» »

Lord of the Rings (filmska franšiza WB/Embracer group)

Lord of the Rings (filmska franšiza WB/Embracer group)

oo7 ::

Posneli bodo več filmov Gospodar prstanov.






Warner Bros in New Line studio sta sklenila večletno pogodbo s švedskim podjetjem Embracer Group AB, ki obema studijama omogoča več priredb Gospodarja prstanov in Hobita.

Peter Jackson se je že odzval na novico - “Warner Bros. and Embracer have kept us in the loop every step of the way. We look forward to speaking with them further to hear their vision for the franchise moving forward.”

Trenutno ni znano ali bodo filmi nadlajevanje Petra Jacksona ali bog ne daj grozljivo slabe Amazonove TV serije.


Lansko leto je Embracer group kupil filmske in igričarske pravice za LOTR in Hobbita WB in New Line pa nista hotela izpustiti franšize in kot kaže so se raje odločili za sodelovanje kot pa, da hodijo po sodiščih. Amazon ima pravice samo za TV serijo.


WB bo prvo leta 2024 izdal anime film z naslovom The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

scipascapa ::

še ena franšiza v maloro.

oo7 ::

scipascapa je izjavil:

še ena franšiza v maloro.



Slabše kot Amazonova TV serija ne more biti.

asdf_jklc ::

Res škoda, da vsako franšiozo uničijo, sploh izdane igr(c)e so ponavadi katastrofa. No Hogwards Legacy se je lepo posrečil.

Cveto ::

Če mislijo delat spet neko woke/Xeno zadevo z nevem, črnimi škrati in ženskimo hobiti, naj je raje ne.

yayo ::

Saj ni "franšize". Obstaja trilogija romanov katero je Jackson ekraniziral in to je to. Seveda sedaj bo, oziroma je "franšiza" (od Amazonovega umotvora naprej) in jo bodo očitno sračkali v nedogled, ker kapitalizem... Zakaj pa bi jo fen Tolkienovih romanov sploh vzel v obzir mi ni jasno, oziroma upam, da je ne bo. Ne rečem, če bi še enkrat posneli trilogijo, boljšo in bolj popolno od Jacksonove ( Tom Bombadill poglavje, finalni del kjer se Saruman spet pojavi kot mr. Sharkey itd.) potem se ne bi branil. Ampak to bo najverjetneje spet eno woke sranje s transgender vilinci in palčki iz Papue Nove Gvineje. Pa nič nimam proti Papuancem in transgender srenji, niti v rl niti v v medijih. Ampak v LOTR jih ne potrebujem. Tako, da bom še enkrat ali dvakrat prebral trilogijo in seveda pokukal kako zgleda najnovejši filmski umotvor, ampak brez nobenih pričakovanj.

opeter ::

Saj kdo pa je rekel, da se morajo striktno držati knjižnih podlag?
Če gledam npr. drugo področje, to je igre, imaš franšizo Middle-earth (Shadow of Mordor, Shadow of War), ki je bila kar uspešna. Igra v istem svetu kot LOTR, imaš orke ipd. to pa je tudi vse. Upam, da bo Monolith/WB Games res naredil nadaljevanje, kot se je zdaj nekaj časa šušljalo.

Isto napako je naredil Disney z epizodami VII-IX, ker so hoteli imeti nadaljevanje starih delov s (starimi) poznanimi liki. Sicer filmi niso bili neuspešni, ampak slab priokus je ostal. No, recimo z nekaterimi poznejšimi filmi (Rogue One, navsezadnje tudi Solo) in serijami (npr. Andor) so krenili na pravo pot.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

acookook ::

Pa saj tista 2 špila za PS2 nista bila švoh, dobri poenostavitvi filmov.

Pa War in The North je še kolko tolko tudi bil vredu.
.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: acookook ()

oo7 ::

Samo upam, da se ne bodo spravili delati kakšnih remejkov. tisti kateri ste brali knjige ali so v 6 filmih LOTR in Hobbit obdelali vse ali je ostalo še kaj ? Naj bi snemali po knjigah ne pa kot TV serija nekaj na pamet.

oo7 ::

Pravic za Silmarillion Amazon nima in mislim, da tudi WB ne, da so še vedno ekskluzivno pri Tolkien Estate.

yayo ::

opeter je izjavil:

Saj kdo pa je rekel, da se morajo striktno držati knjižnih podlag?

ne vem, ena stvar so ameriški avtorji katerim je vcepljen biznis model, da skušajo vse licencirati in zaslužiti čimveč drugo pa tradicionalni (evropski) avtorski pristop kjer se avtor distancira od adpatacij (ok, včasih pa vseeno vzame denar). Nimam nič proti še eni ekranizaciji Gospodarja Prstanov, če bo seveda boljša od obstoječe, me pa ne zanimajo izpeljanke napisane s strani američanov iz velemest. Naj napišejo kaj originalnega, bom z veseljem gledal, če bo dobro. Podobno z Vojno Zvezd, zame so to prvi trije filmi, seveda, ker sem jih gledal kot mulc, ob izidu. Vse ostalo mi je brezvezno. pa saj bodo na temo še petdeset let štancali serije in filme. Igre pa čutim kot drugačen medij, me ne motijo. Npr Witcher, ki drži vodo ker je zvest duhu knjig, čeprav gre za fanfiction. Tv serija pa je gnoj.

Mato989 ::

Težava je ker se niso sposobni spomnit nič originalnega in nam meljejo obstoječe zadeve...

Namesto da bi naredili original zgodbo fantazijsko, bodo zdaj uničevali že posneto vrhunsko zgodbo ki je dobil 11 oskarjev
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

yayo ::

Ne, da se ne znajo spomnit. Gre za parazitizem. Izbirajo vedno vire kateri so znani, uspešni in katere ljubi veliko ljudi, ker tako igrajo bolj na sigurno in je verjetnost, da bodo kaj prodali veliko večja. Pri takih izdelkih so zadaj vedno kravatarji s kalkulatorjem. Zadnja leta se npr piše veliko woke fantasya in znanstvene fantastike, pa veliko je afroameriških avtorjev. Nekatere knjige so prav dobro napisane in prav kličejo po ekranizaciji. Ampak v Hollywodu jih nihče ne povoha. Raje sedemdeset in več let stara Tolkienova dela, pa čeprav niti ne pridobijo pravic za ves njegov univerzum ampak samo za strogo določene dele. Ker je pač ime, pa še Jacksonovi filmi so bili zelo uspešni, tako, da je v zavesti množic.

Kayzon ::

oo7 je izjavil:

scipascapa je izjavil:

še ena franšiza v maloro.



Slabše kot Amazonova TV serija ne more biti.


Moras bolj specificno brati,pravij da bojo filmi narejeni za danasnji cas. Kar seveda pomeni woke greznica,s crnimi elfi pa zenskami v ospredju. Se dobro da imamo original trilogijo,ki je za moje pojme brezcasna!

oo7 ::

Animirani film Brian Cox will voice the King of Rohan leta 2024




Set 183 years before the events chronicled in the original trilogy of films. The movie centers around the fate of the House of Helm Hammerhand, the mighty King of Rohan, a character from the J.R.R. Tolkien book's appendix."

Miranda Otto will reprise her role as Éowyn, Shieldmaiden of Rohan, and serves as the tale's narrator.

Brian Cox will voice the King of Rohan.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star wars - Obi-Wan Kenobi - Serija (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
19440989 (1610) oo7
»

The Hobbit (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
28576668 (54702) Alamar
»

Gospodar prstanov - Konec ??

Oddelek: Sedem umetnosti
376955 (4961) Tear_DR0P

Več podobnih tem