» »

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

««
6 / 38
»»

fiti ::

Sem bil spodaj v Sofia river, ampak je precej težak sem pustil za kasneje. Trenutno sem še vedno na Stormveil Castle, stvari postajajo težje. Tudi jaz sem pokončal Patches, njegov Bell pa je šel k dvojčicama pri Round Table.

oo7 ::

fiti je izjavil:

Sem bil spodaj v Sofia river, ampak je precej težak sem pustil za kasneje. Trenutno sem še vedno na Stormveil Castle, stvari postajajo težje. Tudi jaz sem pokončal Patches, njegov Bell pa je šel k dvojčicama pri Round Table.

Potem bom pa tudi jaz zaenkrat pustil Sofia river :)

Stormveil Castle je res velik ampak se, da kar lepo nabirat rune.

Gogyto ::

Nisem še končal. Oba bossa sta mi še ostala; se mi zdi, da sem en rahlo prešvoh bil. Okoli level 35 sem bil, ko sem spodaj prečesaval območje, pa so me tisti 'vikingi' kar gladko pokal. Dobro, ena na ena mi je ratalo celo nekaj masakra nardit, ampak na dolgi rok sem pol samo pobiral stvari, prižigal tiste spomenike in bežal; ko partizani '43. :)) Probal sem tistega Dragon bossa gori na tisti polici, pa še nisem uspel taktike najt zanj. Me je z enim udarcem spravil pod rušo..

scipascapa ::

Bom danes jaz malo probal kle lurkat :)

Včeraj sem končno fental Godricka, pa še dva Erdtree avatarja in končno je padel tudi jeb**i Tree sentinel na začetku igre. Pa par mini bossov v katakombah sem uspel pošlihtat. Uspešen dan. Godrick je bil parkrat že blizu, pa mi je vedno zmanjkalo koncentracije na finišu, včeraj pa je le šlo.

Gogyto je izjavil:

Včeraj sem končno fental Godricka, pa še dva Erdtree avatarja in končno je padel tudi jeb**i Tree sentinel na začetku igre. Pa par mini bossov v katakombah sem uspel pošlihtat. Uspešen dan. Godrick je bil parkrat že blizu, pa mi je vedno zmanjkalo koncentracije na finišu, včeraj pa je le šlo.

Tree sentinel na tega sem malo pozabil :) A si ga fental na konju ali peš ?

Za vsak slučaj si naredite backup, da ne izgubite napredka v igri.

Mene je že dvakrat vprašalo ali naj save prenese iz oblaka ali iz računalnika.

PSA: Your Elden Ring save might desync from Steam cloud, so look carefully
https://www.pcgamer.com/psa-your-elden-...

oo7 je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Tree sentinel na tega sem malo pozabil :) A si ga fental na konju ali peš ?

Na konju. Pa s pomočjo Ashes, se mi zdi, da tistih Demi Human, da ga zamotijo malo..

Večinoma sem predelal Limgrave, zagotovo je še kaj ostalo ker je ogromno nekih skritih zadev. Castle Morne stranska misija mi je bila do sedaj ena boljših. Medtem ko so vitezi v Stormveil Castle, vsaj zame kar težki nasprotniki in je potrebna res dobra koncentracija. Drugače pa za rune nabirat je Limgrave super, sploh velikani spustijo veliko run. Imam 37 ur igranja in level 50 Vagabond. Glavo orožje Uchigatana +4. Rabim Smithing stones (2) ;)

Dejte mi za Castle Morne misijo povedat...

1. Srečaš tisto deklino, ki ti da pismo za fotra - check
2. Pismo neseš fotru - check
3. fentaš Bossa, nazaj k fotru - check
4. deklina is no more, fotr zraven objokuje in pravi, da se bo maščeval... - check

je še kaj pol? tule mi fali, pa imam občutek, da je še closure...

Gogyto je izjavil:

4. deklina is no more, fotr zraven objokuje in pravi, da se bo maščeval... - check

Njo sem srečal fotra pa nisem našel v gradu ;(

Šefa sem fental kateri ti pusti Greatsword.

fiti je izjavil:

Večinoma sem predelal Limgrave, zagotovo je še kaj ostalo ker je ogromno nekih skritih zadev. Castle Morne stranska misija mi je bila do sedaj ena boljših. Medtem ko so vitezi v Stormveil Castle, vsaj zame kar težki nasprotniki in je potrebna res dobra koncentracija. Drugače pa za rune nabirat je Limgrave super, sploh velikani spustijo veliko run. Imam 37 ur igranja in level 50 Vagabond. Glavo orožje Uchigatana +4. Rabim Smithing stones (2) ;)

Vitezi so zaguljeni jaz sem seu kvarjal nekaj časa z njimi kasneje pa kar tekel mimo njih :)
Tudi meni primankuje Smiting stones. Jaz imam Uchikatano na +4.

Trenutno sem level 47 33 ur igranja. Vagabond.

Kam si vlagal dosedanje točke ?

Jaz imam
Vig 22
Mind 10
Endurance 23
Strenght 26
Dex 20
Int 9
Faith 9
arcane 7

oo7 je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Fotr je gor na gradu, na stolpu levo, ko prideš z liftom gor in greš čez kapijo in so na dvorišču tisti skakljači ki worshipajo svojega šefa pod ognjem. Če greš mimo onega debelega, ki sedi ko kup nesreče tam zadaj, prideš po lojtri gor. Za mostom, kjer so še štirje sovragi imaš na levo odprto leseno ploščad in dol lojtro in prideš na tisto nižje obzidje tam pol vidiš, da se neki vitezi fajtajo s temi beštijami in na koncu je stolp. Ko vse potamaniš, greš do stolpa in deno gor so lesene stopnice... Tam bo fotr

Gogyto je izjavil:

oo7 je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Fotr je gor na gradu, na stolpu levo, ko prideš z liftom gor in greš čez kapijo in so na dvorišču tisti skakljači ki worshipajo svojega šefa pod ognjem. Če greš mimo onega debelega, ki sedi ko kup nesreče tam zadaj, prideš po lojtri gor. Za mostom, kjer so še štirje sovragi imaš na levo odprto leseno ploščad in dol lojtro in prideš na tisto nižje obzidje tam pol vidiš, da se neki vitezi fajtajo s temi beštijami in na koncu je stolp. Ko vse potamaniš, greš do stolpa in deno gor so lesene stopnice... Tam bo fotr

Sem pogledal za tale quest na interentu. In ja jaz sem tudi ubil šefa sicer s očetom nisem še govoril.

Quest

Upon speaking to Irina, she will implore you to help deliver a letter, "Irina's Letter", to her father in Castle Morne, at the southern tip of the Weeping Peninsula.
After successfully delivering her letter to Edgar, he will lament that he is not able to go to Irina because of his ongoing duties at Castle Morne - he cannot allow the Grafted Blade Greatsword to be stolen by the Misbegotten.
If you kill the Leonine Misbegotten before talking to Edgar, she will be found dead at her original location next to an Iron Cleaver embedded in the ground. :|
Killing Edgar will also trigger her death.
After defeating Leonine Misbegotten and retrieving the sword, Edgar will thank the player and return to Irina.
Edgar can then be found weeping over Irina's body, where he will vow revenge against the Misbegotten.
If the player travels to the Revenger's Shack, Edgar will appear as a hostile invader in the form of Edgar the Revenger.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Heh, pol pa pomagaj človeku.

(govorim za Edgarja, očitno te pol napade, prasec) :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

Gogyto je izjavil:

Heh, pol pa pomagaj človeku.

(govorim za Edgarja, očitno te pol napade, prasec) :))

Jah, ko bi prej vedel v katerem vrstnem redu moraš kaj narediti :P

Ma, ta vrstni red ni čist tolk panika.

Ko sem jaz našel prvič fotra in mu dal pismo, sem šel nazaj deklini, misleč, da ji povem, da je stari dobil pismo in jo našel tam mrtvo. Pol sem šele obdelal šefa in šel nazaj do fotra in sekvenca je bila ok. In pol ko sem šel z gradu nazaj do pozicije, kjer je deklina, je tam bil fotr in jokal... Tako da, ni panike, pomoje, če greš zdaj do njega...

Gogyto je izjavil:

Ma, ta vrstni red ni čist tolk panika.

Ko sem jaz našel prvič fotra in mu dal pismo, sem šel nazaj deklini, misleč, da ji povem, da je stari dobil pismo in jo našel tam mrtvo. Pol sem šele obdelal šefa in šel nazaj do fotra in sekvenca je bila ok. In pol ko sem šel z gradu nazaj do pozicije, kjer je deklina, je tam bil fotr in jokal... Tako da, ni panike, pomoje, če greš zdaj do njega...

Ja tudi pri meni je že mrtva.

Če napadete njegove noge tam kjer so beli okostnjaki se bo s časoma velikan sesedel.

SPOILER !!!!

Notri vas čaka šefova duša katero ste že lahko prodali za rune ali pa za orožje. Torej jo lahko uporabite dvakrat.

Ravno včeraj naredil prvo orožje notri, tisto zmajevo glavo, ki jo uporabi Godrick...:D

@oo7
Vig 24
Mind 12
Endurance 23
Strenght 26
Dex 15
Int 13
Faith 12
arcane 7

Zdaj imam 40 ur igranja, Stromveil castle večinoma raziskan, čaka me še Godrick. Imam občutek, da bi lahko šlo pri meni čez 200 ur.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fiti ()

moji statsi

lvl 53

Vig 15
Mind 22
End 14
Str 16
Dex 16
Int 20
Fai 16
Arc 13

57 ur v špilu.

fiti je izjavil:

@oo7
Vig 24
Mind 12
Endurance 23
Strenght 26
Dex 15
Int 13
Faith 12
arcane 7

Zdaj imam 40 ur igranja, Stromveil castle večinoma raziskan, čaka me še Godrick. Imam občutek, da bi lahko šlo pri meni čez 200 ur.

Dokaj podobno :)
Če ne boš hitel in probal raziskati čim bolj podrobno potem 200 ur plus čisto realinh.

Gogyto je izjavil:

moji statsi

lvl 53

Vig 15
Mind 22
End 14
Str 16
Dex 16
Int 20
Fai 16
Arc 13

57 ur v špilu.

Čisto drugače :)
Sem probal čarodeja že v prejšnjih Souls igrah pa mi nekako ni ugajalo čeprav za videti je pa lepše vse tiste barvne projektile :P

Badwolff ::

Stormveil je kr zajeban, ful težkih nasprotnikov, ki te vsak lahko nahitro skine, če narediš malo napako.
Kako prideš do tistega itema nad pajkom?

Gogyto je izjavil:

Ravno včeraj naredil prvo orožje notri, tisto zmajevo glavo, ki jo uporabi Godrick...:D

Jaz sem pa vzel kladivo. Tebi kot astrologu vsekakor bolj pride prav zmajeva glava.

Badwolff je izjavil:

Stormveil je kr zajeban, ful težkih nasprotnikov, ki te vsak lahko nahitro skine, če narediš malo napako.
Kako prideš do tistega itema nad pajkom?

Ja tisti vitezi so zelo težki. Jaz kar tečem mimo njih :))

A je še kaj nad pajkom ? Saj ti prideš 1 nadstropje višje od pajka. Tam levo so ena vrata kjer rabiš stonesword ključ.

Grem pogledat če sem kaj pozabil.

Stones word je nd pajkom, sem zdaj gledal video, lepo okrog greš.

Težko nasprotniki, ki dajo malo run. Za rune farming je zelo dobra akademija, ene 4,5 k na run, pa relativno hiter si in samo en težek nasprotnik.

Badwolff je izjavil:

Stones word je nd pajkom, sem zdaj gledal video, lepo okrog greš.

Težko nasprotniki, ki dajo malo run. Za rune farming je zelo dobra akademija, ene 4,5 k na run, pa relativno hiter si in samo en težek nasprotnik.

Akademija je verjetno že nova regija in ne v Limgrave ?

Je že komu uspelo priti na drugo stran Stormveil gradu ? Vmes je morje.

oo7 je izjavil:

Na tisti otok? Ne še. Pomoje bo nekje v gradu povezava do tja.

Gogyto je izjavil:

oo7 je izjavil:

Na tisti otok? Ne še. Pomoje bo nekje v gradu povezava do tja.

Tole

Ja. Ni mi ratalo. PA sem (vsaj zdi se mi) obrnil grad podolgem in počez, našel kar nekaj teh skrivnih poti, ampak do tja še nič. :(

Gogyto je izjavil:

Ja. Ni mi ratalo. PA sem (vsaj zdi se mi) obrnil grad podolgem in počez, našel kar nekaj teh skrivnih poti, ampak do tja še nič. :(

Tudi jaz sem obrnil grad pa nisem našel poti, do tja. Verjetno je potem pot iz Liurnie to je nova regija, ko prideš ven iz gradu.

oo7 je izjavil:

Če napadete njegove noge tam kjer so beli okostnjaki se bo s časoma velikan sesedel.

SPOILER !!!!

Notri vas čaka šefova duša katero ste že lahko prodali za rune ali pa za orožje. Torej jo lahko uporabite dvakrat.

fak sploh nisem vedel kakor skočiti gor. baje lahko dupliraš zadeve :)

https://gamerant.com/elden-ring-how-to-...

7 jih je total:

Zgodovina sprememb…

V Liurnio sicer vodi pot mimo gradu, ga lahko spustiš.

Badwolff je izjavil:

Kje gre ta pot ?

scipascapa je izjavil:

Ja jaz sem prvo vzel orožje v drugo pa sem vzel rune.

Je že kdo uporabil rune arc ? Jaz imam trenutno 2 komada pa ne vem zakaj se uporablja.

scipascapa je izjavil:

oo7 je izjavil:

SPOILER !!!!

https://gamerant.com/elden-ring-how-to-...

7 jih je total:

Jaz sem do zdaj naletel na tri. V prvem sem dupliral Godrickovo dušo in si naredil orožje, tisto zmajevo glavo, ki jo on uporabi v drugi fazi..

oo7 je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Kje gre ta pot ?

Tam malo desno od gradu, kjer je oni porušeni most, ki pelje vzporedno z gradom... Pred tem je neka NPC, ki ti da nalogo... Če greš do konca mostu, so rahlo v levo nametane ruševine in skočiš tja in potem greš čisto do gradu in ob gradu je speljana potka naprej v smeri nove lokacije.. Tako sem jaz prišel tja predno sem Godricka fental

oo7 je izjavil:

Je že kdo uporabil rune arc ? Jaz imam trenutno 2 komada pa ne vem zakaj se uporablja.

Bom v kratkem probal, se mi zdi, da jih imam že ene par na lagerju. Moram prebrat opis pol pa probam. :)

Zgodovina sprememb…

Gogyto je izjavil:

Tam malo desno od gradu, kjer je oni porušeni most, ki pelje vzporedno z gradom... Pred tem je neka NPC, ki ti da nalogo... Če greš do konca mostu, so rahlo v levo nametane ruševine in skočiš tja in potem greš čisto do gradu in ob gradu je speljana potka naprej v smeri nove lokacije.. Tako sem jaz prišel tja predno sem Godricka fental

oo7 je izjavil:

Bom v kratkem probal, se mi zdi, da jih imam že ene par na lagerju. Moram prebrat opis pol pa probam. :)

Sem našel ampak sem šel od prvega bonfire v Liurniji kjer prideš iz gradunato pa desno našel pot :)

Hvala

Še en selfie iz Lands Between :))

oo7 je izjavil:

Js po nesreči že dve.
Rabiš ga couplat z runo od glavnega bossa, recimo Godricka, te pa še nimam.

Badwolff je izjavil:

oo7 je izjavil:

Js po nesreči že dve.
Rabiš ga couplat z runo od glavnega bossa, recimo Godricka, te pa še nimam.

In kakšen je efekt ?

rune arc ti aktivira great boss rune stats.

A je še kaka druga možna razsvetljava razen bakle ? V grobnicah brez razsvetljave ne gre ampak ščit bi pa tudi prišel prav. V Dark souls si imel eno lučko, ki ti je sledila v temnih prostorih je tudi tukaj kaj podobnega ?

Lanterno kup za 1800

Je ni treba met v roki

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Badwolff je izjavil:

Lanterno kup za 1800

Je ni treba met v roki

Se mogoče spomniš kater trgovec jo prodaja ?

Lanterno lahko tudi dobiš. Jaz sem jo dobil dokaj hitro.

Drugače pa jo ima tisti merch v kolibi pri obali na Weeping peninsula

Zgodovina sprememb…

««
6 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1436194131 (22) Gagatronix
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910311 (313) oo7
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

867265 (469) oo7
»

God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26036126 (2391) oo7
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9912855 (1657) yayo

Več podobnih tem