» »

Spor-Zahovič

Spor-Zahovič

1
2
3

R0K ::

hornet : backham je bil skor celo sezono nared! igral je pa nekaj tekem..ali pa je vstopil čist nakonc v igro...za nogometasa taksnega kova, bi mogu vsake tekmo odigrat do konca, ker taki posamezniki so zmožni dat v sam eni potezi gol...dobi žogo pal in gol..isto bi mogu katanc storit vedno za zahota...in to on na zadnjih tekmah ni delal...kakšno mnenje naj bi potem mel o njem?

Ja sej zato! On sam salekcionira! Zato za moje pojme nima dost pojma o fusbalu! Seveda se že more spoznat sam proti Oblaku, Prašnikarju nima pojma.

Zakaj je spravu ekipo na EP in SP kar prejšnim ni uspelu? Tut teb bi u 6-7 skupnega igranja s reprezentanti ratal odigrat par akcij ane? V enem letu kot sta jih mela prejšna trenerja se pač ne da narest veliko! Sploh pa je imel prašnikar še poleg reprezentance klubske in druge obveznosti. Katanc se pa sam s avtom na trening pa konference prpele.

Moreš pa priznat, da katanec ni za štajerce! to je že marsikdaj napisal pa ste spregledal! poklicu je notr tiganja, ki je pravi bebec in seveda špila pr olimpiji. pekiča pa ni, ki je bil lani najbojlši strelec in tut letos je v dobri formi.aja, sej res. štajerc je.

IMHO.

Matek ::

JAz sem na Zahovičevi strani, SIcer je res da je Katanec dosti naredil za reprezentanco, ampak pa tudi ne morete reči, da je on vse sam, za obveščanju o dobrih igralcih so zadolženi scouti. Sicer pa če mene vprašate ni to o Štajercih iz nič potegnjeno. Kak je Tiganj prišo na SP, Pekič pa ne, ja, Pekič je Štajerc!

Po moje ni vse samo zahovič naredo, ker ga je zmerjal dosti tudi Katanec (da je lenuh pa to, ko je bil poškodovan, pa reko je da mu doktor davle potuho). SIcer pa se motite eni, ko pravite, da je slovenske nogometne pravljice konec, ker rihaja dostih mlajših nogometašev, npr. Pekič pa Rakovič sta za moje pojme dobra napadalna dvojica, Sankovič je že itak v reprezentanci, potem nastja čeh bo super krilni, itd. veliko jih je še, tako da imamo potencial in če bo kak prašnikar prišo al pa Oblak(samo Oblak je ovca, ker je z ljubljane --> www.viole89.com :D ), bo šlo vse dobro skoz, in si lahko obetamo še kak Euro, če ne SP.

Sicer pa naj zaključim da je brezveze se kregati, ker smo prišli tak daleč in raje skupaj Štajerci in vsi drugi navijajmo za naše v upanju da so zaradi tega shita še bolj motivirani.

SLOVENIJA GRE NAPREJ!!!:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Cosmo ::

Treba je pa vedet da sta oba zelo težka po karakterju in sem ziher da Zahovic nebi sel tak pizdit samo zato ker ga je menjal...To se je nabiralo ze dolgo casa, zdaj je pac izbruhnilo naenkrat.
V lajfu ni vse belo pa črno torej da je Zaho bad guy Katanec pa owčka:D Pa ne da bi kogarkoli zagovarjal oz. opravičeval njuna dejanja, ne...resnica je vedno nekje vmes..in tak je tudi v tem primeru.

Slovenija gre naprej:D
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Matek ::

Hehe, evo sem mislu, da samo jaz podpiram Pekiča, ker je ful dober. Bravo R0K.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Nutcracker ::

Najraje bi vam reku, da ste budale. Slovenija je že tako ali tako majhna, a zdej se bomo pa na Ljubljančane pa Štajerce delil, al kva?

R0K ::

Ti to Katancu razlož :>

Nutcracker ::

Mislim, da Katanec pri menjavah ne gleda na to ali je Ljubljančan ali Mariborčan, pač pa gleda na njegovo kvaliteto. Glede zadeve Tiganj-Pekič pa mislim, da igralec, ki v prvenstvu da več golov ni nujno boljši. Poglejte npr. Anelko - bil je car, toda v Realu ni naredil nič.

R0K ::

Tole z Anelko je spet povezano s trenerjem. Jest ne morem razumet zakaj so trenerji takšne budale?

Plačajo za igralca na sto tisiče evrov potem pa celo sezono sedi sam zato, ker ga trener ne mara? Ta proklet 'rasizem' v vseh pogledih že tako sovražim v nogometu, da je kr hudo!

Jezi me pa tudi, da Pavlin nič ne igra, ki je moj 'car' v slovenski reprezentanci.

Nutcracker ::

Slovenci smo dobri v začetnih stopnjah, sedaj pa smo prišli tako daleč, da se vrtijo ogomne vsote denarja, ki očitno pokvari ljudi.

ruph ::

Katanec da je dobr selektor (trener)???? kaj vam pa je? A se vam ne zdi logicno da bi morali igralci selektorja spostovat? upostevat njegovo avtoriteto? Ocitno ni tako dober, ker ga igralci ne spostujejo.... Kokr je znano so vsi igralci potegnili z Zahovicem...

Pa ce je res tako dober mu pa dejmo 11 drugoligaskih nogometasev pa nej pride na SP. Katanec sploh ne ve kaj ima.

Kar se tice pa sporne menjave. Katanec bi lahko zamenjal kaksnega slabsega igralca kot je Zahovic. Racimo Rudonjo...

Pa Katanec skos omenja nek profesionalizen.. pol pa joka v mikrofon.. Profesionalec pa tak!

bigbug ::

No,no,ko bo Zahovič pretekel toliko kot Rudonja bo celo leto na bolniski.res pa je da se Rudonja boji gola ampak vseeno pretece najvec!:)

bigbug ::

aja pa se to kdo je kriv,kolikokrat in z kom se je vse katanec skregal?samo z Zahovičem.
kolikokrat se je Zahovič skregal?Olimpijakos,Valencija,Katanec,....

;(

ChiefThunder ::

... heh, vsaj opaženi smo; tko ali drugače. ;)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

para-site ::

Zahovič ma res probleme s trenerji, Katanec pa tudi nič ni falil, ko je dal Zahoviča ven, je bla druga igra potem. Je pa res, da mi ne vemo točno, kaj se dogaja v ozadju in samo upamo lahko, da nam ne bodo naredili sramote, če ni že prepozno. In glih ko sem že začel misliti, kako lepo so nas predstavili na prvi tekmi. Fak, zakaj moramo zmeraj vse zajebat.

msmiha ::

Čudno da ima samo Zahovič probleme s Katancem in pa noben drug od igralcev. Saj če Zahoviča ni, bi lahko prav tako dobro igrali. Za primer si oglejte samo tisto tekmo Slovenija - Rusija 2:1.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Nutcracker ::

BTW: igralci niso popolnoma stopili na stran zahoviča - njegovo dejanje obsojajo, a hkrati zahtevajo, da ostane na prvenstvu. In če že naštevate slovite menjave, je lep primer tudi današnja tekma Rusija:Tunizija, ko je ruskega zvezdnika Besčastniha zamenjal - pazi to - 18-letnik!!!

b4d ::

Zahovič(ć) je eno navadno budalo. Tip je glup ko noč, moja stara nona bolje obvlada žogo in potlje misli da je slaven??? Zavrl si dela sramoto, ki mu daje potuho, Slovenija brez Zahoviča je vse, Slovenija brez Katanca je nič. Zlatko j... se. Zavrl ti ga pa domu pošlji, ki se bo samu še večjo zvezdo igral.
Zdej po tem konfliktu, pa Slovenija ne bo več vstala, ena točka, več pa težko, težko.
b4d.sablun.org

R0K ::

In zakaj bi mogu bit zdej Zahovič kreten, če je pa Katanc ljubusumn, ker nima tok dnarja in nebo nikol tolk priznan kt Zaho?

Zaho ima probleme s trenerji zato, ker on nekaj zahteva kar se za igralca takega kova tudi sposobi. Tako bi naredil vsak. Ampak našši so budale in vse povejo naglas, da je izve cela slovenija in svet. Nej bojo raj tiho in konc z vsem. Budale jedne. Velki klubi/reprezentance nikdar ne povejo. Mogoče je zdej to v k je Kean to naredu. Mogoč, mogoč.

Sicer pa eden bo šel. In to bo ziher Katanc. Trenerja ni težko novga najt. Tazga golgeterja kt pa Zaho pa slovenci še žal, dolg enbomo mel. Seveda bo Cime car, Knavs robustn branilc, Čeh bo mel dobre podaje u sredino. Sam goli iz prostih strelov v 93. minutah bojo pa manjkal.

Blinky ::

Brrr...

Zahovič ni budalo, je zelo dober nogometaš, najboljši v naši reprezentanci ta hip. Ima pa to pomankljivost, da najprej reče, šele potem pa misli. Ali pa sploh ne misli, kar blekne. In to ne 1x, ne 2x ampak večkrat.
Strinjam se, da ga Katanec ne bi smel poslati z igrišča na tekmi proti Španiji. Toda, če se je odločil za menjavo, se selektorjevo odločitev upošteva in se je ne komentira. Za selektorja smo ga izbrali mi (ok, NZS) in on opravlja svoje delo. Če njegovi delodajalci z njim ne bodo zadovoljni, ga lahko odslovijo. Do takrat nimajo igralci nič za pripomnit čez njega. V primeru, da imajo napad narcisoidnosti, se jih postavi na trdna tla-na način, ki je pač potreben. Keana so domov poslali zaradi besed, ki jih je izrekel čez priprave! Kaj bi naredili z njim, če bi šinfal čez selektorja? Novinarji bi ga raztrgali! Pa je kapetan Uniteda.


>In zakaj bi mogu bit zdej Zahovič kreten, če je pa Katanc ljubusumn, ker nima tok dnarja in nebo nikol tolk priznan kt Zaho?
Akhem, ali si prepričan v svoje besede? Katanec je postal zmagovalec Pokala državnih prvakov (sedaj liga prvakov) z Sampdorio in v njej ni bil le menjava, ampak več let standardni član prvse enajsterice. Toliko o spoštovanju in denarju :\

Zaho ima probleme s trenerji zato, ker on nekaj zahteva kar se za igralca takega kova tudi sposobi.
Ja seveda, ni problema, pa mejmo ekipo 11 Zahovičev in ustrezimo vsakemu posebej...

Trenerja ni težko novga najt.
Jaz pa trdim, da je težko. Posebno takega s trdo roko. En kup trenerjev pred Katancem ni naredilo nič. Bili smo zadovoljni, če smo proti ekipam, kot je Švica in slabšim iztržili neodločeni izid. Danes bi od nogometašev najraje zahtevali zmago nad Španci! Daj ostanimo na trdnih tleh.

Tazga golgeterja kt pa Zaho pa slovenci še žal, dolg ne bomo mel.
Na žalost imaš prav:( .

Pa ce je res tako dober mu pa dejmo 11 drugoligaskih nogometasev pa nej pride na SP. Katanec sploh ne ve kaj ima.
Uf. Po mojem še igralci Senegala igrajo v boljših klubih kot naši.( Najbrž se motim, popravite me, če se ). Dejstvo je, da slovenska reprezentanca nima kakšnih posebno dobrih igralcev. So dobri, ne pa tako zelo. Cimerotić oz. Cimirotić, ki ga kujemo v zvezde igra v Serie B (letos v Serie A), pa še stalen član prve enajsterice ni (mogoče bo naslednje leto, letos je bil poškodovan). Jugoslavija in Nizozemska (nista se uvrstili na WC) si lahko privoščita, da taki igralci sploh ne stopijo na igrišče, da jih sploh ne vpokličejo v reprezentanco. Imajo dovolj boljših. Zato ne govori neumnosti!

Upajmo samo, da bodo naši dobro odigrali prostali tekmi-upajmo da ne bodo odigrali le še teh dveh na tem SP. Toda, realno. Svoj vrhunec je reprezentanca doživela. To je bila uvrstitev na SP2002. Sedaj gre krivulja uspeha navzdol. Upajmo, da čez nekaj let pri žrebu za kvalifikacije za EP/SP ne bomo v istem bobnu z Luxemburgom,...

3LeR. ::

ej folk k tole berem mi gre kar na bruhanje!;(
Kot prvo me zmoti kako se folk takoj razdeli na dva tabora in pol udrihajo eni po drugem. tipicno slovensko!
Po mojem skoromnem mnenju sta oba kriva za tole celo pi.... Zaho nima pravice dvomt v selektorjeve odlocitve. Katanc pa tud ne bi smel zahota zmerjat z lenuhom kljub poskodbi. To da ga je vzel iz igre je spet odlocitev selektorja in se vanjo ne dvomi. ce ne igra tko k treba, ker ma slab dan al whatever nima kj pocet na igriscu.

Jst sam upam da se bo stvar pomirila pa da bojo naprej igral tko treba!:\

R0K ::

Blinky : se strinjam, da je Zaho nagle jeze. Sam ziher tut Katanec ni 'mamin fantek' in se od časa do čase ne obnaša profesionalno. Na konferenci pač potoči solzo, dve in zdej vsi mislijo, da je zares potrt on pa hoče, sam da Zaho izgubi na slavi on pa postane car.

Nevem, nevem. Kean je za Irsko bog i batina. Sam je v zlo čudni reprezentanci. Cela Irska je hotla, da igra, reprezentanca pa ne. Weird.

Akhem, ali si prepričan v svoje besede? Katanec je postal zmagovalec Pokala državnih prvakov (sedaj liga prvakov) z Sampdorio in v njej ni bil le menjava, ampak več let standardni član prvse enajsterice. Toliko o spoštovanju in denarju

Res je, da Zaho nima naslova prvaka je bil pa v finalu in sam veš, da tudi to ogromno pomeni. Verjem, da bi bil tut Zaho lahko zdejle v kakšnem Unitedu, Bayernu alpa Realu če ga nebi zjebale poškodbe pri Valenciji. Tam si je zaebal kariero. Če bi tam uspel, bi mel zagotovljene oblake do konca življenja.

Zaho ima probleme s trenerji zato, ker on nekaj zahteva kar se za igralca takega kova tudi sposobi

Zaho si to res zasluži. Ko pol slovenije še sploh vedlo ni, je Zaho igral pri Portu. Potem se je pa začela nogometna pravljica. K je folk vidu, da slovenci nismo tok bad v nogometu. Sledijo kvalifikacije za SP 98 in tekma proti Italiji. Tekma kt se šika. Sam škoda k smo bli takrat oškodovani. Ne vrjamem, da bomo še bilokdaj tko igral proti Italijanom.

Jaz pa trdim, da je težko. Posebno takega s trdo roko. En kup trenerjev pred Katancem ni naredilo nič

Heh. V 5lethi skupnega druženja in treniranja bi vsak trener ustavril nekaj iz ekipe. To je zlo dolga doba, ki jo ponavad dočakajo sam angleški trenerji, ki so v istih klubih po 10let, kar se men zdi čist zgrešen, ker potem kljub igra skor 10let skoz isto taktiko in nogomet. In ne sledi razvoju, ki je pa pomemben.

Sicer pa lohk mamo tle vojno do konca. Ker ma vsak po svoje prav. In pomojem ni nič narobe če se en postavi za drugega drug paz adrugega. Le tko lohk sklenemo nek kompromis. Če bomo pa vse skup 'pogoltnal' bota mela pa Zaho in Katanc itak pol čez kake pol leta, leto spet probleme.

migič ::

Ej driske, zasledil sem da eni z Zahotom držite! Ma ne ga srat no, sej nimam nič proti njemu, je špica, a kaj ko je tak digen! Gleda sm nase in ne prenese, da ne bi bil v igri!
No saj prepir res nastane zmeraj med dvema, a ne?? Tk , da sta si obadva kriva, sm s tem da je Zaho Katanca full zjebal, ponižal! Zt je pa Zaho en konj, ki gleda sm nase!
Res da Katanec malo kdaj koga pohvali, sm s tem da igralcem mislit, da se še bolj trudijo, mar ne!
Kaj bi pa blo če bi jih sm hvalu, ma nič, nehali bi se trudt pa bi blo še slabše kot prej!
Glede tega da fantje nimaju kondicije je pa Kate kriv, pa jih bi že mal prej začel gonit, a ne?
No iz mojega stališča je Katko kr prav naredu, saj je ZAho glavni krivec spopada!
Če smo pa že tle, ma s kolkimi trenerji je pa Zahko skregan, mar ni s petimi!? No mal je pa to sumljivo, a ne?:\
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

simoni ::

Če še niste pogruntal..... Zahovič dela pizdarije kamor koli gre in kjeroli špila!
Ko je špilal u Grčiji so bli sami problemi, ko je bil pr Valenciji ga tud niso maral ka
je sam neki težil!
In tukaj je isto!
Človk je en kmet ki naj gre na njivo mal plet!
Ka misl da pa je, skor celi sloveniji se je zameru!

Katanc je pa itak full dobr, kdo bi si pred 4 leti mislu da bo SLO igrala na Mondialu 2002!

Mau pomislte glede tega.....hvaljenja zahoviča!!!!!:(

zvitorepec ::

Se moje mnenje...
Najprej, da ne bo pomote, tako Katanec, kot Zahovic sta odlicna v tem kar pocneta. Sem pa na strani Katanca.
Katanec je prvovrsten trener, saj je iz skupine drugorazrednih nogometasev naredil pravo mostvo, ki je strah tudi za boljse reprezentance. Niti dr. Verdenik niti Prasnikar nista uspela iz tega tropa balkancev narediti kaj vidnega. Prav tako je v svoji igralski karieri dosegel toliko, kot Zaho ne bo nikoli.
Kot jaz vem, je nogomet mostvna igra in potemtakem se mora posameznik podrejati ekipnim ciljem in ne obratno. Zahovic pa se obnasa kot otrok, ki mu vzames liziko!;(( . Igra "velikega zvezdnika", ampak velik ne postanes samo s petelinjenjem se manj pa s tako primitivnostjo (Zaho temu pravi "zmagovalna mentaliteta"8-O ), ampak s pravo zrelo osebnostjo.
Najvecja skoda ob vsem tem pa je, da je sedaj ekipa razsuta in po moje nasi ne bodo nikoli vec (vsaj v bliznji prihodnosti) videli SP.

PS: kot da bi slutil, sem si ob registraciji izbral spodnji podpis
HOWGH!

mh8759a ::

jaz pa dvomim, da bodo sedaj dosegli kaksno zmago. Verjetno bi bilo celo pametno iti stavit na nas poraz. Ali pa mogoce tudi ne, kaj pravite ? Mogoce bo pa Zahovic le eksplodiral in dal 1,2 al pa 3 gole ?
Najbolj smesno je pa to, da ce bi se to zgodilo, bi vsi kar naenkrat pozabili kaj je bilo. Tko da se mi zdi, da si prevec k srcu zenete vse skupaj.

Na konc koncu gre pri fuzbalu le za denar - in to za velike vsote. Men osebno se zdi, da iz tega izvira spor Zahovic - Katanec in sicer zarad tega, ker je, to je OCITNO, Katanec Zahovicu fous.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mh8759a ()

perci ::

mh8759a: iz kje pa je tako očitno, da je Katanec zarad keša Zahoviču fouš? Imaš mogoče kake insiderske informacije?

BlackHole ::

Zdaj že veste (ali pa tudi ne) - Zahovič odhaja DOMOV!!

Jaz pravim, da je pravilno tako, čeprav mi ni všeč vse skupaj, ker se mi zdi, da še ni konec. Po moje je tudi boljše za celo ekipo, da je odšel, kot pa da bi ostal. No, tega nikoli ne bomo izvedeli. Zahovič je super nogometaš in lepo bi bilo, če bi si popravil koleščke v glavi in se kmalu vrnil. Katanec bo verjetno kljub temu zapustil reprezentanco. SMOLA.

Simko ::

Kako smo ljudje neumni :(

Škoda, škoda, ...

mh8759a ::

perci: nimam nobenih insiderskih informacij, pac pa se to vidi po Katancevem obnasanju, ker po moje si Zahovic ni preprosto zmislil, da ga selektor v bistvu sikanira.

Zdej ga je zveza dokoncno polomila - sploh nimamo vec sans. Kakorkoli se je ze obnasal, se vseeno je dober igralec in zdej smo ga zgubili.
Glede na to, da mu kao ni slo, bi pa to reku: Kaj pa Novak, Ceh, Pavlin, Rudonja, Galic ? Nobeden od teh na tekmi s Spanijo za moje pojme ni pokazal ama nic. cisto nic. Sam Katanec mora dat pac Zahovica ven, da ga ja cimbolj poniza.

Sergio ::

Fino.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sergio ::

pa smo šli v internacionalo, ane...

klik
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

BlackHole ::

mh8759a, malo pretiravaš, drugače pa si bistvo pravilno razlagaš v nasprotju z nekaterimi, ki še vedno ne razumejo za kaj se je šlo.

Pisk ::

Jah nič ne pretirava, edino razumet je še treba, kje je sploh vzrok, da so vsi slabo igrali.

Kdor je kdaj igral v moštvenih športih zelo dobro ve, da če imaš idiota v ekipi potem je idiotska igra pač logična posledica. Dejstvo je, da se igralci ob takemu frajerju kot je Zahović niso mogli sprostiti. In to se ni zgodilo prvič.

Upam, da bo naslednji trener imel več jajc in bo takšne kretene pravočasno pustil doma. Konec koncev, kaj se bo izcimilo pa smo vedeli/videli že na prijateljski tekmi proti Gani.
Takrat je bla ura za eno fejst brco. Go home luzer.

Zahoviću ne bi škodil, recimo, 5 letni izgon iz države, kot kazen za vso njegovo svinjarijo. Idiot #1. ;(

Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!

KuhaR ::

Mislim, da je tu kar nekaj ljudi zgrešilo poanto spora. Problem ni v Katancu in Zahoviču, ampak v odnosu selektorja in igralca. Selektor ima absolutno oblast in tu ni demokracije. On sam izbira igralce in določa njihovo vlogo. Najmanj kar morajo storiti igralci je da mu iskažejo spoštovanje, kljub temu če se ne strinjajo z njim. Vsi so profesionalci in vsak sam odgovarja za svoja dejanja. In pri tako majhnih ekipah kot je Slovenska je en zvezdnik Zahovičovega kova kvečjemu pomanjkanje kot pa v dobro. Kajti samo kot homogena ekipa lahko kaj naredijo. Nespoštovanje selektorja pa je potrebno takoj sankcionirati in tu je NZS naredila eno veliko napako.

BlackHole ::

Ne, Kuhar, mislim da si jo tudi ti zgrešil. Tudi trener mora imeti nekje mejo oz. igralec neko pravico. Saj Zahovič je ravnal narobe, ja in je zato zasluženo kaznovan. Vendar se mi zdi, da še o Katancu ne vemo vsega. Jaz samo upam, da ni vse res, kar curlja na plan, ker Katanec mi je bil do zdaj car. Niti si ne upam povedat, ker ne vem če je res, ampak tukaj je link. Komentar od Pint-a.
Če ima Katanec res tak odnos do igralcev, potem je do tega spora moralo priti.

Zgodovina sprememb…

ruph ::

Cela bedarija je tale fuzbal ratu. Sploh nimam vec zelje gledat slovenske reprezentance. Katanec je na eni strani cist aroganten na drugi strani joka zato ker ga je Zaho uzalil. Ostal smo brez nasega najboljsega nogometasa, ki ne ve kdaj je treba bit tiho. huh... cela stala

Why can't we all just get along?

(No vsaj ena dobra stran je: ce bomo zgubil proti JAR se bo sel lahko Katanc tja zjokat pa nam bodo kaksen dodaten gol priznal. Tko za trud pa k smo privc na SP :D )

R0K ::

Meni se pa zlo dopade vse skup!

Konč so naši fusbalerji vidl, da so mel pač 3-4leta nonstop srečo. Sročo na igrišču in srečo ko so ižrebal skupine. Zdej je tega konc!

Super. Zdej cela ekipa gre. Končno jo bomo mal pomladil, ker lohk sami vidte, da razn knavsa in Pavlina v obrambi nima noben niti za burek. Sam palijo naprej k dobijo žogo. Luzerji.

Fajn, da zdej pride naval novih nogometašev. N. Čeh, Ačimovič, Cimerotič, Knavs, Pavlin, Pekič, Rakovič, Sankvič Vugdalič, Gajser, .... Vsi stari 25 in manj torej mamo dober nogomet še najmanj 5let zagotovljen! Ti starci pa naj se manknejo.

Pa eni še kr bluzite, da je Zaho sam zarad tega reku Katancu tiste besede, ker ga je dal iz igre. To je že staro 2 lete. In sploh vi ne morte vedet kaj je Katance govoru Zahotu. Mogoče je pa Katanc skoz Zahota provociral ampak Zaho je vsej dec in ni dal v javnost, seveda Katanc je pa posrane in, da vse v medije. Pa tisti neki spori z drugimi trenerji. V turčiji ga niso marali. Zato je šel. In nim je bilo žal in so se začel zgražat k je šel v Valencijo, kjer pa sami veste, da ni igral nobene tekme proti turškim predstavnikom zaradi varnosti. Probleme z drugimi trenerji ni imel. V turčiji ga pa res ne marajo.

Najbolj sem pa za to, da bi šla namudoma domov oba in ne samo Zaho, ker to sploh ni fer, ker je Katanec isto govoril Zahotu (da je lenoba, da sploh ni poškodovan in se mu ne ljubi, razvajen bogataš, itd.) vendar olčitno ste tok čuni, da tega sploh niste opazli. Isto majo s tem probleme pri NZS, ker je tale Zavrl ene velka svina!

Katanec je pa tut sedaj pokazal, da ni sposoben zadržat skup ekipe. Da se joče na konferencah pol se pa v baru ob piru smeje kak nas je najebal. Profesionalnost pa taka!

En je reku, da Zaho nebo nikdar tok dosegu kt Katanc. Zaho je že več dosegu. Igral je isto v Finalu Lige Pvakov kt on, zaslužil je več in po svetu ga pozna več ljudi kt pa Katanca. Katanc je bil znan sam v YU. PA še tist bl tko.

IMHO.

DavidJ ::

jah, na igri se bo ziher poznalo, ker je zahovic enostavno numero 1 v reprezentanci. dolgorocno je pa boljsa odlocitev, da obdrzijo katanca kot pa zahovica. dober slektor je vec vreden kot dober posameznik.

zelo se pa zna zgodit, da bosta oba odsla.
jst v "grd" (zaenkrat v narekovajih) odnos ne verjamem, ker je bila izjava, da za zahovicem stojijo igralci, lazna. zahovic ni edini stajerski reprezentant, torej bi se lahko tudi ostali stajerci oglasli, ce bi bilo temu tako.

zahovic je v svetu bolj poznan kot katanec, ker je bil takrat nogomet manj medijsko pokrit. dosegel pa je katanec vec.

mogoce zlatko se bo, a s takim odnosom ne.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

BlackHole ::

Vidim, da eni sploh ne berete komenarjev drugih, ampak spet samo pametnjačite in seveda s tem izpadate neumni, kajne hornet.

Matek ::

Evo, jaz sem pa prav vesel. Sicer sem bil prej na strani zahoviča, zdaj pa vidim da se je dosti zlagal pa to. Sicer nam bo ogoče res manjkal, ampak ne dvomim v to, da ga bo Mile 10x bolj zagnano nadomeščal, pa tudi Nastja Čeh bo super špilal, če bo dobil šanso. Zdaj se bo po moje vse uredilo, noben ne bo nobenmu pizdu, Treniral bojo vsi velik bolj zagnano in mislim da bomo super igrali tudi brez Zlatkota.

Sicer pa, če smo dodatne kvalifikacije tako lepo dali skoz brez Zizija, pol ni vrag, da ne bi tudi v osmino finala prišli, pa magari nas tam nabuši Kamerun.

Pa naj malo bolj poetično zaključim tale post (gospa Ogrizek, če tole berete, lahko kak plusek napisete, da bom mel 5 slovenščino, če pa ne bereš pa die you sucky bitch!). Če mene vprašate, smo obrnili šele prvi list knjige, v kateri je zapisana Slovenska nogometna pravljica in da pravi kraljevič šele pride.:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Boško ::

Zdaj ko ni zahota, bom morda clo tekmo gledu, ke mi gre (žal) res nekam ta zahović (namenoma z malo!)!!!

Katanc je selektor in on ma glavno besedo in pika, pa tudi če se moti!!

Pa še to: tista oblekca iz reklame za Kokto je še najbolj primerna zanj!!>:D

L.p.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boško ()

andrej ::

zdaj bi mogli nasi obe tekmi zmagat:D

DavidJ ::

blackhole, prosim?
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Nutcracker ::

Žive naj vsi narodi,
ki hrepene dočakat dan,
da koder sonce hodi,
PREPIR IZ SVETA BO PREGNAN,
da rojak,
prost bo vsak,
ne vrag, le sosed bo mejak!

.:joco:. ::

Jha, zgleda pri nas še ni sonca
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

dela ::

jas sem na Katančevi strani čeprav sem štajerc...
1.)kaj bi zahovič sploh rad???
mogoče to da se ga ne zamenja če slabo špila??
2.)al nista Mile (ki je zamenjal Zahoviča) in Cime takoj po zamenjavi Zahoviča naredla lepe dvojne podaje kateri je sledil gol??prej pa ko je Zaho bil not pa nevem kolko minut nobene vredi akcije...
3.)a se mogoče Zahovič ne skrega s vsakim??
4.)Pekič pač ne odgovarja Katančevemu stilu ekipe (je premali pa prešvoh pa premalo laufa(v slovenski ligi lahko marsikaj naredi,vprašanje pa kaj pa v tujini))
5.)Katanec pokliče samo igralce z iskušnjami v tujini in prav je tako
6.)"Katančeva" igra je veliko laufanja pa podaj (zahovič daleč najmanj laufa pa še proti španiji je nekaj podaj zasral)
7)Katančeva četa je delovna in enakopravna (edino Zahovič izstopa ampak ne po igri ampak po obnašanju in lenobi)
8)Katanec ne gleda če je kdo štajerc al pa ne, samo naklučje je da pač več nogometašev ljubljanskega izvora igra v tujini (mogoče pa ni naklučje...mogoče so res kvalitetnejši) pač škoda da so pri mariboru najboljši madžari pa bosanci in katanec ne more nobenga poklicat poleg tega pa zahovič skoraj že ni več štajerc ampak neki latino...
9)zahovič mora spoštovati dejstvo da je slabo igral in da je pač bil zamenjan
10) zahovič pravi naj mu katanec pred tekmo pove da je v slabi formi...
v fuzbali so menjave zato da se zamenja tiste ki pač trenutno slabo špilajo
11) z eno potezo iz kakršne koli pozicije lahko tekmo prej odločita osterc in ačimovič (predvsem slednji) kot pa zahovič
12)Katanec je pač karizmatičen mlad trener in zahovič (če je že taka osebnost in nogometaš svetovnega kova) bi lahko to vzel v obzir potem ko je zaslišal besede: j***m ti mater, saj se to lahko zgodi vsakemu jeznemu trenerju čeprav besede res niso namerne in mislim da Katanec tega ni mislil dobesedno (kdo bi te 70 letno žensko j***l? FUJ!)
13)zahovič ma preganjavico.če ga srečaš na cesti pomoje misli da ga hočeš ubit
14)zahovič je bil v reprezentanci pred ero Katanec pa ni bilo nobenih hudih uspehov, kar se seveda je spremenilo po prihodu katanca
15)zahovič zi zmišluje kak ga vsi igralci podpirajo... ko je Katanec prišel na čelo reprezentance pa so vsi igralci hvalili da jih katanec razume ker je še mlad in je še pred kratkim bil sam igralec in da razmišlja podobno kot oni.Kdo zaj laže Zahovič ali vsi ostali...
Zahovič je itak dosego da bo katanec odstopo.Me prav zanima kaj bo zdaj s slovenskim nogometom.Kako evropsko prvenstvo 2004??? še ciper pa malta nas bota namazala...
Katanec je (bil) car...

singular ::

zahovic je ena velika budala, kaj se pizdi, ce ga da katanc vn - katanc je zakon v reprezentanci in tud ce ni mel prav s to menjavo pac ni mel prav, pa kaj, tuki ni demokracije kot je ze en reku... pa eni so govoril o nekih manevemkerihić-ih, pizda ze zdej so skor sami [insertsomething]ić-i, pizda ce bo slo tko naprej se temu sploh nav vec mogl rect slovenska reprezentanca:)

R0K ::

FaLcOn3y3 : gremo po vrsti, k mam glih cajt.

1. Sploh nevem kaj bi rad z prvim vprašanje. Če ti kaj ni jasno si mal preberi članke in novice na 24ur.com in nzs.si
2. Mile ni naredil nič. 1x je podal. Drugače pa je 3x falil gol za ene 40m.
3. Ne, Zahovič se ne skrega s vsakih, kar je že blo tut pojasnjeno zgoraj.
4. Ti še nisi vidu pekiča u živo zato tega komentarja ne jemljem resno. Sem bil že na treningih Publikuma in tekmah Pivovarne Laško. Sploh ni tok švoh. Če gledaš ga je več skupi kt Ačimoviča.
5. Aha..in pol, da notr mileta namest zahote, ker ima Mile pač izkušnje Zaho pa ne...dej še 1x premisli kaj si napisal.
6. Ko tebe jebe če on ne laufa. Važn je, a se da gol! Kaj ti bo rudonja pa osterc, ki dobita 10 žog in obe letita v tribune ko je pa zahuto potreben le en prosti strel iz 20-25m in bum- gol.
7. Len ni. Kar je tut potrdil pavlin in saša gajser, ki sta sama pred kamero rekla, da tisto o nekih 'lažnih poškodbah' ni res.
8. O ja pa gleda. Bot prepričan, da! Ker je bil Zaho že velikokrat z veliko drugimi trenerji in v mnogih klubih in verjem, da nebi tega zatrdil če nebi vedel. In če še neveš ti lahko Prašnikar zatrdi, da so prav v mariboru in celjo (poleg Kopra) najboljši mladinci. Kdo torej nima dobrih nogometašev. Vi Ljuljančani k nimate za burek, al mi?
9. Se kje govori, da je bil zahovič jezen zaradi menjave?
10. Beri 9.
11. Ti si pa budalo (sorry), ker nimaš pojma. Kaj sta pa nardila tko pomembnega Osterc pa Mile. 2 še kr tko, tko pomembna gola sta dala. Brez tistga Zahotovga proti YU nas nebi blo na SP.
12. Začel je Katanec. Sam si je kriv. Jest lohk rečem le - JUPI -, da gre to govno iz mesta selektorja.
13. Si ga že kdaj srečal? Mal ti sanjaš, a?
14. Hehe. K je Zaho pršo v reprezentanco je igral v drugi Portugalski ligi kolikor vem. Itak, da sam ne more nič narest. Ni za vse zaslužen Katanc. A misliš, da on vzgaja mlade fusbalereje? Da se on jebe celo sezono za rezultate. Japajade.
15. So ga podpirali. In so to tut rekl. Ampak on je to začel govorit v javnosti, baje pa niso imeli tazga dogovora.


Prou fajn, da sta šla. Zaho bo itak pršu nazaj, Katanca pa nebo nikdar več. Jupi!

freejack ::

Joj, pa ne mi tolk zdej Katanca zagovarjat, sej tut on ni taka ovčka. Mislim, da imata oba prav. Čeprav je Katanec res selektor in kot tak nedotakljiv, se tega še predobro zaveda in na trenutke tudi izkorišča. Ne odobravam Zahovičevega izpada, a ga razumem zakaj je to naredil. Ja Katanec pa tak profesionalec, da se pred kamerami zjoka, da še doda malce dramatike. In ko je bilo rečeno, da se o tem ne bo govorilo,..ja valda ma ZZ pravico do replike. Da ima 10 drugih več možnosti da da gol pred ZZjem...ZAKAJ JIH PA NE DAJO? Poglej ZZjevih 32, pa kolk so jih ostali dali. S tem ne mislim, da ostali ne igrajo dorbo, sploh ne, vendar se še prevečkrat zgodi, da jih je polno po igrišču, v vsaki akciji, pol pa edini gol ko pade da ZZ. Npr. Rudonja, sicer dober igralec, hiter, vendar je šele svoj PRVI gol dal proti Romuniji. Ja halo ljudje.. Katanec bi lahko prej 3 igralce zamenjal pred ZZjem, ki tudi ni igral tako slabo,.. Tist ponesrečen poskus, ko je hotel presenetit vratarja,..hja, BRAVO,.. ima vsaj jajca da strelja, nobenga napadalca nisem videl, ko bi kaj poskušal, razen ko so kote izvajali. Žal imam prav, ko rečem, da ZZ IMA nek status v slovenski reprezentanci,.. kar se pa dodatnih kvalifikacij tiče,..ja hvala bogu, da odigrajo kako tekmo sami,. ne morejo se vedno na ZZja zanašat.Ampak pri celi zadevi me pa najbolj raz***** Rudi in njegova NZS,..ja ka pa si misli da je, jst bi ga odstavil.. Ne dela nič pametnega, je kot nedeljski voznik, ki se prikrade pred kamere, da pobere slavo ko naši zmagajo, drugače ga pa ni.pa zastonj tekme ma,, poglejte me poglejte mamca,.jst sn pa zravn nogometašev bil na avtobusu...ma kak kreten... Aja,.. Če je Srečko res tako težek tip kako da zmagujejo? Hja, tolk let so že skupaj,..oz. tudi slepa kura (kdaj) zrno najde. Mogoče je pa sreča? Katanec si pa upa, celo ponudit svoj odstop, ko ve da ga itaq ne bodo zamenjali, zdej ko je na SP,.. si pač upa provocirat,..pa naj še nosi posledice,.. ZZ je že odšel,.. naj gre še on,.. ne pa da se joka ko en ***, kam se je pa zgubla njegova avtoriteta,... Še igralci so bli za to da ZZ ostane, ker vedo da je dober igralec, sam je pa res lažje zraven sedet, kot pa igrat,..mogoče pa Katanec #10 vzel, pa igral.

billy ::

superhik, smesen si.

kdo pa je dal 30 golov za reprezentanco?

obadva sta muhasta kmeta, ki mislita da boga drzita za jajca in zato lahko pocneta "kar hoceta" ampak NZS je pac zahota napodila domov zato, ker je javnost na strani katanca....

pa igra nase reprezentance bazira na igranju ne-fuzbala. letanje v tri krasne in cakati na srecne zadetke. tu sploh ni nobenega znanja potrebnega. edini tehnicas v ekipi je bil zaho, pa se tega so zdaj spodili... upamo edino lahko da bo cime eksplodiral in naredu kaj, drugace smo pogubljeni.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559820 (7483) gkovac
»

Glasovanje za slo. nogometaša vseh časov!

Oddelek: Loža
291768 (1334) Death
»

SLO : FRA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575515 (4394) borinho
»

Zaho se vrača!

Oddelek: Loža
362471 (1835) BlackHole
»

Švica : SLOVENIJA

Oddelek: Loža
322043 (1749) BlackHole

Več podobnih tem