Forum » Pomoč in nasveti » gmail-račun-nastavitve iskanja
gmail-račun-nastavitve iskanja
Jasnaaaa ::
Pozdrav
v računu gmaila - "osebni podatki" - "nastavitve iskanja" sprašuje za:
filtri varnega iskanja
predvidevanja Google dinamičnega iskanja
število rezultatov na stran
zasebni rezultati
kje se odprejo rezultati
zgodovina iskanja
kaj moram pokljukati, ker niti ne vem, kaj me sprašuje?
v računu gmaila - "osebni podatki" - "nastavitve iskanja" sprašuje za:
filtri varnega iskanja
predvidevanja Google dinamičnega iskanja
število rezultatov na stran
zasebni rezultati
kje se odprejo rezultati
zgodovina iskanja
kaj moram pokljukati, ker niti ne vem, kaj me sprašuje?
z00s ::
Živ,
povabi na kavo kakšnega kolega/kolegico, ki je mičkeno bolj napreden uporabnik/ca, kot ti in ga/jo prosi, če lahko gresta v treh minutah čez posamezne postavke in nastavita tako, da bo prav oz. da bo tebi ql.
povabi na kavo kakšnega kolega/kolegico, ki je mičkeno bolj napreden uporabnik/ca, kot ti in ga/jo prosi, če lahko gresta v treh minutah čez posamezne postavke in nastavita tako, da bo prav oz. da bo tebi ql.
Živ,
če bi imela takšne prijatelje, bi jih že vprašala, zato sem se obrnila na vas, ...imaš pa prav, potrebujem nekoga, da greva skozi vse "kljukice" v mapi Prijava in varnost, Osebni podatki in zasebnost ter Nastavitve računa, ker me zanima, kaj imam nastavljeno v računu, uporabljam pa samo gmail, druge ne uporabljam, pač sem druga generacija, ....
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Jasnaaaa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig urne postavke, Bruto in Neto plača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20282 (17898) | McHusch |
» | Pokvarjen toaster - poškodovano vezjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2704 (2345) | Brane22 |
» | Mnenje o prekršku (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18743 (16016) | strup121 |
» | Aplikacije s Facebooka zbirajo osebne podatkeOddelek: Novice / Zasebnost | 9436 (8248) | Keyser Soze |