Forum » Kaj kupiti » reichelt.de/
reichelt.de/
tikitoki ::
Pozna kdo spletno trgovino https://www.reichelt.de/? Me zanima, ce je varno pri njih kaj narociti. Hvala.
- premaknil iz Strojna oprema: galu ()
tikitoki ::
Hvala. Imajo ugodno postnino. Sam ocene niso bas stelarne.
Kaj je sam en uporabnik slotecha tam kupoval?
Kaj je sam en uporabnik slotecha tam kupoval?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
jureus ::
Zdravo @jukoz, čisto tako off topic:
sam sicer nimam firme ima jo pa moj sorodnik in me zanima kakšen je postopek, da naročiš komponente iz tujine na firmo.
(Da vidim če se mi splača, da mu zatežim.) A mora on pol to razliko v davku kje poravnat ...
thx
sam sicer nimam firme ima jo pa moj sorodnik in me zanima kakšen je postopek, da naročiš komponente iz tujine na firmo.
(Da vidim če se mi splača, da mu zatežim.) A mora on pol to razliko v davku kje poravnat ...
thx
errhec ::
Pred kratkim sem vzel tam monitor. Nisem potreboval naslova od firme, so poslali normalno na naslov. Za monitor je bila poštnina 10.70€, monitor pa med najcenejšimi za dotični model.
dd
chief tec ::
V tej trgovini lahko kupujes brez skrbi.
Imam preko 15 narocil do sedaj, na podjetje.
Vzrok je specificen, gre za elektronske elemente (BOM) iz nabora projektov nemskih avtorjev.
Cene niso hudo nizke, najdem pa enem mestu vecino elementov, kar prihrani veliko casa in nekaj postnine. Ce pa kupujes posamezno napravo, jo utegnes kje drugje najti tudi ceneje.
Imam preko 15 narocil do sedaj, na podjetje.
Vzrok je specificen, gre za elektronske elemente (BOM) iz nabora projektov nemskih avtorjev.
Cene niso hudo nizke, najdem pa enem mestu vecino elementov, kar prihrani veliko casa in nekaj postnine. Ce pa kupujes posamezno napravo, jo utegnes kje drugje najti tudi ceneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 492042 (6040) | fireX88 |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189768 (4962) | Ebu Bekr |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 376372 (163487) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285447 (120233) | darkolord |