Forum » Igre » Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)
Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)
oo7 ::
sentiš ::
Uff, tale igra je mnogo pretežka zame Mi je pa všeč scena, raziskovanje in tako. Se jo da narediti kaj lažjo? Mislim, da nima izbire težavnosti, kajne?
Uff, tale igra je mnogo pretežka zame Mi je pa všeč scena, raziskovanje in tako. Se jo da narediti kaj lažjo? Mislim, da nima izbire težavnosti, kajne?
Težavnost je samo ena in se ne, da nič spreminjati. Imaš pa pomoč v igri npr pri šefu lahko pokličeš drugega igralca, da ti pomaga premagati šefa. Imaš tudi druge pomoči kot so duhovi, ki ti pomagajo ali pa zamotijo sovražnika.
Probaj še malo vstrajati z igranjem mogoče ti bo pa postalo všeč in ne se sekirat če umriraš non stop to je nekaj normalnega v tej igri :)
Lonsarg ::
Ja summon je edina prava pomoč za narediti igro lažjo.
In to v obe smeri, eno je da puščaš summon sign da pomagaš drugim, na ta način se sam bolj nafarmaš in se hkrati naučiš bosov. Drugo pa je uporaba teh summon da drugi tebi pomagajo.
In to v obe smeri, eno je da puščaš summon sign da pomagaš drugim, na ta način se sam bolj nafarmaš in se hkrati naučiš bosov. Drugo pa je uporaba teh summon da drugi tebi pomagajo.
Ja summon je edina prava pomoč za narediti igro lažjo.
Bo treba počasi pustiti kakšen summon sign, da se nafarma rune :)
yayo ::
007 imaš s kablom na net povezano konzolo? Stupid question, I know.
Ps4 nimam s kablom povezan na internet.
Drugače pa Elden ring igram na PC-ju.
seveda sem rekel, da stupid question. kaj mi je v glavi zaribalo ne vem. verjetno sem pomešal z mnenjalnikom kjer vsi igrajo na konzolah.
Badwolff ::
Ma kdo čas prit forlorn bloodhounda coopat? Mi ne gre, pa bi rad meč. Mečem invite pa ni nikogar mimo.
Gogyto ::
Ne obupaj. Ko sem jaz prvič igral Bloodborne, sem ga trikrat izbrisal. Nič razloženo, pa nek nov koncept, ki mi je bil mimo. Ko dojameš, da moraš najprej vsak zaslužek dat v rast lika, postane lažje. Takoj ko imaš dovolj run, si bejži višat statse. K sreči je tule špil v toliko lažji, da lahko po zemljevidu skočiš do lučke in to urediš. V starejših From špilih moraš prit do njih peš... Če te določen lik matra, ga pusti, pa se vrni, ko boš močnejši. Ravno tako velja za bosse.
Ma kdo čas prit forlorn bloodhounda coopat? Mi ne gre, pa bi rad meč. Mečem invite pa ni nikogar mimo.
NPC ti lahko pomaga
FORLORN HOUND EVERGAOL WALKTHROUGH
You can summon the NPC Blaidd to help you in this fight. Go to Mistwood Ruins and hear his howl, then travel back to Church of Elleh and speak to the merchant there ''About the howling in the woods'' He will give you a gesture to be used under the tower, so that Glaidd jumps down. You can then speak to him and summon him in the fight. His summoning sign will appear AFTER you have entered the Evergaol.
https://eldenring.wiki.fextralife.com/F...
Dons mam dan za umiranje
Ene 10x me je skinil evergaol, pol sem se naveličal, me je pa še ene 4x misbegotten v castle morne.
Ene 10x me je skinil evergaol, pol sem se naveličal, me je pa še ene 4x misbegotten v castle morne.
Dons mam dan za umiranje
Jaz sem ravnokar naredil prvi Evergol. Lahko pokličeš volkodlaka Blaidd na pomoč in šef je čisto lahek v dvoje.
You can summon the NPC Blaidd to help you in this fight. Go to Mistwood Ruins and hear his howl, then travel back to Church of Elleh and speak to the merchant there ''About the howling in the woods'' He will give you a gesture to be used under the tower, so that Glaidd jumps down. You can then speak to him and summon him in the fight. His summoning sign will appear AFTER you have entered the Evergaol.
Ja šef pusti en hud meč :)
Preceptor Miriam je za živce izgubit Ta čarovnica napada non stop z magičnim lokom in mi dela 95% škode z enim strelom. Ima ogromno zdravja in non stop se teleportira in beži stran in kliče na pomoč svoje minione.
In ne to ni šef niti nima velike črte spodaj na ekranu.
Preceptor Miriam je za živce izgubit Ta čarovnica napada non stop z magičnim lokom in mi dela 95% škode z enim strelom. Ima ogromno zdravja in non stop se teleportira in beži stran in kliče na pomoč svoje minione.
Kle sem bil pa res živčen. Ko sem zaradi nepotrpežljivosti pušil že dobljene fajte. Parkrat uletel do tretje faze in potem po neumnosti crknil in nato gladko že v prvi fazi crkot... Tistih minijonov ni preveč, in jih imaš hitro naštudirane. Jaz sem jo nazadnje fental tako, da sem v začetni fazi uporabil celo strupene puščice, tiste, ki jih mečeš iz žepa... Ji fino zbija lajf. PA seveda, kot astrolog sem jo v zadnji fazi tam v okrogli knjižnici zafilal s castom...
Kle sem bil pa res živčen. Ko sem zaradi nepotrpežljivosti pušil že dobljene fajte. Parkrat uletel do tretje faze in potem po neumnosti crknil in nato gladko že v prvi fazi crkot... Tistih minijonov ni preveč, in jih imaš hitro naštudirane. Jaz sem jo nazadnje fental tako, da sem v začetni fazi uporabil celo strupene puščice, tiste, ki jih mečeš iz žepa... Ji fino zbija lajf. PA seveda, kot astrolog sem jo v zadnji fazi tam v okrogli knjižnici zafilal s castom...
Jaz sem zaenkrat pustil tisto lokacijo. Trenutno ne gre.
Strupenih puščic pa mi je zmanjkalo že vse porabil kar sem našel. Recepta za izdelovanje strupenih puščic pa še nisem našel. Tudi nisem še zasledl, da jih kdo prodaja.
Ste že našli Flask of Wondrous Physick ? Odvisno katere elemente daš skupaj ima flaška različne efekte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
fiti ::
Po 50 urah igranja sem prispel na Akademijo. Kostkoti so zaradi števila kar neugodni, sploh tisti z lokom. Zmaj na otoku, ni bil pretežak, sem se mu pa precej skrival, ker ko te pihne je končano.
Flask imam, ne vem točno kaj mi nameša, uporabljam jo kot last resort, ko porabim ostale.
Flask imam, ne vem točno kaj mi nameša, uporabljam jo kot last resort, ko porabim ostale.
Po 50 urah igranja sem prispel na Akademijo. Kostkoti so zaradi števila kar neugodni, sploh tisti z lokom. Zmaj na otoku, ni bil pretežak, sem se mu pa precej skrival, ker ko te pihne je končano.
Zmaja sem videl ampak samo toliko, da sem vzel tisti ključ. Sedaj sem v akademiji kjer skačem po strehah.
Ravnokar sem posekal Red Wolf of Radagon. Spustil je 14.000 run in Memory Stone. Sem se kar namatral. Ko sem enkrat naštudiraš gibe kar gre :)
Jaz sem pa dobil tisti artefakt v rudniku, da sedaj lahko kupujem neomejene količine smithing stones 1 in 2 .
Ampak seveda sedaj mi bolj manjkajo 3 in 4 in somber smithing kamni 1-5...
Ampak seveda sedaj mi bolj manjkajo 3 in 4 in somber smithing kamni 1-5...
Včeraj raziskoval malo tisti stolp Caelid, uff.. Mal mi zmanjka na orožju.. Pol šel raziskat Caria manor, prišel do bossa, mislim, da bo padel danes, včeraj v treh poskusih bil zelo blizu, ampak potem pade koncentracija in polom...
Pa večino dneva po Stormveil Castleu iskal morebiten prehod na Chapel of Anticipation, tisti otoček ob gradu... nada, niente, nicht.. Imam občutek, da se bo po neki glupi fori lik tja prenesel nekje drugje v špilu...
Pa večino dneva po Stormveil Castleu iskal morebiten prehod na Chapel of Anticipation, tisti otoček ob gradu... nada, niente, nicht.. Imam občutek, da se bo po neki glupi fori lik tja prenesel nekje drugje v špilu...
Tudi meni ni še uspelo priti na nasprotno stran Sormveil castle. Ampak počasi se daleč pride :)
Js sem v fazi, ko mi je večina nasprotnikov brez veze, jahaš/hodiš pa sekaš levo desno, večina bossov pa me seseklja ko nooba. Rabim mal pavze najbrž.
Sem pa probal en invade in imam enako težavo kot sem jo imel pri Dark Souls seriji en velik lag
Precej tavam in menjam cilje.
Za Godricka se preslab. Unga prej fell Al Kaj je sem premagal z dvema pomagačema, pa glih komaj oz bolj zaradi njiju, sam ne bi mel za burek. Evergaol solo in misbegotten boss me uničita kot mušico, un lev v stormeveilu isto, tree sentinela in zmaja bom šel zdej mal dražit.
Gledam mal videe, pa se mi zdi, da je lažje, če si medium al pa light build, bolj gibčen, js sem bolj tank, vigor in strength...
Za Godricka se preslab. Unga prej fell Al Kaj je sem premagal z dvema pomagačema, pa glih komaj oz bolj zaradi njiju, sam ne bi mel za burek. Evergaol solo in misbegotten boss me uničita kot mušico, un lev v stormeveilu isto, tree sentinela in zmaja bom šel zdej mal dražit.
Gledam mal videe, pa se mi zdi, da je lažje, če si medium al pa light build, bolj gibčen, js sem bolj tank, vigor in strength...
Precej tavam in menjam cilje.
Pa si kdaj uporabil pomoč soigralca pri Godricku ali napadaš sam ?
lojz123 ::
Še moja izkušnja če bo komu koristila
Pri rosnih 64 sem se lotil igre sem sicer preje igral odiseja ter kaj podobnega
samo tole je čisto druga pesem ko pridem iz gradu me konjenik zmaže kot palačinko
tisti kamp rezultat palačinka, sicer sem jih potem pobil tako da sem se plazil.
Pridem do gradu en grozen šef zopet palačinka ni šans.
Pobrišem igro tole ne bo zame.
Ker mi žilica ni dala miru probam ponovno to pot vzamem Astrologa probam zopet palačinka palačinka...
Potem sem začel razmišljati kako bi si dvignil level. Našel na desni strani mape ene tipe z visokimi klobuki
od vsakega pade 1000 točk ter z čarobno palico jih je res izi pobiti Sem si pridelal level 60 porabil nekaj ur
ter šel nazaj v akcijo Kamp z vitezi brez problema šefa v gradu pa v 3 poskusu z pomočjo volkov.
Trenutno sem v gradu včasih me ubijejo drugače pa kar gre
Ni ravno junaško ampak uživam v igri
samo tole je čisto druga pesem ko pridem iz gradu me konjenik zmaže kot palačinko
Ker mi žilica ni dala miru probam ponovno to pot vzamem Astrologa probam zopet palačinka palačinka...
Potem sem začel razmišljati kako bi si dvignil level. Našel na desni strani mape ene tipe z visokimi klobuki
od vsakega pade 1000 točk ter z čarobno palico jih je res izi pobiti Sem si pridelal level 60 porabil nekaj ur
ter šel nazaj v akcijo Kamp z vitezi brez problema šefa v gradu pa v 3 poskusu z pomočjo volkov.
@lojz123,
moram reči, da je lepo prebrati, da tudi starješi poprimetete za igro. Sam jih imam 46 in neizmerno uživam v tej igri, čeprav je včasih res frustirajoče ;)
moram reči, da je lepo prebrati, da tudi starješi poprimetete za igro. Sam jih imam 46 in neizmerno uživam v tej igri, čeprav je včasih res frustirajoče ;)
Še moja izkušnja če bo komu koristila
Umiranje v tej igri je nekaj čisto normalnega. Edino kriza je če izgubiš večje število nabranih run.
Kjer je možno jaz izkoristim pomoč duhov kot so tisti trije volki. Ampak sedaj imam že nekaj boljšega :)
hahaha, Lojz, tak je načelom moj opis Bloodborne, igre iste hiše izpred nekaj let. Nabavil za PS4 in zadevo ene petkrat pobrisal. Nikje nič razloženo kako in kaj, samo beštije okoli tebe in vsak te mimogrede pošlje spat.. :)
@lojz123,
tudi starješi poprimetete .... Sam jih imam 46
:D
sicer sem tu sam tle, mal pod 50 :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()
lojz123 ::
Uspel še Godricka premagat samo brez dekline in volkov ne bi šlo
samo tako sem lahko držal distanco, res super igra
samo tako sem lahko držal distanco, res super igra
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 193432 (148) | oo7 |
» | Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10296 (298) | oo7 |
» | Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7251 (455) | oo7 |
» | God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36092 (2357) | oo7 |
» | Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12842 (1644) | yayo |