» »

kateri discman(z mp3 podporo)?

kateri discman(z mp3 podporo)?

«
1
2

@ljash ::

Prosim za čimveč nasvetov glede nakupa. Sm nekaj dni nazaj u Interšparu (ja, vem :( ) kupu unga Denverja DMP149, ki naj bi imel 120 sekund antišoka za mp3je. Sm ga doma sprobou - pol minute sm hodu, pa je kr crknu, pa preskakovau... Pol sm pa nazaj ga nesu, pa so mi vrnil gnar (se je prodajalka jezila neki, da to k piše da je antišok ni jogging antišok amapak samo piše... :D HALOOO?). Dej mi pa za ene 15 čukov kupu enga, da bi lohk z njem komot hodu, pa teku... ne da bi preskakoval, pa prekinjal.

En mi je reku, da se splača u Comtronu kupt MP3 CD Player PINE SM20 za 15 450 SIT (sam ta ma samo 10 sekund antišoka), drgač sm pa gledu - majo pa še tegale: MP3 CD Player X_MP3 12 .

Kerga mi Vi priporočate?
A ma kdo tega Pineja, k baje so šli za med, pa kako se mu zdi?


Hvala

LP

iso2000 ::

Panasonic SL-CT 800 se mi zdi orenk zadeva. cena? okrog 50K pri nas, 170EU v Nemčiji. Za več info malo pogooglaj 0:)

LP

boštjan ::

bmw-f1,tega MP3 CD Player X_MP3 12 si je kolega glih danes kupo in edino kaj ga zaenkrat moti je, da mu kaseta ne špila v avturadiu,upam da veš kaj mislim.kako je pa z ANTIŠOKOM pa ti poročam 1X drugič

žvau ::

Mislim da MP3 player ni najboljša rešitev če dost muvaš. Jaz sem jih sprobu že malo morje pa je vedno isto če kupiš poceni pol ne dela najbolje (preskakuje). Zakaj si ne ubodeš rajš kakšen player k dela na spominske kartice kot naprimer tale. Tle ti ne bo nič preskakovalo, ni ti treba CD-jev peč pa še manj porabi kot diskman.

Blisk ::

IRIVER IMP-400

@ljash ::

zajcek: zarad cene

boštjan: jst sm tud včer tega XMP3 kupu pa mi ne dela glih ok. U slušalkah šumi (sploh če je potihem), pa polnilc sploh ne dela (dele sm meu 15 ur upštekan pa ni nč nafilou (gumb charche je na On). Tud antišok ne dela normalno (mau preskakuje). A je z unm od tvojga kolega isto? Drgač ga nesm zamenat u Comtron.

LP

@ljash ::

aja boštjan: men pa kaseta za v avto dela ok. A zamenam s tvojm kolegom? :D

Dusan_83 ::

bmw-f1:

Na kaksen nacin ti preskakuje? A potem ne zdrzi 480s mocnega tresenja? Sam imam namrec neki cheap mp3 player s 120s antishocka, pa tistih 120s tresenja tudi v praksi velja in mi tudi sicer pri uporabi ne preskakuje (v avtu, pri hoji... ).

Glede polnjenja: Moj ima prav tako stikalo za polnjenje in polni samo takrat, ko je ugasnjen.

Glede adapter kasete za avtoradio: nekateri avtoradiji je ne prebavljajo. Na mojem avtoradiju dela brez problema sem dal kaseto v drug avtoradio (neki cheap), pa ni igralo in je po nekaj casa samo izvrglo kaseto. Ni bilo variante da bi zacelo vrteti kaseto.

Pa prosil bi te, ce lahko se kaj napises o kvaliteti izdelave pri tem Comtronovem playerju. A tipke kaj skripajo? Kaksna plastika je? A na pogled deluje ceneno?

@ljash ::

imam ugasnen discman ko filam - filalo se je 18 ur pa se ni nč nafilala baterija (3 sekunde zdrži, tok da napiše low batery), pol pa crkne. Drgač na elektriko pa deluje (ne da bi filal, sam da je uštekan u štrom). Naslednji problem je pa, da v slušalkah šumi, če je potihem pa med premenjavo pesmi in to mi gre orenk na živce (po pol ure te že ušesa bolijo).

Sicer pa tale discman zgleda na pogled čist ok (ne ceneno). Lej:


Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

@ljash ::

ne ne zdrži 480 sekund tresenja. Že po 60. sekundah začne mau prekinjat (alla: zapala sem si nananana ...pol pa pol sekunde prekine pa... u hipu sem bia zaljubljena.

Čez en cajt pa čist prekine, pa se morm ustavt, da nadaljuje.

Čeprou ma pa ta discman ugrajen pomnilnik, v katerega shran za 480 s mp3jev in ga bi lohk pol tresu to cajt, sam men kot kaže tud to ne dela. :(

boštjan ::

bmw-f1,pojma nimam kako dela in kako je z baterijo,ker še ga ni nič prav sprobaval,razen kasete

@ljash ::

boštjan: a mu lohk sam rečš, če da slušalke gor, pa prkluč v omrežje (doma al pa v avtu) pa če da potihem pa mi povej če šumi v slušalkah?

boštjan ::

popoldan grem k njemu pa ti zvečer povem

@ljash ::

ok dobr, pa bom pol šou jest jutr u comtron zamenat, če njemu dela ok.
Vrjetno da je notr kšna žička mau švoh (mejd in čajna :)) ) pa zato šumi not u slušalkah. Zakva pa polnjenje ne dela pa nimam pojma...

hvala da boš poročou

LP

boštjan ::

glede šumenja ti lahko kar zdaj povem,ker ga je njegova sestra sprobala in dela vse ok,brez šumov, baterija se je tudi napolnila kot treba,tako mi je zdaj rekla. kako je z antišokom pa ne vem

@ljash ::

ok hvala, pol grem zamenat jutr.

@ljash ::

še to: a je sprobala glasnost tud tko da daš čist na minimalno zvok. (da kolešček zavrti do konca, da se nč ne sliš). A takrat šumi? Kva pa ko menja pesm (če je do konca glasnost pa gre npr. iz 1.pesmi na 2.? A je tišina a šumi?

boštjan ::

nobenega šuma, spljoh

@ljash ::

carsko! sam kako nej dej to u trgovin ugotovim, da dela? K tm že tko vse ropota, pa ne morš, zun pa tud k so avti..
bom vidu no

Blisk ::

MAL dnarja MAL muske, zato se včasih splača dat 20 čukov več.
:\

@ljash ::

blisk: njemu pa dela čist ok, tko da je tovarniška napaka sam na mojem in ni vse glih tko. Večinoma preplačaš le firmo (npr. Sonny)

Karantanc ::

Ja ne vem kaj se pritožuješ čez Denverja saj čisto v redu dela. Mogoče si pač dobil model z okvaro ali kaj podobnega. Isti player ima tudi prijatelj in je zelo zadovoljen. Kaj naj rečem, poskusi znova.8-)
La Vitta e Bella...

@ljash ::

sej sm ga čez 2 dni nesu nazaj u špar, pa jih niso mel več (je rekla, da jih tud ne dobijo več - pokvarjenga pa nism hotu met), pol so mi pa gnar vrnl.

@ljash ::

Sm biu u Comtronu dele pa to ne more človk vrjet. Prnesm un Xmp3 player pa rečm, da filanje ne dela pa da hrešči u slušalkah pa če lohk zamenam. Prodajauc vzame račun in mi da gnar nazaj (15 čukov). Pol pa rečm, če lohk zamenam, pa mi reče, da itaq ne dela polnilc pr nobenem, da za slušalke pa ne ve pa da ne morm zamenat, ker ne bo delou.

Pol sm se pa obrnu pa šou.

Prou norca se delajo ej!


Dj sm se odloču da kupm tazga da je ok, pa tud če je 30 kSITov. Kerga priporočate? cena: 15-30 kSITov.

Kje se dobi une Waitece k jih eni hvaljo?

Fury ::

Waitec Funky - rox. neki cez 25k v www.powerplus.si

@ljash ::

no da tko prašam: keri majo odličen antišok (da lohk hodš, tečš, brez da bi prekinjal in so do 25 kSITov?)


Aja, a tale waitec ma ql antišok?

boštjan ::

nekaj vam povem,naše ceste so preveč luknaste da bi antišok discman absorbiral,če se vozite v avtu:D

Dusan_83 ::

Meni taksen s 120s antishocka ni v avtu se nikoli preskocil. Pa se ne vozim ravno po lepih cestah.
Sicer je pa ta antishock ponavadi merjen za 128 kbit enkodirane komade.

@ljash ::

v kero štacuno nej pol še prašam?


Kje ste jih vi kupil pa a ste zadovoljni?

Dusan_83 ::

Jst mam tega: DISCMAN ROADSTAR PCD-3445MPT

V tej Shopolina stacuni (je pa Shopolina isto kot BigBang) imas se nekaj Eltinih playerjev, lahko pa si pogledas se v trgovino Intelsat, kjer imas tudi nekaj Lenco predvajalnikov.

Jst v avtu s svojim nimam problemov, verjetno bi ti pa pri kaksnem teku zacel preskakovati. Itak za tek niso primerni ti playerji na CDje. Drugace je pa izgled bolj "plastik-fantastik". Pa random funkcija je totalno brezvezna, ker vedno predvaja po istem zaporedju :D

Drugace pa bolje, da das malce vec denarja in kupis kaj boljsega. Meni je recimo vsec Waitec Havin, ampak je cena prevec zasoljena.

@ljash ::

sm mislu it še u Big Bang, sam dej se odločam da bi kr kupu tegale u Acordu 92 - Waitec Funky. Zgleda res kot en plastik fantastik:)), sam mogoče je pa ql. Tle jih je že par rekl da je ok.


Kva mislte? Waitec Funky a kšn artikel iz Big Bande? :D

Fury ::

jest mam funkyja... preskakuje samo ce tecem in ga mam v torbici zraven (skace ko noro :P ) in se to zacne po kaksnih 2 minutah RES intenzivnega tresenja pa se to preskakuje zelo minimalno... nikol mi se ni prov utihnu pa cez par sec naprej :)

ta player je zlo ql. res :D

@ljash ::

torej po dveh minutah teka prekinja? :(

denver mi je to za 14 čukov nudil (no po pol minute je začel prekinjat pa crkvat).

Kva pa ko hodš, a tud prekinja?

Dusan_83 ::

Ce ti vsak cd mp3 player konstanto treses dalj casa, bo zacel preskakovati. On si na zacetku nalozi pesem v buffer (ki je pac razlicno dolg) in potem zacne igrati. Ko mu bufferja zmanjka, mora spet prebrati komad in ga naloziti. Ce ga pa ti skoz in skoz treses, bo pa logicno zacel preskakovat.
Ce ima recimo 2 MByte bufferja, potem lahko nalozi notri za recimo 2 min pesmi enkodirane na 128 kbit. Na boljsi kakovosti kot je pesem, vec le-ta zasede in manj sekund antishocka imas. Nekako tako. Je pa ponavadi reklamiran antishock za mp3je preracunan za 128 kbit-ov.

Ce bi rad tekel z mp3 playerjem, potem si bos moral omisliti kaksnega na memory card.

@ljash ::

kva pa pr hoji?

Dusan_83 ::

Jaz s svojim se nisem hodil okoli in ga poslusal. Naceloma pa ne bi smel preskakovat. Bo kdo drug raje povedal svoje izkusnje...

@ljash ::

no sej - zakva sm pol jest sploh menu denverja... Če bi ga meu za h pojstl poslušat bi biu čist ql. ;)

sam full bedn, k je meu ni-cd baterije - filale so se 15 ur, držale pa 3 ure.

A je Waitec res najboljša izbira? Še kšn?

@ljash ::

evo, hvala vm za pomoč. Kupu sm si pa Aiwo XP ZV77. Je pa full carska - lohk hodm, tečm, nikol še ni preskočil, pa baterije ma ni-mh. Edina "slabost" je, da ma samo 2-vrstičen zaslon, ampak se da glih tko preživet. Dela pa supr!
kupu sm jo pa u Big Bangu.


še enkrat hvala za nasvete (čeprou sm dej čist neki druzga kupu ;))

LP

Dusan_83 ::

In koliko si dal zanjo? V ceniku na netu je en mp3 aiwa discman za 50000 SIT?
Pa kaj vse si dobil v kompletu?

borinho ::

Kaj pa Lenco v Merkurju za 16k, kar se pa Aiwe tice majo pa ti discmani res ful stvari zraven: rechargable bat., daljinca, adapter, pa se dost kvalitetni so(napram avtoradiom in stolpom k so cista jeftinaza)

@ljash ::

Dule: zanjo sm dau 28 kSITov, v kompletu pa NI TOK stvari, kot bi si človk želel. Una k ma daljinc zravn, je pa res 50 kSIT, sam men je brez veze dt 20 čukov več sam za daljinc. Drgač ma pa vgrajen HITRI polnilc (pribl. 3-4 ure fila, drži pa izjemno dolgo (frendu je držal 30 ur za mp3je (na škatli piše, da drži 32 ur predvajanja z 2ma alkalnima baterijama - ne polnilnima).


Tko da ma zravn poleg polnilca še slušalke (btw: dobr sistem majo - tko daš okrog vratu za u desn uhelj, da ti pol nč dol ne lezejo. :)) )

tko da glede kr te tiče dodatne opreme sm kr mau razočaran, sam je pa discman tok ql, da kr ne morm slušalk snet iz uhljnov.....:D


Un model u Merkurju sm tud probou, sam vm lohk povem, da ni kej posebenga - antišok sistem je zanč. Sm ga 10 sekund tresu pa je že prekinu, pa še zvok je baaaaaaad.


Lohk rečm le, da je tale AIWA (kljub pomanjkanju dodatne opreme) dober nakup! 8-)

Fury ::

eh tresi jo 2 minute pa bo zacela preskakovat. verjemi. ce ti pa ne jo pa slabo treses :) jest sem ga mel v torbi waiteca in je skakal kot recimo uho od kksnga psa (unga k ma povesen uho) in mi je BUTAL ob noge in je zacel preskakvat po kaksnih 2 minutah. pri hoju ali pri teku ce ga mam v ruzaku nc ne preskakuje :)

kje si to aiwo kupu?

@ljash ::

evo, pa še slikca:





res ni kej posebnga (dvo vrstični zaslon mau mot), pa ma mau gumbov, sam so funkcije zlo nice razporejene (maš meni, pol pa izbiraš vse sorte: zvok kt u dvorani, normalen, za na vlak (?!):)), pol maš za repeat mode, pa random, pa bass (2 stopnji) itd. Ceu kup nastavitev (ko sm pogledu tale discman, sm nejprej pomislu, da s tem ne morš druzga kt predvajat mp3je pa filat, :D sam dej vidm da je res carski!


borinho: ja, kvaliteta zvoka je res bolša kt u mojm radio stolpu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

Fury ::

kje si kupu?

@ljash ::

sm napisou že, da sm jo u Big Bangu (BTC), sam zgleda, da so moderatorji to zbrisal.... (ne vem zakva)

@ljash ::

nene, niso zbrisal, sam midva sva slepa... :D

Zheegec ::

Mogoče kdo ve kje imajo na zalogi (Lj) Waitec Funky MP3? Ga grem v soboto kupit...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

@ljash ::

U POWERPLUSU (stegne 13). Sm biu tm - sm ga probou, sam me ni prepričal. TKo kt je Furry reku - če ga treseš 2 minuti začne prekinjat.

Pr Aiwi pa ni tko.... :))

Buggy ::

Jaz sem si pred kratkim omislil tistega mp3 Denverja iz Interspara, leva polica poleg salam :D . Zanj sem dal 13 jurjev z namenom, da ga montiram v avto, ker imam tako prekleto cudno napeljavo z displayem od radia na armaturki in funkcijami na volanu, da si kaj drugega ne morem omisliti kot samo originalen CD radio od proizvajalca, ki pa pride krepko cez 100 jurjev (pa se mp3 ni). Sem ga kupil ravno ko smo se odpravljali na morje. Stvar je funkcionirala izjemno dobro. Prilozeni daljinec se je izkazal kot zelo prakticen. Ni bilo sledu tudi o kaksnem preskakovanju pa smo imeli na poti kar nekaj izjemno "tresocih" predelov. Ima 120/45 sekund antishocka. Presenecen sem bil tudi nad "potrpezljivostjo" saj je prestal cel dan zaprt v avtu na zgocem soncu. Tako, jaz sem z nakupom tega malega gizma vec kot zadovoljen, sine pa tudi, ko lahko se vedno poslusa svojo priljubljeno kaseto z pravljicami. Vsekakor priporocam nakup - ce jih se imajo.

nodes ::

Kaj pa kaj takšnega naloži cel MP3 potem ga lahko tud vališ po tleh. :)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Discman 20k-30k ??

Oddelek: Kaj kupiti
151238 (1071) Fury
»

MP3 Player (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
525700 (4594) Boky
»

MP3 Discman

Oddelek: Kaj kupiti
261979 (1539) urkoman
»

kateri MP3 player?

Oddelek: Kaj kupiti
141072 (911) Blisk
»

MP3 playerji

Oddelek: Kaj kupiti
91577 (1360) DrSergioDJ

Več podobnih tem