Forum » Kaj kupiti » kje dobit 256MB PC3200 twinmos/winbond rame...
kje dobit 256MB PC3200 twinmos/winbond rame...
Thanatos ::
glihkar klicu. Je reku prijazni mozak da jih bojo poskusal narocit.
Me je poskusal prepricat da so twinmos/twinmos popolnoma enaki twinmos/winbond ker naj bi pri obeh cipi bili enaki (BH-5ke z enakimi lastnostmi) samo da so preimenovani. Kej resnice v tem?
Me je poskusal prepricat da so twinmos/twinmos popolnoma enaki twinmos/winbond ker naj bi pri obeh cipi bili enaki (BH-5ke z enakimi lastnostmi) samo da so preimenovani. Kej resnice v tem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
boštjan ::
na twinmos/twinmos so res bh-5 čipi gor ,samo mislim da niso od winbond zato tudi nižja cena.Če pa mene vprašaš pa bi bil bolj miren če bi mi winbond gor pisalo
mi je ze eventus sporocil da jih vsaj 3 tedne ne bojo dobili. Mlacom verjetno nic prej. Kje bi pa potem lahko corasairje kupil? Predvidevam da je ekvivalent CMX 256A 3200C2 ki stane "skromnih" 21K pri jae?
okej, ostane mi na izbiro samo se Kingston Hyper X 3500 in Corsair CMX 3200 CL2. katerga naj vzamem?
nisem vedel da so v teh treh urah odkar sem jaz klical mlacom dobil novo posiljko. Zanimivo, a cem poklicat?
TribesMan ::
Thanatos kje in za koliko misliš kupit Kingston HyperX 3500. Tile tudi mene zelo zanimajo. Poleg seveda Corsair 3200C2.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
omenjene corsairje pa naj bi dobil v JAEtu v nekaj dneh, v eventusu bojo naslednji teden, pri AGT jih moras posebej narocit z 20% predplacilom.
eventus, 39900 Sit 10 dni dobavni rok, zahtevi Marka Mršeta
da se razumemo,to misliš 2X256MB PC3500 HyperX?
A res, za corsire CMX 256A 3200C2 moraš dat 20% avansa?kaj so kaki zlati rami to?
ja to je prov posebi kit kjer dobis dva isto-serijska rama 3500. Avans nucas samo pri AGTju ker oni nucajo samo Vikinge v tekoci prodaji.
a mi še prosim poveš,kje te hyperx 3500 dobiš,mogoče avtera?aja pa na keri plati jih boš mučo?
TribesMan ::
KWA???? 40kSIT za uparjena 3500 HyperXa? To je zelo poceni!!!
/me runs to get some HyperX....
Eventus pravš da ma to... lepo bom poklical... a ... zakaj je pa treba Marka Mršeta zahtevat??? A so ostali nesposobni??
Just kidding...
LP
TribesMan
/me runs to get some HyperX....
Eventus pravš da ma to... lepo bom poklical... a ... zakaj je pa treba Marka Mršeta zahtevat??? A so ostali nesposobni??
Just kidding...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
on je tamkajsnji expert za rame. in da ostali so nesposobni za take stvari
kot sem rekel 10 dni bo treba cakat tako da
/me runs to get some HyperX .... T - 10 days
kot sem rekel 10 dni bo treba cakat tako da
/me runs to get some HyperX .... T - 10 days
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere rame kupt???Oddelek: Kaj kupiti | 2042 (1378) | TommyLee |
» | Ddr rami.... katere kupitOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (807) | Fury |
» | Corsair vs. Twinmos vs. KingstonOddelek: Kaj kupiti | 1947 (1647) | WhiteWolf |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9165 (6893) | WhiteWolf |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 25811 (17609) | bodom |