konstantno hodi v hribe ali pa se vedno hodi na kavo z istimi ljudmi po definiciji nima prav nic bolj raznolikega zivljenja kot on.
el_bahattee ::
el_bahattee je izjavil:
da ti bo morda enkrat kasneje lahko malo žal, da nisi živel malce bolj raznoliko in polno, z več druženja, potovanji, preživljanjem časa v naravi/zunaj in stran od ekranov in elektronike itd.
Kdor konstantno hodi v hribe ali pa se vedno hodi na kavo z istimi ljudmi po definiciji nima prav nic bolj raznolikega zivljenja kot on.
Mislim, da bi vsak moral ven čimveč med ljudi, saj ljudje smo družabna bitja. :P
Sicer pa ni bilo mišljeno, da se konstantno samo hodi v hribe ali dela vedno iste stvari - ravno te monotonosti bi se bilo treba izogibati. Uravnoteženost (pa naj si gre za karkoli že) je po mojem mnenju ključ. Ampak kot rečeno, 100 ljudi 100 čudi. Da ne bomo preveč off topic.
Come to my center, you enter the winter.
sbawe64 ::
el_bahattee
Vsekarok drži.
V zaporu je najhujša kazen, guess what, samica.
Mislim, da bi vsak moral ven čimveč med ljudi, saj ljudje smo družabna bitja.
Vsekarok drži.
V zaporu je najhujša kazen, guess what, samica.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
c3p0 ::
HappyPills je izjavil:
Na dolgi rok bodo zelo nasankali predvsem otroci. Socialna izolacija ter manjko sekundarne socializacije bo pustilo konkretne posledice.
Otroci so manjše snežinkice, kot si ti predstavljaš
Izvorno sploh niso, poglej zgodovino, "ta že hodi, tako da lahko tudi dela". Jih pa z najboljšimi nameni pohabijo starši.
Jerry000 ::
A so zaprte?
Kolikor mi je znano ja. V drugo občino greš lahko če imaš dovolilnico delodajalca, ali če ni v tvoji občini trgovine. Preverjajo baje. Kako pa je ne vem, zato sprašujem
D3m ::
Aha, lahko rečem, da me še niso pohopsali.
Se pa vozim na šiht vsak drug dan.
Se pa vozim na šiht vsak drug dan.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Saj zato ker je toliko ohlapno, rad bi malo v hribe šel pa na trail v drugo občino, pa e vem al ja al ne
Pa a si polnoleten? Odloči se sam, več kot da te obrnejo ne bo.
D3m ::
Le pojdi Jerry. :)
Če te pa ustavijo jim pa pokaži tale sprintan zapis pa jim reči, da sem ti jaz naročil.
Srečno.
Če te pa ustavijo jim pa pokaži tale sprintan zapis pa jim reči, da sem ti jaz naročil.
Srečno.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Pa a si polnoleten? Odloči se sam, več kot da te obrnejo ne bo.
Obrnejo že, ampak govorilo se je o nekih kazni. Ne vem pa kako so stvari ker ne spremljam ker je overload vsega in se mi ne da vsak dan poslušat o virusu tu virusu tam
energetik ::
Glede OP vprašanja - največja razlika je, da ni vrtca/šole, hkrati pa da morava zdaj oba delati od doma.
- oba lahko delava le 50%, saj pri otrocih drugače ne gre
- prostega časa praktično ni več, saj jih ne moreva za kakšen dan peljat k starim
- nekaj malega se pridobi, ker ni vožnje na šiht
- precej več kuhamo, smeti je ogromno glede na prej, porabe vode tudi več
Vse ostalo je praktično enako, le da na vikend izlete zdaj pač hodimo po bližnjih hribih in hosti namesto po celi SLO.
Tako da sem fovš tistim, ki imajo zdaj ogromno frej časa za svoje hobije in projekte, "i tata bi to radio". Jaz nimam časa za praktično nič več, poleg šihta, gospodinjenja, igranja učitelja in varuške.
- oba lahko delava le 50%, saj pri otrocih drugače ne gre
- prostega časa praktično ni več, saj jih ne moreva za kakšen dan peljat k starim
- nekaj malega se pridobi, ker ni vožnje na šiht
- precej več kuhamo, smeti je ogromno glede na prej, porabe vode tudi več
Vse ostalo je praktično enako, le da na vikend izlete zdaj pač hodimo po bližnjih hribih in hosti namesto po celi SLO.
Tako da sem fovš tistim, ki imajo zdaj ogromno frej časa za svoje hobije in projekte, "i tata bi to radio". Jaz nimam časa za praktično nič več, poleg šihta, gospodinjenja, igranja učitelja in varuške.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Invictus ::
-
To si si sam riv, sam svojo non stop vozim k mojim...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
energetik ::
Ti kar. Pri njenih pa skupaj živijo stari in prastari starši, ki so že 90+. Ne bomo nič tvegali še. Nismo bili na obisku že 2 meseca.
Moji mami pa tudi ne morem navesiti obeh mulcev hkrati, ker ne bo sfolgala, med tednom je pa itak na šihtu.
+ to, da so vsi v drugi občini kot mi.
Moji mami pa tudi ne morem navesiti obeh mulcev hkrati, ker ne bo sfolgala, med tednom je pa itak na šihtu.
+ to, da so vsi v drugi občini kot mi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
SuperKripto ::
To da ste vec casa z otroci tudi ima svoje prednosti. Kdor vlaga cajt v sluzbe ima denar. Kdor vlaga cajt v otroke ima...otroke. S tem mislim na real medsebojne odnose stars-otrok, ki vezejo za celo zivljenje. Drugac je lahko vse skupaj prevec odtujeno drug od drugega. Nekateri majo odrasle otroke ampak kot da jih nimajo, ce ves kaj mislim.
rabelj5 ::
Kdor se boji virusa naj ostane doma in se lahko tudi kr zazida not. Ostali naj bomo pa svobodni..
111111111111 ::
Kdor se boji virusa naj ostane doma in se lahko tudi kr zazida not. Ostali naj bomo pa svobodni..
Butl.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi, ki ste gradili hiše - se je splačalo? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 82657 (68456) | damirj79 |
» | Kako ob službi imeti čas za otroke? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14516 (11281) | darthvader |
» | Nov način distribucije filmov takoj po premieri v kinematografih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 31232 (28695) | madmitch |