» »

The Last of Us - TV serija

The Last of Us - TV serija

Temo vidijo: vsi
««
8 / 11
»»

delavec44 ::

Ne razumem zadnjega dela. Zakaj nista mogla iti oba brata z njo na koncu? Tako pa sama neka nepotrebna drama.

Badwolff ::

Kako ne razumeš? En ni hotel, ker je imel drugo življenje.

yayo ::

BT52 je izjavil:

Moram povedat sem kar izgubil interes. Ellie ni dobra igralka, premalo stvari se prepleta. DO zdaj je bilo kar nekaj umirjenih epizod z katerimi se je gradilo na Ellie in Joel karakterjih. Po moji oceni malce počasno vendar sem si mislil, no dobro pač jih bomo gledali neki časa in se naj odnos odnos organsko razvije. ZDAJ PA tale epizoda. Nevem slaba odločitev pisateljev. Škoda.

Jaz ne bi rekel, da Ellie ni dobra igralka, prej bi rekel, da so ji dali slab material. V smislu, da so ji želeli dati drugačen značaj kot ga ima lik v igri. Izpade pa slabo, ker je njeno obnašanje nekako nerealno, nelogično in nekoherentno.

Badwolff je izjavil:

Kako ne razumeš? En ni hotel, ker je imel drugo življenje.

Kako ni hotel, če je že skoraj šel? Samo še Joel bi šel z njima in je.

yayo je izjavil:

BT52 je izjavil:

Moram povedat sem kar izgubil interes. Ellie ni dobra igralka, premalo stvari se prepleta. DO zdaj je bilo kar nekaj umirjenih epizod z katerimi se je gradilo na Ellie in Joel karakterjih. Po moji oceni malce počasno vendar sem si mislil, no dobro pač jih bomo gledali neki časa in se naj odnos odnos organsko razvije. ZDAJ PA tale epizoda. Nevem slaba odločitev pisateljev. Škoda.

Jaz ne bi rekel, da Ellie ni dobra igralka, prej bi rekel, da so ji dali slab material. V smislu, da so ji želeli dati drugačen značaj kot ga ima lik v igri. Izpade pa slabo, ker je njeno obnašanje nekako nerealno, nelogično in nekoherentno.

V igri je simpatična, tu pač ni. Ne vem zakaj kriviti material, če bi lahko samo posnemala igro.

Zgodovina sprememb…

BT52 ::

No script ji ne dela usluge. Tudi to epizode se obnaša, kot seljak.

Kar je za glavni in zdaj edini glavni karakter kriminalni NJET.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

yayo ::

delavec44 je izjavil:

V igri je simpatična, tu pač ni. Ne vem zakaj kriviti material, če bi lahko samo posnemala igro.

Ker ena taka mlada igralka igra kot ji naročijo, da igra. Če bi ji rekli naj posnema bi posnemala, pa so očitno odločili, da v tv verziji želijo drugačno Ellie. Ni ona Meryl Streep, da ji bodo pustili proste roke pa naj igra kot hoče.

Saj nisem nikjer rekel da je samo ona kriva. Je pa tudi res, da niso kar vsi dobri igralci.

Pa sklepam da Joel preživi.

oo7 ::

delavec44 je izjavil:

Saj nisem nikjer rekel da je samo ona kriva. Je pa tudi res, da niso kar vsi dobri igralci.

Si že preigral igro ?

2dark ::

yayo je izjavil:

Ni dobra igralka. Saj tudi v Game of thrones je imela leseno igro. To jo nekdo v ospredje poriva. NImajo vsi te sreče. Saj bo kmalu šla v pozabo.

delavec44 je izjavil:

Pravilno sklepaš. Ker je serija posneta po prvi sezono, Joel preživi ubod noža.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

V bistvu je bil zlomljen leseni kij ampak bistvo je pa drugje ja.

Naslednja epizoda bo verjetno DLC igre TLOU Left behind.

globoko grlo ::

V tisti drvarnci je blo 300 ljudi, pa niso dveh rambotov najdl, da bi sla zravn? A prav sama morta bit? Tamau burazer ju je strasil z ne vem cem, tedva pa na slepo v 5 dneh brez opreme in pozim pristorkljata v mest??? Z zemljevidom se zgubi, kle pa sam cesti sledi, al kaj?
Pa model ga napade s sekirčem, kr na1x ma pa kol v crevih?
GTFO.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ma ja nekak ta. Najslabši del serije.

Nočem bit nestramen. Ampak kako lahko tista baba z možem postane tak debela v v divjini?

Zgodovina sprememb…

Nikonja ::

Matr ste picajzle ratali vsi, takoj ko je mal manj akcije in se mal več gradi na karakterju samih likov vas to takoj spravi ob živce, tko da mogoče rajš gledajte kakšne Marvel filme in nadaljevanke ker tam skoz dogaja, tudi če nima nobene logike, ampak vsaj ni emocij.
Sploh ne vidim kaj vam ni všeč ampak tudi ni pomembno ker je očitno da veliki večini je nadaljevanka odlična (tudi meni) tko da je problem najbrž nekjer drugje...

Še ena luškana epizoda, ki je zgolj mašilo. Ni lepšega, kot ljubezen dveh lezbik.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Vsaj nekaj so realno zadeli. Povprečna lezbika je podobna tema dvema in ne ultra lepotica.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

drvo ::

2dark je izjavil:

Še ena luškana epizoda, ki je zgolj mašilo. Ni lepšega, kot ljubezen dveh lezbik.

Ta del je tudi v igri. Kot edini DLC.

Phantomeye ::

2dark je izjavil:

Vsaj nekaj so realno zadeli. Povprečna lezbika je podobna tema dvema in ne ultra lepotica.

Večina ljudi izgleda povprečno, kar pomeni, da je tudi distribucija neke karakteristike v tej skupini večja.

Ta epizoda je zaekrat daleč najbolj zvesta igri za razliko od katastrofalne tretje epizode katera nima nič z TLOU.

Še vedno Ramsey malo bolje. Samo mi je smešno kako leseno igra. Ta druga punca veliko bolje. Spet. :)

Ni prava igralka za Ellie ampak sem se jo že malo navadil.

Naslednjo epizodo bo v manjši vlogi nastopil originalni Joel se pravi Troy Baker kateri je posodil glas Joelu v igri.
Tudi Ashley Johnson katera j4e Ellie posodila glas v igri bo imela manjšo vlogo ampak ni jasno ali v naslednji ali finalni epizodi.

Gregor P ::

Nekako je logično, da se sredi zime ne tare ful "gob". Pa tisto vprašanje Sama je bilo kar na mestu glede na to, da spore tistih mravlj ne posegajo v njihove možgane oz. gangljije, ampak prevzamejo kontrolo nad mišicami.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

cias ::

2 tedna nazaj sem bil v BTCju, pa bi lahko posnel bolj zanimiv del kot pa ta dolgčas s plačanimi igralci, režiserji, opremo... Kakšna bedna serija.

Bolt ::

cias je izjavil:

2 tedna nazaj sem bil v BTCju, pa bi lahko posnel bolj zanimiv del kot pa ta dolgčas s plačanimi igralci, režiserji, opremo... Kakšna bedna serija.

Kaj, si se s tem hotel pohvalit kako velikokrat si v BTCju. LOL
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

LeQuack ::

Bolt je izjavil:

cias je izjavil:

Hotel je povedati da se po BTCju sprehajajo mutanti in živi mrtveci, kar je sicer res.
Quack !

BT52 je izjavil:

Še vedno Ramsey malo bolje. Samo mi je smešno kako leseno igra. Ta druga punca veliko bolje. Spet. :)

Men je pa čist v redu. Tiste njene sarkastične fore popestrijo igro. Verjetno pa igra kot ji naročijo. Če pa ste hoteli gledat neko lepotičko, potem pa boste morali gledat kakšno drugo serijo.

LeQuack je izjavil:

Bolt je izjavil:

cias je izjavil:

Hotel je povedati da se po BTCju sprehajajo mutanti in živi mrtveci, kar je sicer res.

To je pa res, ja:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bolt ()

cias ::

Bolt je izjavil:

cias je izjavil:

Iz tvojega posta je zelo očitno da je pri ciljni publiki serija zelo uspešna :))

cias je izjavil:

Bolt je izjavil:

cias je izjavil:

Iz tvojega posta je zelo očitno da je pri ciljni publiki serija zelo uspešna :))

Iz tvojega posta je zelo očitno, da ne veš kaj pišeš!

MadMicka ::

Vem, da je neumestno, pa vendarle. Vsak ponedeljek je na HBO takoj za The last of us še serija Peacemaker, in moram rečt, da se precej bolj veselim te druge serije, je odbita in noro zabavna.

že nova sezona?
prva je bila top, ne jemlje se zelo resno in ravno to je njen čar

Ja ali ni to napisal in režiral James Gunn?

Potem je logiçno zakaj je odbita hah

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Pri zadnji epizodi jim je zmanjkalo imaginacije, pa so kar nekaj ven vrgli,da imajo čas da zrežirajo naslednjo..

Nisem igral igre. Pri zadnji epizodi sem zaspal. Pa se veselim serije in vztrajam ampak ta del je bil nepotrebno mašilo.

mislim je del igre

Lahko da je, samo če igraš je verjetno bolj zanimivo kot če gledaš.

delavec44 je izjavil:

Lahko da je, samo če igraš je verjetno bolj zanimivo kot če gledaš.

Verjetno res. Meni je bila epizoda kar všeč. Samo sem vedel, da takoj k last of us kaže happy zgodbo, da na koncu ne bo happy.

To kar se je dogajalo v zadnji epizodi je DLC v igri Left Behind.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Kar vredu epizoda. Ne vem zakaj niso notri vključili klikerjev.

No zdaj ostane samo še finale.

LeQuack ::

Kaj je pol bolj woke, igra ali serija?
Quack !

Ful woke, pedo jih faše

LeQuack je izjavil:

Kaj je pol bolj woke, igra ali serija?

Vsekakor TV serija.
Igra je izšla še v kolikor toliko normalnem času.

V tej epizodi je nastopil tudi Troy Baker glas Joela v igri torej originalni Joel.

japapajade ::

tista hiša je pa nakoncu zagorela ko šibica...

pedo se je pa zalubu takoj k jo je vidu :D

Nikec3 ::

Bella Ramsey je meni na tej točki zelo dobra adaptacija Ellie. Vsaj po mojem mnenju igra odlično.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

svecka ::

Zadnji del mi je bil slabši kot poglavje v igri. Preprosto 1 epizoda za en del chapterja v igri je premalo. Preveč stvari so izpustili, ki so naredili poglavje v igri nepozabno.

Nasploh so skoraj vse epizode slabše.

scipascapa ::

Tudi jaz sem pričakoval "več".

svecka je izjavil:

Zadnji del mi je bil slabši kot poglavje v igri. Preprosto 1 epizoda za en del chapterja v igri je premalo. Preveč stvari so izpustili, ki so naredili poglavje v igri nepozabno.

Ah igra je nepremerljivo boljša kot TV serija. Me pa zanima kako bo sprejeta druga sezona in če bodo šli striktno po igri.

Nikec3 ::

oo7 je izjavil:

svecka je izjavil:

Ah igra je nepremerljivo boljša kot TV serija. Me pa zanima kako bo sprejeta druga sezona in če bodo šli striktno po igri.

Drugi del je bil hejtan iz neke obskurne manjšine igralcev 1. dela. Meni je bil zgodbeno drugi del še boljši kot prvi.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Nikec3 je izjavil:

oo7 je izjavil:

svecka je izjavil:

Drugi del je bil hejtan iz neke obskurne manjšine igralcev 1. dela. Meni je bil zgodbeno drugi del še boljši kot prvi.

Kot kaže je ta obskurna manjšina močno preglasila večino.
««
8 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Walking Dead (Daryl &amp; Carol) spinoff (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
616771 (290) oo7
»

The Last of Us 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
536950 (1277) oo7
»

The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
449121715 (11466) oo7

Več podobnih tem