» »

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Temo vidijo: vsi

Unknown_001 ::

solatko je izjavil:

zrataj4201 - To je res, poleg tega je bilo v moji mladosti popularno prosit zaupno prijateljico, da je med dekleti, ki so ti bila zanimiva, razširila zaupen podatek, da si gey. Zanimanje je v nekaj minutah naraslo tako, da si se komaj branil. Vse so namreš želele biti med prvimi, ki jim bo ratal spreobrnit gey-a v pravo smer.

Očigledno devojke loše podnose konkurenciju. (joke)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Magic1 ::

jype je izjavil:

Magic1> Jure smiri svoj SJW mainstream vibe...

A potrebujete safe space, kjer boste lahko v miru debatirali o tem, kako ste alfa?

I'll show myself out.

Nisem desničar in nisem alfa, vendar nad nekaterimi tvojimi textbook SWJ izjavami zadnje čase mnogokrat zvijam z očmi. Glede tega si zapadel v en ekstrem.
Magic

adhoc ::

Matako je izjavil:

Problem P je, da po beta definiciji niti približno ni "normalna", po alfa definiciji pa niti približno "dobra".

Saj pravim: nehaj sanjati in vnovči tisto revščino od žetonov, ki so ti ostali - v tej igralnici si zaključila.

In nehaj se smiliti sama sebi.

Fak. Ko metki niso dovolj pride Matako in carpet bomba bogo revo, ki se ne zaveda da ji je koristnost v družbi potekla pred cca 9imi leti.

Aston_11 ::

Matako je izjavil:

z očitnim namenom trolanja (zdaj se temu reče "eksperiment"),
Zunaj je deeežžžžž, Tmin je tudi neka grapa, kjer depresija seka že sama po sebi, ni ne dolina, ne hrib, Alpe pa so šele za ovinkov, edina pot v civilizacijo je po jebeni Keltiki, pot v Gorico skoraj pa je bolj kot ne razgledna pot za gonjenje avtomobilov.

jype ::

Aston_11> Boš yipe več vedel, kaj je s temi ugibanji.

S svojimi alter-egoti se ne pogovarjam.

Magic1> Nisem desničar in nisem alfa, vendar nad nekaterimi tvojimi textbook SWJ izjavami zadnje čase mnogokrat zvijam z očmi. Glede tega si zapadel v en ekstrem.

Če nisi desničar, se nimaš česa bati. Alfa je ruska podmornica.

noraguta ::

Eh ne nabiji nejbl veselo dekle ksm jo poznou je bla tminka.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

jype je izjavil:

alter-egoti
A?

solatko ::

jype - Sem pa edino znamenje, ki po horoskopih, lahko fura dobro zvezo s kozorogi - dvojček, sicer ne dam nič na horoskope, sem pa tudi to doživel, da so se osebe obnašale zelo v skladu s temi starimi ocenami v resnih horoskopih, ki izhajajo iz daljnega vzhoda, kjer so zvezde in imena, predvsem pa planetni položaji, zelo v rabi, tudi v poslevnem svetu.

Raptor F16 - Vsekakor tvoje teorije držijo kot pribite, sam pojasni nam, koliko je trajala tvoja najdaljša resna zveza.

Aston_11 - Njen nastop je čisto v redu, za devico brez izkušenj odnosa z moškim spolom in verjamem, da niti ne ve, kaj pričakovati, si pa vseeno želi, da bi bil poizkus vsaj ugoden in lep, zato si ženske pač postavijo neka merila, po katerih iščejo bodočega ljubimca, partnerja ali še kaj več. Več imajo izkušenj, bolj vedo, kaj in kako iskati, ona izkušenj pač nima in se bo morala sproti prilagajat, če hoče uresničit svoje želje.
Ker moški nismo zapakirani v točno določene škatlice, z vsemi aditivi, je to pač, še vedno tombola.
Delo krepa človeka

Matako ::

adhoc je izjavil:

Matako je izjavil:

Problem P je, da po beta definiciji niti približno ni "normalna", po alfa definiciji pa niti približno "dobra".

Saj pravim: nehaj sanjati in vnovči tisto revščino od žetonov, ki so ti ostali - v tej igralnici si zaključila.

In nehaj se smiliti sama sebi.

Fak. Ko metki niso dovolj pride Matako in carpet bomba bogo revo, ki se ne zaveda da ji je koristnost v družbi potekla pred cca 9imi leti.

Bi ti imel zdravnika, ki bi ti zamolčal, da boš v kratkem zaključil predstavo? Sicer znana moralna dilema, ampak splošno sprejet konsenz je "ne, itak, da ga ne bi, glupo vprašanje!". Vsak pacient ima pravico izvedeti diagnozo - seveda z razlago o omejitvah in verjetnostih.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

noraguta je izjavil:

tminka.
Tisto, ki sem jaz poznal, je bila zblojena kot Pithlit. Imela vsake toliko neke izpade, da sem vedno pazil, da sem se čimprej pobral (obdobje faksa). Ko sem jo srečal pred parimi leti sredi Ljubljane, mi je začela bluziti o kužku, ki je splošno znan, da zna poklati vse okrog sebe. Pa sem se spet pobral.

Aston_11> A?

https://slo-tech.com/forum/t687321/p534...

solatko> Sem pa edino znamenje, ki po horoskopih, lahko fura dobro zvezo s kozorogi

Ovni pa ne verjamemo v horoskope.

solatko je izjavil:

Aston_11 - Njen nastop je čisto v redu, za devico brez izkušenj odnosa z moškim spolom
Ona je izkušena ženska? in zna popolnoma dobro splanirati in izvesti vsak nastop, tako da ne se pustiti zavesti z domnevami o neki frklji, ki ne ve, kaj hoče.

ZaphodBB ::

Ker si s teboj ne delim konformističnih fetišev mačističnega mainstreama, ki ga diktira patriarhat, vem.

Zloben si zato ker si etično hendikepiran, manipuliraš z ljudmi in si nepopravljiv nihilist.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype je izjavil:

Aston_11> A?
https://slo-tech.com/forum/t687321/p534...
Tisto na linku je Loop zanka. Alter-ego se sliši scary, če prav razumem, kaj naj bi alter ego bil....

ZaphodBB> Zloben si zato ker si etično hendikepiran, manipuliraš z ljudmi in si nepopravljiv nihilist.

In vendar meni ljudje lahko zaupajo, tebi pa ne, čeprav si popravljiv nihilist. Čudno. Morda te pa nihče noče popravit?

Aston_11> Tisto na linku je Loop zanka. Alter-ego se sliši scary, če prav razumem, kaj naj bi alter ego bil...

Ne pozabi, jaz sem Okapi (ali pa je on jype, včasih zamešam).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Aston_11 je izjavil:

noraguta je izjavil:

tminka.
Tisto, ki sem jaz poznal, je bila zblojena kot Pithlit. Imela vsake toliko neke izpade, da sem vedno pazil, da sem se čimprej pobral (obdobje faksa). Ko sem jo srečal pred parimi leti sredi Ljubljane, mi je začela bluziti o kužku, ki je splošno znan, da zna poklati vse okrog sebe. Pa sem se spet pobral.

Vse babe majo izpade, ta je bla supr sam desca je hotla umorit.

In vendar meni ljudje lahko zaupajo, tebi pa ne, čeprav si popravljiv nihilist. Čudno. Morda te pa nihče noče popravit?

Seveda ti lahko zaupajo, dokler jih ne zajebeš. Mogoče bi ti verjel, če ne bi videl na lastne oči. Siromak.

solatko je izjavil:

Raptor F16 - Vsekakor tvoje teorije držijo kot pribite, sam pojasni nam, koliko je trajala tvoja najdaljša resna zveza.

cca 2 meseca. Pa je bila pupa na mestu in res se je štekalo vmes (skup sva šla nekajkrat ven se ljubila klasično sam do spolnih odnosov še ni prišlo ker tudi nisem hotel siliti. ) Sam bil je problem razdalje pa mal neodločnosti. Na koncu se je začela odmikat z izgovori da se v teh letih še ne bi vezala oz. Kao da bi mogla kolegice pustit s katerimi je dejansko dost okol potovala... parkrat sem jo še po tistem poklical kako je pa voščil sem ji za RD in poslal eno vrtnico ampak po tistem se nisva več slišala. Ozm mam jo še v FB adresarju sam itak ne jaz ne ona ne uporabljava fejsbuka kaj dosti.

In tko se je nehal. Zadnč sem imel tud slabo izkušnjo z rahlo asocialno sosedo ki je čist zaprta vase (ker se hoče 100% posvetit študiju itd.)... v glavnem obup je to ljubezensko področje pri meni.

Begabt

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB> Seveda ti lahko zaupajo, dokler jih ne zajebeš.

Ja, pa jih ne.

jype je izjavil:

ZaphodBB> Seveda ti lahko zaupajo, dokler jih ne zajebeš.

Ja, pa jih ne.

Laži ti niso tuje. Kot rečeno, še dobro da sem videl na lastne oči. Ampak ne boj se, ne bom nikomur povedal - ker za nisem oseba za katero me slikaš.

Zdaj me pa res zanima, koga sem zajebal. Ti kar razloži.

drzni86 ::

solatko je izjavil:

drzni86 - Glede na to, da sem vedno zaželjen v ženski družbi, ti lahko povem, da bi bila večina deklet, ki niso ravno cash pičke, vedno navdušene imeti pravega latino loverja, z vsemi atributi, ki spadajo k temu. Prvi pa je, na prvem mestu je vedno zadovoljstvo dame.
Torej ljubimec brez egoizma - to je klasičen latino lover, ki je lahko tudi nelatino. Včasih so dame rekle, ljubimec stare dunajske šole.

Še vedno pri vsaki ženski osebi, v prid naklonjenosti, delujejo komplimenti, pa ne v smislu, huh kok dober telefon imaš, a maš torbico od Prade, temveč osebni, ki dvigujejo samozavest. Pa ne deset komplimentov v minuti, temveč ob razgovoru, ob pravem času, pravi.

Ker pojma nimam o tvojih uspeh pri ženskah in kolk si te ženske res želijo v njihovi družbi ne bom nadaljeval tega filozofiranja... Lahko, da je res, lahko pa da je to le plod tvoje domišljije.

Mislim, da vsi poznamo te prijeme pri ženskah, ki jih naštevaš, ker jih lahko preberemo v vsaki drugi reviji, ženskem forumu ali vidimo v romantičnih filmih... Se strinjam, da so fajn in da prinesejo "uspeh" pri ženskah, ampak saj so hotle bit enakopravne... Zdej pa majo :)

"Včasih so dame rekle, ljubimec stare dunajske šole" -> To je moglo bit pa že dolg nazaj a ne? ;)

drzni86 je izjavil:

"Včasih so dame rekle, ljubimec stare dunajske šole" -> To je moglo bit pa že dolg nazaj a ne? ;)

Ja ja, stara dunajska je bila čisto nekaj drugega:

Nova šola: "sup, biach?" - zagrabi za... rit.
Stara šola: "gospodična, smem?" - zagrabi za rit.
/\/\.K.

videc ::

No ja, v temle članku je par zanimivih pogledov na 30+ ženske in 30+ tipe, kako se obrne.
http://www.smh.com.au/lifestyle/life/wh...

Matako je izjavil:

drzni86 je izjavil:

Ja ja, stara dunajska je bila čisto nekaj drugega:

Nova šola: "sup, biach?" - zagrabi za... rit.
Stara šola: "gospodična, smem?" - zagrabi za rit.

Ne morš pričakovat da je laisure sweet larry v poliestrtrskem flisu lahko dunajski gospod za žensko v cargo hlačah.

koyotee ::

Dominantna devica, taj pa nova :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

koyotee je izjavil:

Niti ne. Ampak pri 40ih prodajat himen 40 letnikom in ob tem upat , da koga to gane je mal optimistična.

imagodei ::

maco-maco je izjavil:

Meni se pa zdi, da glede na napisano si želi poskusit tudi sama biti bottom, glede na to da je sicer dominantna, zato pa išče dominantnega moškega. Kar definitivno je čustvena vloga - vendar že ima urejeno svoje življenje in ne pričakuje full time partnerja.

Seveda si želi, da bi jo na prijeten in kulturen način, vpeljal v svet heterosexualnosti.

Zakaj potem na portalih išče tudi ženske?

Mogoče je iz firbca pritisnila ta filter?

Kaj pravzaprav hočete dokazat? Kaj vas tako vzburja življenje neke forumske anonimnice?
- Hoc est qui sumus -

koyotee je izjavil:

Niti ne, najbolj znana je bila neka francoska bejba iz Orleansa. Še v srednjem veku.

Končala na grmadi.

EDIT: samo una je bila precej mlajša.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Še najbolj me spominja vse skup na sceno iz filma Bralec.

djabi ::

videc je izjavil:

No ja, v temle članku je par zanimivih pogledov na 30+ ženske in 30+ tipe, kako se obrne.

Hvala, odlično branje.
Torej le drži misel vodo, da se ženske starajo kot sir, moški pa kot dobro vino. ;)

videc je izjavil:

Hypergamy is a bitch.

Matako> Končala na grmadi.

Ampak z dobro muziko.

Matako je izjavil:

Niti ne, najbolj znana je bila neka francoska bejba iz Orleansa. Še v srednjem veku.
Imamo še eno, vendar pred srednjim vekom. K tisti se jim še vedno fuzla. Hint: ona 13, on okrog 90.

Aston_11 je izjavil:

Matako je izjavil:

Imamo še eno, vendar pred srednjim vekom. K tisti se jim še vedno fuzla. Hint: ona 13, on okrog 90.

Daj no, Momo je bil šele okrog 50, ko je brutalno posilil 9-letno Aišo.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Matako je izjavil:

Daj no, Momo je bil šele okrog 50, ko je brutalno posilil 9-letno Aišo.
Ne, ni bila isis grupa. Ta druga grupa, ki napačno prepoznava devištvo in razliko v starosti kot nekaj pozitivnega in ki se ji zdi, da je vsaj ta drudi del še vedno potrebno prakticirati zoper izganjanje hudiča. V določenih letih je sicer pri ženskah ta del nujen, da dobro funkcionirajo.

PrihajaNodi ::

imagodei je izjavil:

maco-maco je izjavil:

Meni se pa zdi, da glede na napisano si želi poskusit tudi sama biti bottom, glede na to da je sicer dominantna, zato pa išče dominantnega moškega. Kar definitivno je čustvena vloga - vendar že ima urejeno svoje življenje in ne pričakuje full time partnerja.

Seveda si želi, da bi jo na prijeten in kulturen način, vpeljal v svet heterosexualnosti.

Zakaj potem na portalih išče tudi ženske?

Mogoče je iz firbca pritisnila ta filter?

Kaj pravzaprav hočete dokazat? Kaj vas tako vzburja življenje neke forumske anonimnice?

Jure je tu iz zabave, ostali so prav tako osamljeni kot ona.

PrihajaNodi> Jure je tu iz zabave, ostali so prav tako osamljeni kot ona.

Sorry :(

Če bi vedel kako to popravit, bi že zdavnaj napisal.

Pithlit ::

next3steps je izjavil:

Kaj ono hože je brezpredmetno, če ne ve, kaj lahko ona meni ponudi. Ko bo lahko ona to meni ponudila, ji bom tudi jaz nudil željeno.

Če se prav spomnim si izjavil da nisi na voljo.

Ampak ne. Ne 'lovim' so forumašev. Ne rabim drame ki bi nastala če bi nekoga zainteresiranega odklonila... četudi bi kar nekaj uporabnikom dala priložnost (ker so mi iz pisanja zanimivi) pa sploh ne vem kako kdorkoli izgleda.
Life is as complicated as we make it...

Pazi zdej fotke, k prletijo.

ahac ::

jype je v vseh temah "iz zabave". Mudel se tolk zabava na Slotechu... me že skrbi, da ima čist preveč zabave v lajfu.
Pithlit se tud ful zabava, ampak vsaj v normalnih mejah...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Matako je izjavil:

Za začetek je OP začel z očitnim namenom trolanja (zdaj se temu reče "eksperiment"), potem Pravila bla bla bla.

Misliš da bi se še trudila po tej temi (po vseh napadih in diskreditacijah) ako bi bila zame trol tema?

Le zakaj lahko juretu pa par drugim lahko normalno in dokaj natančno odgovarjam na vprašanja ki jih imajo? Mogoče zato ker so dostojni?

videc je izjavil:

Well this is something that made my day. Se prav če pri 20ih kljub dobremu socialnemu statusu in relativno dobremu izgledu ne naletim na druge kot na visokoleteče princeze še vedno ni konc sveta...

Begabt

Zgodovina sprememb…

ahac je izjavil:

jype je v vseh temah "iz zabave". Mudel se tolk zabava na Slotechu... me že skrbi, da ima čist preveč zabave v lajfu.

Jebiga, je pač alfa male v modernem svetu, dobra ženska, cel kup denarja in zabijanje časa na slo - techu. Sanje vsakega inžinirja.

ahac ::

V tej temi jype končno enkrat ni glavna zvezda... čeprav se ful trudi. :P

GO Pithlit!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

ahac> V tej temi jype končno enkrat ni glavna zvezda... čeprav se ful trudi. :P

I concede.

Zahvaljujem se zvestemu fanu in se mu opravičujem za sramoten poraz.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

ahac je izjavil:

V tej temi jype končno enkrat ni glavna zvezda... čeprav se ful trudi. :P

Zvezd je več. Alter-egov tudi. Čeprav kot ponavadi še vedno ne vem kaj to pomeni. Noben ne izstopa, se mi zdi. Pithlit ravno toliko nastopa, da vzdržuje ogenj.

noraguta je izjavil:

koyotee je izjavil:

Niti ne. Ampak pri 40ih prodajat himen 40 letnikom in ob tem upat , da koga to gane je mal optimistična.

Jah lej. A gremo dildota štet? Pol definitivno nisem (devica). Sam to ne spremeni dejstva. Če te rajca... kul. Če te ne rajca... glih tko kul.

ahac je izjavil:

Res je, če se ne bi pač ne bi sodelovala.

Pa hvala moderatorjem ker pustijo temi razvoj, kakeršenkoli že je.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pa hvala moderatorjem ker pustijo temi razvoj, kakeršenkoli že je.

I agree.

jtothek ::

Ne da se mi 8 strani brati.

Lahko kdo ponudi TLDR varianto teme.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so naše ladje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
789560 (6155) krneki0001

Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998146598 (137198) Gandalfar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483106222 (92400) guest #44

Več podobnih tem