Forum » Loža » Socialni eksperiment - ko baba išče tipa
Socialni eksperiment - ko baba išče tipa
Temo vidijo: vsi
noraguta ::
Ne rabš dildota štet. Najprej popucat z emicionalno prtljago. Ne odlašat to na nek thunderstorm ki bo priletel na nekoga nedolžnega.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Unknown_001 ::
Dominantna devica, taj pa nova
Niti ne. Ampak pri 40ih prodajat himen 40 letnikom in ob tem upat , da koga to gane je mal optimistična.
Jah lej. A gremo dildota štet? Pol definitivno nisem (devica). Sam to ne spremeni dejstva. Če te rajca... kul. Če te ne rajca... glih tko kul.
A lahk en vic ko smo že pr tej temi?
Je 25 letna gospodična si ubavila umetnega ti*a oa pride s paketom domu pa fotr prav: ja ka je pa zdj to, zuni je tok fantov ki bi se pogrizl zate ti pa s tem domu prideš. Pa reče tamlada, ja fotr pa sej je dandanes čist vseeno anede?
Nasledn dan gospodična vid fotra na sedežni gleda fuzbal pa pir pije zraven pa leži tist umetn tič pa pixna pera. Pa una oraša ja ka pa ti delaš? Ja ka ne vidš da pir z zetom pijem?!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Matako ::
Ne da se mi 8 strani brati.
Lahko kdo ponudi TLDR varianto teme.
OP se je prepozno spomnil začeti fukati. Sledi tarnanje.
/\/\.K.
Pithlit ::
Pithlit ravno toliko nastopa, da vzdržuje ogenj.
A veš kolk je težko žonglirat real life (pa šiht), tinder, ona-on, pa slo-tech (pa še kaj zraven)?
Tolk odgovorov kot jih jaz spišem v eni uri ti cel dan ne spraviš skup. Sej greš lahko štet kolikokrat sem se oglasila v tej temi (konec koncev, je moja... in mi zanjo ni vseeno).
Sicer bi se raje, kot z odgovori na bedastoče pa poikuse napada, ukvarjala z dejanskimi 'problemi' te scene. Pa smo žal povsem nedorasli temu. Ma ni važno, saj nismo dost drugačni kot večina folka ki dating sceno dejansko uporablja.
Je še za okcupid padel predlog.
Ne rabš dildota štet. Najprej popucat z emicionalno prtljago. Ne odlašat to na nek thunderstorm ki bo priletel na nekoga nedolžnega.
To sem že razčistila.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
jtothek ::
Unknown_001 je izjavil:
Je 25 letna gospodična si ubavila umetnega ti*a oa pride s paketom domu pa fotr prav: ja ka je pa zdj to, zuni je tok fantov ki bi se pogrizl zate ti pa s tem domu prideš. Pa reče tamlada, ja fotr pa sej je dandanes čist vseeno anede?
Nasledn dan gospodična vid fotra na sedežni gleda fuzbal pa pir pije zraven pa leži tist umetn tič pa pixna pera. Pa una oraša ja ka pa ti delaš? Ja ka ne vidš da pir z zetom pijem?!
:D :D :D Dober!
videc ::
Manj na forumih pa internetu vis, pa si boš prej našla kaj. Pa še čas boš imela za to.Pithlit ravno toliko nastopa, da vzdržuje ogenj.
A veš kolk je težko žonglirat real life (pa šiht), tinder, ona-on, pa slo-tech (pa še kaj zraven)?
Tolk odgovorov kot jih jaz spišem v eni uri ti cel dan ne spraviš skup. Sej greš lahko štet kolikokrat sem se oglasila v tej temi (konec koncev, je moja... in mi zanjo ni vseeno).
Sicer bi se raje, kot z odgovori na bedastoče pa poikuse napada, ukvarjala z dejanskimi 'problemi' te scene. Pa smo žal povsem nedorasli temu. Ma ni važno, saj nismo dost drugačni kot večina folka ki dating sceno dejansko uporablja.
To sem že razčistila.
Torej "Pimpin' ain't easy" fora.
Got it.
S tem problemom da Matako mimo strelja. Ampak ni važno. Ni edini, ni prvi, ni zadnji.
Manj na forumih pa internetu vis, pa si boš prej našla kaj. Pa še čas boš imela za to.
To se čist strinjam. Na forumih in internetih visim izključno med šihtom.
Zgodovina sprememb…
jype ::
Pithlit> Je še za okcupid padel predlog.
Dober je zato, ker objavlja zelo zanimivo statistiko (in ker imaš globalen doseg).
Pithlit> To sem že razčistila.
Kaj je pa s partnerko in hčerko? Če je vprašanje preveč osebno seveda ni treba odgovarjat.
Dober je zato, ker objavlja zelo zanimivo statistiko (in ker imaš globalen doseg).
Pithlit> To sem že razčistila.
Kaj je pa s partnerko in hčerko? Če je vprašanje preveč osebno seveda ni treba odgovarjat.
To sem že razčistila."
Kolkr sem razbral do sedaj čakaš da se vsuje.
PrihajaNodi ::
Manj na forumih pa internetu vis, pa si boš prej našla kaj. Pa še čas boš imela za to.Pithlit ravno toliko nastopa, da vzdržuje ogenj.
To sem že razčistila.
Ja kje pa ti živiš? V jami? Danes je vse na spletu. Misliš da boš dobil dobro bejbo v diskaču kot average joe? Pozabi.
dripac ::
Manj na forumih pa internetu vis, pa si boš prej našla kaj. Pa še čas boš imela za to.
Potem pa sploh nobenega problema. Ko je šihta konec, v lov. Če boš 10% časa in energije kot jo vlagaš tu (predvsem čas za odgovore sogovorcem) namenila sprejemanju ponudb in selekciji v živo, dildo ne bo več potreben. Pa še en revež ki podobno razmišlja bo končno "fangl stresu".
PrihajaNodi ::
Potem pa sploh nobenega problema. Ko je šihta konec, v lov. Če boš 10% časa in energije kot jo vlagaš tu (predvsem čas za odgovore sogovorcem) namenila sprejemanju ponudb in selekciji v živo, dildo ne bo več potreben. Pa še en revež ki podobno razmišlja bo končno "fangl stresu".
Iskati mora nekaj sebi podobnega, nasprotja se nikoli ne privlačijo. Kot rečeno irc je bil včasih super brez slik in neke nesnage.
Če bi bilo preveč osebno s to temo niti začela ne bi.
Partnerka podpira. Hčerka je pa tud dost stara in predvsem zrela da v tem ne vidi nič slabega (ji je mal čudno vse skupaj sicer). Pri nas se pač o vsem odkrito pogovarjamo.
dripac ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ja kje pa ti živiš? V jami? Danes je vse na spletu. Misliš da boš dobil dobro bejbo v diskaču kot average joe? Pozabi.
Tudi ti ne občuješ preko spleta. Ali pač? Tisto z desnico ali levico ne šteje. Je isto kot dildo pri avtorici.
To sem že razčistila."
Kolkr sem razbral do sedaj čakaš da se vsuje.
A čistvena prtljaga? Ja, itak... ziher se bo. Ampak se bo name. Ne na kogarkoli drugega. Pa bom takrat poskrbela za to da se popredalčka kamor je pač treba. Do takrat pa gas.
Ne gre to tko na izi. Sploh če te še depresije dajajo.
Smrekar1 ::
Kaj pomeni "efektivno devica"?
Eksperiment pokaže, da je na Ona-On veliko število tipov nizkega kakovostnega razreda in da je Tinder tu verjetno boljša izbira. V živo je bil vzorec zanesljivo premajhen, da bi se dalo potegniti kakšne pametne zaključke. Naletela si na enega, ki se te je ustrašil, to je tudi vse kar lahko povemo.
Eksperiment pokaže, da je na Ona-On veliko število tipov nizkega kakovostnega razreda in da je Tinder tu verjetno boljša izbira. V živo je bil vzorec zanesljivo premajhen, da bi se dalo potegniti kakšne pametne zaključke. Naletela si na enega, ki se te je ustrašil, to je tudi vse kar lahko povemo.
Besna Glista ::
Nobenih depresij izven normale (kak dan na leto).
Besna Glista je izjavil:
Da ni še mesnatega tiča fasala. Samo plastika in ženski udi. O kaki zelenjavi mislim da še ni bilo govora, tako da o tem področju nisem seznanjen.
Bil govor, ampak ne... ne z moje strani, pa probat me tud glih ne mika. Je plastika boljš. Pa jeklo tudi.
Zgodovina sprememb…
Nobenih depresij izven normale (kak dan na leto).
Tist od kavča do wc, je pol lenobnost? Sam vprašam?
Besna Glista ::
Besna Glista je izjavil:
Da ni še mesnatega tiča fasala. Samo plastika in ženski udi. O kaki zelenjavi mislim da še ni bilo govora, tako da o tem področju nisem seznanjen.
Bil govor, ampak ne... ne z moje strani, pa probat me tud glih ne mika. Je plastika boljš. Pa jeklo tudi.
Ah, potem sem pa očitno nekaj izpustil v vseh 10 straneh klobasanja.. Kaj pa steklo ? Nah, saj me v bistvu ne zanima, samo se rima na jeklo.. =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Besna Glista ()
imagodei ::
Res niste sposobni odraslo debatirat o odraslih temah? Kadar koli pogledam v tole temo, me razen redkih izjem pričakajo komentarji kot smo jih dajali v 7 razredu pri pouku spolne vzgoje. To je sicer psihološki obrambni mehanizem, da svojo nelagodnost skrivamo za hihitanjem in zafrkancijo. Bi pa pričakoval, da vsaj tisti preko 25 let nimajo več takih težav.
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kje so naše ladje? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 9560 (6155) | krneki0001 |
⊘ | Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 146623 (137223) | Gandalfar |
» | Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 106223 (92401) | guest #44 |