» »

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Outcast ::

Podpiram kako se je lotil vloge 'novega' selektorja Slovenije...tudi to da je imel sestanek z vsemi trenerji slo lige in da je odpeljal skoraj izključno igralce slo lige v Španijo...vprašanje je kam bo prišel, oz koliko mu bo uspelo z samo domačimi igralci.

Zanimivost: za kondicijo skrbi Hrvat, s katerim je sodeloval že pri Rijeki in je šele prvi tuji strokovnjak v repki8-O

Vso srečo gospod Kek!


https://siol.net/sportal/nogomet/kako-j...

oo7 ::

Skupino smo dobili dobro ampak vprašanje če mu bo uspelo.

Kurzweil ::

Za ti dve tekmi v Španiji proti Kitajski je vzel domače igralce, da vidi, če lahko na koga računa, pač da se da vsem priložnosti. Nekateri "prvokategorniki" tako ne bi prišli, ker se jim bodisi ne bi dalo, bodisi jih klubi ne bi pustili. Absolutno je Kek neprimerljivo boljša izbira od Katanca in Kavčiča skupaj, je pa potrebno vedet, da čez noč ne bo šlo in da mu bo potrebno pustiti čas in priložnost, da spravi stvari skupaj.

Lahko si obetamo kakšnega Mariborčana več v reprezentanci, se pa mogoče bojim, da bo poklical kakšnega dinozavra tipa Kirm, Birsa,... se ne bi čudil, če bo klical še Cesarja. Vsekakor smo s Kekom dobili vsaj nekaj podobnega selektorju, se pa še danes sprašujem, zakaj odkar obstaja naša mlada država nismo probali s kakšnim tujim selektorjem (ne niso vsi predragi), ki ni potrebno da je neka težka svetovna zvezda, dovolj je da da nove energije, da ima avtoriteto in znanje in pa seveda, da resetira reprezentanco na način, da postavi celotne temelje in ekipo na novo in da se da priložnost vsem, neglede na to, ali nekdo igra v MB ali LJ.

In pa še najbolj od vsega... mi smo dejansko imeli eno najstarejših reprezentanc v Evropi, ker je Katanec bil že prav omejen s temi "IZKUŠNJAMI", pa četudi je šlo za igralca, ki je bil star 38 let, igral v nekem 2. ligaškega klubu v tujini in celo sedel na klopi. Rabimo več energije, mladosti, hitrosti in želje, kot do sedaj. In pa seveda poln stadion na vseh reprezentančnih tekmah in po možnosti dobro podporo tudi na gostovanjih.

We will see... slabše ne more biti!

win64 ::

Rabimo igralce, ki imajo željo se boriti za reprezentanco. To kar gledamo zadnja leta izgleda kot da pridejo samo na en mali trening se malo rekreirat.

Outcast ::

Se strinjam, slabše ne more biti....že pristop Keka je precej drugač kot obeh predhodnikov.

Skupina je kar lahka, upam da se zberejo in če ne druzga pokažejo, da še vedno znamo igrat nogomet!


skupina G: Poljska, Avstrija, Izrael, Slovenija, Makedonija, Latvija.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116429 (9652) Alexius Heristalski
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901212041 (172850) DarwiN
»

Pismo Srečku Katancu

Oddelek: Loža
273242 (2561) bi0s
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910006 (7764) DavidJ

Več podobnih tem