» »

mp3 prenosni cd-plyer

mp3 prenosni cd-plyer

fantom20 ::

Ker je moj stari discman spustil duso po padcu na tla, si moram omisliti novega. Prej sem imel en Aiwin model nad katerim sem bil navdusen. Zdej ma pa zanimajo predvsem taki, ki predvajojo tudi plosce z mp3 zapisom. Je pa se ena zahteva in sicer antischock mora bit dober, ker ga uporabljam veliko tudi ob sportu (kolesarjenje) in cim daljsi cas predvajanja z enimi baterijami (majhna poraba energije).
Kaj se splaca kupiti in kaksne so kaj cene the zadevic? Se to ze sploh splaca? Ko sem kupoval stari CD player, so bite te igracke okrog 100 jurjev, zdej je najbrz to veliko ceneje?
Na kaj moram paziti pri nakupu, preprostost upravlanja je najbrz pri mp3jih malo bolj pomembna (iskanje in prikaz datotek) kot pri CD fomratu. Kaj pa formati? A lahko vsi berejo mp3 v razlicnih bitratih (128, 160, 192? kaj pa variable oziroma tiste, ki se spreminjajo?)
Pomagite plis, ker tuki pa res trenutno pojma nimam kaj vzet :(

Lp
fantom
  • premaknil: Predator ()

iso2000 ::

Panasonic je dal letos ven nove modele in model 800 vem da predvaja MP3-je, pa ful majhen je pa baterija zdrži zelo dolgo. Sicer ga naš uvoznik ni imel na zalogi, ko sem spraševal, vendar se bi ga dalo naročit. V tujini je cena okrog 160 Eu ali več. Imel sem od Panasonica najvišji model od prejšnje serije (ct 790) (ni MP3) in sem bil več kot zadovolen: Delno kovinsko ohišje, akumulatorji, debelina ca 1.5 cm, antishok je bil zelo zmogljiv, daljinček na žici z osvetlitvijo... Ta 800-ka pa je naslednik 790-ke. Uvoznik za Slo je (mislim) Ram2.

LP

Tero ::

Poglej v tole temo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9523001 (10216) Yossarian
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177062 (32760) M.B.
»

Digitalna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
636318 (5419) Caligula
»

kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
604677 (4049) Klemenn

Več podobnih tem