Forum » Pomoč in nasveti » Nalepke za CD-je
Nalepke za CD-je
ananchel ::
Vem, da se da kupit neke posebne nalepke za CD-je (A4-format), je prav neki posebej oblikovano. vem, ker sem jih že imela, ampak sem pozabila, v čem je bla fora (je že več kot 10 let od tega). včasih sem imela tudi nek lightscribe pekač.
a kdo ve kaj več?
a kdo ve kaj več?
mat xxl ::
Ne tlači tega na CD DVD je, ker navadno ni povsem na sredi in potem odletijo ležaji.
Če ti to že tako pomeni si kupi printable medije in marsikateri ink jet zna tiskati na te medije.
Če ti to že tako pomeni si kupi printable medije in marsikateri ink jet zna tiskati na te medije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3071 (2053) | Ijus |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99419 (28521) | pingo76 |
» | 500 GB na ploščkih v velikosti DVDja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7068 (4953) | darkolord |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10431 (7584) | reber |
» | Za kaj sploh uporabljati dual layer DVD R medije?Oddelek: Strojna oprema | 2105 (1485) | Dr_M |