Forum » Loža » Kratka vprašanja
Kratka vprašanja

negotiator ::
Pozdravljeni!
Imam kratko vprašanje, verjamem pa, da nisem edini, zato bi taka tema najbrž vsem prav prišla, da bi se izognili odpiranju neštetih tem, za vsako malenkost.
Moje vprašanje je, kaj naj naredim, da bom na avtoradiu videl naslove skladb? Na računalniku so naslovi vidni, na radiu pa kaže le številke (glasba je naložena na USB). Enkrat je to že delovalo, pa nisem nič drugače naredil, kot ponavadi (prekopiral glasbo iz računalnika na USB), zdaj pa ne dela, pa ne vem, a je treba na računalniku kaj nastavit ali je možno, da bi imel radio kakšno nastavitev, ki sem jo pomotoma izklopil?
Hvala, LP
Imam kratko vprašanje, verjamem pa, da nisem edini, zato bi taka tema najbrž vsem prav prišla, da bi se izognili odpiranju neštetih tem, za vsako malenkost.
Moje vprašanje je, kaj naj naredim, da bom na avtoradiu videl naslove skladb? Na računalniku so naslovi vidni, na radiu pa kaže le številke (glasba je naložena na USB). Enkrat je to že delovalo, pa nisem nič drugače naredil, kot ponavadi (prekopiral glasbo iz računalnika na USB), zdaj pa ne dela, pa ne vem, a je treba na računalniku kaj nastavit ali je možno, da bi imel radio kakšno nastavitev, ki sem jo pomotoma izklopil?
Hvala, LP
All easy problems have already been solved.
- zaklenil: Gandalfar ()

Gandalfar ::
Nope. Kar naj se odpre tema za vsako vprašanje. Za tvoje vprašanje pa naredi novo temo s pravim naslovom in oddelkom.
(več različnih vprašanj v eni temi zmanjšuje preglednost in debato)
(več različnih vprašanj v eni temi zmanjšuje preglednost in debato)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 768789 (44481) | bbobst |
» | Usb adapter za avtoOddelek: Pomoč in nasveti | 4125 (3932) | GupeM |
» | trdi disk predelati v usb ključOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3368 (1657) | Mrakw |
» | Podatkovna bazaOddelek: Programiranje | 2728 (1702) | amacar |
» | "Skriti" podatki v avtomobilih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15860 (9880) | Utk |