Forum » Loža » Kaj je narobe z mojimi arabskimi kavovci?
Kaj je narobe z mojimi arabskimi kavovci?
Šmorn ::
Rastline so stare 15 mesecev. Zalivam jih ne preveč. Gnojim zmerno s Substralom. Slika: https://ibb.co/2kWjVB3
Kako se usposobi predogled posta pred pošiljanjem, da ne smetim s popravljanjem teme.
Kako se usposobi predogled posta pred pošiljanjem, da ne smetim s popravljanjem teme.
- spremenilo: Šmorn ()
mat xxl ::
Kako pa naj bi to v naravi potekalo, si se kaj pozanimal ? Kako si pa do sadik prišel, bi zanimalo tudi mene.
Samson ::
Glede na to da vsak drugi drzavljan goji te rastline, ti bo sigurno negdo znal pomagat :)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samson ()
tikitoki ::
mat xxl ::
Z veseljem , bi samo semena, kaj pa tista posebna vrsta res dobrega kakava, bila oddaja na Discovery kak teden dni nazaj ......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 253409 (37992) | FireSnake |
» | Nakup kmetije za samooskrbo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 27165 (21403) | otago |
» | Svet, Kot Ga Razume Monsanto (GSO) (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Problemi človeštva | 115902 (72651) | jype |
» | Vpliv mednarodnih pogodb na legalni status konoplje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12583 (10775) | jype |
» | Limona znotraj limone?Oddelek: Loža | 2001 (1274) | PaX_MaN |