» »

Sprejem TV kanala Premiere

Sprejem TV kanala Premiere

Klinsmann ::

Zdravo!
Zanima me, če je v Sloveniji mogoče na kakršenkoli način dobiti nemški TV kanal Premiere. Če je možno preko navadne kablske pa s TV kartico al rabim oni krožnik za prek satelita al kak? Aja...zaj če je treba stvar plačat tudi ni problem, če pa je možno dobit in odkodirat da je stvar zastojn pa še tolko boljše ;) Na uradni strani od Premiere piše, da je možno dobir samo v Nemčiji in Avstriji, samo sem že slišal, da ma folk v Sloveniji tudi to...
Pač naj nekdo prosim napiše čim več o tem pa o vseh različnih možnostih!
H V A L A ! ! !
P.S. sem iz MB, če je to slučajno važno, kablsko mam prek KRS Tabor...

---dodal ali3n
malo sem ti popravil naslov in prestavil vprašanje v drug oddelek. Držim pesti!:D
MARIBOR VIOLCNI!!!

Klinsmann ::

Aja...je prvič, da kaj sprašujem na tem forumu pa nisem ziher, če sem moj problem dal v pravo rubriko (ker se mi zdi, da so tu skoraj izključno striktno računalniški problemi), samo se mi je ta zdela še najbolj splošna pa primerna...če sn kaj zajebo se oproščam...bo drugič boljše :)
MARIBOR VIOLCNI!!!

krneki ::

Rabis DVB-S kartico s katero dela ProgDVB, parabolo, ki je usmerjena na Astra 1, ter ustrezen softver, ki ti odkodira betacrypt/Nagravision s katerim je kodiran Premiere. Za več stvari si preberi temo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565959 (23667) k4vz0024
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859130063 (31425) chrush
»

satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7215979 (14311) BlackHole
»

Kako s SkyStar 2 odkodirat programe (npr. premiere)???

Oddelek: Strojna oprema
61674 (1510) Freelancer
»

Snemanje zvoka na Tv tuneru, odkodiranje kanalov

Oddelek: Zvok in slika
91721 (1423) gumby

Več podobnih tem