» »

Spor-Zahovič

Spor-Zahovič

«
1
2 3

bigbug ::

Kaj si mislite o sporu Katanec-Zahovic?
Naj zapusti SP?8-)

Napovejte rezultata naslednjih dveh tekem.

Slo 2:0 JAR
Slo 2:1 Paragvaj
Ce bo pa drugace.....:'(
  • spremenil: bigbug ()

.:joco:. ::

Eh, Zahoviču je slava stopla v glavo
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

ABX ::

Vsaj nekaj ...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

R0K ::

Sej Zaho tut ne more igrat če mu pa polovica ekipe ne more parirat.

Pravi asi pr naših so Cime, Knavs in Zaho. Potem se pa začnejo dost veliki razmaki.

Itak pa nebo šol. Sta se že večkrat prej 'skregala'.

Nutcracker ::

Če Zaho misl da je bog, se je pa pošten zmotu. Sicer mi je pa sumljivo, da se skrega s skoraj vsakim trenerjem:\

roro ::

Minim, da sta ob nepravem času in na nepravem mestu oba malo preveč otročja. Vsak ima po svoje prav (in tudi svoje napake), oba pa bi se morala zavedati, da eden brez drugega ne moreta. Brez Zahoviča (in soigralcev) Katanec EPja 2000 in SPja 2002 gotovo ne bi videl, Zahovič pa brez Katanca (in soigralcev) tudi ne. Če so že skupaj in po zaslugi vseh prišli tja naj svoje delo še do konca opravijo, saj konec koncev zdaj lahko le še pobirajo smetano oz. bogato vnovčijo svoje delo v preteklosti. Pa bodo vsi imeli kaj od tega, zraven pa tudi navijači in Slovenija.
Tole sranje verjetno ne koristi nikomur.

bigbug ::

Jaz mislim,da do menjave ni nic kazalo,da bodo zadel;(( i.Po vstopu Ačimoviča in Cimerotiča so se pa spancem zacela kolena tresti.Pomoje je bolje ce ga ni v igri,saj igrajo bolje!!!

JanezH ::

Res je tole: Zahovič zvezda, Katanec avtoriteta in noben ne popusti.
Moje mnenje je, da Zahoviča ne bi smel dat ven, ker on itak ni napadalec. Zamenjat bi moral samo napadalca Osterca in Rudonjo z Ačimovičem in Cimetom. Po mojem bi blo to optimalno.
Kar se pa tega tiče, da Zahovič ni nič pokazal, pa se morate zavedat, da ne more vsega sam storiti - rabi tud dobre podaje drugih, ki pa jih izgleda ni bilo dovolj. 8-O

.:joco:. ::

Ah, Zahoviča so Španci tut ful pokrivali, zato pa ni nič naredil
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

R0K ::

Ja to pa itak. Pavlin ni v najboljši formi. ker nič ne igra, Kariču gre vse slabš, Novak pa ni mel za burek...

Tko tut pol Oster, rudonja in ZZ nič ne morjo. To ni kt basket, k je že dobra obramba pol napada...

Knavs je pa res pubec od sile. Če ne bi mel mi Knavsa bi lohk tut Euro00 gledal po TV. Knavs je car.

rh^ ::

Pomojem sta oba kriva! Čepraw se mi zdi da je Katanec malo neumen, ker izvaja avtoriteto na igrišču na najpomembnejši tekmi do sedaj. Nikoli pa se ne, da iz igre glavnega zveznika, ker nikoli ne veš kdaj bo dal gol! Spomnimo se tekme Slovenia : Jugoslavija, Zahovič ga je dal v 94 minuti! Pomojem misli Katanec, da je samo njegova zasluga, da je pripeljal Slovenijo do SP se pa moti, ker je zasluga vseh fantov! link

Rezultati pa bojo Slovenija 3 : 1 JAR in SLovenija 2 : 1 Paragvaj!

roro ::

Po jutranji tiskovni konferenci nam je malo bolj jasno, kaj je bilo v ozadnju spora.
Moje mnenje se zaradi tega ni dosti spremenilo.

Katanec bi verjetno odšel prej ali slej. Upamo, da bodo ekipa uspela zmagati vsaj še dve tekmi in bo slovo potekalo v nekoliko prijetnejši luči kot zaradi spora trenutno izgleda. Me zanima, kdo bo novi selektor in kaj mu uspelo narediti s to ali pa nekoliko spremenjeno oz. pomlajeno sestavo reprezentance.

Zahovič bi se lahko v bodoče malo skuliral, saj ima očitno s trenerji tako v tujini (Olympiacos, Valencia, Benfica) kot v Sloveniji (po besedah Oblaka) kar naprej neke "probleme", ne dobijo pa njegove cvetke povsod in vedno toliko publicitete kot v domačih medijih.



Dalmatinc ::

Dejte mal več povedat tisti k veste

BlackHole ::

T|mor ::

Jes dam prav 100% ma kaj še več...KATANCU. Kot trener je on tisti, ki odloča kdo naj igra in kdo ne. In če naj bi mel zahović s tem probleme...njegova stvar. Pa pizda ka misli da je...Maradona. Ni, pa ne bi reku če bi vsaj dober igral...ni dober igral čeprav je res da vsega ne more storit vseen ni dober igral. Zahović je antireklama za šport od zdaj naprej. Pa ne si mislit da lahka kej zmagamo-zdej lahka kr pozabimo, itak je blo našo orožje enotnost...no pa sej vidimo ka je s tem. Tehnike itak nismo nikol mel. Eh...ne vem ampak jes, čeprav zaveden Slovenc take ekipe ne bom več podpiral...NE BOM...ne če se dogaja tako sranje...če zgubimo-ok sej smo že velik dosegli ampak tole - NE! Naj gre zahović v vrtec, mogoč ga bojo naučili, da pa le ni tak dober igralc, ko ga zarad evforije v sloveniji vsi kažejo-vsaj ne po tem kar kaže.

roro ::

Da ne bom delal reklame za drugi forum le en copy-paste s strani, na kateri poteka o tem zelo zanimiva debata:

"Zahoviča je lahko sram, da počne kaj takega! Izgleda, da še ni dozorel kot profesionalni igralec in izgleda, da tudi ne bo! Ni čudno, da težko dobi klub, ko pa je tako prepotenten! Kar naj gre domov, če hoče bodo vsaj ostali videli, da lahko igrajo in zmagujejo brez njega. Konec koncev smo tudi najtežje tekme kvalifikacij zmagovali brez njega! Bolje da gre on kot pa Srečko! Nogomet igra tako ali tako 11 igralcev ne pa samo 1! Slovenija bo sla naprej z njim ali brez njega! Boljše bi bilo brez njega, da ga bi malo spustili na trdna tla!"

in še to:

"Prava zvezda, pravi lider ekipe se ne obnaša tako. Del Piero dva dni nazaj sploh ni bil v prvi postavi, pa se ni nič pritoževal? Pa je plačan najmanj petkrat toliko kot Zaho pa še tolikokrat večja zvezda je. A se Zidane ali pa Figo kdaj pritožujeta, ko sta zamenjana (kar se tudi dogaja)? In on naj bi bil lider naše ekipe? Razvajena princeska, ne pa lider. V katerm klubu je zdržal eno leto in da ni bil v nobenem sporu s trenerjem? Človeku je močno zrasel ego. In kar se tiče motorja ekipe, to je ponavadi nekdo, ki veliko preteče in se bori do zadnje kaplje krvi. Pri nas je temu še najbližji Čeh."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: roro ()

BlackHole ::

Je pa možno, da je Katanec Zahota menjal samo zato, da je na ta način vsem uprizoril svojo avtoriteto. Kljub temu pa "izpad" Zahoviča ni upravičljiv. Sem na strani Katanca, kriva pa sta oba, hudo kriva.

IceIceBaby ::

Sicer se na fuzbal se spoznam zlo dobro. Ampak moje mnenje.

Selektor je za igralce zakon. Kar on rece more obvelat. Nima noben kej mrdat pa ce da golmana v napad igrat pa gol prazen pusti.
Ampak srecko ni takih bedarij pocenjal. Do zdej je menjal pametno in dobro sestavljal ekipo. Torej se mu nima kaj ocitat.
Tudi v konkretni tekni je zahovic igral slabo in tazadn cas je bil da ga je zamenjal. On pa namest da bi bil vesel ker je dal v igro bolj razpolozene igralce se je zacel pizdit. Isto bi se osterc lahko zacel pizdit, ki je po mojem igral boljs kot zaho. Ampak se nima kdo pizdit ker je selektor zakon. Zato je tut placan da poslje ven taslabe, zmatrane, poskodovane pa da not boljse.

Po drugi strani je pa res da je zahovic (ceprav je papak :) dal kar precej golov. Vprasanje kaj bi blo ce ga nebi mel. A bi kgo drug dal gole al preprosto nebi dosegal golov sploh.

Dalmatinc ::

Resnica je samo ta: Slovenska reprezentanca je razpadla.....slovenske nogometne pravlice je le konec....škoda le da na takšen sramoten način....Bil sem prepričan da bomo JAR premagali, a sedaj se je slika obrnila - v razapdli slo reprezentanci je JAR favourit. P.s.:[cenzurirano]

Zgodovina sprememb…

andrej ::

Zahovi je dober igralec, ampak tudi veliki imajo slab dan. Sem ze vido, ko so zidana ali pa Figota zamenjali ko je mel slab da pa ni blo take panike. Dejstvo je, da je po vstopu Cimeta in Acimovica igra nase reprezentance bla mnogo boljsa. Sam zelo spostujem Zahota, ampak to kar pa se zdaj dogaja pa je ze prevec. Ce je res prislo do tako velikega spora, potem je bolje, da se zgodi isto kot pri Irski - slovo igralca. Druga bo v ekipi nemir, pa napetost. Ekipa je ze dokazala da lahko brez Zahota. So spilali brez, spilajo in se bodo. Ce se Zaho ne more obnasat profesionalno potem nima kaj iskat v ekipi! Sorry, ampak mi slo prisli tako dalec ravno zaradi homogenosti ekipe!

Nutcracker ::

Baje Katanec na tiskovni konferenci ni mogel zadržati solz, kar naj bi bila posledica zahotovega izpada. Kdo pa zaho misl da je, da Katanca označi za ljubljansko pi***. Zdej bo pa zarad njega trpela vsa ekipa.

5.7.2002 - dan, ko zaho ni bil več car

bigbug ::

Angleski selektor je tudi zamenjal Davida Beckhama in kaj pol!Pa je bolj pomemben kot Zahovič8-O 8-O 8-O 8-O :\

Tr0n ::

Se en tipicen primer muhastega in arogantnega igralca, ki mu je marsikaj, pa ne samo slava stopila v glavo. Pac ima dolocene privilegije in sedaj misli, da boga drzi za jajca. Ce bi bil kolko toko pameten, bi pocakal da se uvodne tekme koncajo in potem povedal svoje, ne pa zdaj ze takoj na zacetku pa se na svetovnem prvenstvu. Lolek!

Brez Katanca bo marsikaj drugace, tako da vam priporocam, da si dobro poglejte ti dve zadnji tekmi Slovenije na svetovnem prvenstvu, ker jih kar se lep cas vec ne boste imeli priloznost videt na tako visokem tekmovanju.

roro: se popolnoma strinjam s komentarji.

bigbug ::

Aja pa se to Katanec bi se moral zgledovati po IRCIH8-) in ga posaditi na prvo letalo iz Koreje v SLO.

roro ::

Nogometna Slovenija se je prepričljivo (90%:10%) postavila na stran Katanca. Upamo, da bo požrl besedo (kar ne verjamem) in tudi po SPju ostal selektor reprezentance.

Če ne bomo pa z zanimanjem spremljali uspehe kakega tujega kluba.

Tr0n ::

tomi77 ::

Jaz Zahoviča ne bi nikoli več vpoklical v reprezentanco. Ne vem zakaj se mora on delat zvezdo ker tako al tako v svoji karieri ni nič dosegel in zmagal. In recimo Valencii je itak bil levo smetalo ostalim igralcem in jim ni segel niti do kolen. Recimo tudi Crespo ali pa Del Piero ali Montela in Kily Gonzales,... niso bili v prvi postavi in niso niti delali to kar dela Zahovič pa mislim da so oni sigurno boljši od Zahota pa so tiho in s tem dokažejo da so res zvezde v vseh pogledih.
Zato Zahota ven in mi slovenci ga mormo odpisat za VEDNO!!! Ni več NAŠŠ!!!!

migič ::

Zaho misli da je Bog i batina! Tudi brez nega nam bo uspelo!> Res mu je slava stopla v glavo! Razočaran je bil pa zt ker ga je glih pred Španci vn fuknu!> njegov klub!:P
Srečko je to čist prav naredu, kaj mu pomaga Zaho, če sm sred igrišča stoji!!!>:D
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

Nutcracker ::

Nekateri govorijo, naj Katanec pogoltne vso stvar in ostane. Poskusite se postaviti v njegovo kožo - bi ostali v reprezentanci, če bi vam igralec rekel p*** ljubljanska in da vas lahko kupi? Mislim, da dokler bo zaho v reprezentanci, Katanca ne bomo več videli.

Glede zahota pa tole: pred dvema letoma je bil res veliko boljši od ostalih v reprezentanci, do danes pa so se razlike močno zmanjšale.

BlackHole ::

Torej, Zaho ni nič slabši igralec kot je bil in njegove mojstrske poteze bi še vedno potrebovali (krvavo), vendar pa ker na tak način pač ne spodbuja drugih (ravno obratno), v ekipi kot takšen ni več dobrodošel.
Katanec po moje tudi ni tako nedolžen, meni se smilita oba, cela reprezentanca z ostalimi igralci. Razočaran sem nad obema in dogajanjem nasploh. Oba se obnašata preveč sebično, mogoče Katanec niti ne toliko. Škoda je storjena, posledice bodo vidne ali pa tudi ne (to bi bil čudež).

Slovenija gre naprej (da ne pozabim)!!

IceIceBaby ::

Prej sem gledal nogometno areno in Brane Oblak je povedal, da take situacije niso redke in velikokrat je reprezentanca po takih dogodkih se bolj motivirana.
Upam da ma prav. Naj gre zaho kupovat kirga hoce pa naj neha srat po SP. Ce bi jaz bil v reprezentanci bi ga zvezu pa tisto cupo pobril :) Pizda, kaj misli ce ma par miljonov da je zato avtomaticno car.

Thomas ::

Je treba bit realen. Slovenska reprezentanca je šla skozi svoj zenit z uvrstitvijo na SP.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BlackHole ::

Se mi zdi, da ste mogoče malo prehitro spodili Zahoviča, ker njegove izjave so precej samozavestne, kot da bi bili soiigralci na njegovi strani. Bomo videli.

q:-p ::

Tudi Ronalda je selektor Brazilije zamenjal v 74. minuti tekme proti Turčiji, čeprav je dal prvi gol za Brazilijo v tej tekmi ravno on in je imela Brazilija v tistem trenutku "samo" remi. Tako da očitno tudi drugi selektorji menjajo ključne igralce kova Ronaldo v trenutkih, ko se rezultat še lovi. V glavnem: če se je Zahovič res obnašal tako, kot pišejo, potem nima kaj več iskati v reprezentanci. Ker Katanec odloča o tem kdo igra in kdo ne. In Katanec svoje delo odlično opravlja, ker takih uspehov prej nismo dosegali. Tega ne more nihče zanikati.

BlackHole ::

Fantje, upoštevajte, da ima ta spor zgodovino. Ni se to zgodilo zaradi te ta zadnje menjave.
Spor je star že dve leti, ko je leta 2000 Katanec v intrevjuju za časnik Ekipa izjavil, da slovenska reprezentanca nima pravega liderja, kar je očitno užalilo Zahoviča. Spor je pripeljal tako daleč, da Katanec Zahoviča ni poklical na zbor repreztentrance pred prijateljsko tekmo s Češko.



Spor sta nato po posredovanju predsednika NZS Rudija Zavrla vendarle zgladila in Zahovič je nastopil že na prvi tekmi kvalifikavcij za Sp proti Ferskim otokom.

Vendar je prijateljska tekma pred svetovnim prvenstvom proti Gani, ko je Zahovič jezno zapustil igrišče zaradi menjave v 60. minuti, pokazala, da med njima vendarle vlada določeno nezaupanje


Tole kar je rekel B. Oblak močno podpiram:
"Če so informacije iz Koreje točne in se je Zahovič žaljivo vedel od selektorja se prav gotovo strinjam s Katancem, da je Zahoviča poslal domov. Po drugi strani pa sem mnenja, da bi Zahovič vsekakor moral končati tekmo proti Španiji. Če nogometaš za reprezentanco doseže 30 golov, se ga na taki tekmi pusti v ekipi. Spomnite se tekme proti Jugoslaviji. Zahovič je bil gotovo najslabši igralec na igrišču, nato pa je tik pred koncem iz prostega strela dosegel odločilni gol."


Brane Oblak: "Igralca Zahovičevega formata ne pošlješ z igrišča"

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

Ravnokar pa tudi (nova-obširnejša) izjava Zahoviča in kot sem rekel, Katanec ni tako nedolžen.

OldSkul ::

Jaz ne razumem tega.Zahoviča bi Mogu pustit v igri pa bi bli vsi zadovoljni.Katanc bi že mogu enkrat spoznat da se z Zahovičem ni dobro jebat.

BlackHole ::

Ravno zato je prišlo do spora, ker je Katanec hotel (javno) dokazat, da je on glavni, vendar po moje, ne na pravi način. Prvi je naredil napako Katanec, Zahovič pa je bil drugi. Po moje.

ruph ::

Katanec je itak ena arogantna *censored*. Kwa mu je blo da je zamenjal Zahovica? Kot da nima dost drugih igralcev za menjat, gre on nasga zvezdnika zamenjat. Namest da bi gladil spore jih ustvarja!

Pa en zgori je napisu da je blo dobr da je zamenjal Zahovica, ker je bla pol igra boljsa? A mogoce nisi videl prvega dela prvega polcasa? Pa Cime je dal gol ne Acimovic (namest Zahota prsu v igro).

Pa en je prbou da je selektor Brazilije tut zamenjal Ronalda.. seveda ga je ce je na 60% svojih moci.

Pa ce je FULL popularno ZVEZDE menjat, zakaj potem NI danes selektor Portugalske zamenjal Figa, ki ni 0 naredil?

Pa ce je Katanec zaradi zamere vrgel Zahovica vn iz igre... potem.. argh!

Je pa res da bi moral zahovic zapustit SP, d abi blo konec spora. J e pac res, da je tezje zamenjat selektorja kot igralca v tako kratkem casu....

*TV* ::

Kaj je te Katanec aroganten. Kot trener ma vso pravico zamenjat kogarkoli, pol pa mu en kvazi zvezdnik gnjavi zakaj ga je dal ven. Zaho je spilo za en ku***, in je cist prav da je sel ven. po teh dogodkih pa si tak ne zasluzi vec reprezentancne majice. Ne more igralec krojit igre, se manj pa met tak nizki odnos do selektorja. In to bi naj bil pol en profesionalec. haha. pa kolektivna in kolegialna igra, ko sploh ne pusti/privosci drugim igralcem igre. v glavnem sram ga naj bo.

Lp

bigbug ::

Zaho zadnje case ne igra vec tako kot je saj samo caka in se sprehaja kot upokojenec,ce pa mu slucajno kdo na rdceci preprogi zogo poda jo pa pac brcne!;((

q:-p ::

Točno tako, Zahovič ni igral dobro in odločitev o menjavi sploh ni bila sporna. Ker je komaj dihal, je očitno premalo tekel. Poleg tega se je menjava Zahovič - Ačimovič že večkrat izkazala za dobro in Ačimovič je super odigral dvojno podajo z Cimetom in pripomogel k našemu golu. Mogoče bi dali več golov, če Zaho v tej tekmi sploh ne bi igral (čeprav bi se mi zdelo to pred tekmo skrajno neumna poteza). In ker naj bi bil Zaho "zvezda", a bo zdaj on odločal še o taktiki in o menjavah?

Selektor Portugalske res ni zamenjal Figa. Ampak Portugalci so dobro skadili. Mogoče bi ga pa moral... konec koncev so Portugalci dali en sam gol, Američani pa kar 4. :-)

R0K ::

Kako pa vsi tisti, ki trdite, da je ZZ top bedak, veste da ni začel Katanec? Nekdo zgoraj je napisal tisto o časniku Ekipa, kjer je Katanec začel!

Pa eni pošiljate Katanca med oblake. Jebo njega. Zame ni nič posebnega. Običn trener. Če bi lahk izbiral bi 100% pred nji izbral Oblaka oz. Prašnikarja (če bi hotu). Ker Prašnikar je pa car. To pa vem, ker sem bil na mnogih tekmah Pivovarne Laško.

Sicer pa. Zvedzdniki niso na pomembnih tekmah skoran nikoli vidni! To je blo vedno. Oni se gibajo ko vi sploh en vidijo in dajo gol, da lohk sam gledaš. Vedno je tko. Ven se mečejo sam mladi igralci, like Ačimovič, Čeh, Cimerotič niti ne več tok, ki se morejo dokazovat. Skupi pa niso od Eura do SPja doa tok golov kt Zaho.

In dober veste, da na Eur nebi nikdar pršl brez Zahota. Kdo še sploh zna frajštose izvajat?? Dokler ni N. Čeh pršol itak ni blo konkurence. Ačimovič je mogu met pa res dober dan, da mu je kak dober strel ratal.

DavidJ ::

halo?

oblak, prasinkar, ... vsi so pogoreli na stolcku selektorja. katanec je prisel tja, poklical igralce, ki bi mu koristili (dokler ni katanec prisel, jst za knavsa sploh slisal nism... zdej pa pravjo - steber nase obrambe<- he?), drugi trenerji se za njih sploh znemili niso.

ko se je zacel mondial v franciji je katanec prevzel mesto selektorja in ko ga je bergant vprasal, ce je mozno da bo slovenija igrala v koreji, je reku, da bo na take sanje se treba nekaj casa cakat.. pa glej kwa je na naredu.

pa naj rece zahovic kar hoce, ce jim ma katanec v takem sahu, da morajo bit na kolenih na treningih, pa naj bodo. kak je ze rekel mao cetung? ni vazno kaksna je macka, vazno da lovi misi?
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

R0K ::

Jao!

Pa ti veš kuk Katanc sploh natrenira reprezentanco?! NIČ!

Tist mesec, dva k so skupi jih neki tera po bledu pa lublani!

Tehnike in kondicije pa si itak v klubih dobijo in seveda vsi štartajo pri slovenskih prvoligaših oz. če lepo povem pri prašnikarju. Skot pa misliš, da so zaho, karič, cime, galič, knavs?? Vsi so začel al pr mariboru alpa pr olimpiji in pol odšli v tujino. Tule katanc nima niti mal zram.

Katanc jim sam pove kak morjo špilat zato ga jest sploh nebi uvrščal med ene carje. Nej gre trenirat enga prvoligaša (bilokirga) pa bo vidu kak je to bit trener! K je treba cel let trdo delat, da sploh ostaneš v ligi.

Area_51 ::

:)) Govori, se, da najbi katanec rekel Zahoviču. da lahko odigra to svetovno prvenstvo do konca in da bo skozi v igri, samo ko se konča, pol pa bo letel iz reprezentance, ger ga malo preveč S***:)
Area 51

Lunik ::

Pa ti veš kuk Katanc sploh natrenira reprezentanco?! NIČ!


Jao!

Goni jih po brdu, da. S tem da jim je zdajle dva tedna samo kondicijo dvigoval in jih sploh ni nič natreniral. Naši asi so mel tolk nč kondicije, da so šli laufat 10km, pa je bil Katanec 20m pred vsemi in ga niso mogli ujet. Milinovič je kozlal od napora. In Katanec seveda ni imel nč zraven.

Ko se 23 folka dobi skupaj jim - seveda - samo pove kako igrati in oni to znajo. Da bi uigravali kombinacije? Mah kje. Oni samo pridejo skupaj in igrajo kot celota, standardni položaji, in ostalo zanje niso problem, katanec jim mora samo povedat kako naredit nekaj kar so se pri prašnikarju naučili.

R0K ::

uuuu, res jih je dober natreniral ja!

K se itak vidi, da fantje lohk sam en polčas igrajo na polno pol pa bi rabm 10menjav, da bi okrepil moštvo.

Uigraval kombinacije? Mi poveš eno kombinacijo, ki so jo naredl? Ne mi zdej o tisti Cime-Ačim., ker tam grejo vse zasluge Cimetu, ki je vse naredu sam.

Sploh pa ne igrajo na standardnih položajih , ker je Katanec bebec. Kr vsi bluzite (isto kot komentator), da še Rudonja pomaga v obrambi, Osterc pa ne dobi dovolj žog. Tale dva napadalca sta zanič če sem mal hudoben. skup sta dala 9 golov in od tega je dal 3 al 4 Osterc na tekmi porti Omanu, kjer bi vsak pošten slovenc lohk zabil gol (sej se spomente, 7:0) ... Ačimovič k igra dost, dost manj je dal velik več kvalitetnih golov kt ta dva.

Sploh pa jih ne zna uredit na prave pozicije.

Pač moje mnenje, da bo Slo. sam pridobila k bo šol katanec. Ker je tut njem slava udarla u glavo (sej pa vidte, da je na vsaki drugi reklami).

Zaho je pa tut naredu čist prav, da mu je konč povedu kaj si misli. Sploh pa se to nenehno dogaja. Zakaj pa mislite, da Backham nič ne igra pr Menčesterju? Itak, ker je Ferguson en gnoj.

DavidJ ::

beckham je bil poskodovan. prej pa itak, da je igral. pa cetudi bi ti imel prav in drzal beckhama na klopi, mu ta ziher ne bi povedu, kar je zahovic zinil. ze to, da se zahovic opravicuje pove vse.

ubistvu katanec ni trener, je selektor. kar pomeni, da razpolavlja s tistim, kar ima, zelo malo lahko dodaja. je edini v sloveniji, ki je to delo sposoben opraviti z uspehom, kar je ze dokazal. vsak, ki se malo spozna na nogomet ti bo povedal, da uspesen trener/selektor lahko nekaj naredi iz ekipe, igralec pa ne. kar poglej si onega jugoslovana, ki zdej trenira kitajce. s petimi razlicnimi reprezentancami je prisu na sp, doslej s 4imi v osmino finala.

katanec zna dvignit moralo, zna odpret igro, zna dvignit nivo igre. dobr vem, da pred katancem, slovenija sploh ni imela napada. ustvaril je ekipo iz posameznikov, ki so bili pred prihodom katanca creda izgubljenih ovac.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

SuperHik ::

jao jao,

prvo, zaho je GnojTM,
Ime selektor reprezentance ni izbrano naključno, ker ti že samo ime pove da on selekcionira, torej izbira, kdo bo igral za reprezentanco.pika.

drugo, tistim ki pravte da katanec ni nič naredu. Vsak ki ima malo več pojma o nogometu in športu ve, kako je pomemben trener. V primeru naše reprezentance temu pač ni tako , saj večina igralcev v svojih klubih NE igra. Kako naj bi torej prišli te naši silni igralci, na rerezentančne priprave kondicijsko pripravljeni. NEMOGOČE.

tretje, SLO reprezentanca igra v nespremenjeni postavi že kar nekaj let. Le zakaj ostali selektorji (Verdenik, Prašnikar, Oblak) niso mogli z njo doseči kakšnega uspeha?

četrto, Za zmago je prvo potrebna zmagovalna miselnost, šele potem sledi ostalo.


...več bom napisal ko pridem domov..

Cya
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559803 (7466) gkovac
»

Glasovanje za slo. nogometaša vseh časov!

Oddelek: Loža
291764 (1330) Death
»

SLO : FRA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575500 (4379) borinho
»

Zaho se vrača!

Oddelek: Loža
362464 (1828) BlackHole
»

Švica : SLOVENIJA

Oddelek: Loža
322039 (1745) BlackHole

Več podobnih tem