» »

Snemanje zvoka na Tv tuneru, odkodiranje kanalov

Snemanje zvoka na Tv tuneru, odkodiranje kanalov

jurcek ::

Vem da je blo dosti o tem že napisanega. Zanima pa me kateri program lahko uporabljam z tunerom PINNACLE PCTV?? FreeTV ne dela! Pa kaj bom lahko s programom odkodiral premiere,..?

Keri program mi priporočate za snemanje samo zvoka z tunera. Snemal mi bo tak iz LINE IN vhoda. Ker ne vem keri program bi bil vredu za to! Snemal pa bom glasbo z MTVja...pridem poceni do MP3jev..pa še aktualni bojo!:)))

Prosim pomagajte če lahko!!!

link_up ::

hehe...ok no potem pa tko.. najprej mas pctv tuner ne ... torej mas priklop za catv in tako ne? mas kablsko not napelano?digitalni al analogni? no ce je analog pol si nimas kej pomagat s tem...ce je digital ze mal vec... ce pa se sat sprejemnik prklops gor pa lohk se gledas analogni premiere iz 19,2 stopinje vzhodno.ok no oprema ki jo rabis je samo se multidec (google-->multidec 8.2 download).priklopi sat receiver na composite al pa svhs...in pozen multidec... video source nastav na ext0 al pa ext1...in mogu bi ti dekodirat premiere analog....drugac je multidec za digitalno tv.ce ti podpre tuner potem ne rabis vhodov in zunanjih receiverjev....no probi, dela..

jurcek ::

NO da ti vse povem od začetka do konca:
Mam PINNACLE PCTV tuner, v njega mam preh vhoda za anteno priklopljen analogni reciever. Zaj pa bi rad probal odkodirat programe kot so premiere pa cartoon network,...!Saj vem ja...catoon network ja...risanke...ampak če rulajo! No zaj sem zašel s teme...vidiš tak ma nareto...!Torej praviš da če si oni program dam dol z neta da bi lahko odkodiral take programe?
Ej kak bi lahko naredo da bi lahko mel vse programe od satelitske kar v programu da nebi rabo dveh pilotov met za upravljanje!?!?!

Prosim napiši mi odgovore!!!

Paramedic ::

Ne spoznam se preveč, ampak ali je DScape za kej takega? Sm ga vidu na enem DVDju zraven revij.
End transmission.

jurcek ::

veš da ne vem!NO jaz bom probal si downloadat toti multidec pa bom vido kaj bo"!

gumby ::

Za premiere uporabi MultiDec ali MoreTV (ima boljšo sliko preko TV-out), za CartoonNetwork pa XCrypt (če ga še kje najdeš - VideoCrypt je praktično izginil, odkar je Sky zapustil Astro).

jurcek ::

SUper!Hvala ti!Aja, kak pa lahko naredim da bom mel programe od satelitske tak na tv tuneru da nebom rabo preklaplat na recieveru???

gumby ::

Ne bo šlo, vsaj na analogni satelitski ne. TV kartica ni sprejemnik za satelitski signal, zato SAT sprejemnik potrebuješ.
Za digitalno SAT TV pa potrebuješ samo DVB kartico, nanjo direktno priključiš glavo sprejemnika (LNB).

jurcek ::

t.g ej kolko pa pride ona DVB kartica približno??

gumby ::

ne vem točno... nekje od 40k dalje
zgornje cenovne meje seveda ni:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27564768 (22476) k4vz0024
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859128280 (29642) chrush

TV Tuner In Odkoderanje Satelitskih Kanalov?

Oddelek: Zvok in slika
394976 (3048) podtalje
»

kartica za Digitalno satelitsko

Oddelek: Kaj kupiti
224553 (3929) ts
»

dvb problems ;))

Oddelek: Zvok in slika
51048 (881) PaJo

Več podobnih tem