Forum » Igre » Starfield
Starfield
jijetelu ::
Nc, morem reči,da je po vsem tem casu Starfield in vas najjaci heroj Todd H. povsem upravičil pričakovanja, GOTY definitivno, tud drugo leto zapored
RIP Bethesda, tko kot Blizzard, Ubisoft ipd....
Bethesda ima močno zaledje Microsoft.
A Blizzard pa ne al kaj ? Kar se mene tiče lahko imajo neomejeno denarja, pa redno videvamo, da to ni nobena garancija za spodoben spil. Kreativno so bankrotiral ze zdavnaj, niso več sposobni naredit t.i. dobre igre in ce upoštevamo vse te zdrahe, k se dogajajo v takih firmah, skoraj ni rešitve, razen če bo odpustili cist vse, pa zaposlili neke nove ljudi, sam to pa ni mogoče pri firmah, kjer odloča samo in zgolj denar. RIP
Izi ::
30 eur je visoka cena za dlc.
Ja, se strinjam. Kdor še nima naj raje počaka da pade pod 20 €.
Meni je sicer všeč ampak komur Starfield do sedaj ni bil všeč mu tudi Shattered Space ne bo. Ni nič novega samo še več Starfielda.
Za povrh pa nova zgodba ni prav nič lahkotna in je bolj namenjena starejšim igralcem. Spletke, prevare, politika, verski fanatizem, rivalstvo med različnimi hišami in podobno.
Bi rekel da komur ni bila všeč zgodba Ryujin Industries, mu tudi ta ne bo. Je sicer precej različna, ni vohunska, in precej daljša ampak je v podobnem tonu političnega spletkarjenja.
nekikr ::
Zgodba Ryujin ni bila slaba, ampak kaj ko je bil gampley katastrofalen. Spomnim se samo, da sem šel do enega, loading screen, loading screen, loading screen, podtaknil nekaj, brez kakršnegakoli truda, 4x loading screen in done! Naslednja "spletka". Če ne bi bilo loading screenov bi celo tisto zgodbo naredil za 5 minut.
Recenzije so katastrofalne. 5,6 je nekje ocena. Najbrž dovolj za Game of the year nagrado, Best DLC of the decade nagrado, Best everything in 2024 nagrado. Kaj več od tega pa ne.
Recenzije so katastrofalne. 5,6 je nekje ocena. Najbrž dovolj za Game of the year nagrado, Best DLC of the decade nagrado, Best everything in 2024 nagrado. Kaj več od tega pa ne.
oo7 ::
Pri Starfildu mi je gameplay mi je dober vsaj kar se tiče streljanja. Vožnja z avtom pa mi ni všeč.
Zunanja lokacija pri tem DLCju mi ni preveč všeč.
Pa tudi glasba na trenutke precej mori.
Jaz priznam težko sledim sploh pa ta njihova imena.
Zunanja lokacija pri tem DLCju mi ni preveč všeč.
Pa tudi glasba na trenutke precej mori.
Za povrh pa nova zgodba ni prav nič lahkotna
Jaz priznam težko sledim sploh pa ta njihova imena.
"Bethesda Game Studio's Big 3" RPGs are now Fallout, Elder Scrolls, and Starfield, studio veteran says: "Starfield is simply developing its own unique fanbase"
https://www.gamesradar.com/games/the-el...
Če se malo pohecam ali pa ne
Elder Scorls VI 2028
Fallout V 2034
Starfield 2 2040
https://www.gamesradar.com/games/the-el...
Če se malo pohecam ali pa ne
Elder Scorls VI 2028
Fallout V 2034
Starfield 2 2040
Zgodba Ryujin ni bila slaba, ampak kaj ko je bil gampley katastrofalen. Spomnim se samo, da sem šel do enega, loading screen, loading screen, loading screen, podtaknil nekaj, brez kakršnegakoli truda, 4x loading screen in done! Naslednja "spletka". Če ne bi bilo loading screenov bi celo tisto zgodbo naredil za 5 minut.
Vse si prav napisal glede Ryujin + Starfield ima slab stealth gameplay.
Sem preigral DLC in mi ni bil všeč. Stranskih misij sploh nisem delal, sem naredil samo glavno zgodbo in še to komaj.
Mapa je res dolgočasna in raziskovanje in vzdušje se lahko skrije proti Falloutu.
Mislim, da sem s Starfieldom zaključil.
Mapa je res dolgočasna in raziskovanje in vzdušje se lahko skrije proti Falloutu.
Mislim, da sem s Starfieldom zaključil.
111111111111 ::
Oni dodatek star gate si špilal mogoče?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Skyrimov glavni diziner pravi, da ne bi bilo najbolj pametno, da Bethesda zamenja hišni pogon s Unreal 5.
Skyrim Lead Designer admits Bethesda shifting to Unreal would lose 'tech debt', but that 'is not the point'
https://www.videogamer.com/features/sky...
Skyrim Lead Designer admits Bethesda shifting to Unreal would lose 'tech debt', but that 'is not the point'
https://www.videogamer.com/features/sky...
Magic1 ::
Sej to ni glih za zamerit. Dosti iger je takšnih, ki so čist fajn 20-50h in je to to. Vprašanje je le ali Starfield spada med njih in je prvih 30h sploh dost zanimivih.
Magic
JanBrezov ::
Sem preigral DLC in mi ni bil všeč. Stranskih misij sploh nisem delal, sem naredil samo glavno zgodbo in še to komaj.
Ena do dve stranski misiji sta kar na nivoju s precej streljanja (A House Divided, Legacy of the Fang).
Ah ja zdaj je kar je :)
Sem šel samo čez glavno zgodbo, ker mi res mapa ni bila popolnoman ič zanimiva, da bi kar raziskoval pa hodil, do drugih NPCjev.
Gregor459 ::
Starfield je fail. Fallout 4 Fallout 76 in Skyrim imajo več aktivnih igralcev kot Starfield.
BorutO ::
Preveč mrtvih planetov, ki se skoraj ponavljajo. Lahko bi naredili AI generatorja planetov, to bi verjetno že lahko izumili in potem bi jim ta model prikrajšal čas pri ustvarjanju planetov, živali, ljudi, mesta, premetov ipd ... oni bi na koncu še samo vse uredili, da bi bilo tipi topi ... ampak spet ... planeti so tako veliki, da če za pixel zgrešiš isto mesto, pristaneš že par km daleč stran ... brezveze ...
Sploh pa na večini planetov ni nič pametnega za počet razen skenirat to je zanimivo pri dveh ali treh planetih ne pa 1000.
Starfield 2 will be "one hell of a game" claims designer as Bethesda learns from its mistakes
https://www.videogamer.com/features/sta...
Starfield 2 or 3 will be great
https://www.videogamer.com/features/sta...
Starfield 2 or 3 will be great
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()
Izi ::
Bomo videli čez kakšnih 15 let ko pride ven drugi del
Je pa praviloma drugi del vedno boljši kot prvi.
111111111111 ::
Ma naj reje delajo na Elder Scrolls, da ne bodo še tega zajeb...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
BorutO ::
Ja ... to elder scrolls si veliko bolj želim kot pa gta 6. Še danes vedno malo igram skyrima, ker je res hud. GTA 5 mi pa itak ni več postal zanimiv, ko sem naredil zgodbo .. online pa mi je bil nekaj časa zanimiv, dokler nisem hekal računa in si gor našopal čez 100 mrd keša ... zdaj pa ga zapraviti ne morem ... Ko pridem v igro ne delam ničesar drugega, kot da se nad igralci izživljam z orožjem, tako da je brezveze igrati gta ...
Upam samo, da bo novi elder scrolls tako živahen, kot je online. Glede na to, kako so "zajebali" starfielda, mi je vseeno kdaj bodo izdali dvojko.
Upam samo, da bo novi elder scrolls tako živahen, kot je online. Glede na to, kako so "zajebali" starfielda, mi je vseeno kdaj bodo izdali dvojko.
111111111111 je izjavil:
Ma naj reje delajo na Elder Scrolls, da ne bodo še tega zajeb...
70% je možnosti, da bodo tudi tega zajeb...
Bomo videli čez kakšnih 15 let ko pride ven drugi del
Toliko časa rabijo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5486 (10) | Kayzon |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77408 (2165) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25267 (1036) | oo7 |
» | Baldur's Gate 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36367 (6794) | oo7 |