Forum » Igre » Crimson Desert
Crimson Desert
jijetelu ::
Kar se bojevanja tiče pri tej igri, je precej nedodelano, to kar sem jst videl (prva štiri poglavja) nikakor ne morem reči, da je igra zahtevna, naredil vse bosse v prvo, pa daleč da sem nek mojster pri tej igri, precej udarcev sem kasiral, ker so po večini kr neki, samo se pač lahko neomejeno zdraviš s hrano, v kolikor jo imaš. Sem pa videl izdeke bojev nekih kasnejših šefov, v smislu, da je so kao "težki" beri butasti, in se strinjam, da to pač morejo popraviti, ker to ni neka taka zahtevnost, ki so jo igralci želimo, temveč kr neki. Ker težavnost se lahko naredi na več načinov, pa veliko jih je neprimernih.
In pri neprimerni težavnosti se uvršajo praktično tudi vse t.i. Blizadrove igre od določene dobe naprej, WoW, D3, D4 .... kjer ni to neka taka težavnost, ampak zgolj gear check. Zakaj so bili primorani zmanjšat težavnost bosov pri vseh omenjenih igrah, zato ker je težavnost butasta do amena in dolker nimaš prave opreme ni možnosti, in ko so gamerji ugovotili, da koji K farmat 100x ur za kao nek gear...
In pri neprimerni težavnosti se uvršajo praktično tudi vse t.i. Blizadrove igre od določene dobe naprej, WoW, D3, D4 .... kjer ni to neka taka težavnost, ampak zgolj gear check. Zakaj so bili primorani zmanjšat težavnost bosov pri vseh omenjenih igrah, zato ker je težavnost butasta do amena in dolker nimaš prave opreme ni možnosti, in ko so gamerji ugovotili, da koji K farmat 100x ur za kao nek gear...
TucoX ::
Vidu patch notes.. kar dobro.. edino kar se bojim da bojo zaradi jokic, ki ne znajo igrat takih iger, zmanjšali zahtevnost
Ko lootaš mrtve sovražnike moraš met dovolj prazen inventory. Običajno bi pričakoval, da se odpre menu z obema inventorijema, kjer pač prebereš kar rabiš, ostalo pa pustiš.
In pa markerji izginejo iz mape ko se igra ponovno zažene. Sicer sem to opazil pred patchom, tako da moram sprobat če je isto.
Saj ti auto-loota v tvojo skrinjo, tisto kar sam ne pobereš.
"The box is, as was mentioned, the box that stores all items not looted from dead enemies. A STORAGE CHEST will come later, as per devs." citat iz enega foruma
Če je nekomu zahtevnost prevelika naj upgrejda opremo, poveča zdravje z abyss upgrejdi in gloda hrano med bojem.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Igre | 337444 (556) | ParrisLolaW |
| » | Project 007 (IO Interactive)Oddelek: Igre | 3925 (146) | Gregor459 |
| » | Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?Oddelek: Igre | 1612 (627) | Mato989 |
| » | DUNE: AwakeningOddelek: Igre | 3190 (363) | Gregor459 |
| » | Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 46963 (19703) | D3m |