» »

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

««
8 / 38
»»

oo7 ::

Sem odkril novega kovača v igri. Malo naprej od njega je pa dvorec kjer so res nagravžne nakaze ;(( ampak bodo dobile svoje :))

Greste vedno čez portal, ko ga vidite ? Jaz kar grem.

Danes me je vrglo na eno res čudno lokacijo v desni kot zgoraj na mapi. Ubili so me v sekundi jaz sem enkrat zamahnil mislim, da je bilo škode tam okoli 20 :))

fiti ::

Jaz pa danes Rennalo Queen Of The Full Moon. Najlažji boss do sedaj ;)

Gogyto ::

oo7 je izjavil:

Sem odkril novega kovača v igri. Malo naprej od njega je pa dvorec kjer so res nagravžne nakaze ;(( ampak bodo dobile svoje :))

Tistega, ki ti ga kovač v Roundtable omeni? In bere knjigo? Carski

oo7 je izjavil:

Greste vedno čez portal, ko ga vidite ? Jaz kar grem.

Danes me je vrglo na eno res čudno lokacijo v desni kot zgoraj na mapi. Ubili so me v sekundi jaz sem enkrat zamahnil mislim, da je bilo škode tam okoli 20 :))

Načeloma grem, da vidim, kam pelje in če je kaka nova lokacija zadaj. Te je vrglo k oni bajti, kjer je not tisti giant in pred bajto malo manjši giant ki straži? Za tistega notri se ne matraj, z njim te poveže en NPC, ko fentaš nekega mini bossa. Tisti giant ti nato daje spelle, ko mu prineseš 'hrano'...;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

scipascapa ::

to govorite o lokaciji, kjer je un z verigami npc, spredaj pa big črn nasty dude :)

https://eldenring.wiki.fextralife.com/B...

tole

Ja. Vsaj jaz. Bo pa 007 potrdil, če je to ta lokacija, kamor ga je vrglo

Tja kamor je mene vrglo je bilo mesto delno v zraku in polno tornadov :)

sentiš ::

Tudi meni ni igra dala miru in sem malo raziskovala naokoli, si nabrala rune in dala vse v Vigor. In končno premagala svojega prvega šefa, Beastman Farum Azula!!! Sedaj pa si lahko vzamem nekaj pavze in raziskujem naokoli in delam screenshote s teleskopom :D

sentiš je izjavil:

Tudi meni ni igra dala miru in sem malo raziskovala naokoli, si nabrala rune in dala vse v Vigor. In končno premagala svojega prvega šefa, Beastman Farum Azula!!! Sedaj pa si lahko vzamem nekaj pavze in raziskujem naokoli in delam screenshote s teleskopom :D

Bravo :)

Kateri class pa igraš ? Hladno orožje ali magija ?

oo7 je izjavil:

sentiš je izjavil:

Bandit! Igram pa lokostrelstvo in bodalo. Čeprav z lokom me nekako zaklene v položaj in kar ne morem pravilno narediti izmika, ali pa ne znam pravilno igrati. Tako da, razmišljam o kakšni drugi orožarni kombinaciji. Kako igraš ti?

sentiš je izjavil:

oo7 je izjavil:

sentiš je izjavil:

Bandit! Igram pa lokostrelstvo in bodalo. Čeprav z lokom me nekako zaklene v položaj in kar ne morem pravilno narediti izmika, ali pa ne znam pravilno igrati. Tako da, razmišljam o kakšni drugi orožarni kombinaciji. Kako igraš ti?

Jaz igram kot vagabond.
Z lokom je dobro na daleč probaj z metanjem bodal tam lahko mečeš in se izmikaš.
Pa ne pozabi vlagati v stamino, ker če ti stamine zmanjka med bojem ne bo dobro pa tudi stamina ti omogoča, da lažje delaš prevale, ko imaš v rokah težja orožja in oklep.
V tej igri samo ne smeš hiteti in če prideš na kakšno pretežko lokacijo greš drugam in se tja kasneje vrneš, ko nadgradiš lik.
Pa ne pozabi uporabljati pomočjo na levi strani ekrana ti ponekod kaže plav simbol takrat lahko uporabiš v pomoč duhove. Sicer ne udarijo prav hudo so pa zelo dobri, da zamotijo nasprotnika.

V glavnem počasi se daleč pride in umiranje je sestavni del te igre tako, da ne izgubit volje ;)

Aaaaaaa, najverjetneje ni bilo stamine za prevale, jaz pa krivim lok :))

sentiš je izjavil:

Aaaaaaa, najverjetneje ni bilo stamine za prevale, jaz pa krivim lok :))

Zelena črta je stamina :)

fiti je izjavil:

Jaz pa danes Rennalo Queen Of The Full Moon. Najlažji boss do sedaj ;)

Tudi jaz sem jo v tretjem poiskusu. Sprva nisem vedel, da moram napadat tiste, ki mečejo knjige.

Skrinja je pa vseeno ostala zaklenjena.

Z bananami nad zmaja :))

Elden Ring, but I Play with a BANANA Controller

Danes sem prišel do Ravine-Veiled Village, ki je čisto na severu Liurnia of the Lakes, na koncu soteske. Potem vstopiš v rudnik in scena je res izjemna. Poleg tega je v rudniku veliko Smithing Stone (4). Na koncu je mini boss MAGMA WYRM MAKAR, ki spusti 18.000 run in Magma Wyrm's Scalesword.

Včeraj pa sem obdelal Caria Manor, scary in polno pasti.

fiti je izjavil:

Danes sem prišel do Ravine-Veiled Village, ki je čisto na severu Liurnia of the Lakes, na koncu soteske. Potem vstopiš v rudnik in scena je res izjemna. Poleg tega je v rudniku veliko Smithing Stone (4). Na koncu je mini boss MAGMA WYRM MAKAR, ki spusti 18.000 run in Magma Wyrm's Scalesword.

Ravine-Veiled Village, do tam še nisem prišel sem pa tudi jaz obdelal Caria Manor tam so res nagravžne stvari.

Jaz moram še, do konca raziskati Liurnia of the Lakes ampak trenutno sledim nalogi, ki mi jo je dala Rani in sem trenutno v podzemlju Siofra river well.

chaddicus ::

fuck ta špil je enormen...

prehodu sem cel začetni limgrave in weping peninsula, nabrenku že 8 ur igranja in se spravu v stormveil castle kjer sm se zgubu hahah

mape cele sploh še videl nisem..... Očitno bom notr pustil kar do 50h..... super :) vredno 60 ojru....

Badwolff ::

50 ur? Lol.
Do you even grind bro?

chaddicus je izjavil:

prehodu sem cel začetni limgrave in weping peninsula, nabrenku že 8 ur igranja in se spravu v stormveil castle kjer sm se zgubu hahah

mape cele sploh še videl nisem..... Očitno bom notr pustil kar do 50h..... super :) vredno 60 ojru....

Začetni Limgrave in 8 ur :) potem bo trajalo veliko dlje kot 50 ur.

chaddicus ::

oo7 je izjavil:

chaddicus je izjavil:

Začetni Limgrave in 8 ur :) potem bo trajalo veliko dlje kot 50 ur.

Ja haha sej super tko druga ni za igrat zame...

Sem pa šel ze v startu na zmaja mi je dal po picki, pa sem sel juzno v weping peninsulo vse preiskal in vsepovsod dobil po picki haha sel spet nazaj gor tam okol limgrave vse pocasi nardil in se apet vrnil na jug tokrat sm jim dal nazaj po picki 💪🏿

Špil je res top... Priporocam vsakmu dark souls fanu...

A je kdo premagal zmaja, ki čuva ključ za akademijo?

Badwolff je izjavil:

A je kdo premagal zmaja, ki čuva ključ za akademijo?

Jaz še ne. Sem samo vzel ključ in zbežal :)

Elden ring igra ima dve točki brez povratka point of no return.

https://www.pcinvasion.com/elden-ring-p...

Sem probal zmaja zdraven akademije pa ne gre. Vedno me dobi z bruhanjem modrega ognja ali je celo frost tisto.

Tree Sentinel končno padel. Sem na njega kar malo pozabil.

Danes tudi dvignil meglo in razbil šefa čisto na začetku igre, ko odkriješ drugi bonfire preden prideš ven v Lingrave.

Jaz sem premagal zmaja po nekaj poskusih. Pokliči duhove, da ga zamotijo, potem pa ga vsekaš enkrat, dvakrat in se skriješ za miniaturni otoček s skalami. Odmakni se nekoliko stran, ker če si čisto ob skalah te ogenj vseeno pošlata. Potem pa spet v napad, parkrat ponoviš in je pokončan. V primeru, da vzleti jahaj s pospeškom stran, najbolje za otoček.

No pa je padel Godrick.
njegova runa je equipana. Zdej če prav zastopim moraš pojest rune arc in imaš pomoč rune do prve smrti? Zajebano :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

fiti je izjavil:

Jaz sem premagal zmaja po nekaj poskusih. Pokliči duhove, da ga zamotijo, potem pa ga vsekaš enkrat, dvakrat in se skriješ za miniaturni otoček s skalami. Odmakni se nekoliko stran, ker če si čisto ob skalah te ogenj vseeno pošlata. Potem pa spet v napad, parkrat ponoviš in je pokončan. V primeru, da vzleti jahaj s pospeškom stran, najbolje za otoček.

Meni se je pa zdaj že pri dveh zmajih zgodilo, da ko sem jim lajf zbil na nekje polovico, da sta kar izginila. Sem mislil, da je pobegnil in bo nazaj, če grem na drugo področje in se vrnem, ampak nič, nada.. Nema jih više.. Glitch?

fiti je izjavil:

Tiste duhove mi zmaj kar hitro uniči. Za skalami se nisem pa nič skrival bom probal še to. Hvala za nasvet.

Gogyto je izjavil:

fiti je izjavil:

Meni se je pa zdaj že pri dveh zmajih zgodilo, da ko sem jim lajf zbil na nekje polovico, da sta kar izginila. Sem mislil, da je pobegnil in bo nazaj, če grem na drugo področje in se vrnem, ampak nič, nada.. Nema jih više.. Glitch?

Mogoče sta med bojem zapustila njegovo območje bojevanja in se zmaj resetira ?

@Gogyto,

ni glitch. Se je meni zgodilo enako pri zmaju, ki je za Caria Manor, pri Ranni Rise. Pogledal sem na wiki in se preseli se na drugo lokacijo. KO boš zopet naletel na njiju, bo boj naprej. Ne vem pa ali bo črta polna ali na polovici ;)

fiti je izjavil:

Baje se tu da priti do VOLCAN MANOR, nisem pa 100%

fiti je izjavil:

@Gogyto,

ni glitch. Se je meni zgodilo enako pri zmaju, ki je za Caria Manor, pri Ranni Rise. Pogledal sem na wiki in se preseli se na drugo lokacijo. KO boš zopet naletel na njiju, bo boj naprej. Ne vem pa ali bo črta polna ali na polovici ;)

Oo, hvala. OK, sam da vem. :)

Ja, en od zmajev je bil tisti za CAria manor, ko premagaš uno bossico na konju in greš v Three sisters, kjer je čarovnica, ki ti da quest.

scipascapa je izjavil:

fiti je izjavil:

Baje se tu da priti do VOLCAN MANOR, nisem pa 100%

Kar se tiče Volcan Manor v Linuria lakes sem jaz dobil od NPC (pozabil ime gre za žensko ) povabilo za v Volcan Manor. Ampak sem ji moral prej pomagati, da sem ji vrnil nek obesek. Obesek ima pa nek drugi NPC, ki ima na glavi tisto železno masko in kuha rake in ti vedno zagrozi, ko ga kaj vprašaš.

tudi na ta način da.

Kaj so tisti kipi kjer lahko prižgeš svečko potem pa na mapi kaže ena modra črta ? Toliko ur že v igri in komaj zdaj prižgal prvo svečko :|

O čem ti šprehaš? :)

Plamen svečke ti pokaže, v kateri smeri so katakombe - manjši dungeon, kjer opraviš z nekaj sovragi in na koncu čaka miniboss, ne pretežak. Katakombe so v neposredni bližini tega kipca. Ko opraviš z minibossom, plamen ugasne in na zemljevidu marker izgine. Tako veš, katere si že obdelal.

Gogyto je izjavil:

Plamen svečke ti pokaže, v kateri smeri so katakombe - manjši dungeon, kjer opraviš z nekaj sovragi in na koncu čaka miniboss, ne pretežak. Katakombe so v neposredni bližini tega kipca. Ko opraviš z minibossom, plamen ugasne in na zemljevidu marker izgine. Tako veš, katere si že obdelal.

Jaz pa, ko sem zaključil s katakombo ali jamo in premagal mini šefa sem dal na ikono zeleni okrogli znak tako, da vem kje sem že bil.

scipascapa je izjavil:

O čem ti šprehaš? :)

O teh kipih :P

Za katakombe ne rabiš, ti tile kipci kažejo. :)
Za rudnike in jame pa imam tudi jaz, ja. Meč, da še ni spucano, je treba še v fajt.

Gogyto je izjavil:

Za rudnike in jame pa imam tudi jaz, ja. Meč, da še ni spucano, je treba še v fajt.

Jaz kar dam zeleni štempelj povsod kjer je padel mini šef ali šef tudi na evergol :)

Če je mogoče kdo pozabil en mini šef je čisto na začetku igre, ko prideš prvič ven v odprti svet je tam pri kampu ena megla kjer rabiš ključ. Tam gor in dol se vozi neka kočija.

Da po enem tednu spet malo vprašam :P kje se in kateri level ? ? ?

oo7 je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Če je mogoče kdo pozabil en mini šef je čisto na začetku igre, ko prideš prvič ven v odprti svet je tam pri kampu ena megla kjer rabiš ključ. Tam gor in dol se vozi neka kočija.

Hahaha, ravno včeraj sem se spomnil in šel pogledat in popucal. Odklenil sem že nekaj časa nazaj, pa nisem imel poison curea in sem si rekel, da bom kasneje. No in malo pozabil, včeraj pa le šel in porajtal, da sploh ne rabiš nič za poison..

Jaz trenutno v Caelid, level 73 in 94 ur igranja. Grem res počasi in obrnem vsak kotiček ;)

Tudi jaz sem začel z Caelid.

Čeprav me je enkrat teleportiralo čisto na konec Caleida tam kjer je Bestial sanctum kjer je NPC kjer ga hraniš z deathrootom. Tam je en šef na stopnicah zelo visok z krili Black blade kindred ali nekaj podobnega. Čisto me je sesul sem držal block z ščitom dvakrat se je obrnil mi pobral stamino nato še HP mrtev takoj :( kot tudi moji pomočniki spirits. Bili smo popolnoma nemočni.

fiti je izjavil:

Jaz trenutno v Caelid, level 73 in 94 ur igranja. Grem res počasi in obrnem vsak kotiček ;)

94 ur dober si :) jaz jih imam 70.

Če gres isto pot kot jaz Limgrave, Liurnia lakes in Caelid potem še na polovici igre nisva ;)

Tale tank je smešen :))

Jaz sem našel ščit v obliki tega tanka, ki bruha ogenj in kuri FP.

oo7 je izjavil:

Tale tank je smešen :))

Jaz sem našel ščit v obliki tega tanka, ki bruha ogenj in kuri FP.

Na te sem jaz prvič naletel v Caelidu. Če greš iz Limgravea po poti tja. Naletiš na neko naselje porušenih hiš, kjer so štirje taki. Jih je najlažje backstabat in pol ga še parkrat mlatneš. Zadaj ima namreč odprtino, kjer se vidi modela, kako sedi not in upravlja to čudo. :))
««
8 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1428193392 (108) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910296 (298) oo7
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

867249 (453) oo7
»

God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26036086 (2351) oo7
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9912840 (1642) yayo

Več podobnih tem