Forum » Omrežja in internet » Omejevanje deljene internetne povezave
Omejevanje deljene internetne povezave
tilko007 ::
Z bratom si deliva ADSL 2 MB s switcom. Sam ko on neki dawnloada iz kazze naprimer meni internet dela obupno kaj šele da grem igrat CS, ki ga igram zelo veliko sam ne morem k mam 300 pinga. Če gre on dol iz neta mi gre na 17. Kaj bi se dal narest da bi mel brat 1 MB in jest 1 MB da bi blo razdeljeno.
HVALA
----dodal ali3n
oj! mal sem ti spremenil naslov teme.. upam da bo ok..
HVALA
----dodal ali3n
oj! mal sem ti spremenil naslov teme.. upam da bo ok..
ABIT NF7-S, AMD 2400+, 2*512 PC333, RADEON 9500PRO,maxtor 80GB
- spremenil: ali3n ()
pivmik ::
Z routerjem boš morda odpravil ta problem, samo ustvaril pa boš 100 drugih problemov.
Če nisi kak linux freak oz. da se rad zajebavaš z nastavitvami programov potem vzami router.
Če ne pa tvojemu bratu lepo reči da naj OMEJI UPLOAD.
Po vsej verjetnosti je to vzrok za velik ping.
Če nisi kak linux freak oz. da se rad zajebavaš z nastavitvami programov potem vzami router.
Če ne pa tvojemu bratu lepo reči da naj OMEJI UPLOAD.
Po vsej verjetnosti je to vzrok za velik ping.
LP, Gregor GRE^
plavko61 ::
Potegni dol program Netlimiter in si omeji download in upload za določene programe Kazza Emule
shock ::
Če imaš kakšn odveč računalnik (P 100 -200 in 64 MB rama in malček hard diska), naredi si en simpl ruter. Samo greš po navodilih (največ pol strani branja), pa imaš en lep routerček, kjer štelaš na simpl način upload in download
pivmik ::
in pol maš spet pizdarije s porti(irs, DCC, p2p programi, iCQ, counterstrike, ftp serverji)
Morda linuxašem se da zajebavat s tem oz užitek jim je to delat.
Samo navadni uporabniki pri tem popizdijo forwardiranje portov.
DIREKTNE povezave na internet ni za podcenjevat.
Morda linuxašem se da zajebavat s tem oz užitek jim je to delat.
Samo navadni uporabniki pri tem popizdijo forwardiranje portov.
DIREKTNE povezave na internet ni za podcenjevat.
LP, Gregor GRE^
Firebat ::
shock mene pa to zanima glede rotercaka ce sam naredis ? mas kaki link da preberem une pol strani :D..
shock ::
BTW tam je tako simpl kar se tiče porte štelat. Simpl ku pasulj. Tam je lepo vse na izi oziroma moraš bit res teleban da ne razumeš kako se tisto naštela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shock ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487899 (38035) | Rias Gremory |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426132 (9416) | Freakylion |
» | Kako najmanj boleče razdeliti internet med cca. 25 uporabnikov??Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1434) | ]Trix[ |
» | Kako omejiti download in upload med dvema računalikomaOddelek: Omrežja in internet | 1217 (1099) | MrShadow |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6265 (4921) | pro549 |