Forum » Programska oprema » Vprašanje glede kakšnega programa za urejanje videoposnetkov nadzornih kamer
Vprašanje glede kakšnega programa za urejanje videoposnetkov nadzornih kamer
Lightning ::
Pozdravljeni.
Pišem kar v to temo.
Zanima me, ali kdo pozna kakšen program, ki omogoča urejanje že shranjenih videoposnetkov nadzornih kamer oziroma videonadzornega sistema (ki omogoča brisanje ter nato dodajanje določenih posnetkov, kot naprimer brisanje določenih minut posnetka videonadzorne kamere ter nato dodajanje teh brisanih minut z drugimi minutami ...)
Hvala in upam na vaš odgovor.
Pišem kar v to temo.
Zanima me, ali kdo pozna kakšen program, ki omogoča urejanje že shranjenih videoposnetkov nadzornih kamer oziroma videonadzornega sistema (ki omogoča brisanje ter nato dodajanje določenih posnetkov, kot naprimer brisanje določenih minut posnetka videonadzorne kamere ter nato dodajanje teh brisanih minut z drugimi minutami ...)
Hvala in upam na vaš odgovor.
- premaknil iz Strojna oprema: galu ()
Lightning ::
Problem je, da imam videoposnetke nadzornih kamer s končnico .dav (in je potrebno imeti program za odpiranje takšne končnice.
Rad bi te posnetke pretvoril v tako obliko in v en posnetek, da bom lahko odprl recimo z VLC media player.
Rad bi te posnetke pretvoril v tako obliko in v en posnetek, da bom lahko odprl recimo z VLC media player.
bluefish ::
Torej išči DAV converter. Google recimo najde https://www.avdshare.com/convert-dav-to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači videonadzorni sistem z pomočjo spletnih kamerOddelek: Zvok in slika | 3952 (2111) | Pesimist |
» | Britanska policija ugotavlja da videonadzor ni učinkovit (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22583 (17740) | Daedalus |
» | Končno prve koristi od nadzornih kamer v Sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19567 (15642) | Jux |
⊘ | Videonadzor na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 7522 (5960) | Brane2 |