» »

Bedasti "filmi" na Kanal A

Bedasti "filmi" na Kanal A

«
1
2

miranpozar ::

To, da na Kanalu A vrtijo filme kvalitete na nivoju najbolj bedne videokasete, ki jo dobiš v najbolj zanikrni videoteki v najbolj zakotni vasi na Slovenskem, ni nič novega. Me pa zanima, če je kdo opazil en res neverjeten spodrsljaj v četrtkovem krimiču ob 20:00, z naslovom "Nevarni ženin".
Na kratko gre za to, da ženin na poročnem potovanju s fotografijami ponareja resnico, češ da sta z ženo ugrabljena in tako od tasta zahteva miljonsko odkupnino. Na eni od fotografij zaigra finto, kao da so ga obesili. Ta fotka pride v roke tudi detektivu, ki jo podrobno analizira in ju gre reševati. Medtem nevesta obvlada "zaljubljenega" moža in ga priveže na posteljo ter zbeži. Detektiv najde njuno kočo, oziroma najde samo ženina privezanega na posteljo in ga gre seveda reševati. Ženin naprej igra talca, tako da ga detektiv lahko osvobodi, nato pa reveža seveda ubije.
Opa, hmmm... počakaj malo! Naj mi zdaj nekdo razloži, kako je lahko ta detektiv tako pameten, da je ves zadovoljen, ko s postelje odveže živega talca, kateri je bil pred dnevi zavezan za drevo... okoli vratu... in mrtev, da ne bo nesporazuma ;)

Hej, folk na Kanalu A, dajte nam česa pametnega, ne pa glupih nanizank, kvazi filmov in reklam za pralne praške! Malo lastne produkcije mogoče? Ja, kvazi nanizanko v kateri se Danny sprašuje o usodi pralnega praška.
:'(

M&M ::

Se povsem strinjam z ugotovitvami miranpozar-a. Katastrofa je kar se dogaja na vseh slovenskih programih ne le na kanalu A. Če recimo ob kateri koli uri od 12 - 19 preklopiš na POP TV moraš imet srečo, da so ravno reklame, če ne se 100% nekdo cmeri. Mislim seveda gnile mehiške nadaljevanke. Če bi tu zbrali vse solze, ki pretečejo, bi verjetno ne bilo suše v Afriki. ;(

Samo tako pač je. Folk očitno to gleda,... ne vem sicer če so povsem "normalni" POPTV in Kanal A,... kar je ena in ista firma, pa za malo gnarja doseže relativno veliko gledanost.

Še sreča da je bog dal DivX pa DVD 8-)

PS: Kaj ko bi kdo predlagal na pop tv naj začnejo DivX-e predvajat :D to bi bil folk zadovoljen >:D
M&M

San ::

Miranpozar, za to izredno kvaliteto programa na kanaluA in POP Tv se lahko zahvališ g. Branku Čakarmišu, ki je ''idejni'' vodja te intelektualne zakladnice.

Sam sem se mu že osebno zahvalil.

(sic) ::

Slovenska televizija je res v dreku!

Glej zdaj tole: Cel teden vrtijo na Kanalu A neko limonado (ne vem naslova) potem pa v soboto ponavljajo epizode tistega tedna. In začnejo ob 8:00 ali 9:00 pa končajo nekje ob 12:15...

To so pa res budale...

M&M ::

Vsega je pa kriva Esmeralda :D
M&M

Matek ::

Grr, jes tudi sovražim to.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

bostjan11s ::

hmn se strinjam da ja kanal A zadnje čase čist down pa tud pop tv

Kdo še ni gledal smrtonosnega orožja a ?????

še na slo so zdaj začeli z nekimi precej dobrimo projekti, tak da z veseljem včas kak film pogledam(no ja v večini ni akcija ampak..)

M&M ::

Zakaj pa mislite, da je POP TV kupil Kanal A,... da so ga na kant spravli in da lahko sedaj vrtijo filme, ki so jih pred leti vrteli na POP-u. Dokler je bil A kanal še samostojen, je bil lojalna konkurenca PO TV -ju in so se oboji trudili,... takrat je bil program dokaj kvaliteten. Sedaj ko pa konkurence ni več pa je kar je.

ANARHIJA.
M&M

ChiefThunder ::

ah... nič bat. v prihodnje se lahko nadejamo policijske akademije... ;(
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Evil Empire ::

He he miranprozan, tut jest sem gledal to polomijo, samo k sreči le zadnjih 15 minut. Mislm bedarija na vsakem koraku. Tip lovi žensko po nekem gozdu, katera pride do neke hiše. Tam si v stilu Mcgujverja naredi lok (mislim da iz ribiške palce in laksa), ter puščico (iz pikade in lesene palice). Takoj za tem se požene nazaj proti gozdu. Tip ji seveda sledi in tudi on pride do iste hiše(verjetno je vohal njeno sled:)). Ko ugotovi da ni nikogar v njej, jezno steče ven in gre po natančno isti poti kot prej dekle( to dokončno potrdi moj sum o vohanju). Ženska zatem pride iz gozda ter zagleda čoln, v istem trenutku začne šepati (???ne sprašujte zakaj ker razloga ni pokazalo). Ko končno pride do čolna, za njo že priteče tip. Ženska skoči na čoln ga vžge(da vžgal je takoj), pritisne po gasu vzame lok in pučico ter zadane tipa kateri pade v vodo. Mislm tista puščica mu ni naredila nič, ker je bil lok totalno bogi (al pa če ga nebi uporabila), pol pa misl da se ga je že znebila pa se je kr za vrv držal. Pol je pa pička dala vzvratno pa ga zaklala z propelerjem. Totalno sem se nasmejal. Sej ko to berete zgleda še kar normalno. Če bi pa film gledal bi se pa nasmejal do solz.

Sergio ::

vseh sedem delov. konsekutivno. vsak teden eno. yippee! :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

M&M ::

Kaj pa pravite na 24 UR. Meni se zdi to malo bolje ko bi Lady bral. Sam "BABJI ČVEK". S tisto "mlečno afero" so tako pretiravali da me je kar zvijalo. Pa en poslanc malo narobe "prdne" smo pa že spet na pragu nove AFERE.

Sem mislil da bodo prej končali sedaj ko začenjajo ob 19 uri,... ampak NE. Še več imajo za povedati.

Meni osebno gredo že pošteno na živce, čeprav sem pred časom veliko raje gledal 24 UR kot pa Dnevnik. A časi se spreminjajo.

Aja pa da ne pozabim....
A ni bilo totalno porazno SP v nogometu ko je blo na kanalu A in POP TV,.. gnili komentatorji,...

GREBATORJI ... Nacionalka pač nima dovolj financ (čeprav jo MI plačujemo)

Upam da ta forum bere kdo od POP TV-ja in A KANALA.
M&M

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M&M ()

Slowenc ::

Čudn da še niso začel ponavlat Santa Barbare.>:D

Zakaj so filmi tako slabe kvalitete?
Zato ker so vsi filmi, ki jih vrtijo na POP TV-ju, stari že več kot 10 let.
Tko da, ne vem kako so lahko najbolj gledana televizija.

Kr neki:8)
Skiny gate.

M&M ::

Najbolj gledani so po naketah, ki jih naredijo sami. >:D
Pa prvi so povsod,... pri objavi volilnih rezultato (kjer so bili mimogrede najbolj natančni pri vzporednem glasovanju)

Eh,... škoda besed ;(

Dejmo se skup zbrat pa ne AKANAL-a pa POP TV -ja gledat!!

M&M

Tody ::

Tisti z 24 urami in lajdi je res. Oni so naredil odajo dolgo eno uro samo zato da lahko 3X po 5 minut dajo reklame in mastno zaslužijo !!

fRiK0 ::

Men se pa najbol zabavno zdi ko vidm reklame premiere v februarju.... Po 10 let stari filmi ampak opa to so premiere k jih oni še niso vrtel (v letošnjem letu)
Hvala

LP Tadej

freejack ::

To je tko kot pri unih humorističnih nadaljevankah, kot Princ z Bel Aira. Zavrtijo 10x zaporedoma vse dele skozi.To, da so filmi na poptv in akanal totalno na podnu je itaq dejstvo. Stalno ponavljanje določenih filmov je pa tko al tko že dejstvo. In pol se oni smejijo nacionalki, ko da na spored xy star let film. Morda pa še niso slišali za Botra itd. In da bomo filme takšne kakovosti, kot so recimo schindlerjev seznam, memento ali rekvijem za sanje zagledali (nekatere zopet) šele čez 20 let je popolna bedarija. Sicer pa se mi zdi, da sta se poptv in akanal odločila, da ne bodo poskušali predvajati kakšnih pametnih filmov, saj mora biti (očitno po njihovem mnenju) par ur mehiških nadaljevank (in pa še prej par ur ponavljanj nadaljevank iz prejšnjega dneva) popolnoma zadosti za VSAKEGA normalnega gledalca malih ekranov.Škoda izgubljati besed, naj samo rečem, da raje 10x gledam isti film na compu, kot na tv, ker čeprav si bom skoz vrtel isti film, bo vsaj tist en film dobre kvalitete.

M&M ::

Hvala bogu za DVD-ripe :D
M&M

boha ::

je*es filme in nadaljevanke

glavno, da je euro liga ob četrtkih, good year ob sobotah, skoki ob nedeljah in fuzbal ob torkih...

:D

Imortales ::

Na pop teve pa kanal a prešaltam samo, ko mi prst na daljincu spodrsne.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.

Alexius Heristalski ::

Na pop teve pa kanal a prešaltam samo, ko mi prst na daljincu spodrsne.

Meni se isto dogaja, ampak zelo zelo redko.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

lamira ::

Zdravo!
Mogoče najbolj sveža novica,da se TV3 prodaja in da je najresnejši kupec,
privatni program na Hrvaškem-TV Nova.Kdor je letoval na Istrski obali,verjetno njihov program pozna in mislim,da bo dobra konkurenca našim zasebnim "TV Mučiteljem",ki ne znajo drugega,razen ponavljanja TV (filmov,nanizank,nadaljevank...).Mene osebno moti tudi komentiranje določenih športnih oddaj:F1-Alešič-KRIČAČ (kje je umirjeni Mihelič),da ob dolgočasju zadnje čase v F1,lahku tudi v miru zaspiš.Kar se tiče nogometa,mislim da ga čez Berganta ni,pa tudi v smučanju (pa čeprav jim trenutno ne gre).Upam samo,da ne bodo prevzeli še ostalih športnih prenosov,ker potlej nimam kaj gledat na novi TV 70 diagonali s 100Hz osveževanja.
LP Miran

MadMicka ::

jaz bi k vsem zgoraj navedenim še dodal, da na 24ur zavrtijo trikrat izsek iz enga in istega prispevka, predn ga končno dočakaš, mislm, da se človeku odfuka :D

DarkSite ::

Najbolj bedna oddaja je 24ur. Zdele so neki podaljšal...mislim, da majo zdele že ob 7 uri....a je kdo gledu... Če ste gledali ste lahko opazili, da so dodali še par reklami notr...:D ..tako so dobili polno uro od 7 do 8. Mislim, da so skupno oddajo podaljšali samo za okrog 10 min.
Posnetki: Posnetki so stari kot Zemlja...ene taiste vrtijo nonstop...
Kakovost oddaje je čisto na dnu....

Glejte rajši TVSLO


:\

darh ::

stvari k sem jih gledal na pop in akanalu... Mad About You in Friends... ampak še to zdej samo ponavljajo... sux...

Bi pa gledal spet Seaquest ;)
Excuses are useless! Results are priceless!

M&M ::

A stopimi skup, pa jim napišemo eno obsežno pritožbo.
Al pa jim kar lik od tega foruma pošljimo,... mogoče se jim bo pa posvetilo, da so malo brezzvezni 8-O
M&M

freejack ::

Seaquest? Yeah...i second that,..no, no, wait, i third that. :D Hmm,..fantje (in morda še kakšna punca), kaj če bi sestavli eno ekipo (tko kot v matrix) pa bi pošiljali "signal" v našo ljubo SLO. Bi "hack into poptv", pa predvajali neke pametne filme.:D (glede na trenutno ponavljanje, že poptvju pride moja zbirka filmov v poštev, do leta 2139) :D unite and fight for the rights of the small man :\ :D

Daniel ::

xbite: istih misli sva (Seaquest)

tx-z ::

a je pr vas tut na popu zanč zvok:
L ----------
D ----

tko je pr men glasnost na pop tvju, pa še zvok hrešči
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

Tarzan ::

Ne sam zvok, tud slika je precej švoh. Enepar filmov so predvajal in sem ziher, da so bli iz VHS-a. Še une črte so se vidle>:D

Nekam šparajo se mi zdi na Popu:D

Zdej skor samo še TVS gledam, in seveda DivX:8) , da DVD ne pozabim:P

R33D3M33R ::

One limonade mi gredo res na k****, pa take finte kot so Sedma nebesa: It makes me sick
LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

maro ::

Ko so predzadnjič (ali pred-predzadnjič) začel ponavljat Mad About You, so imel pri prvih delih bolj zeleno obarvano sliko. Verjetno so nekje v tujih smeteh našli VHS.

Simko ::

Sam se ne sekiram kaj dost, imam najbolši prorgam za filmi: kazaa lite ;)

Gh0st ::

In ravno zaradi tega ne gledam nič televizije. Razen Studio City pa kšn dokumentarc na nacionalki, drugače pa je ostalo žalost za slovenski medijski prostor.

Na POP TV-ju pa odkupujejo tako slabe TV nadaljevanke, da jih še v Ameriki nočejo predvajat....;((

Kako se vam pa zdi dnevnik? Recimo uno sranje, ki jo imenujejo 24ur je totalna bedarija. To so u bistvu Slovenske Novice na TV-ju. Polovico manj pispevkov in novic imajo od nacionalke, pa še kvaliteta je za popizdit. Potem pa dajo še eno uro prej, da bo ja folk gledal...LAME!! ;( ;((
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

snow ::

Ma ti filmi so bli ze ene 10x vsak. Glava me pece ko berem spored.

Jutranji spored POP TV:

7.00 Dragon Ball
Dragon Ball, japonska risana serija
7.30 Zenki
Zenki, sinhronizirana risana serija
7.55 Ricki Lake
Ricki Lake, ponovitev pogovorne oddaje
8.45 Ko boš moja
Cuando seas mia, ponovitev 63. dela mehiške nadaljevanke
9.40 Salome
Salome, ponovitev 128. dela mehiške nadaljevanke
10.30 TV prodaja
11.00 Grda račka
Yo soy Betty la fea, ponovitev 1. dela kolumbijske nadaljevanke
11.50 Nezaželjena
Pobre diabla, ponovitev 15. dela perujske nadaljevanke
12.45 Športna scena, ponovitev
13.40 TV prodaja
14.10 Ricki Lake
Ricki Lake, pogovorna oddaja
15.00 Nezaželjena
Pobre diabla, 16. del perujske nadaljevanke
15.55 Grda račka
Yo soy Betty la fea, 2. del kolumbijske nadaljevanke
16.55 Salome
Salome, 129. del mehiške nadaljevanke
17.55 24UR - vreme
18.00 Ko boš moja
Cuando seas mia, 64. del mehiške nadaljevanke
19.00 24UR
20.00 Sedma nebesa
Seventh Heaven, 5. sezona, 18. del ameriške nanizanke
20.55 Urgenca
ER, 8. sezona, 6. del ameriške nanizanke
21.50 Raztresena Ally
Ally McBeal, 5. sezona, zadnji del ameriške nanizanke
22.45 XXL premiere
22.50 Privid zločina
Profiler, 3. sezona, 5. del ameriška nanizanke
23.40 24UR, ponovitev
0.40 Nočna panorama

One nanizanke zvecer so se nekako, druga pac nic. Pa se tiste najbrz ponavljajo? No mogoce jih ne, sam preveckrat so ponavljali vse skupaj, da bi se mi se dalo sledit :)

Edit: hmm slo se je o A-Kanal. No tam pa odklop pa adrenalino ponavljajo, pa ono pa ono... :) Zur^2.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: snow ()

M&M ::

UUUUUUUU 24 UR ima novo rubriko.... Malo še pa bojo imeli NAGRADNA VPRAŠANJA>:D
M&M

gumby ::

poptv in akanal sem nehal gledati že lep cajt nazaj, in sicer zaradi fenomenalno dobrega programa>:D. in moral se bo zgoditi ćudež, da ga bom spet začel gledati... naj kar vrtijo reklame vsakih 15 sekung... who cares?
je pa precej žalostno, da je od 30-in-nekaj programov na kabelski discovery edini gledljiv...

LapD ::

NovaTV. Trenutno sem največ časa na njem. Všeč mi je angleški fuzbal ob neeljah, pa dost dobre filme majo
Evo primer sporeda za danes. (bolj športno:D )

06:40 Najava programa
07:25 TV prodaja - Svjetiljke
07:30 Vijesti
07:35 Vrijeme danas 1
07:40 Nivea body horoskop - danas
07:45 Digimoni, crtani film, 2 epizode
08:30 Herkules, serija
09:15 TV prodaja - Svjetiljke
09:20 Vrijeme danas 2
09:25 Maribor: Skijanje sl ž,1. vož.,prijenos
10:25 Kitzbuehel: Skijanje sl m, 1. vož., prijenos
11:20 Ski magazin
11:48 Vrijeme danas 3
11:55 Maribor: Skijanje sl ž,2. vož.,prijenos
13:10 Kitzbuehel: Skijanje sl m, 2. vož., prijenos
14:10 Princ iz Bel Aira, serija
14:40 Dawson's Creek, serija
15:25 Knock out TV
15:50 SP u rallyu - pregled sezone
16:20 Rally: XS magazin
16:50 Vrijeme sutra 1
16:55 Nogomet FA Kup:Crystal Palace-Liverpool,1.pol.,prijenos
17:55 TV prodaja - svjetiljke
18:00 Nogomet FA Kup:Crystal Palace-Liverpool,2.pol.,prijenos
19:00 Maribor+Kitzbuehel: Skijanje sl ž+m, snimka
19:55 Vrijeme sutra 2
20:00 Digimoni, crtani film
20:22 K-1 Grand Prix 2002 - finale, snimka
21:20 Školske veze, igrani film
23:12 Vijesti
23:20 Vrijeme sutra 3
23:22 Put do Superbowla
00:10 Superbowl, prijenos
03:15 K-1 Grand Prix 2002 - finale, snimka
04:10 Nivea body horoskop- sutra
04:15 Nogomet FA Kup: Crystal Palace-Liverpool, snimka

nuclear ::

in kje ti lapajne tule vidiš kak fajni filem?8-O

pa sej bo še dobr s temi filmi z POP Tvja pa Kanal-a A! Zej bomo gledal še Denis pokora, Ful Gas pa včeri je bil Butec&Butec! Sej tetih se pa ne morš nikol naveličat, pa če jih miljardo krat gledaš...:D
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Corsair Dominator 32GB - 1080Ti - EVO 500GB
- Sabrent 1TB nVME - Corsair AX860i - Ducky Shine 3 Brown

Tody ::

hmm ker ne smemo žalit po tem forumu probite tole klik!:D

Thomas ::

Slovenski trg je morda premajhen še za kanal A.

To lahko pomeni začetek njegovega konca.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

hatch ::

Ja tu predvsem izstopa " TV prodaja - svjetiljke " :)

Najbolj na kurac mi gre da na popTV/Anal K nimajo ratingov. Pa ne govorim o splosni gledanosti ampak o 'per show' gledanosti..

Stargate SG-1 so zrolali 2 sezoni na kanalu A (poleti 2001).. folk je tezil da dajo naprej (zdej se predvaja 6 sezona na sky one, 7 pride konc leta) a oni nic.. pravjo da se to ne splaca, da je gledanost premajhna?
Zakaj ne predvajajo starih showov ki so jih na starem kanalu A ze vrteli? Ala Benny Hill? Monty Python?
Spodoblo bi se da bi imeli vsaj simpsone na slovenski televiziji.. v tujini so simpsoni tako popularni, da so jih naredili ze 14 sezon! (po cca 25 komadov)
Da ne omenjam futurame... Southpark so neki vrteli na TVSLO..
Kaj pa kak dober sci-fi? Startrek: enterprise? Odyssey5? Farscape? Jeremiah?

Pa filmi? Me sploh ne moti ce so filmi stari.. vcasih prav pase pogledat kako klasiko.. sam to kar vrtijo na poptv/kanal a.. je pa kr neki. Butec in butec vcer na Analu K je bil highlight of the month..

hatch ::

Pop-TV spored danes

7.00 Dragon Ball
Dragon Ball, japonska risana serija
7.30 Zenki
Zenki, sinhronizirana risana serija
7.55 Ricki Lake
Ricki Lake, ponovitev pogovorne oddaje
8.45 Ko boš moja
Cuando seas mia, ponovitev 63. dela mehiške nadaljevanke
9.40 Salome
Salome, ponovitev 128. dela mehiške nadaljevanke
10.30 TV prodaja
11.00 Grda račka
Yo soy Betty la fea, ponovitev 1. dela kolumbijske nadaljevanke
11.50 Nezaželjena
Pobre diabla, ponovitev 15. dela perujske nadaljevanke
12.45 Športna scena, ponovitev
13.40 TV prodaja
14.10 Ricki Lake
Ricki Lake, pogovorna oddaja
15.00 Nezaželjena
Pobre diabla, 16. del perujske nadaljevanke
15.55 Grda račka
Yo soy Betty la fea, 2. del kolumbijske nadaljevanke
16.55 Salome
Salome, 129. del mehiške nadaljevanke
17.55 24UR - vreme
18.00 Ko boš moja
Cuando seas mia, 64. del mehiške nadaljevanke
19.00 24UR
20.00 Sedma nebesa
Seventh Heaven, 5. sezona, 18. del ameriške nanizanke
20.55 Urgenca
ER, 8. sezona, 6. del ameriške nanizanke
21.50 Raztresena Ally
Ally McBeal, 5. sezona, zadnji del ameriške nanizanke
22.45 XXL premiere
22.50 Privid zločina
Profiler, 3. sezona, 5. del ameriška nanizanke
23.40 24UR, ponovitev
0.40 Nočna panorama


M&M ::

Pa da ne pozabimo onenit trde pornografije, ki je v velikem pomanjkanju na slovenskih televizijah :D
M&M

(Maniac) ::

Se pridružujem mnenju.

Od 24 jebenih UR mi je še najbolj vreme (ta blond vremenarka), ostalo je pa čist v k*rcu. Približno polovico EKSKLUZIVNIH zgodbic bi pasalo tudi v exstra magazin na a kanalu.

Sem se zamislil nad kvaliteto novic, ko sem zadnjič pribl. 2 uri spremljal CNN. - kot noč pa dan, pa še glava me ni bolela od raznih reklam za praške&vložke (pa jebenega PALAČINKARJA) ki se vrtijo non-stop.

Nacionalka je proti navezi pop-tv&kanal-A zakon.

Najbolj pa pogrešam kakšne Twilight zone-like serije.

pivmik ::

Tipi res niso resni.
Same stare smeti dajajo
In neke resnične zgodbe, mehiške limonade in poceni propadle "humoristične" nadaljevanke iz Amerike.
Une tadobre pa jih zaporedoma ponavljajo da ti gre že na živce.
Kakše dokumentarne oddaje in dokumentarci bi bli tudi dobrodošli.

Jaz sem reku konec...
Zdej samo iz neta downloadam najnovejše Simpsone, Futuramo, Stargate SG-1,
pa DivX filme.

Edino dobro kar mi še preostane za gledat je Bundy (Married with Children - Družina za umret)
LP, Gregor GRE^

Lucifix ::

Men je blo vsaj včasih gledat dragon ball ob 16 na kanalu a. Zdj pa so ga prestavl ob 7. zjutraj! Halo... ok res da je risanka za mlade... ampak ob 7 pa je tut za njim prezgodi. al pa če pomislim da bo tamal vstal že ob 7 da bo bulil v TV, medtem pa si bo na veliko oči kvaru 8-O

A kdo ve, a so ob 7 ponovitve dragon balla al novi deli oz nadaljevanja?

3L33T ::

Lucifix, če si res gledov Dragonball, pol si lohk ugotovu da se je končal (ok, pride še GT in Dragonball Z ampak to ni to). Kokr se jest spomnem, so ga do zdaj že ene 4krat ponovil, vsed dele. Še enkrat... |O
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Lucifix ::

Kako? jst sm se glih iz počitnic vrnu in vidu tist zadn dvoboj med pikolom in gukujem, ko je pikolo fula zrastu... pol pa je rekl da se nadaljuje... to je blo glih v petek... nadaljevanje pa v ponedeljek... takrat pa ga že ni blo več :'(

3L33T ::

It doesn't matter. Če hočeš res gledat Dragonball si ga zrihti kako. Hmm, ne vem kje bi ga sicer dobu s kakimi ql podnapisi ampak če se potrudš... boš dobu. POP tv, pa novih delov še kakih 5 let nebo kupu.

Pol pa se sprašujejo zakaj tolk p2pja & stuff
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO

Oddelek: Loža
447829 (5331) Tarzan
»

Nacionalka - drugič

Oddelek: Sedem umetnosti
301997 (1379) PersonaRudis
»

Kdo sestavlja sporede slovenskih TV postaj??

Oddelek: Sedem umetnosti
264483 (3841) flipflop
»

NACIONALKA IMA VELIKO DENARJA

Oddelek: Loža
342621 (2201) blue96
»

Kdo gleda nanizanko J.A.G na POP - TV

Oddelek: Loža
402313 (1930) OZZY

Več podobnih tem