Forum » Sedem umetnosti » Kje najti Body Complete (2012) ?
Kje najti Body Complete (2012) ?
dire ::
Zelo rad bi si ogledal film
Body Complete (2012)
Director: Lukas Sturm
Writer: Lukas Sturm
Že lep čas ga iščem a žal brez uspeha. Za kakršnokoli pomoč že vnaprej hvala.
Body Complete (2012)
Director: Lukas Sturm
Writer: Lukas Sturm
Že lep čas ga iščem a žal brez uspeha. Za kakršnokoli pomoč že vnaprej hvala.
- spremenil: Mavrik ()
.....glede na to, da je bil na sporedu celo po Tv in to ne dolgo nazaj.....da si ga je kdo "prihranil".
Še vedno bom zahvaljen za vsako info....kadarkoli.
Še vedno bom zahvaljen za vsako info....kadarkoli.
Kurzweil ::
Poišči, če obstaja kak avstrijski tracker... dastorrent.at
edit: a ne me je*at, sedajle sem šel pogledat za hec in dejansko obstaja dastorrent.com
Kontaktiraj avtorja, mogoče se mu fino zdi, da imajo celo kakšnega fana v tujini in dobiš kakšno kopijo for free...
edit: a ne me je*at, sedajle sem šel pogledat za hec in dejansko obstaja dastorrent.com
Kontaktiraj avtorja, mogoče se mu fino zdi, da imajo celo kakšnega fana v tujini in dobiš kakšno kopijo for free...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Kurzweil ::
Ponuja ...a ne za toliko http://tvprofil.net/show/3017379/body-c....
Za avtorja pa:):):) ne znam avstrijsko:):):).Glede na to, da je film z vojno tematiko, bom poiskusil še na področju ex-yu filma:):):)....je pa dejstvo, da je glavna igralka igrala v zelo uspešnem našem filmu sem mislil, da ga bo lažje dobiti na naših straneh....
V upanju, da ga bom le kje staknil---LP
Za avtorja pa:):):) ne znam avstrijsko:):):).Glede na to, da je film z vojno tematiko, bom poiskusil še na področju ex-yu filma:):):)....je pa dejstvo, da je glavna igralka igrala v zelo uspešnem našem filmu sem mislil, da ga bo lažje dobiti na naših straneh....
V upanju, da ga bom le kje staknil---LP
[D]emon ::
Jaz sem na podobno finto dobil tale film -> http://www.imdb.com/title/tt1814701/ref...
Preprosto sem kontaktiral avtorje preko FB-ja, jih vprasal ce se da zadevo kje kupit, so rekli da ne, da mi pa lahko posljejo en izvod iz njihove privat zaloge. In res sem cez en mesec dobil DVD domov. For free. Iz Avstralije.
Preprosto sem kontaktiral avtorje preko FB-ja, jih vprasal ce se da zadevo kje kupit, so rekli da ne, da mi pa lahko posljejo en izvod iz njihove privat zaloge. In res sem cez en mesec dobil DVD domov. For free. Iz Avstralije.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenašanje torrent datotek legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25655 (23902) | tekkkno |
» | Ukinitev obveznega RTV prispevka (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 66283 (52035) | RejZoR |
» | Sloveniji se obeta prepoved nasilnih računalniških iger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Igre | 21735 (16057) | nodrim |
» | Passion of the Christ in politika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6195 (4719) | 2nemesis |
» | Bedasti "filmi" na Kanal A (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26179 (25000) | fRiK0 |