Forum » Kaj kupiti » Kateri pralni stroj?
Kateri pralni stroj?
care20 ::
Zdravo...po 10 letih uporabe mi je crknil pralni stroj Bosch,ki pa je vse do danes delal brez ene same napake...
Iscem nekaj do 400€,da lahko pere 6-7kg...Ampak prosim res le dobre stroje,ne nekaj levega..hvala za odg
Iscem nekaj do 400€,da lahko pere 6-7kg...Ampak prosim res le dobre stroje,ne nekaj levega..hvala za odg
sm4rt4ss ::
Od srede naprej maš v Leclercu v akciji Samsunga 7kg/1400 obratov. za 419€ pa 100€ ti gre na kartico. 5 let garancije na stroj in 10 let na inverter motor.
zmaugy ::
Samo Bosch in AEG ne. Kaj s 5 let garancije, za pol cene od Bosch šrota.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
ncc2000 ::
Enako vprašanje kot OP.
https://www.mimovrste.com/pralni-stroji...
Je tole OK?
Firma, servis, izkušnje?
Za Bosha je sedaj treba doplačat 50€ za 5 let garancije..
Je tole OK?
Firma, servis, izkušnje?
Za Bosha je sedaj treba doplačat 50€ za 5 let garancije..
care20 ::
Tega sem kupil in moja pravi da je top... Tok tih je da sploh ne ves da dela, pa se zelo nizka poraba zaradi inverter motorja.upam da je tudi kvaliteten in bo vsaj 10 let sluzil
Tega sem kupil in moja pravi da je top... Tok tih je da sploh ne ves da dela, pa se zelo nizka poraba zaradi inverter motorja.upam da je tudi kvaliteten in bo vsaj 10 let sluzil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: care20 ()
Rado2 ::
Pozdravljeni
Jaz imam problem z gorenje pralnih strojem
Nenormalno se trosi pri centrifugi
Serviser je bil zunaj pa he rekel da je to normalno saj je to Taki rang pralnega stroja
Prej sem imel 20 let starega Boscha
Pa se ni tako trosil
Mene sami zanima izkušnja z to znamko
Če ima kdo isti problem
Stroj je Gorenje. Inverter
St
Wa 844
Jaz imam problem z gorenje pralnih strojem
Nenormalno se trosi pri centrifugi
Serviser je bil zunaj pa he rekel da je to normalno saj je to Taki rang pralnega stroja
Prej sem imel 20 let starega Boscha
Pa se ni tako trosil
Mene sami zanima izkušnja z to znamko
Če ima kdo isti problem
Stroj je Gorenje. Inverter
St
Wa 844
cekr ::
Pri vseh aparatih z rodovnikom (Bosch, Electrolux, Panasonic, Samsung, LG...) velja pravilo, da se kupuje samo stroje nad 500€.
Če rabiš boljši stroj, moraš vzeti vsaj srednji razred. Kar je manj, je polno kompromisov. To opaziš po letu, dveh uporabe.
Če rabiš boljši stroj, moraš vzeti vsaj srednji razred. Kar je manj, je polno kompromisov. To opaziš po letu, dveh uporabe.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 209652 (810) | cortez |
» | Pralni stroj Beko - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26402 (4652) | MIHAc27 |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 160305 (763) | IL_DIAVOLO |
» | Sušilni stroj na pralni strojOddelek: Loža | 3621 (2686) | smotanc |
» | Pralni stroj je crknilOddelek: Kaj kupiti | 4755 (3789) | darkolord |