Forum » Omrežja in internet » Koliko telefonov lahko imaš z ISDN paketom 101
Koliko telefonov lahko imaš z ISDN paketom 101
B_U_R_I ::
Na telekomu so mi rekli da lahko samo enega. prav tako so mi rekli ko se vprašal na navadni liniji ki jo imam sedaj.
zanima me če se da isdn linijo isto razdeliti kot PSTN. hvala
zanima me če se da isdn linijo isto razdeliti kot PSTN. hvala
cekr ::
Kakor mi je znano, lahko pri nas dobiš na en priključek ISDN osem različnih številk. Od tega lahko dva telefonirata hkrati (zasedeni dve liniji). Kolikor vem, pa zunaj ponujajo tudi varijante z več prostimi linijami.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
B_U_R_I ::
Kako to misliš 8 različnih številk?
Pa zanima me koliko telefonoskih aparatov lahko dokupiš.
Pa zanima me koliko telefonoskih aparatov lahko dokupiš.
MadMax ::
V ceno kompleta je vštet 1 aparat.
Naknadno jih lahko dokupiš po želji, vendar drži omejitev 8 aparatov (omejitev NTja), ki pa je odvisna od razporeditve telefonov (poglej v knjigico od NTja, je napisano in narisano).
Če imaš preveč $$$, boš kupoval nove, sam sem jih raje prek oglasnika.
Jaz jih imam trenutno 4 (2x Eurit 30 in 2x Eurit 35), ko bojo finance dopuščale, pa bo še en tapravi Tiptel. Aja: pa še 4 stare analogne mam priklopljene.
Naknadno jih lahko dokupiš po želji, vendar drži omejitev 8 aparatov (omejitev NTja), ki pa je odvisna od razporeditve telefonov (poglej v knjigico od NTja, je napisano in narisano).
Če imaš preveč $$$, boš kupoval nove, sam sem jih raje prek oglasnika.
Jaz jih imam trenutno 4 (2x Eurit 30 in 2x Eurit 35), ko bojo finance dopuščale, pa bo še en tapravi Tiptel. Aja: pa še 4 stare analogne mam priklopljene.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
MadMax ::
Misliš NT+2ab? Na črnem trgu ga dobiš za ene 10÷15kSIT, ampak če ti ga strela sesuje, moraš sam iskat novega.
Uradno pa je 30kSIT in je v lasti Telekoma, torej ti ga v primeru (kakršnekoli) okvare brezplačno zamenjajo.
Imaš pa še možnost kupit 3Com ISDN Pro TA zunanji "modem" z analognimi izhodi.
Aja: 3Com-ova zadeva tako kot tanovi NT+2ab podpirata CLIP na analognih aparatih, medtem ko ga stari NT+2ab ne.
Uradno pa je 30kSIT in je v lasti Telekoma, torej ti ga v primeru (kakršnekoli) okvare brezplačno zamenjajo.
Imaš pa še možnost kupit 3Com ISDN Pro TA zunanji "modem" z analognimi izhodi.
Aja: 3Com-ova zadeva tako kot tanovi NT+2ab podpirata CLIP na analognih aparatih, medtem ko ga stari NT+2ab ne.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL + analogni telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 2554 (2191) | oversc0re |
» | pretvornik za delovanje analognega telefona na isdn kabluOddelek: Mobilne tehnologije | 1421 (1299) | Caligula |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2252 (1816) | madmitch |
» | Kaj bluzi Telekom?Oddelek: Omrežja in internet | 1980 (1371) | Azrael |
» | Isdn ---> analogni modemOddelek: Strojna oprema | 907 (718) | Zjeban |