» »

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Temo vidijo: vsi

Telbanc ::

jype je izjavil:

Slonic-tonic> Torej je bil moški, ki je sedaj ženska??

Tega jaz ne vem. Pravi, da ne, ampak na internetu so vse ženske v resnici agentje FBI.

Pithlit> Čaki... kdo vabi? :P

Jaz bi v teoriji z veseljem, v praksi pa... Je Posočje veliko preveč s poti, da bi delovalo, žal.

Nisem mislil tega, lahko tud drgač postaneš ženska.

Pithlit je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Torej je bil moški, ki je sedaj ženska??

Slike ne da, ker bi takoj vedeli za koga gre??

Ti pa ne slediš temi, a?

Boš dal ti sliko? Jo boš zahteval od vsakega uporabnika? Zakaj ne? Zakaj samo od mene?

Poleg tega je meni kristalno jasno da vam lahko dam vse sorte slik (tudi gole) pa boste še vedno dvomili. Zato ker 'lej ta post iz 2002!'.

jype je izjavil:

Jaz bi v teoriji z veseljem, v praksi pa... Je Posočje veliko preveč s poti, da bi delovalo, žal.

V gorici sem vsak ponedeljek popoldne/zvečer. Prvi vikend v decembru bom pa preživela nekje okol kranja.

Kaj čem s tvojo sliko, sem pogledal kaj pišeš nazaj, po forumu, sej ni treba naštevat. Že to, da si z Juretom zaupata, dost pove o vama.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

jype ::

Slonic-tonic> Kaj čem s tvojo sliko

Gledaš jo lahko:

jype je izjavil:

Gledaš jo lahko:

Revež bogi liberalni.

Pithlit ::

Ja ne vem... ti hočeš sliko.

Juretu pa predvsem zaupam da bo varoval mojo zasebnost... medtem ko se za večino kle prepričana da bi s to sliko prelimali pol interneta.
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

Juretu pa predvsem zaupam da bo varoval mojo zasebnost... medtem ko se za večino kle prepričana da bi s to sliko prelimali pol interneta.

Ne tvoje slike res nočem. Mi je vse smešno.

Aston_11 ::

Bah, pretiravaš. Morda čudna mladina, starim prdcem se nam ne da na ta način zgubljat čas in pričakujemo link na shrani.si z ustreznimi prekritji, če je ravno nujno. Sliko s planin, recimo, čeprav se mi zdi, da ti ves čas misliš na sliko brez vsega.

crniangeo ::

Ni solatko z gorice al neki? :) bo pomagal pa še pokazal ti bo bogato zbirko ssdjev in ramov :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Mislim, kako fehtanje za sliko, ko bi dobili vse za čaj ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Gregor5816 ::

Pithlit je izjavil:

Nisem prepričan, ali si samo tako samozavestna ali tako huda, da bi tvoja slika obkrožila cel internet. Kakšno je tvoje odstopanje od 90 60 90?:)

crniangeo ::

Ce te firbec matra jo povab na čaj :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Thuban ::

bad luck brian ni nič kej dost lep, pa je povsod :P

crniangeo je izjavil:

Ce te firbec matra jo povab na čaj :)

Ne izpolnjujem vseh pogojev iz prvega posta, tako da verjetno že v štartu odpadem :)

Invictus je izjavil:

Mislim, kako fehtanje za sliko, ko bi dobili vse za čaj ;).

ma kaj je bil vsaj črni čaj, da je tolk dvignil pritisk? :)

hurikhan ::

Invictus: zakaj pa je ostalo samo pri čaju?

hurikhan je izjavil:

Je oddan. To je treba spoštovat.

Pa takrat sem še živela v prepričanju da me zanimajo izključno ženske. Šlo se je za pijačo, pa nič več.

PrihajaNodi ::

Telbanc je izjavil:

jype je izjavil:

Gledaš jo lahko:

Revež bogi liberalni.

Tip ima vec drnarja kot mi vsi skupaj na forumu, ce je liberalen pa ravno nevem.

Gregor5816 je izjavil:

Nisem prepričan, ali si samo tako samozavestna ali tako huda, da bi tvoja slika obkrožila cel internet. Kakšno je tvoje odstopanje od 90 60 90?:)

Oboje, preberi si juretov opis.

Mer pa dejansko ne vem... razen čez prsi.

Pithlit je izjavil:

hurikhan je izjavil:

Pa takrat sem še živela v prepričanju da me zanimajo izključno ženske. Šlo se je za pijačo, pa nič več.

Jaz pa mislim da resno isces nekoga in to ni to samo eksperiment. Ker se danes vsi locujejo, varajo, zivijo v megli ti pa si se povrh tega v srednjuh letih je najbolje da se sprijasnis da bos ostala sama in sama tudi umrla (logicno).

stjan ::

Tam ?

xardas ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hurikhan je izjavil:

Jaz pa mislim da resno isces nekoga in to ni to samo eksperiment. Ker se danes vsi locujejo, varajo, zivijo v megli ti pa si se povrh tega v srednjuh letih je najbolje da se sprijasnis da bos ostala sama in sama tudi umrla (logicno).

No no, take morbidnosti pa ni potrebno vnašati v to temo. Punca se je opogumila in želi dat priložnost tudi lulekom. Treba jo je spodbujat.

xardas je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hurikhan je izjavil:

No no, take morbidnosti pa ni potrebno vnašati v to temo. Punca se je opogumila in želi dat priložnost tudi lulekom. Treba jo je spodbujat.

Zakaj morbidnost? Je bogata? Je lepa? Ni? Ok inteligentna je, ampak tudi Tesla je bil pa je umrl zelo, zelo nesrecno. Tak je pac svet in prej ko se sprijaznis bolje ti bo.

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz pa mislim da resno isces nekoga

A nisem tega že večkrat napisala?

ženska resno išče samo denarnico :)

hm, melaniji je uspelo.

si Tam ?

:)

Pithlit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz pa mislim da resno isces nekoga

A nisem tega že večkrat napisala?

Pojma nimam, nekje ze zelo dolgo nazaj sem prebral da si z nekom in si srecna. To pa je "eksperiment"?

stjan je izjavil:

ženska resno išče samo denarnico :)

hm, melaniji je uspelo.

si Tam ?

:)

Jup, zato pa je v zahodnem svetu vse manj otrok ker so jebene korporacije oprale mozag vecini da ce zenska ne bo imela D&G torbice bo posledicno grda. Posledicno pa naje.. vsi.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Oboje, preberi si juretov opis.

In potem iščeš moškega na internetu...:)) Če je njegov opis pravilen, ne boš rabila ti iskat moških, ampak jih boš lahko izbirala in lomila srca.

Pithlit je izjavil:

vsakemu ki pokaže zanimanje povem vse, tudi tisto česar noče vedet.

Po mojem preveč govoriš, mogoče je to tvoj problem.:)

Stjan: ne vem kam te vtaknit... :P A mi bo žal da sem sploh kaj zinla?

ne
samo zanimalo me je :)

bambam20 ::

Ne vem kje boš dobla tipa, ki bi mu bil fetiš seksat z 39 letno devico brez izkušenj. Ga ne boš dobila. Vsaj ne takšnega, ki zna seksat, ker nimaš nič za ponudit.

In potem iščeš moškega na internetu

kje pa naj ga? V operi? Mogoce bi pa rada imela lastne otroke z nekom?

Gregor5816 je izjavil:

In potem iščeš moškega na internetu...:)) Če je njegov opis pravilen, ne boš rabila ti iskat moških, ampak jih boš lahko izbirala in lomila srca.

Ja lej... nimam cajta okol se potikat. Pa zima je... ne morem glih s 'čari' okol opletat.

Pithlit je izjavil:

Po mojem preveč govoriš, mogoče je to tvoj problem.:)

To pa ziher.

stjan je izjavil:

ne
samo zanimalo me je :)

Internet je v trenutku postal premajhen...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

bambam20 je izjavil:

Ne vem kje boš dobla tipa, ki bi mu bil fetiš seksat z 39 letno devico brez izkušenj. Ga ne boš dobila. Vsaj ne takšnega, ki zna seksat, ker nimaš nič za ponudit.

Ker sex je bistvo zveze? Ne ni. Sam ne bi sel nikoli v posteljo z babo ki je lahko se nevem kako lepa ce govori samo neumnosti. Kurba je potem boljsa izbira - placas in ves kaj dobis.

bambam20 je izjavil:

meh, sej se vsakogar lahko nauči seksat no.

sami sex mojstri so tu :)

zakaj se pa ne posvečate svojim babam in pustite punco samskim ?

Zgodovina sprememb…

>Ja lej... nimam cajta okol se potikat. Pa zima je... ne morem glih s 'čari' okol opletat.

Pristen nasmeh in pozitivnost sta IMO največja ženska čara, ki tudi žensko s povprečnim izgledom naredita seksi. Tisti 'čari' so potem en velik bonus :)

oprosti za predlagaj izbris stjan.

Gregor5816 je izjavil:

Pristen nasmeh in pozitivnost sta IMO največja ženska čara, ki tudi žensko s povprečnim izgledom naredita seksi. Tisti 'čari' so potem en velik bonus :)

Vem, sam cajt mi še vedno kronično primanjkuje.

Gregor5816 je izjavil:

>Ja lej... nimam cajta okol se potikat. Pa zima je... ne morem glih s 'čari' okol opletat.

ni samo to, je tudi to da zna povedati kaksno salo. Saj pomoje karakterno ni napacna oseba.

Invictus ::

Pithlit je izjavil:

Stjan: ne vem kam te vtaknit... :P A mi bo žal da sem sploh kaj zinla?

Kaj se sekiraš, saj on tud ne ve ;).

stjan je izjavil:

sami sex mojstri so tu :)
?

A ti nisi? Moje sožalje ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

imagodei ::

Jaz res ne vem, kaj ste tako zbegani. Pithlit je (za tiste, ki sporočila dejansko v celoti preberemo in ne tako, kot mnogi, ki po prvih 3 prebranih besedah scrollajo do dna), že vrsto let precej odkrita glede svoje spolne usmerjenosti, hčerke in še mnogega drugega. Že lep čas je jasno, s katerih koncev je doma. Mislim, da je enkrat celo razlagala, da omare oz. pohištvo sama dela (Pithlit, upam da te nisem s kom zamenjal?) Res ne vem, kva vas zdej tako premetava?

Tudi jaz sem malce presenečen nad tem, da Pithlit zdaj tako odkrito razlaga o želji po eksperimentiranju tudi z nasprotnim spolom, ampak jaz sem pač tak, da ljudi nikoli ne sodim, se jim ne posmehujem in se ne pretvarjam, da sem neka moralna avtoriteta, da bi jim lahko kazal njihove "grehe". Zlato pravilo pač. (Razen, če je človek intelektualno nepošten ali volilec SDS.) Skratka, zdi se mi nedoraslo in otročje, da bi tle mentalno onaniral nad temo, kot firbčna branjevka na trgu, ali pa kot stereotipna gospodinja, ki komaj čaka tretjo ponovitev mehiške telenovele, zato da se naslaja nad pikantnimi podrobnostmi iz življenja nekoga drugega. Nekateri res nimate filtra.
- Hoc est qui sumus -

Magic1 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hurikhan je izjavil:

Ali se lahko bolj kontriraš?!? Po eni strani razlagaš, kako se "vsi" ločujejo, varajo, živijo v megli, po drugi pa da lahko obupa, saj ne bo nobenega našla. Izbire ma izgleda dovolj, če ni več zvez... Zakaj naj se potem sekira?
Magic

imagodei je izjavil:

Pithlit, upam da te nisem s kom zamenjal?

Nisi.

imagodei je izjavil:

sem malce presenečen nad tem

Sva v dveh, najmanj.

N0t0ri0us ::

ste že odkrili kje je problem da ne najdeš tiča? Ne da se mi brat vseh 250 postov..

Ne, je bilo treba razčistit zakaj smo mislili da je moškega spola. Zdaj smo verjetno zedinjeni, da je ženska.

problem je v tičih, ma kurja gripa pa take stvari...

N0t0ri0us je izjavil:

ste že odkrili kje je problem da ne najdeš tiča? Ne da se mi brat vseh 250 postov..

Devica pri 39-ih .. to bi bil res super sex :)) ...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: xardas ()

N0t0ri0us ::

in kaj ste razčsitili? Rabim povzetek.. do l2002 sem prišel kjer je bilo pisano v moškem spolu..

Sedaj mi je prišlo na misel, da je bila mogoče iz bohinja, kjer ženske govorijo v moškem spolu, sedaj pa je prišla v civilizacijo in ugotovila kako kretensko to izpade in se je naučila uporabljati ženski spol :))

To, da lohk ona v lokalu odpelje vsakega drugega tipa. To more bit res bogu za leđima vaški lokal, kjer tipi že 10 let niso vidli ženske.

dxx ::

Sej 2009 je bila tudi še moški, celo z ženo.
klik

Lahko dvignite nivo? Trapasta obtozevanja so brezprednetna. Dejstvo je da je problem vecplaplasten. Dejstvo je tudi da je zenska dokaj stara za zvezo in iskanje je naredila premalo. Podobno je danes z zaposlitvijo. Ce nimas 20 let delovih izkusenj, diplome iz strojnistva in nisi star 25 let si obsolete...hkrati pa srecen da delas v Mercatorju.

Zgodovina sprememb…

Nodi... slo-tech... 6 stran provokativne teme... meni se zdi da preveč pričakuješ od nivoja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so naše ladje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
789562 (6157) krneki0001

Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998146631 (137231) Gandalfar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483106228 (92406) guest #44

Več podobnih tem