» »

Indukcijska plošča ali steklokeramična plošča

Indukcijska plošča ali steklokeramična plošča

korenje3 ::

tikitoki je izjavil:

D3m je izjavil:

Še nisi videl poper?


Ocitno ti se nisi videl popra, ce tiste zazgane obloge pripisujes letemu.

tisto je popr, ki se zažge. in pa ostale začimbe.

Magic1 je izjavil:

Tisti črni delci so od popra, se vidi na surovem. Nekateri dodajao poper med pečenjem ravno zato, da se ne zažge. Lososa je konkretno preveč spekel ;) (overcooked, ne mislim zažgan).


res ga malo bolj spečem, ker mi je boljši okus.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: korenje3 ()

2f4u ::

helo je izjavil:

Mi lahko kdo svetuje kaj je bolje in zakaj?

v kuhinji moramo menjati štedilnik in pečico in ne vem kaj kupiti. če vzamem indukcijsko moramo komplet posodo baje menjati?


prosim za nasvete...


INDUKCIJA. Posoda je manjši strošek napram času, ki ga rabiš da se segreje. Sploh ne razmišljaj.
Pazi pa na varovalke; včasih so varovalke problem.

joze67 ::

helo je izjavil:

v kuhinji moramo menjati štedilnik in pečico in ne vem kaj kupiti. če vzamem indukcijsko moramo komplet posodo baje menjati?

Dosti posode je tako ali tako primerno za indukcijo, spet dosti ne. Zanimiva postane stara emajlirana posoda, ki dela k šus in je lahka (ni odebeljenega dna). Plus, če je dno neravno, je indukciji vseeno.

Skratka, odgovor na tole vprašanje je odvisen od tega, kaj imaš v omari. Pri nas smo morali nadomestiti lonček za kavo, smo pa zamenjali tudi električni grelec vode za eno emajlirano posodo. Pa ne bi bilo treba.

Vanich ::

Indukcija je zakon. Jaz sem svojo vgradno (elekrične in plinsko) kuhalno ploščo odmontiral in vrgel v reno (pečica spodaj je ostala), montiral nov pult in nanj postavil dvojno indukcijsko kuhalno ploščo kupjeno v Lidlu. Čez glavo za vse potrebe.
Edino, če koga moti glasen ventilator, ki se vrti tudi še kar nekaj časa, ko si že končal s kuhanjem. (odvisno, koliko se je plošča med kuhanjem segrela) Ali obstajajo tudi popolnoma neslišne indukcijske plošče?

tikitoki ::

Magic1 je izjavil:

Tisti črni delci so od popra, se vidi na surovem. Nekateri dodajao poper med pečenjem ravno zato, da se ne zažge. Lososa je konkretno preveč spekel ;) (overcooked, ne mislim zažgan).


Se nekdo potreben novih ocal

Utk ::

Vanich je izjavil:

Indukcija je zakon. Jaz sem svojo vgradno (elekrične in plinsko) kuhalno ploščo odmontiral in vrgel v reno (pečica spodaj je ostala), montiral nov pult in nanj postavil dvojno indukcijsko kuhalno ploščo kupjeno v Lidlu. Čez glavo za vse potrebe.
Edino, če koga moti glasen ventilator, ki se vrti tudi še kar nekaj časa, ko si že končal s kuhanjem. (odvisno, koliko se je plošča med kuhanjem segrela) Ali obstajajo tudi popolnoma neslišne indukcijske plošče?

Ne vem če obstajajo neslišne, stoprocentno pa obstajajo tišje kot je lidlova prostostoječa, ki si jo zaprl v ohišje, da se ne more normalno prezračit.

Vanich ::

Utk je izjavil:

Vanich je izjavil:

Indukcija je zakon. Jaz sem svojo vgradno (elekrične in plinsko) kuhalno ploščo odmontiral in vrgel v reno (pečica spodaj je ostala), montiral nov pult in nanj postavil dvojno indukcijsko kuhalno ploščo kupjeno v Lidlu. Čez glavo za vse potrebe.
Edino, če koga moti glasen ventilator, ki se vrti tudi še kar nekaj časa, ko si že končal s kuhanjem. (odvisno, koliko se je plošča med kuhanjem segrela) Ali obstajajo tudi popolnoma neslišne indukcijske plošče?

Ne vem če obstajajo neslišne, stoprocentno pa obstajajo tišje kot je lidlova prostostoječa, ki si jo zaprl v ohišje, da se ne more normalno prezračit.


Verjamem da obstajajo tišje, ampak cenejše pa še tišje pa verjetno ne? :)

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Utk ()

Gambino ::

Treba je paziti, kakšen je prostor pod indukcijsko ploščo. Nekatere kuhinje, boljše tam puščajo za en predal prazen prostor, zaradi hlajenja.

Utk ::

Vanich je izjavil:


Verjamem da obstajajo tišje, ampak cenejše pa še tišje pa verjetno ne? :)

Sej nisi vprasal, ce obstajajo cenejse. V glavnem, prave plosce so dost tihe, da to ni nek problem.

gruntfürmich ::

trenutno imam steklokeramiko, ampak si ne znam predstavljat življenje s tem da ko se ti kaj polije po pološči je cela štala... sami minusi zame.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Gregor P ::

Pri indukciji ni nič posebnega, če se polije po plošči, preprosto na hitro očistiš s krpo (predvsem je posoda tista, ki je zares vroča in seveda zato tudi podnjo).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Mare2 ::

gruntfürmich je izjavil:

trenutno imam steklokeramiko, ampak si ne znam predstavljat življenje s tem da ko se ti kaj polije po pološči je cela štala... sami minusi zame.


Pri indukciji se polito ne zažge tako kot pri steklokeramični. :)

Sploh ne rabiš "strgala".
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

urosh ::

Indukcijo. Samo preveri ali ima zvezno delovanje. Da ni on-off. Gorenje je on-off. Pa Bosch baje tudi. AEG / Electolux pa je zvezna. Za druge ne vem. Je ze ena tema o indukcijah odprta. Poisci.

energetik ::

Recimo moja Zanussi je on-off od 0-5 stopnje, 6-9 (in power) so pa zvezne. Zanimivo.

Vendar je dokaj hitra frekvenca on-off, tako da sploh ne moti, sploh če je posoda z debelim dnom.

Ampak to je težko preveriti, ker prodajalci itak nimajo pojma, v navodilih pa tudi ne piše.

Hockey ::

Kaj pomeni zvezna?

energetik ::

Da greje s konstantno močjo, in ne on-off.

urosh ::

Da ce ma stopnje 0-10, in das na stopjo 6, dela z recimo 60%. Ne 1 sek na 100% potem 2 sek z 0% in tako ponavlja.
Ce so debelejsa dna na piskru, ni niti tak problem. Ce mas te "stare" Emo posode (loncke), pa je pomembno, ker ti lahko na hitro mleko zazge/zavre...
Ce prodajalci ne vedo, pa vemo za sedaj mi nekaj :)
- Zanusi je pol pol
- AEG/Electrolux komplet zvezna
- Gorenje/Bosch komplet on-off

Ce se majo kateri drugi, pa lahko dopisejo. Bomo pa mi naredili seznam, ce ga ze trgovci nimajo :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: urosh ()

korenje3 ::

urosh je izjavil:

Indukcijo. Samo preveri ali ima zvezno delovanje. Da ni on-off. Gorenje je on-off. Pa Bosch baje tudi. AEG / Electolux pa je zvezna. Za druge ne vem. Je ze ena tema o indukcijah odprta. Poisci.


moja gorenjeva ima 9 stopenj + Power način. do 5. stopnje je on-off, naprej pa zvezno. po moje to zaradi izkoristkov in pa ker konstantno gretje pri nizkih močeh nima nobenega posebnega učinka, ker je odvod toplote iz posode prav tako nizek.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: korenje3 ()

Tilen ::

Gorenje IS648AC deluje zvezno 5-9 + Power. Glede na to, da je model iz leta 2013, bi rekel, da morajo pet let kasneje vse normalne plošče imeti vsaj te funkcije.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Mare2 ::

Tilen je izjavil:

Gorenje IS648AC deluje zvezno 5-9 + Power. Glede na to, da je model iz leta 2013, bi rekel, da morajo pet let kasneje vse normalne plošče imeti vsaj te funkcije.


Hmm, Gorenje, čudno, da ti še ni crknila. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Tilen ::

Mogoče zato, ker ni ravno osnovni model. :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

urosh ::

Moja mati si je nabavila pol leta nazaj eno Gorenje - ne vem modela in je v celoti on-off. Se ji je skoraj sfuzlalo, ko smo to ugotovili. Sedaj se je ze vsaj delno navadila, ampak po moje ni to to. Na moji AEG in bratovi Exectrolux pa deluje ves cas zvezno.

CoreySteel ::

Kupujem novo kuhinjo in sem bil skoraj siguren, da bom kupil steklokeramično, ker sem tako navajen nanjo. Zdaj pa ko berem malo forume, ste pa vsi nekje 9:1 za indukcijo in ste me čist zajebal :) "Problem" je, ker sem res navajen šejkat posodo, ko kuham (naprej-nazaj, krožno, wtv). Ne vem kako bi se po +10-ih letih tega odnavadil.
Twitter: @CoreySteel_

Mare2 ::

CoreySteel steklokeramična je že zgodovina. :) Samo ne kupuj Gorenje.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

RejZoR ::

Steklokeramična ni nič "zgodovina". Kaj, a pol bomo tud plin skenslal, ker to so uporabljal desetletja nazaj omg, to je staro in za v smeti... Pa se še vedno ogromno uporablja, sploh v gostinstvu kjer je še vedno defacto metoda gretja.

Sem videl cel kup folka, ki so imel high end indukcijske pa niso bili navdušeni nad njimi in so šli nazaj na steklokeramiko. Tud sam jo imam, pa razen časa da nekaj zavre iz nule nimam nobenih kritik čez njo, se da vse lepo kuhat. Vbistvu je steklokeramika prav kul, ker na njej lahko delaš razne fore kot je npr gretje žemlje/kajzarce iz hladilnika al pa da nahitro pogreješ tortilje direktno na plošči. Samo vržeš jo na plato, nakuriš na 100% moč dokler se ne prižge opozorilo za vročo ploščo, pustiš še 10 sekund in ugasneš. Ti tortiljo lepo pogreje, da jo lepše zviješ. Tega na indukciji sploh ne moreš in boš moral obvezno vzet še ponev. Al pa da se ti neki skuha do konca z ugasnjeno plato ker tolk časa ostane vroča. Ima tud steklokeramika par uporabnih fint.

Gorenje so čist dobre indukcijske, samo gledat moraš, da ima na posamezni plošči 3 puščice. Če ima samo 2 bo delovala v preklopnih intervalih kar je tečno. That's all there is to it. "Zanič" pa so tolk kot vsaka druga. Vsaka stvar se lahko pokvari ampak folk ima po defaultu nek odpor češ ker kao Gorenje hoče nategovat folk. Whatever...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

gruntfürmich ::

RejZoR je izjavil:

Steklokeramična ni nič "zgodovina". Kaj, a pol bomo tud plin skenslal, ker to so uporabljal desetletja nazaj omg, to je staro in za v smeti...

steklokeramika je stranpot zgodovine, bedno neuporabna zadeva, mešanica med indukcijo in plinom. zato ali plin ali indukcija je way to go.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

RejZoR ::

A zato ker si ti tko reku? Sorry, ampak če imaš ti tako mnenje še ne pomeni, da ga imajo vsi. Steklokeramiki čist popolnoma nič ne fali. Sem na prejšnji strani lepo napisal vse + in - steklokeramike in indukcije. Mogoče bi bilo najboljš da jih še enkrat prebereš...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Gambino ::

gruntfürmich je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Steklokeramična ni nič "zgodovina". Kaj, a pol bomo tud plin skenslal, ker to so uporabljal desetletja nazaj omg, to je staro in za v smeti...

steklokeramika je stranpot zgodovine, bedno neuporabna zadeva, mešanica med indukcijo in plinom. zato ali plin ali indukcija je way to go.


To ni nobena mešanica, bu..lček.

energetik ::

RejZoR je izjavil:

A zato ker si ti tko reku? Sorry, ampak če imaš ti tako mnenje še ne pomeni, da ga imajo vsi. Steklokeramiki čist popolnoma nič ne fali. Sem na prejšnji strani lepo napisal vse + in - steklokeramike in indukcije. Mogoče bi bilo najboljš da jih še enkrat prebereš...
Se strinjam. Za določene primere je steklokeramika boljša oz. vsaj enakovredna. Zato imam jaz kombinirano plato. Sicer bi vzel 3x ind + 1x stkl ampak takih ni.

fosil ::

Da še jaz popravim statistiko :)
Jaz imam tudi raje steklokeramiko in ko sem kupoval novo kuhinjo sem se raje odločil zanjo.
Mi bolj odgovarja glede na moj način kuhanja in se mi zdi tudi bolj naraven vir toplote.
Težko me prepričaš da je neke stvar ok, če se ji nekdo s srčnim spodbujevalnikom ne sme niti približat.

Pa tudi sicer vsi pri indukciji govorijo o tem kako voda hitro zavre. Če ne kuhaš kar naprej špagetov se mi to ne zdi ravno nek velik plus.
Imam raje večji nadzor pri pečenju.
Tako je!

harvey ::

Pa tudi sicer vsi pri indukciji govorijo o tem kako voda hitro zavre. Če ne kuhaš kar naprej špagetov se mi to ne zdi ravno nek velik plus.
Imam raje večji nadzor pri pečenju.

Steklo-keramika ima en velik minus kar se tiča pečenja/opekanja - nikoli ne boš opekel tako kot na plinu ali indukciji, testiraj npr. palačinke ali steak. Drugi minus steklo-keramike je čiščenje, ker je segreta dlje časa in se ti zapeče morebitna polita kuharija, pri indukciji te težave ni. Minus pri indukciji je ustrezna posoda. Drugače pa vsak izbere, kar mu odgovarja. Večina (skoraj vsi) profi kuhinj uporablja pa plin :D
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

RejZoR ::

Glih na indukciji folk težko dela palačinke, sploh če gre za tisto cenejšo kjer ima nihajoče delovanje. Imamo steklokeramični štedilnik že ene 15 let če ne celo več pa dejasnko razen hitrosti, da spraviš vodo do vretja ne vidim nobene druge konkretne slabosti. Pač ima svoje fore tko kot vsako kuhališče, to pa je to.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Utk ::

Imam raje večji nadzor pri pečenju.
Kako imaš večji nadzor, če pa lahko ugasneš vse skup, pa bo še par minut enako grelo? Pri indukciji imaš večji nadzor. Pri plinu morda bolj natančnega, ampak pri indukciji pa najhitrejšega. Steklokeramika nima niti enega niti drugega.

Smrekar1 ::

fosil je izjavil:

Težko me prepričaš da je neke stvar ok, če se ji nekdo s srčnim spodbujevalnikom ne sme niti približat


Predvidevam, da se ogibaš tudi detektorjem kovin na letališčih?

energetik ::

Utk je izjavil:

Imam raje večji nadzor pri pečenju.
Kako imaš večji nadzor, če pa lahko ugasneš vse skup, pa bo še par minut enako grelo? Pri indukciji imaš večji nadzor. Pri plinu morda bolj natančnega, ampak pri indukciji pa najhitrejšega. Steklokeramika nima niti enega niti drugega.
No, steklokeramika ima zelo natančen nadzor, ni pa najhitrejši. Ampak par minut pa tudi ne greje še, po 1min ne bo več kipelo.
Plin pa nikakor nima natančnega, ima pa hiter odziv. Indukcija pa oboje.
Indukciji jaz zamerim le, če je ON-OFF regulacija in pa to, da ne dela na vseh posodah.
Steklokeramiki pa zamerim le preostalo gretje.

Utk ::

Ja čak, steklokeramika in indukcija imata (ponavadi) 10 ali pa koliko že stopenj, s tem, da se indukcija hitreje odziva. Plin pa odpiraš čisto analogno.
Čeprav, tudi tistih cca 10 stopenj je dovolj, težko da bi kdaj rabil še kakšno vmes.

c3p0 ::

urosh je izjavil:


- Zanusi je pol pol
- AEG/Electrolux komplet zvezna
- Gorenje/Bosch komplet on-off

Ce se majo kateri drugi, pa lahko dopisejo. Bomo pa mi naredili seznam, ce ga ze trgovci nimajo :)


- Siemens indukcija on-off do 5. stopnje, nato zvezno, vključno z vmesnimi stopnjami + boost.

RejZoR ::

Utk je izjavil:

Imam raje večji nadzor pri pečenju.
Kako imaš večji nadzor, če pa lahko ugasneš vse skup, pa bo še par minut enako grelo? Pri indukciji imaš večji nadzor. Pri plinu morda bolj natančnega, ampak pri indukciji pa najhitrejšega. Steklokeramika nima niti enega niti drugega.


Ker pri peki šnicla (oz česarkoli at this point) seveda rabiš sredi kuhanja povsem odsekat gretje ane? Lol?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

korenje3 ::

Mare2 je izjavil:

CoreySteel steklokeramična je že zgodovina. :) Samo ne kupuj Gorenje.


glup komentar.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Smrekar1 ::

Utk je izjavil:

Ja čak, steklokeramika in indukcija imata (ponavadi) 10 ali pa koliko že stopenj, s tem, da se indukcija hitreje odziva. Plin pa odpiraš čisto analogno.
Čeprav, tudi tistih cca 10 stopenj je dovolj, težko da bi kdaj rabil še kakšno vmes.


Indukcija ima pogosto še vmesne stopnje in opcijo power boost, tako da jih ima okoli 15+. Pri steklokeramiki so sicer uporabne samo kake 3.

RejZoR ::

Če imaš na vrtljive knofe je zadeva brezstopenjska (samo ne indukcija)...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

korenje3 ::

harvey je izjavil:

Pa tudi sicer vsi pri indukciji govorijo o tem kako voda hitro zavre. Če ne kuhaš kar naprej špagetov se mi to ne zdi ravno nek velik plus.
Imam raje večji nadzor pri pečenju.

Steklo-keramika ima en velik minus kar se tiča pečenja/opekanja - nikoli ne boš opekel tako kot na plinu ali indukciji, testiraj npr. palačinke ali steak. Drugi minus steklo-keramike je čiščenje, ker je segreta dlje časa in se ti zapeče morebitna polita kuharija, pri indukciji te težave ni. Minus pri indukciji je ustrezna posoda. Drugače pa vsak izbere, kar mu odgovarja. Večina (skoraj vsi) profi kuhinj uporablja pa plin :D


profi uporabljajo plin ker je cenejši + na profi opremi omogoča še boost, ki piha ven kot švas aparat. bi rekel da lahko dosežeš moči vsaj 10kW.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Šmorn ::

Da ni se kdaj cakal pol ure, da voda zavre? Nikoli vec. Indukcija zmaga.

Mare2 ::

RejZoR ti si taglaven tukaj. Tvoja steklokeramika pa zagotovo ne. Malo pretiravaš s številom sporočil, število tvojih sporočil pa ne pomeni, da je tvoja plošča boljša. NismoneumniPresssss.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

harvey ::

profi uporabljajo plin ker je cenejši + na profi opremi omogoča še boost, ki piha ven kot švas aparat. bi rekel da lahko dosežeš moči vsaj 10kW.

Ja, očitno z razlogom.:).

Sicer pa je bolj pomembno, kaj se kuha in da se sploh kuha, in ne s čim (plin, steklo-keramika, indukcija, drva...) se kuha. Bil sem že pri parih ljudeh, ki imajo praktično sterilne kuhinje (kot na MTV Cribs) iz razloga, ker je potem potrebno pomivati 8-O
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Utk ::

Ker pri peki šnicla (oz česarkoli at this point) seveda rabiš sredi kuhanja povsem odsekat gretje ane? Lol?

Ja, moraš, kako pa drugač. Ko so makaroni kuhani, se ne rabijo več kuhat. Isto šnicl in vse drugo.
Če misliš, da pri steklokeramiki potem še 10 minut zastonj kuhaš, se pač motiš. 10 minut zelo drago kuhaš. Tudi če sploh ne kuhaš več.

Mare2 ::

Utk je izjavil:

Ker pri peki šnicla (oz česarkoli at this point) seveda rabiš sredi kuhanja povsem odsekat gretje ane? Lol?

Ja, moraš, kako pa drugač. Ko so makaroni kuhani, se ne rabijo več kuhat. Isto šnicl in vse drugo.
Če misliš, da pri steklokeramiki potem še 10 minut zastonj kuhaš, se pač motiš. 10 minut zelo drago kuhaš. Tudi če sploh ne kuhaš več.


Na moji Bosch indukciji lahko naštimam, da se jed greje na 1 ali 2 še 10 minut. In se potem sama ugasne. Lahko pa tudi 15 minut. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

CoreySteel ::

harvey je izjavil:

Pa tudi sicer vsi pri indukciji govorijo o tem kako voda hitro zavre. Če ne kuhaš kar naprej špagetov se mi to ne zdi ravno nek velik plus.
Imam raje večji nadzor pri pečenju.

Steklo-keramika ima en velik minus kar se tiča pečenja/opekanja - nikoli ne boš opekel tako kot na plinu ali indukciji, testiraj npr. palačinke ali steak.


Delam precej tega... Kake težave bi moral imet? :D
Twitter: @CoreySteel_

RejZoR ::

Mare2 je izjavil:

RejZoR ti si taglaven tukaj. Tvoja steklokeramika pa zagotovo ne. Malo pretiravaš s številom sporočil, število tvojih sporočil pa ne pomeni, da je tvoja plošča boljša. NismoneumniPresssss.


Kaj? O kakšnem številu sporočil bluziš? Ampak hej, če te ne zanimajo izkušnje in dejanske lastnosti, pol pa najboljš da hitro skočiš v štacuno, vzameš najcenejšo indukcijo, ker indukcija je po defaultu seveda boljša ane (novo je vedno boljše). Sam pol se ne pizdit nad folkom, ko ti bo šla 350+ € investicija na jetra naslednjih 5+ let...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Gregor P ::

Indukcije je pa sedaj že res stara in preizkušena zadeva, vse ostalo pa je predpotopno8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Indukcijska kuhalna plošča (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
33878081 (330) darkolord
»

indukcijsko kuhališče (poraba elektrike)

Oddelek: Loža
3915488 (13736) radmannsdorf
»

Plin vs. steklokeramika vs. indukcija,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13136429 (31907) amigo_no1
»

Priklop steklokeramične kuhalne plošče (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
8646612 (43013) Volk|

Več podobnih tem