Forum » Sedem umetnosti » The Matrix
The Matrix
Luka Percic ::
A ve kdo kje bi dobil seznam vseh črk (ok, vsaj enih 75) ki po zaslonih v ladji predstavljalo podatke o matrici (al neki tazga). Saj bi jih lahko pobral iz kakšnega screen saverja, samo je fora v tem, da bi jih jaz rad stisal. Prerisavat toliko znakov bi bila huda.
Sergio ::
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Kar se tiče Googla, sem sprobal vse kar je v moji moči.
Kar se pa tiče Slo-techa sem pa zamoču. Sorry Sergio, ne bom več, vsaj danes ne..
Kar se pa tiče Slo-techa sem pa zamoču. Sorry Sergio, ne bom več, vsaj danes ne..
Sergio ::
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tron ti nisi razumel kaj sem jaz hotel- Če vpišeš matrix fonts - ti dobi pisave z katerimi je napisan naslov Matrix- to sem tudi probal, nisam pa mogel dobit tistih kitajskih znakov (al karkoli so že), dokler me ni Sergio "razsvetlil".
Tako da ti vračam-
Cccc Tron...
Tako da ti vračam-
Cccc Tron...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | led obratomer + prikazovalnik prestaveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5984 (4399) | DimmniBurek |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6215 (3092) | ringalori |
» | [C++]BGI grafika za DEV-CppOddelek: Programiranje | 1344 (1141) | weewex |
» | Matrix 3: Revolutions Trailer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10660 (8919) | JP |
» | Še 8. dni do premiere The Matrix: Reloaded !!SPOILER ALERT!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10545 (8478) | BaRtMaN |