Forum » Igre » Crimson Desert
Crimson Desert
yayo ::
Ena stvar, ki mene od vedno nekako moti - pa ne trdim, da bo tako v tej igri, ker ne vem - so tisti "generični" fantasy svetovi kakršne pogosto delajo američani. Zlati armorji, zmaji, goblini, Pdorr son of Kmerr, of the tribe of Starr, who lived in the desolate land of Kfnirr... Če svet nima neke unikatne estetike oziroma vzdušja me ne privleče. In zmajev imam poln kufer.
TucoX ::
Ena stvar, ki mene od vedno nekako moti - pa ne trdim, da bo tako v tej igri, ker ne vem - so tisti "generični" fantasy svetovi kakršne pogosto delajo američani. Zlati armorji, zmaji, goblini, Pdorr son of Kmerr, of the tribe of Starr, who lived in the desolate land of Kfnirr... Če svet nima neke unikatne estetike oziroma vzdušja me ne privleče. In zmajev imam poln kufer.![]()
Koncept na katerega so vključili zmaje v Skyrim mi je bil popolnoma pozitivno odštekan in svež, potem pa so začele še mnoge druge igre zmaje silit v svoj lore, pa se je vse skupaj malo zvodenelo.
Drugače ša tako kot praviš tudi mene odbija generika in kompleksnost, ki je posledica balasta (crafting, farming...) zato ne igram več MMO (pa da ne omenjam še igralskega šodra, ki hoče zadnje čase vse imet instant in "dopamin! dopamin! dopamin!™")
Izi ::
Ja, Pearl Abyss je južno korejska firma.
V igri se takoj vidi tisti značilni vzhodnjaški način, velikanksi Bossi, ki jim naši junaki ne sežejo do kolen, leteči Zmaji velikosti Jumbojeta in pa seveda velikanska orožja, ki so včasih celo večja kot naši junaki, kljub temi pa jih le ti lahkotno vihtijo z eno roko
V igri se takoj vidi tisti značilni vzhodnjaški način, velikanksi Bossi, ki jim naši junaki ne sežejo do kolen, leteči Zmaji velikosti Jumbojeta in pa seveda velikanska orožja, ki so včasih celo večja kot naši junaki, kljub temi pa jih le ti lahkotno vihtijo z eno roko
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Project 007 (IO Interactive)Oddelek: Igre | 3878 (99) | Gregor459 |
| » | Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Igre | 334574 (2535) | Gregor459 |
| » | Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?Oddelek: Igre | 1565 (580) | Mato989 |
| » | DUNE: AwakeningOddelek: Igre | 3155 (328) | Gregor459 |
| » | Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 46002 (18742) | D3m |