» »

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Temo vidijo: vsi

jype ::

xmetallic> WTF? Kolk je meni znano je ta prodajala da je lezba in da ima otroka/e?

Kaj od tega se pa izključuje s čimerkoli od prej napisanega?

xmetallic ::

jype je izjavil:

xmetallic> WTF? Kolk je meni znano je ta prodajala da je lezba in da ima otroka/e?

Kaj od tega se pa izključuje s čimerkoli od prej napisanega?

Enkrat tip, drugič ženska - lezbijka, tretjič ženska ki išče tipa. Prav da še ni mela tipa v drugi temi pa trdi da ima otroka? Brezmadežno spočela?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

noraguta ::

Kovinar tebe j pepca čist ziritirala.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Thuban ::

Pithlit :: 13. mar 2014, 12:54
Sej jaz se tudi sekiram za vsako prasko.
Ampak ko se pol spomnem kolk je tamala vesela ko jo vozim okol po avstriji, italiji in sloveniji na razna tekmovanja, pa ko ji lahko zrihtam kak lep izlet, pa ko lahko doma kovača na mizi spuca... tiste praske nekako zbledijo. Važno da ne rjavi... pa da prepelje od A do B in nazaj do A. No je še ene par zahtev, ampak to da se avto šajna na cesti ni ena izmed njih.

https://slo-tech.com/forum/t603179/0

Torej ni devica. Ali pa je v tisti temi lagala. Ali pa sedaj laže.

ps.: sej ne da je kaj narobe s tem da ima otroke ampak vse skupaj je zelo čudno. Razen če je otroka posvojila, kar je seveda možno. Potem se bom pač standardno posipal s pepelom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thuban ()

xmetallic> Enkrat tip, drugič ženska

To se danes trivialno in precej poceni uredi (ne pravim pa, da Pithlit spada med bivše moške):

xmetallic> - lezbijka,

Tako nekateri imenujejo vsako žensko, ki ima spolne odnose z ženskami.

xmetallic> tretjič ženska ki išče tipa.

Sodeč po fotografiji, ki mi jo je zaupala, je definitivno ženska. S fotografije je očitno, da išče, ni pa popolnoma jasno, koga išče - vsekakor nekoga, ki so mu všeč ženske v izzivalni drži z močno spolno konotacijo.

xmetallic> Prav da še ni mela tipa

Ženska, ki bi rada otroka, ne potrebuje "tipa".

xmetallic> v drugi temi pa trdi da ima otroka?

To se lahko zgodi na celo vrsto načinov: IVF (a ker je povedala, da nima rodil, ta možnost ni verjetna), posvojitev otroka partnerke, posvojitev otroka iz tujine... Ali pa zgolj za svojega smatra otroka, ki odrašča v skupnem gospodinjstvu.

xmetallic> Brezmadežno spočela?

Ta možnost je tako majhna, da jo lahko zanemarimo.

Unknown_001 ::

Thuban je izjavil:

Ampak ko se pol spomnem kolk je tamala vesela ko jo vozim okol po avstriji, italiji in sloveniji na razna tekmovanja, pa ko ji lahko zrihtam kak lep izlet, pa ko lahko doma kovača na mizi spuca... tiste praske nekako zbledijo. Važno da ne rjavi... pa da prepelje od A do B in nazaj do A. No je še ene par zahtev, ampak to da se avto šajna na cesti ni ena izmed njih.

ps.: sej ne da je kaj narobe s tem da ima otroke ampak vse skupaj je zelo čudno. Razen če je otroka posvojila, kar je seveda možno. Potem se bom pač standardno posipal s pepelom.

Onda traži sponzora...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

ahac ::

Po moje je Pithlit troll account od jypeta!
Hkrati je pa jype troll account od Pithlit!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

tikitoki ::

Thuban je izjavil:

IVF

Matako ::

Na koncu bomo izvedeli, da niti ateistka ni in jo je Sveti duh kresnil!

Naj vam bo to lekcija glede bab na netu!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

ahac> Po moje je Pithlit troll account od jypeta!
ahac> Hkrati je pa jype troll account od Pithlit!

I can neither confirm nor deny.

ahac je izjavil:

Vse je relativno

Begabt

dj_uro ::

to pa res ni težko ugotovit...
samo admin (ali moderatorji) pogledajo IP naslove obeh in primerjajo...
vw-klub.si

dj_uro je izjavil:

Sam to je javna tajna. Vsi vemo sam priznat se pa ne sme.

Begabt

dj_uro je izjavil:

K da se ne da tega obiti, ce zelis.

Thuban ::

dj_uro je izjavil:

En vzdevek uporabljaš na telefonu, enega na računalniku. Pa ugotovi če gre za isto osebo ;)

OK, pol pa tkole... pithlit je kao iz Tolmina, Jure pa iz LJ...
v roku pol ure, ko se je tu gor pisalo ni variante, da si na obeh koncih...

bolš?
vw-klub.si

crniangeo ::

Jure ima kolo iz 26 stoletja :) s tem kolesom se lahko teleportiras iz lj tipkovnico na tolminsko tipkovnico v like 2 stotinkah :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Jaz imam VPN v Ljubljano, ko potujem (še posebej po deželah, kjer imajo radi copyright).

mailer ::

Ta eksperiment si si zastavlla čist narobe - glede na razultat, ki si ga dosegla. Že v začetku si navedla tole:
Klasika, ne sme bit premajhen, prevelik, predebel, presuh... mora bit nežen, relativno brihten (pa šerat smisel za humor)... vsaj ene tolko neodvisen. Ne sme bit neodločen. Mora bit odprt za nekatere spolne prakse... Na kratko, mora bit normalen.
Iščeš klasiko pa rada bi, da bi bil normalen. :DV teh časih to ne gre več skupaj.
Tipi so zdej egoisti, ki se hvalijo, da lahko dajo vsako na "ror". Tisti, ki imajo dost keša, da se kažejo okol dobijo več ali manj sam sponzoruše in tudi če bo za njo zapravil ves keš, ki ga ma bo šla takoj k drugemu k ga bo zmanjkalo. V glavnem deci so zdaj večji gobci, kot so bli kadarkol in so glavni dasa v svojem selu, bloku ulici,... Če je treba komu pomagat bodo to naredili več ali manj samo če bodo od tega kaj imeli...

Drugi pa ki nimamo te sreče, da bi bili "klasika" nam je pa lajf dosti bolj zakompliciran. Jaz recimo sem po višini manjhen in že od osnovne šole sem poslušal razne žalitve na ta račun, tudi na šihtih se "čuti" kaj si o tebi mislijo samo zato ker si nižje rasti. Prijateljev imam ozek krog tisti me pa cenijo, ker sem pošten. Na žalost me to še najbolj tepe v življenju in razmišljam, da bi šel na drugo stran. Rad pomagam, če le lahko pa tudi če od tega ne bom imel nič, ker mogoče se bom pa tud sam kdaj znašel v stiski. Prijateljice vedno vejo na koga se je treba obrnit, ko bi jih vsi drugi "nategnili" in se tud kdaj zjokajo ob meni ampak šans pa pr njih nimam tud če bi bil zadn dec na svetu -> glej začetek odstavka.
Zarad nekaterih stvari tud dnarja ni veliko ampak cilji so, če ne bodo v letu dveh realizirani ali vsaj na pravi poti se gre v tujino, ker 300€ penzije ne bo dovolj.

Sicer pa če bi se sam lotil tega kar si se ti bi bil verjetno na istem. Lepih žensk je dost, ogromno, koliko od njih zna skuhat več od juhe z vrečke in zavrtet telefon da naročijo pico pr men pa to ne gre, da znam nardit potico ženska pa totalno nesposobna v kuhni. Pr tipih je pa skor isto, nekateri ne znajo zamenjat navadnga kotlička na wc-ju al pa odmašit odtoka, hej sej mamo dr musculo, ki odmaši še tako zabasano sranje. Zna pa vrtet ajfon in bit lep/lepa na FB-ju. Že par let voham za njimi izredno močne parfume pogrešam pa tisti pravi vonj po ženski, ki ga zaznaš samo na blizu in ga ne pozabiš nikoli. Ko grem mim kakšne v mestu in me pogledajo takoj vidim, kaj si o meni mislijo, jebiga oči pa obrazna mimika ne lažejo.

Da srečaš normalno/normalnega (gledano generacije do 90', ker zdaj jih skoraj več ni)je treba imet srečo in bit ob pravem času na pravem mestu. Ne gojijo spoštovanja do starejših, kaj šele do svoje generacije, vse kar je in je fancy in najbolj pomembno. Je pa zanimivo, ko se jim kaj v življenju zalomi, takrat postane samomorilna statistika pri nas bolj razumljiva, je pa to odraz vedno večje "vatiranosti" in internert generacije med mladimi. Pa veliko sreče pri iskanju ne glede na to, da večina na tem, forumu ne ve katerega spola si.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Aston_11 ::

ahac je izjavil:

A d***nje ni kul? :8)
Da si dec d******* na babo, bi moralo biti ženskam v čast.

Aston_11> Da si dec d******* na babo, bi moralo biti ženskam v čast.

To si zelo nenavadno ubesedil. Samozadovoljevanje med opazovanjem fotografije ženske si morda lahko v čast šteje ženska, ki je na fotografiji upodobljena (in morda tudi fotograf), drugi ljudje pa dvomim, da imajo razloge za kaj takega, tudi če gre za ženske.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Aston_11 ::

> Samozadovoljevanje med opazovanjem fotografije ženske si morda lahko v čast šteje ženska, ki je na fotografiji upodobljena
Drži, popravek upravičen. No OP, je splošen konsenz, da objava foto ni nič slabega.

Nekatere zenske objavljjao svoej gole fotografije tocno v ta namen, ker jih rajca, da rajcajo moske.

Iz obče previdnosti vseeno odsvetujem objavo takšnih fotografij.

Bolje je omejiti krog na tiste, ki jim lahko zaupaš, da se ob fotografiji zgolj samozadovoljujejo.

mailer je izjavil:

Ta eksperiment si si zastavlla čist narobe - glede na razultat, ki si ga dosegla. Že v začetku si navedla tole:
Klasika, ne sme bit premajhen, prevelik, predebel, presuh... mora bit nežen, relativno brihten (pa šerat smisel za humor)... vsaj ene tolko neodvisen. Ne sme bit neodločen. Mora bit odprt za nekatere spolne prakse... Na kratko, mora bit normalen.
Iščeš klasiko pa rada bi, da bi bil normalen. :DV teh časih to ne gre več skupaj.
Tipi so zdej egoisti, ki se hvalijo, da lahko dajo vsako na "ror". Tisti, ki imajo dost keša, da se kažejo okol dobijo več ali manj sam sponzoruše in tudi če bo za njo zapravil ves keš, ki ga ma bo šla takoj k drugemu k ga bo zmanjkalo. V glavnem deci so zdaj večji gobci, kot so bli kadarkol in so glavni dasa v svojem selu, bloku ulici,... Če je treba komu pomagat bodo to naredili več ali manj samo če bodo od tega kaj imeli...

Drugi pa ki nimamo te sreče, da bi bili "klasika" nam je pa lajf dosti bolj zakompliciran. Jaz recimo sem po višini manjhen in že od osnovne šole sem poslušal razne žalitve na ta račun, tudi na šihtih se "čuti" kaj si o tebi mislijo samo zato ker si nižje rasti. Prijateljev imam ozek krog tisti me pa cenijo, ker sem pošten. Na žalost me to še najbolj tepe v življenju in razmišljam, da bi šel na drugo stran. Rad pomagam, če le lahko pa tudi če od tega ne bom imel nič, ker mogoče se bom pa tud sam kdaj znašel v stiski. Prijateljice vedno vejo na koga se je treba obrnit, ko bi jih vsi drugi "nategnili" in se tud kdaj zjokajo ob meni ampak šans pa pr njih nimam tud če bi bil zadn dec na svetu -> glej začetek odstavka.
Zarad nekaterih stvari tud dnarja ni veliko ampak cilji so, če ne bodo v letu dveh realizirani ali vsaj na pravi poti se gre v tujino, ker 300€ penzije ne bo dovolj.

Sicer pa če bi se sam lotil tega kar si se ti bi bil verjetno na istem. Lepih žensk je dost, ogromno, koliko od njih zna skuhat več od juhe z vrečke in zavrtet telefon da naročijo pico pr men pa to ne gre, da znam nardit potico ženska pa totalno nesposobna v kuhni. Pr tipih je pa skor isto, nekateri ne znajo zamenjat navadnga kotlička na wc-ju al pa odmašit odtoka, hej sej mamo dr musculo, ki odmaši še tako zabasano sranje. Zna pa vrtet ajfon in bit lep/lepa na FB-ju. Že par let voham za njimi izredno močne parfume pogrešam pa tisti pravi vonj po ženski, ki ga zaznaš samo na blizu in ga ne pozabiš nikoli. Ko grem mim kakšne v mestu in me pogledajo takoj vidim, kaj si o meni mislijo, jebiga oči pa obrazna mimika ne lažejo.

Da srečaš normalno/normalnega (gledano generacije do 90', ker zdaj jih skoraj več ni)je treba imet srečo in bit ob pravem času na pravem mestu. Ne gojijo spoštovanja do starejših, kaj šele do svoje generacije, vse kar je in je fancy in najbolj pomembno. Je pa zanimivo, ko se jim kaj v življenju zalomi, takrat postane samomorilna statistika pri nas bolj razumljiva, je pa to odraz vedno večje "vatiranosti" in internert generacije med mladimi. Pa veliko sreče pri iskanju ne glede na to, da večina na tem, forumu ne ve katerega spola si.

Podpišem.

Se najdem v marsikateri točki le da imam sam mogoče situacijo bolj rožnato kot ti. Visoka rast, premožen (ampak ne kažem navzven) , ...

Zase lahko trdi da sem imel za današnje trende izjemno zastarel sistem vzogje. Vrednote si kvečjem delim s starejšimi generacijami s katerimi se najbolj oz. Najhitreje ujamem. Ok sicer me trenutno vsi poznate kot dežurno cinično drisko ampak to je enostavno zato ker se mi ne da ukvarjat z bedarijami za katere vem da ne bo konsenza pri naduvancih. Drugače izjemno spoštujem dostojanstvo posameznika, delovne navade, razum, razgledanost, integriteto... Sam ljudi ki se v štartu obnašajo kot da sem jim nekaj dolžan ne prebavljam.

Osebno mi gre na kozlanje ko slišim kak dec bi bil mr. Perfektni. Oh ja vsi so svetniki ko opisujejo svoje želje a sami niso sposobni nuditi niti pol toliko kot pričakujejo od drugih.

Jaz sem v precepu biti samski ali vztrajati pri verjetju v ljubezen
Dobesedno mi je že zgodaj dopizdilo prenašat domišljavost, otročje izpade, nepotrebno dramo... ne rečem. Sem naletel na par biserov od žensk zaradi katerih se mi še sedaj zasolzijo oči ker ni šlo bodisi zaradi razdalje bodisi uaradi drugih težjih razlogov... Ampak ostalo so pa preračunljive hijene. Od takih he že takoj napaka pričajovati ljubezen oz. čustveno naklonjenost brez koristoljubja.

Begabt

Raptor F16> Se najdem v marsikateri točki

Ti tudi ne veš, katerega spola si?

Jamrarijo sicer razumem, ker sem pri sedemnajstih tudi jaz verjel, da bom večno samski, ampak potem se izkaže, da če se človek trudi, hitro lahko začne izbirat med ponudbo.

Verjamem pa, da je precej težje, če nisi liberalec.

Magic1 ::

Dobiti partnerja pač ni enostavno. Ali moraš imeti zelo veliko srečo, ali pa moraš dosti dat čez. Imeti realne zahteve je tudi nujo in le te morajo biti pravilne.
Magic

jype je izjavil:

Verjamem pa, da je precej težje, če nisi liberalec.

Ima se može se, nema se glumi se. Drugače imam dar igralca baje... sam me nikol ni oosebej vleklo v to smer zato sem pa strojnik. Ker mi bolj diši vonj po vročih špenah in olju kot pa razne umetniške scene.

Begabt

Pithlit ::

xmetallic je izjavil:

Enkrat tip

V izbrani branži, ki je bila takrat izrazito mizoginistična, sem si na forumu pač izbrala da bom tip. Če zmoreš razumet, pol razumi... če ne pa tud ni treba.

xmetallic je izjavil:

drugič ženska

Enkrat si je pač treba priznat da tako ne gre naprej... svet se je spremenil, jaz sem pa tudi ogromno pridobila na samozavesti. Moje fobije me sicer še spremljajo, sem se pa naučila spopadat z njimi.

xmetallic je izjavil:

lezbijka

Od vedno.

xmetallic je izjavil:

tretjič ženska ki išče tipa

Sem si ene 3 mesece nazaj končno priznala da sem pravzaprav panseksualka. Pa da mi moški v resnici nočejo nič slabega. In se odločila nekaj narest v tej smeri.

xmetallic je izjavil:

Prav da še ni mela tipa

Res je.

xmetallic je izjavil:

v drugi temi pa trdi da ima otroka? Brezmadežno spočela?

Seveda imam otroka. Čudovito hčerko. Kje pa piše da sem jo spočela? Ali celo rodila? Sej, če znate vse sorte postov izbrskat, boste pa ja tudi unih 27 kjer sem povedala da ne morem rodit.

Happy?
Life is as complicated as we make it...

slike pa še kar nisi dala :)

Pithlit> panseksualka

Zdaj se pa že ogroženega počutim...

Pan vključuje tudi vesoljce :|

dj_uro je izjavil:

brez veze vse skupaj;
vsaj z moje strani si bila že 3x pozvana na kavo, pa je bil čisti IGNORE...

Ja dej na zs pa se zmenva, ane? Ne morš kar tko sred neke debate pa pričakovat da bo kdo opazil al pa resno jemal...

dj_uro je izjavil:

Bom drugo taktiko ubral:
NESPOŠTLJIV BOM DO TEBE... bo kej bolš? =)

Ne. Slabše. Sem nežna duša...

jype je izjavil:

Pan vključuje tudi vesoljce :|

Mja, se mi zdi brezveze na tipe pa babnce omejevat... I'm open minded.

crniangeo je izjavil:

slike pa še kar nisi dala :)

Sej je jure povedu.

Sem je pa res ne mislim limat. Kar se mene tiče je še preveč natančno opisal.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pithlit> Mja, se mi zdi brezveze na tipe pa babnce omejevat... I'm open minded.

Zgolj iz znanstvenih vzgibov me zanima, če in kako se omejuješ, ko gre za količino?

Nebi vedu, se pa lahk opišem :)

Kosmat, velik se praskam, prdim, pa še Al Bundy mi ni ime :)

jype je izjavil:

Zgolj iz znanstvenih vzgibov me zanima, če in kako se omejuješ, ko gre za količino?

sej smo tut v 60 bli openminded no :) Sej veš, happy hippy days :)

Zgodovina sprememb…

crniangeo> sej smo tut v 60 bli openminded no :) Sej veš, happy hippy days :)

Pa hude filme ste snemal.

noraguta ::

jype je izjavil:

Epic debata med devico in človekom z nedokončano šolo. Only on slotech. 😃😃😃
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

maco-maco ::

Devic je mnogo več, kot si nekateri mislite. V temi ''čudne sanje'' se je izkazalo, da kar nekaj nacijev tlači oneta v sečnico (urethra feminina).
Matako pa misli, da si želi Trumpovca, da jo zagrabi za pizdo. To jo lahko tudi kolegica. Ona hoče kurca (a ne v sečnico). Pa glede na prikazane igračke, si ne želi Trumpovega.

Bo pa jasno sama povedala, kaj si v resnici želi.
Kaj?

noraguta> Epic debata med devico in človekom z nedokončano šolo. Only on slotech. ???

Zadnjič si bil na televiziji:

jype je izjavil:

Če se lahko zmenim pol zame ni problema. Omejujem se zgolj z opravilno sposobnostjo... količina ne igra neke vloge.

Je pa to zgolj na retoričnem nivoju... ker izkušenj (niti z enim tipom, kaj šele z večimi) pač nimam. Poznam pa svoje telo in um. Tko da sem več kot 90% ziher v svoje besede.

Magic1 ::

Sam upam, da se pihlit zaveda, da lahko slab sex dobi od moškega, tako kot od ženske. Da ne bo preveč razočarana, če bo prvi hlod...
Magic

Pithlit> Je pa to zgolj na retoričnem nivoju...

Ja, saj zanimala me je zgolj filozofska podlaga spolnih praks, da jo lahko v zobe vržem vsakemu, ki rad generalizira po spolu (ja, tebe gledam, vzhod_1).

Magic1> Sam upam, da se pihlit zaveda, da lahko slab sex dobi od moškega, tako kot od ženske. Da ne bo preveč razočarana, če bo prvi hlod...

Dober spolni odnos terja ogromno komunikacije.

Zgodovina sprememb…

Gregor5816 ::

Po štirih straneh teme še vedno ne vem, ali gre samo za socialni eksperiment, ali iščeš moškega za enkraten seks ali pa resno zvezo. Če si do 39. leta nisi mogla najti fanta, moraš imet zares visoke standarde ali moraš biti pa zares čudna. Ali si pa res lezbijka.

Če po štirih straneh tega ne veš... pol pa res nisi prebral.

Telbanc ::

ahac je izjavil:

http://www.alexa.com/siteinfo/slo-tech....

Ni čudno, da vam obiskanost slotecha pada. Liberalci do konca??
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Gregor5816> Po štirih straneh teme še vedno ne vem

Jaz sem dobil občutek, da si po dolgem in uspešnem življenju v zvezi z žensko, želi preizkusiti še spolni odnos z moškim, pri tem pa išče takšnega, ki bo imel do nje prijateljski odnos in je ne bo imel le za trofejo, ter da bo razumel, da gre za zvezo, ki temelji na preizkušanju spolnih praks, ne pa na krščanskih idealih dosmrtnega skupnega življenja.

Zgodovina sprememb…

resno jemlji, napiši mi ZS ;)
vw-klub.si

Telbanc ::

jype je izjavil:

Gregor5816> Po štirih straneh teme še vedno ne vem

Jaz sem dobil občutek, da si po dolgem in uspešnem življenju v zvezi z žensko, želi preizkusiti še spolni odnos z moškim, pri tem pa išče takšnega, ki bo imel do nje prijateljski odnos in je ne bo imel le za trofejo, ter da bo razumel, da gre za zvezo, ki temelji na preizkušanju spolnih praks, ne pa na krščanskih idealih dosmrtnega skupnega življenja.

Torej je bil moški, ki je sedaj ženska??

Slike ne da, ker bi takoj vedeli za koga gre??
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

dj_uro je izjavil:

resno jemlji, napiši mi ZS ;)

Čaki... kdo vabi? :P

Slonic-tonic> Torej je bil moški, ki je sedaj ženska??

Tega jaz ne vem. Pravi, da ne, ampak na internetu so vse ženske v resnici agentje FBI.

Pithlit> Čaki... kdo vabi? :P

Jaz bi v teoriji z veseljem, v praksi pa... Je Posočje veliko preveč s poti, da bi delovalo, žal.

Telbanc je izjavil:

Torej je bil moški, ki je sedaj ženska??

Slike ne da, ker bi takoj vedeli za koga gre??

Ti pa ne slediš temi, a?

Boš dal ti sliko? Jo boš zahteval od vsakega uporabnika? Zakaj ne? Zakaj samo od mene?

Poleg tega je meni kristalno jasno da vam lahko dam vse sorte slik (tudi gole) pa boste še vedno dvomili. Zato ker 'lej ta post iz 2002!'.

jype je izjavil:

Jaz bi v teoriji z veseljem, v praksi pa... Je Posočje veliko preveč s poti, da bi delovalo, žal.

V gorici sem vsak ponedeljek popoldne/zvečer. Prvi vikend v decembru bom pa preživela nekje okol kranja.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so naše ladje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
789562 (6157) krneki0001

Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998146635 (137235) Gandalfar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483106248 (92426) guest #44

Več podobnih tem